2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Allah im yardimcin olsun normal dogum olsaymis demek ki bu hafta gene de doğarmış
Ay bilmiyorum ki nst de hiç sancım çıkmıyor. Sanırım normal olsaymış suniyle falan doğururmuşum herhalde ya da tamamen sancısız açılmayla

Evet bende de bir sorun var. Siteyi devamlı tehlikeli bağlantı olarak gösteriyor. Ben de anlamadım
Çok zor girdim siteye. Bir daha girebilir miyim bilmiyorum. Şifre falan sıfırladım hatta. Anlamadım.

Herkes iyidir umarım. Sabah kardiyolojiye gittik. Şu an kontrol altında tansiyonum. Başağrısı da geçip gidecek inşallah.

yagmurcicegii canim cok sevindim saglikla buyusun minik ikizler siteye giremiyoruz kizlar neden boyle okudukca kafamiz dağılıyordu carsamba dogum heyecan artti

Sitede yapilandirma vs varsa o yuzden girislerde sorun cikmistir bende giremedim suan duzeldi girisler bende dedim hah tam zamaninda gitti tam ihtiyacimiz varken zaten kasim analari olarak her seye denk geldik burdan bir birimize destek oluyoruz en azindan insallah kapanmaz falan site

Ay kizlar bende size bir sey sorcam hazir girebilmisken doguma esi giren veya girecek olan varmi ben sezeryan olcam doktorum esime sende girebilirsin ameliyati goremezsin ama esinin bas yaninda durup destek olabilirsin dedi esimde hoplaya ziplaya kabul etti gircem diye tutturdu bende kararsizim siz olsaniz istermiydiniz

Sabahtan beri ben de girmeye çalışıyorum her gün haber almak iyi oluyormuş alışmışız. En son telefonun tarihini değiştirdim bir gün geriye gidince sorun çözülmüştü

Merhaba atkadaslar yeni dogum yapanlar olmus sanirim siteye giremedim. Saglikla buyutun cocuklarinizi anali babali insallah Dogum yapanlara sorum var ben unuttum. Son gunlerinizde bebek hareketleri yavasladi mi? Benim cuma gunu nstde sanci cikti az hareket et dedi ama istirahat edemiyorum. Bugün belim kırılacak gibi agriyorhic boyle bel agrisi yasamamistim. Ayrica bebek de dogru duzgun hareket etmiyor.

Normal doğum olsaydı istemiyordum eşimi yanımda ama sezeryan olacak o yüzden istiyorum, kendisi pek istekli değil gerçi ama

Benım doktor boyle bır teklıf yapsa koşa koşa kabul ederdım amma velakın benım kocam dayanamaz benden kan alırken içi geçer bayılacak gibi olur doğumda onunla mı uğreşsınlar benımlemı

Ay ben çok isterim normalde ama hem hastane politikası doğumhaneye erkek almıyorlar, hem de eşim asla giremem diyor. Hazır her şey okeyken bırak girsin, o da o ona tanık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…