2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benım doktor boyle bır teklıf yapsa koşa koşa kabul ederdım amma velakın benım kocam dayanamaz benden kan alırken içi geçer bayılacak gibi olur doğumda onunla mı uğreşsınlar benımlemı
Benimki de öyleydi ama doğuma girdi. Bayılırsan döverek çıkartırım demişti doktorumuz korkudan bayılamadı heralde

Benım doktor boyle bır teklıf yapsa koşa koşa kabul ederdım amma velakın benım kocam dayanamaz benden kan alırken içi geçer bayılacak gibi olur doğumda onunla mı uğreşsınlar benımlemı
Bizimki sogukkanlidir o konularda ama benim korkumda o bayilir kalir heyecandan bide beni birakip onla ugrasmasinlar

Ay ben çok isterim normalde ama hem hastane politikası doğumhaneye erkek almıyorlar, hem de eşim asla giremem diyor. Hazır her şey okeyken bırak girsin, o da o ona tanık olsun
Cektigim cileyi gorsunde bidaha cocuk istemesin en azindan ya dogru ben bir tanede pes ettimde

Yaa giremedik siteye Bi türlü.. Naaptın?
Saat 22.00’de suyum gelmişti ya sabah 08.30’a kadar bekledik. Sancı gelmedi, açılma olmadı. Sonra suniyi taktılar 11’e kadar suni çekebildim öleceğim sandım yani ağlayarak sezaryene aldırdım. 2.500 gram doğdu minik yağmur.

Merhaba arkadaşlar ben de bu sabah sezaryen ile doğum yaptım. 37 artı 3 çok şükür bebeğim iyi kilosu 3400 boyu 49.Benim sancım çok oldu şuan biraz daha iyiyim.
Allah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun inşallah haftasına göre kilosu masaallah çok iyi .
Neden erken aldılar sezeryan a genelde 38 li haftalarda alınıyor bir sebebi mi vardı?

Aslında biraz dişini sıkıp sıcak duş eğil kalk plates topu falan yapsan açılma olabilirdi canım ama sanırım sadece 3 saat suni sancı verilmiş o kadar kısa süreli suni sancı açılmayı yapmaz suni sancı biraz sabır uzun sürüyor malesef ama çok şükür evladını sağlıkla almışsın canım kucağına önemli olan sağlıkla alman o çektiklerin suan geçti gitti şükür

Maşallah saglıkla büyüsün . Sende doğurduğuna göre artık oldumu olacak mı olmaz mı dıyen kalmadı Sakın sessiz bekleyenler kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…