2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Geçer geçer günü gününü tutmuyor bazı günler çok rahat bazı günler zor geçiyor benimde öyle damarlar gözüküyor çok şükür çatlaksız bitti ama

Ayy ne güzel bende çatlamam inşallah. Senin için dua edicem uyumadan. Eğer hakkında hayırlısı normal doğumsa bebiş dönmüş olsun.

Ayy ne güzel bende çatlamam inşallah. Senin için dua edicem uyumadan. Eğer hakkında hayırlısı normal doğumsa bebiş dönmüş olsun.
İnşallah canımm her gün düzenli sür kremi sen olacağı varsa oluyor zaten de en azından önlemi alalım ah çok teşekkür ederim hayırlısı artık

Kızlar sizde de varis çorabı zorunlu muydu.. Yatışlı her gebeye zorunlu koşuluyor burda.. Bacaklarım hem kaşınıyor, hem Rahatsz oluyorum Bi süre snra.. Emboli olmasın diye tedbiren veriolarmış
Ben ilk doğumda hastaneye yatar yatmaz giydirmeye çalıştılar 7 cm ken bende dedim durun ben daha duş alcam duş muş oyalandım ama doğuma girerken ve lohusayken bile onu taktırdı bana doktor. 40 gün takmadım tabii de ilk 10 gün net taktım her akşam yıkayıp asıyordum

Makat geliş bekleyen ve üzülen arkadaşlara umut olur belki

Semra hoca çok iyi Bi doktor.. Keske önceden tanısaydım, umraniyeden çıkış yapınca dm attım, sagolsun yardımcı oldu.. Kendisini cok begenıorm.. Çok akıllı Bi doktor

Çok beter bişey.. Aslnda varis var bende.. İlk gebelıkten olan, sımdıde olmuş sanrm ama sürekli uyurken bıle takmak cok zor

Ne tedavi uyguluyolar şimdi hergün bakılıyomu değerlerine nst falan

Aynen sürekli takip ediliyor.. Nst sürekli, tansıyon vsvs.. İlaç kontrollü, dozu yukseştmişlerdi ama bugun hocaları düşürün dedi niyeyse.. Bakalım yarın Kı kan degerinden anlasılır, vizite ne konuscaklar belli olur.. Safra asidi gönderdik bugun onu beklıorz yarına sonucu, bide yine karacıger ultrasonu istedıler umraniyede ne dedılerse hemen hemen aynı seyler soylenmiş.. Süreklide gastroenterolojiyle fılan konsultasyon halındeler.. Valla doktorlar hemsireler hepsi zehir gibi maşallah.. İşlerini sevdıkleri belli, hastalarla da gayet dozunda ilgilenilio, biraz daha ilgili alakalı olsalar özel hastanede gibi hissederim o derece yarın safra sonucu ve kan sonucları belli eder ne olcanı bakalım

Sevindim senin adına en azından memnunsun hastaneden diğer yer gibi değil, güzel sonuçlar gelsin inşallah

Sevindim senin adına en azından memnunsun hastaneden diğer yer gibi değil, güzel sonuçlar gelsin inşallah

İnşallah.. Ama burdan dogum olmadan çıkamam gibi gelıyor.. Hastaneye Bi girdin mi ardı arkası kesilmiyor.. İki hafta dayansam yeter.. İki gündür nstde sorun mu var bilmiyorum, nst esnasında sureklı oksıjen verıolar bana.. Dun hareketsiz bebek diye verdiler, bugun asırı hareketliydi nooldu anlamadm kalp atışı hızlandı bebegın, makına ötmeye basladı.. Oksıjen verdıler snra normale döndü.. Bilmiyorum neden böyle oluyo

Bende kasima kalmayacaklardanim yarın kızımi alcam inşallah kucağıma sezaryan olcak,korku stres hersey var ilk gebeligim sezeryandanda korkuyorum dusunmemeye çalışıyorum allah kerim
Bende çok korkuyorum
Allah bağışlasın. Sağlıkla al kucağına bebeğini de inşallah
Bende koydum çantama kahvemi
Kısa sürede toparlar inşallah
Umutlar tükendi çanta kapıya konuldu yaklaşık 8 saat içinde dönmezse yatış olacak
Benimde bugün göz önüne kondu çanta son hazırlıklar yapılıp.

Ah sağlıkla gelişsin, sütün yarasın, en kısa zamanda koynunda uyut inşallah

Bizim de bugün kontrol vardı. Ultrasonda her şey yolunda çok şükür ve doktor hala aynı 4-5 gün önde gidiyor dedi. Burada nst ye bağlamıyorlar zaten. 5 dk lık bir muayeneydi bakalım bebeğim ne zaman gelecek
Bu arada ben günde 5-6 tane büyük hurmalardan yemeye başladım. Yarın da artık top üzerinde ve mat üzerinde egzersizlere başlayacağım. Yürüyüş zaten yapıyordum ama daha aktif olmayı planlıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…