Galiba ben bu geceSende mi 9u5 mi diyelim
Gaz için komposto çörek otu birebir oluyor canım ayrıca hırıltı derken burnunda mı var benim oğlumda da var doğduğundan beri hatta kulak testini geçemedi burnunda mı var sizinde dr önemsemedi pek bizimKızım hırıltılı solunumu var bebek hemşiresi açıyı sürekli doktor önemsiz gördü dahaa atamamış dedi emmiyodu mama takviyesi verilmişti dün gece bugün akşam emmeye başladı çok şükürbu hırıltısı benim canımı çok sıkıyo ama
Gaz çıkaramadımm lavma yapılfı ama beb beklemedim hemen kalktım denemeye çıktı çoğu birazda dışkı ona rağmen geğiriyorum ama alttan çıkmıyor gaz ne yapmalıyım
Sana sanırım bana ilk doğumda yaptıkları süpürme işlemini yapmışlar o biraz ağrılı inan doğum daha kolay. Açılma oldukça alttan baktıklarında o kadar hissetmiyorsun ama açılma az ya şimdi hissediliyor. Bana o süpürmeyi iki kez yaptı ikisinde de hafif nişan geldi, en son yaptığından 2 ta da 3 gün sonra doğurdumAz önce sıcak duş aldım, iyi mi yaptım bilmiyorum sancılarımı hafifletiyodu acaba aklıma takıldı.
Help miiiNormal doğum yapmış kızlarım, sancının git gide şiddetlenmesi mi önemli yoksa aynı şiddette fakat aralıklarının sıklaşması mı? Yarım saatte bir olmaya başladı
Geçmiş olsun canım direk gidip yaptır hiç çekme ağrıyı emzirme döneminde 2 kez ağır iğne vurulmuştum dr 5 saat emzirme demişti sağıp dökmüştüm bende her ilacın saati farklı oluyor artık dr ne derse bir kerede 7 saat demişti ama ağrıyı çekmene değmez öyle birşey ki bu diş ağrısı çok kötü geçmiş olsun şimdidenAh kıyamam ya gerçekten çekilecek gibi değil gözümü açamadım bende ağrıdanben gitmeden sağdım zaten 30 cc yetiyor bir öğün için biz 50 içirmeye çalıştık kustu. Birazda dolaba koymuştum şimdi onu çıkardım ısınsın diye iki saat sonrada onu veririm öyle yetecek gibi en kötü dondurucudakine geçicem. Bana çocuk doktoru ve dişçi 3 saat emzirme sonra sağ dök, sonrasında emzirebilirsin dedi bence 2 kere 3 saat yani 6 8 saat döküp kasma o kadar da geçmez. Sonuçta sezaryen da olduk hemen emzirdik ya da ben saldım gitti artık ya
Bana kanal yaptı canım yarın bir daha gidicem geçici dolgu yapacak, 40 ı dolunca bir daha gidicem o zaman gerçek dolguyu yapacakmış. Baskı mı ne oluyormuş hepsini aynı gün yapınca yine ağrır dedi. He bir de kaplama yaptırmam lazımmış yoksa dolgu yine düşebilirmiş çürük çok derin dedi. Diş sağlığı önemliymiş çok ihmal etmişim kendimi bu emzirme de bitsin ya da dayanmazsa ek gıda diğer dişlere geçicem. Üç çürük varmış ama şimdilik en kötüsü bu yaptırdığımdı
Ozel dişçi mi devlet mi acaba yani dişçiye bunu nasıl dedin normal gidip mi aldın randevu dişçiye nerede gördün onu merak ettim?Spring05 ben şimdiden doğumdan 9 gün sonrasına randevu aldım dişçiye . Doktorum sütünü iki kere sağ dök o gün için emzirme dedi. 3-4 saat ıkı kere sağıp dökerim mama meme o gunluk ıdare edecegım artık.
Dişçiyede lütfen geldiğim gün ne yapılacaksa yapın dedim bakıp randevu vermeyın dedim. Bebeğimi bırakacagımı söyledim. Bakalım inşallah ıyı olurumda hemen gıdıcem bende artık cok fena her gece nöbet tutturuyor.
