2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Suni sancı verecekler mi acaba
Valla anlamadım ben bu ne biçim iş. Ebeye dedim ki yürüsem etsem olur mu en azından açılmam ilerler sancım gelir falan gerek yok ki su an yat uyu dinlen dedi sabaha kadar beklicez dedi. Ne yapsam bilemedim bende sabaha kadar böyle beklemek istemiyorum açıkçası.

Doğum yapan arkadaşlar yalnız mısınız? Yani yanınızda anneniz veya kayınvalideniz var mı? Yalnız kalmak zor oluyor mu yanınızda biri olması gerekir mi diye merak ettiğim için sordum.
Benim annem var ve iyiki var tek başına zor ya hele sezeryan olunca hareketlerde kısıtlı oluyor toparlanma süreci emzirme uykusuzluk falan kesinlikle biri olmalı tek başına katlanılmaz bi durum

Bende şuan aynı şeyi yaşayıp korkuyorum, nefes mi alamıyor, gazı mı var düşünüp duruyorum..
Bu kadar kaygılı olacağımı düşünmezdim zormuş cidden.. çok güzel ve harika bir his ama kaygılar insanı korkutuyo verimli olamazsam çocuğuma diye

Kızlar Allah rızası için bana bir çare ayaklarımın yanmsından yatamıyorum saki altında cehennem ateşi yakmışlar o derece sizin de oluyor mu nasıl geçiriyorsunuz

O ne demekmiş öyle ya. Sabaha kadar ne bekliyorlar sezeryan mı olucaksın ? Hareket etmeden açılman olmaz ki.

Kızlar suyum geleli üç saat oldu ama hala bir damla sancım yok nasıl olacak böyle bilemedim
Sancı serumu değilmi ki taktıkları ebe birşey demedimi Dr yokmu acaba hastanede özelmi devletmi bende dogurmanı bekliyorum bu nasıl iştir su gelir sancı olmaz sancı olur acılma olmaz Töbe yarabbim benimde acılma garanti 3 vardır diye umut ediyorum ama sancı düzenli değil

Bildiğim kadarıyla ya sancı verilir ya sezaryene alınır bu şekilde beklemenin zararı olmazmıymış enfeksiyon riski falan olmazmıymış? Tabi ebe daha iyi bilir ama genelde su gelince bu şekilde yapılıyor

Kızlar Allah rızası için bana bir çare ayaklarımın yanmsından yatamıyorum saki altında cehennem ateşi yakmışlar o derece sizin de oluyor mu nasıl geçiriyorsunuz
Oğluma hamileyken olmuşdu kolonya döküyor buz koyuyordum ama benim bir kaç hafta sürüp geçmişti neden olur sebebini hiç sormamışdım gece oluyordu hep

Doğum yapan arkadaşlar yalnız mısınız? Yani yanınızda anneniz veya kayınvalideniz var mı? Yalnız kalmak zor oluyor mu yanınızda biri olması gerekir mi diye merak ettiğim için sordum.
Annem var şuan uyuyor hatta. gündüz ise kayınvalidem annem eşiö vardı. Hepsi yardım ettiler kimi kızımla ilgilendir kimi benimle kimi bebekle. Sezeryan olduğum için o konuda fikir sunabilirim sadece. Kesinlikle şart. Bebeğin altını değiştirme kucağına verme geri koyma yürütme üstünü giydirme hep birine ihtiyaç duyuyorsun. Mümkün değil tek başına sezaryen olmak.

Boşver artık düşünme bunları, çok şükür sağlıkla aldın kucağına. Güzel güzel büyütürsün onları. Bende hep ikizim olsun istemiştim delice ama hem kız hem erkek hem iki çocuk Rabbim çok güzel nasip etmiş. Bahtları da güzel olsun inşallah.

Teşekkür ederim amin inşallah

Bu gece 2.defa 20 dakikaya yakın adet ağrısı gbi ağrı hissettim.bebek hareketiyle birlikte. Kasılıp rahatlamalar da oldu.ama ciddi ciddi uzun sürdü yani. Daha önce hiç doğum sancısı çekmedim anlam veremiyorum. Yalancı sancı mi oluyor bu

Nasıl teeliyorum nasıl anlatamam kahve su anne çayı falan içtim az önce yaayla çorbası konposto geldi soğuktu konposto içmedim annemin yaptığından içerim diye daha ayağa kalmadım bebbekler gözlemde

Suyu geldikten sonra suni sancı ile süreci hızlandırmaları gerekmiyor mu Ya da pitocin mi ne onu veriyorlar sanırım. Açılma hala olmazsa da sezeryana alıyorlar diye hep duydum ben de. Yani suyu geldikten sonra bebeği uzun süre nasıl bekletecekler bilemedim

Ben çare bulamadım. Sürekli nevresimin farklı yerlerine koyup duruyorum ayağımı, ilk defa gebelikte yaşıyorum avuç içlerim ve ayak tabanım su gibi terliyor. Sonuç açık cam pencere, dışarıya çorapsız çıkmalar vs ve hastayım sakın benim gibi yapma

kolonya sıkıp dokunmuyorum kendi kendine kuruyor.gectikce devam ediyorum ayni duruma

Benim doğum tarihim değişti bebiş iyice kendini kanala vermiş, yüzünü dahi göstermiyor. Ani açılma, doğum sancısı olabilir endişesiyle perşembe doğuracağım
Allah im yardimcin olsun normal dogum olsaymis demek ki bu hafta gene de doğarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…