2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
O zaman hareket et bol bol. Esneme hareketleri. Pilates topu varsa onunla ya da çömelme hareketi. Yolunuz açık olsun

Kızım hırıltılı solunumu var bebek hemşiresi açıyı sürekli doktor önemsiz gördü dahaa atamamış dedi emmiyodu mama takviyesi verilmişti dün gece bugün akşam emmeye başladı çok şükür bu hırıltısı benim canımı çok sıkıyo ama
Gaz çıkaramadımm lavma yapılfı ama beb beklemedim hemen kalktım denemeye çıktı çoğu birazda dışkı ona rağmen geğiriyorum ama alttan çıkmıyor gaz ne yapmalıyım

Ben trueliving_ tavsiyesi çörek otu yedim canım bir de kaynattıgım karısımı içtim cok sürmedi gaz cıkması

Spring05 ben şimdiden doğumdan 9 gün sonrasına randevu aldım dişçiye . Doktorum sütünü iki kere sağ dök o gün için emzirme dedi. 3-4 saat ıkı kere sağıp dökerim mama meme o gunluk ıdare edecegım artık.
Dişçiyede lütfen geldiğim gün ne yapılacaksa yapın dedim bakıp randevu vermeyın dedim. Bebeğimi bırakacagımı söyledim. Bakalım inşallah ıyı olurumda hemen gıdıcem bende artık cok fena her gece nöbet tutturuyor.

Canım yenidoğanalrda hırıltı olması normal diye biliyorum. Bazı çocuklar 3 ay sonra falan atabiliyor o hırıltıyı. Hastanedesin, kötü bir şey olsa doktor müdahale eder zaten.

Gaz için kendin hoşaf götürmüş müydün? Bir de true’nun dediği çörek otunu denedin mi? Başka da bir şey gelmiyor aklıma

Maşallah tam guzel kılo da doğmuş maşallah

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün küveze girmesine üzüldüm ama neyseki sağlıcakla kavuşmuşsunuz önemli olanda bu

Bebeği dönmeyen anneler bence telaş yapmayın belki dönebilir. Geçen hafta 36+0 da yan ve başı kaburga tarafındaydı. Bugün tam 37+0 da baş aşağı dönmüş. Son ana kadar dönebilir dedi doktorda ben şaşırınca. Bu arada dün gece ben de sancılandım sabah üç kere nst çekildi düzensiz 80 i bulan sancılar vardı. Benimki acıdan ziyade karnım taş gibi kasılmıştı.Bugün iki doz ciğer geliştirici yapıldı yarın da iki doz daha yapılacak. İnşallah cumartesine kadar dayanırım.

Ah kıyamam ya gerçekten çekilecek gibi değil gözümü açamadım bende ağrıdan ben gitmeden sağdım zaten 30 cc yetiyor bir öğün için biz 50 içirmeye çalıştık kustu. Birazda dolaba koymuştum şimdi onu çıkardım ısınsın diye iki saat sonrada onu veririm öyle yetecek gibi en kötü dondurucudakine geçicem. Bana çocuk doktoru ve dişçi 3 saat emzirme sonra sağ dök, sonrasında emzirebilirsin dedi bence 2 kere 3 saat yani 6 8 saat döküp kasma o kadar da geçmez. Sonuçta sezaryen da olduk hemen emzirdik ya da ben saldım gitti artık ya

Bana kanal yaptı canım yarın bir daha gidicem geçici dolgu yapacak, 40 ı dolunca bir daha gidicem o zaman gerçek dolguyu yapacakmış. Baskı mı ne oluyormuş hepsini aynı gün yapınca yine ağrır dedi. He bir de kaplama yaptırmam lazımmış yoksa dolgu yine düşebilirmiş çürük çok derin dedi. Diş sağlığı önemliymiş çok ihmal etmişim kendimi bu emzirme de bitsin ya da dayanmazsa ek gıda diğer dişlere geçicem. Üç çürük varmış ama şimdilik en kötüsü bu yaptırdığımdı

Süpersin maşallah valla herkes senın gibi olur inşallah guzel geçer doğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…