2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
21:33 oğlum 21:35 kızım doğdu ben yeni çıktım yukarı bebekler bebek odasında şimdilik iyi herşey yanıma gelicekler kaç kilolar bilmiyorum ama çok çok küçükler dualarınızı eksik etmeyin
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşeallah

Kızlar şöyle bir şey öğrendim. Kadınların %76 sında rahim ağzında açılma oldukça popoda mor bir çizgi yükseliyormuş Özellikle beyaz tenli kişilerde daha net görünüyormuş. Görseldeki gibi

Eklentiler

• IMG_4247.webp
    9 KB · Görüntüleme: 77
21:33 oğlum 21:35 kızım doğdu ben yeni çıktım yukarı bebekler bebek odasında şimdilik iyi herşey yanıma gelicekler kaç kilolar bilmiyorum ama çok çok küçükler dualarınızı eksik etmeyin
Ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün

Kızlar alttan muayene ettiler kafası yukarıdaymış ebe yerine oturttu. Açıklık hala 1 cm sancım hiç yok. Boş serum taktılar ama ben şahsen boş olduğunu düşünmüyorum bence suni sancı

Ay ne bileyim doğumdan sonra geçen süre 0 gün yazınca doğurdun sandım. Yazılarda çok birikmiş okuyamadım hepsini en güzel en doğru zamanda gelsin kuzum sağlıkla
Amin canım. 8 i diye düzelttim yaa gelesi yok benimkinin yeri rahat galiba

Kızlar alttan muayene ettiler kafası yukarıdaymış ebe yerine oturttu. Açıklık hala 1 cm sancım hiç yok. Boş serum taktılar ama ben şahsen boş olduğunu düşünmüyorum bence suni sancı
Canım hareket edebiliyorsan biraz squat yapsan, yere çömelsen vs açıklığın daha kolay artabilir

Yok zaten benim kafa gelişliydi ama kafası biraz yukarıda kalmış onu aşağı çekti
Ha anladım canım sana tavsiyem serumu takacağın bi tekerlekli çubuk varsa yatakta durma sürekli yürü eğil kalk falan hareket et açılma hizlansin yatınca hizlanmiyor beni nst ye bağlıyorlardi biter bitmez kalkıyordum serumu yanıma alıp diğer türlü açılma çok yavaş oluyor

Kalkcam annemlerin gelmesini bekliyorum üstümü falan değiştircem öyle

Büyüdükçe taşımak zor dığurmakta zorlaşır normal doğum bekliyorsan artık gelsin tembellik etmesin
Valla yarın artık 40 bi zahmet geliversin. Normal bekliyoruz yoksa hafta başında aldırmıştım çoktan. Kız erken doğacaktı 36.haftada doktor çantanı hazırla demişti hatta, zamanında doğsun diye çok dua ettim de abarttı yani, küstü bize bütün haklarını kullanıyor şimdi

Çok sevindim haber bekliyordum senden. Sağ Salim doğmuşlar ya çabucak toparlarlar sen merak etme. Dinlen güzelce

Yaa çok şükür tebrik ediyorum seni ve eşini gözünüz aydın canım.

Ayyy maşallah bak ne güzel yanına da geleceklermiş. Sağlıkla büyütün kuzuları

Canım sağlıkla büyüsünler inşallah sağlıkları da yerindedir merak etme sen Her şey daha da güzel olacak artık daha iyi bakılacaklar

Ayy hayırlı olsun canım çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde yanına gelicekler

Ohh çok şükür geliyorlar mı yanına arada yaz bize ve güzelce dinlen

Çok şükür Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözün aydın geçmiş olsun yanına gelecekmi küvezlik değil demi hamd olsun canım

Ayy seni bekliyordum burda heyecanla maşallah yaaa rabbim analı babalı büyütsün sağlıcakla büyüsünler inşallah

Ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün
Hepinize teşekkür ederim kızlar dua ettim hep doğumu olucak küvöz yolu bekleyen anneler için
Kızım 1870 oğlum 2220 doğdu küvözlük durumları yok çok şükür yanıma geldiler emzirdim kızım daha zor emdi şuan gözlem altına aldı şekerine falan bakıcak hemşire, çok küçükler nasıl bakıcam bilmiyorum, ağrım var kendime gelmeye çalışıyorum kahve içtim şimdilik böyle iyi ki beklememişim doktor kasılmaları görmüş iki dk ultrasonla baktığında öyle dedi ve iyi ki bebeklere bişey olmamış dedi gelişimleri durmuş gibi bişey olmuş çünkü

Doğum yapan arkadaşlar yalnız mısınız? Yani yanınızda anneniz veya kayınvalideniz var mı? Yalnız kalmak zor oluyor mu yanınızda biri olması gerekir mi diye merak ettiğim için sordum.

Senin bebişlerin yükselen Yengeç olduu

Ses seda yok daha bakalım arada sertleşiyor karnım ama düzensiz sanırım alıştırmalara başladı rahim. Yarın kontrol var doktor açıklığa da bakıcak. Biraz daha netleşir herhalde süreç
Hadi hayırlısı ile geç olsun güç gelmesin minnak benimde yarın kontrol var hayırlı haber ile gelelim inşallah

Haha ben ayna ile önümü göremiyorum arkayı nasıl görecem

Kızlar suyum geleli üç saat oldu ama hala bir damla sancım yok nasıl olacak böyle bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…