Şu an ne durumdasınız? Yanında mı bebişler? Ayce valla maşallah, Allah nazardan saklasın, ıkız gebelık kac haftaya kadar, dogum sonrası da iyi.. Bence kesin kurban kesin derim Allah nazarlardan saklasın
Benn iyi değilim etkilemek için yazmıyorum çok zorlandım bu sefer ağrılar ile bebekler iyi maşallah kızımda biraz emmeye çalışsa daha iyi olucak o tembel baya zaten küçük, evet niyetimiz var inşallah bebekler için kesicez
Sadece sessiz harfli nickleri aklımda tutamıyorum bir arkadaş var 40 haftası dolan onun da bi an evvel doğurması lazım
Ha bir de benim cumartesi sezeryan günüm belli olacak o zamana kadar hâlâ belki döner umutlarım devam edecek cumartesi den sonra uslu uslu kabullenip beklerim
21:33 oğlum 21:35 kızım doğdu ben yeni çıktım yukarı bebekler bebek odasında şimdilik iyi herşey yanıma gelicekler kaç kilolar bilmiyorum ama çok çok küçükler dualarınızı eksik etmeyin
Selamlar herkese bende cmtsi günü 37.haftalikken suyumun gelmesiyle hastaneye gittim.. epidural li normal doğum istiyordum ama gerek kalmadı sancılarım sıklasti 3.5saatte doğurdum. 3.200gr doğdu.
Hastanede sıcak banyo yaptım çok iyi geliyor.
Size sorum göbeğim dogurmamisim gibi duruyor nezaman normale döner bilginiz varmı. Çok düz olmaz biliyorum ama o Şişlik kaç gün de gider
Selamlar herkese bende cmtsi günü 37.haftalikken suyumun gelmesiyle hastaneye gittim.. epidural li normal doğum istiyordum ama gerek kalmadı sancılarım sıklasti 3.5saatte doğurdum. 3.200gr doğdu.
Hastanede sıcak banyo yaptım çok iyi geliyor.
Size sorum göbeğim dogurmamisim gibi duruyor nezaman normale döner bilginiz varmı. Çok düz olmaz biliyorum ama o Şişlik kaç gün de gider
Hayırlı olsun canım öncelikle Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin . Kızımda hiç kilo almamaya rağmen doğum sonrası göbeğim öylece kaldı çok az bi inme oldu hatta kilo almadan böyle göbekli kalınca bi demoralize oldum ancak kanama oldukça göbeğim inmeye başladı. Ben Korse kullanmadım ama Korse ya da şal gibi bir şey ile sarabilirsin . Kanama az olursa doktoruna bilgi ver icerde kan birikmiş rahimde atılmamış olabilir rahim ağzı hızlı kapanıyor diye. Bana oldu doktor bi ilac ile kasılma yapıp kanamami 10 gün sonra tekrar başlattı rahimde ki tüm kan döküldü bu sayede göbeğim tamamen gitti .
37+2 oldum
40 gun sonra dr randevum geldi bugun her sey iyi guzel açılma yok sanci yok bebek iyi 26 kasim son tarihim o zamana kadar suyun sancin gelmezse gelmene gerek yok dediler.20 gün daha beklemem gerekiyor. normal dogumda epidural imzami da attim.4 cm acildiktan sonra eger istersem uyusturma islemi yapilacak.
doguranlari doguracaklari okudukca cok heyecanlaniyorum ama ben sanki hic dogurmayacam böyle kalacakmisim gibi geliyor Allah im hem doguran annelerimizin hem de doğuma girecek annelerimizin yardimcisi olsun 2.ci 3.ci cocugu yapanlara saygim daha da artti
Kızlar sabah girip yazmak istedim ama sorun vardı
Sabah çok sancılarım oldu adet sancısı gibi sancılarım vardı sıcak duş aldım uzanıyordum sağ sol fayda etmedi bende evde tek kalmamak adına Kayınvelideme geldim şuan çok sık ağrım yok ama ara ara adet sancısı gibi sancılarım oluyor sırt ağrım var şuan
Bu doğum belirtisi mi
Bu süreci nasıl takip etmem lazım
39+4
Kızlar bizde bugün doktora gittik o kadar yoğun geçiyor ki günler hiç okuyamıyorum inşallah herkes sırayla sağlıkla kavuşuyordur bebeğine Benim dişim çok çok kötü dün hiç uyuyamadım ağrıdan apranax içmek zorunda kaldım akşam 19 00 a da randevu aldım. İnşallah bir formül bulunur. Kadın doğumcu hiç zararı yok dişçiye git boşuna ağrı çekme emzirebilirsin sadece emzirdiğini söyle dedi. Çocuk doktoru da sütünü sağ 3 saat emzirme ve o sütü boşalt dök dedi. Aslında hala azıcık sarı geliyor süt keşke diş işi olmasaydı ama yapacak bir şey yok
Bebiş 50 gram eksikle doğum kilosunu yakalamış hep uyuyor gece uyanıyor sadece emzirmek zor dedim süt yeterli dedi. Sarılıkta 5 geldi çok şükür atlattık Sadece benim kızımın bir kulağında et beni var doğuştan küpe derler ya öyle bir şey, doktor böbreklerine baktırın kulakta şekil bozukluğu böbrekle ilintilidir dedi. Haftaya yine kontrolü var sonra da kalça usg si makat doğduğu için onu da önemsiyorlar. Sigortasını başlattı eşim bakalım böbrek olayı çok şaşırttı beni şekil bozukluğu değil ufak bir et beni vardı sadece
Bende muayene oldum 6 kilo vermişim sezaryen için krem verdi dikişlere 40 günlükken gidicem bir de. Korseli sormayı unuttum ya hem diş hem migren beni tüketti çorbayla beslenmeye başladım sadece. İnşallah hallolur ya bugün
Kızlar benim kasıklarımda çok baskı var alt tarafa doğru. Otursam oturamıyorum. Ayakta kalsam daha çok ağrıyor. bu ağrı nedir acaba. Sancı gibi girip çıkmıyor sürekli var
Kızlar sabah girip yazmak istedim ama sorun vardı
Sabah çok sancılarım oldu adet sancısı gibi sancılarım vardı sıcak duş aldım uzanıyordum sağ sol fayda etmedi bende evde tek kalmamak adına Kayınvelideme geldim şuan çok sık ağrım yok ama ara ara adet sancısı gibi sancılarım oluyor sırt ağrım var şuan
Bu doğum belirtisi mi
Bu süreci nasıl takip etmem lazım
39+4
Selam kızlar bende randevudan geldim sancım çıkmadı acışmaya bakmadı Dr bol merdiven in çık plates topu ile çalış dedi ilişki önerdi benim ufaklık geçen hafta gelmeye karar vermişti bu hafta hiç oralı değilmiş
Kızlar benim kasıklarımda çok baskı var alt tarafa doğru. Otursam oturamıyorum. Ayakta kalsam daha çok ağrıyor. bu ağrı nedir acaba. Sancı gibi girip çıkmıyor sürekli var
Çatı ağrısı derler o olabilir bebek kanala baskı yaptığı için. Ama belden gelen bi sancı varsa ve vurup vurup hafifliyorsa yani düzenli aralık ile oluyorsa doğum sancısı olabilir
Çatı ağrısı derler o olabilir bebek kanala baskı yaptığı için. Ama belden gelen bi sancı varsa ve vurup vurup hafifliyorsa yani düzenli aralık ile oluyorsa doğum sancısı olabilir
Yerinde olsam giderdim bi nst ye girerdim canım önceki aralıksız yorgunluktan falan desem dinlenince geçen sancı sorun olmaz ama şuan aralıklı diyorsun düzenli aralıklı ağrı sancı demektir
Sola yatıp dinlenince hafifleyip düzeliyor ise hamilelik kaynaklı ağrı olabilir canım ama çatıda baskı ağrı olması artık normal. Bebek bas aşağıysa iyice kanala girmiştir
Benimde dün çok belim ağrıdı. Şükür bugün daha iyiyim. Ama karnım acıyor sancı değil acıma . Bir yere değsin mutfakta tezgahta iş yaparken özellikle illaki tezgaha değiyor canım acıyor. Böyle acı yaşıyan var mı?
Benimde dün çok belim ağrıdı. Şükür bugün daha iyiyim. Ama karnım acıyor sancı değil acıma . Bir yere değsin mutfakta tezgahta iş yaparken özellikle illaki tezgaha değiyor canım acıyor. Böyle acı yaşıyan var mı?
Kızımda olmadı ama bu hamileligimde bunu çok yaşıyorum. Sebebini karnımın yanlara değil ortaya top gibi çıkıp göbek deligim ve orta göbek kısmının çok incelmesine bağladım ama tabi bilemiyorum mutfakta falan tezgaha değince usulca tabi o kadar aciuor ki anlamıyorum