Canım benim bebiş 1 haftalık olcak süt sagıp götürüyorum paketleri 60 cclik yapıyorum en fazla tek öğün olsun diye yeterli yani demiAh kıyamam ya gerçekten çekilecek gibi değil gözümü açamadım bende ağrıdanben gitmeden sağdım zaten 30 cc yetiyor bir öğün için biz 50 içirmeye çalıştık kustu. Birazda dolaba koymuştum şimdi onu çıkardım ısınsın diye iki saat sonrada onu veririm öyle yetecek gibi en kötü dondurucudakine geçicem. Bana çocuk doktoru ve dişçi 3 saat emzirme sonra sağ dök, sonrasında emzirebilirsin dedi bence 2 kere 3 saat yani 6 8 saat döküp kasma o kadar da geçmez. Sonuçta sezaryen da olduk hemen emzirdik ya da ben saldım gitti artık ya
Bana kanal yaptı canım yarın bir daha gidicem geçici dolgu yapacak, 40 ı dolunca bir daha gidicem o zaman gerçek dolguyu yapacakmış. Baskı mı ne oluyormuş hepsini aynı gün yapınca yine ağrır dedi. He bir de kaplama yaptırmam lazımmış yoksa dolgu yine düşebilirmiş çürük çok derin dedi. Diş sağlığı önemliymiş çok ihmal etmişim kendimi bu emzirme de bitsin ya da dayanmazsa ek gıda diğer dişlere geçicem. Üç çürük varmış ama şimdilik en kötüsü bu yaptırdığımdı
Galiba ben bu gece
Canım bizde de o hırıltı 3 günlükken başladı ve atamıyor sürekli burnunu açıyoruz filan doktora bugün götürdük o da önemsemedi. Ciğerleri iyi dedi bebeklerde burun kılı olmaz ilk 3 ay böyle dedi. Hiç korkma sen çoğumuzun bebeği aynı durumda benceKızım hırıltılı solunumu var bebek hemşiresi açıyı sürekli doktor önemsiz gördü dahaa atamamış dedi emmiyodu mama takviyesi verilmişti dün gece bugün akşam emmeye başladı çok şükürbu hırıltısı benim canımı çok sıkıyo ama
Gaz çıkaramadımm lavma yapılfı ama beb beklemedim hemen kalktım denemeye çıktı çoğu birazda dışkı ona rağmen geğiriyorum ama alttan çıkmıyor gaz ne yapmalıyım
Sancı arası da sıklaşır, şiddeti de artar. En son raddeye artık ben sanki büyük tuvaletim varmış da o çıkacak ama çıkamıyor gibi belimde makamında baskı hissediyordum o an ne oturuyorum ne kalkıyorum iki büklüm durup titriyordum öncesinde bağırarak falan sancıyı yolluyordum ama son 7 8 cm açılma sonrası artık çok daha şiddetlendi sancıNormal doğum yapmış kızlarım, sancının git gide şiddetlenmesi mi önemli yoksa aynı şiddette fakat aralıklarının sıklaşması mı? Yarım saatte bir olmaya başladı
Her 3 saat için mi o kadar veriyorsun valla bence çok bile. Bizim ki 20 cc de kendinden geçiyor bayılıyor 60 cc ile çok iyi doyuyordurCanım benim bebiş 1 haftalık olcak süt sagıp götürüyorum paketleri 60 cclik yapıyorum en fazla tek öğün olsun diye yeterli yani demi
Ay ne mutlu. Peki en önemli sorum bebeğin popo kanala gelecek şekilde oturuyor muydu yoksa popo daha kasıklara doğru hafif eğimli miydi. Benim bebeğin kafası tam kaburgamın mide taraflarında poposu da tam vajina üstünde belki popo hafif eğimli dursa döner ama oturmuş. Ayyyy inşallah cumartesi beb de böyle güzel bir haber alırımBebeği dönmeyen anneler bence telaş yapmayın belki dönebilir. Geçen hafta 36+0 da yan ve başı kaburga tarafındaydı. Bugün tam 37+0 da baş aşağı dönmüş. Son ana kadar dönebilir dedi doktorda ben şaşırınca. Bu arada dün gece ben de sancılandım sabah üç kere nst çekildi düzensiz 80 i bulan sancılar vardı. Benimki acıdan ziyade karnım taş gibi kasılmıştı.Bugün iki doz ciğer geliştirici yapıldı yarın da iki doz daha yapılacak. İnşallah cumartesine kadar dayanırım.
Yok canım benim bebiş yogun bakımda götüryorum sagıp ondan sordum bir öğünde kaç olur diyeHer 3 saat için mi o kadar veriyorsun valla bence çok bile. Bizim ki 20 cc de kendinden geçiyor bayılıyor 60 cc ile çok iyi doyuyordur
Amin çok teşekkür ederim. 33.haftada sancım başladı serum ve ilaçlarla durduruldu. Ama halen devam ediyordu 37. Haftaya zor geldik.İlk doğumum da erken olduğu için dr riske atmadan alalım dediAllah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun inşallahhaftasına göre kilosu masaallah çok iyi .
Neden erken aldılar sezeryan a genelde 38 li haftalarda alınıyor bir sebebi mi vardı?
Çok teşekkür ederim canım gittim gittim valla dayanılacak gibi değil kafam kazan gibi zaten, bir de sulu şeyler dışında bir şey yiyemiyordum çok kötüydüGeçmiş olsun canım direk gidip yaptır hiç çekme ağrıyı emzirme döneminde 2 kez ağır iğne vurulmuştum dr 5 saat emzirme demişti sağıp dökmüştüm bende her ilacın saati farklı oluyor artık dr ne derse bir kerede 7 saat demişti ama ağrıyı çekmene değmez öyle birşey ki bu diş ağrısı çok kötü geçmiş olsun şimdiden
Şuan 15-20 dakkada bir oluyor ama şiddeti normal dayanılmayacak gibi değilSancı arası da sıklaşır, şiddeti de artar. En son raddeye artık ben sanki büyük tuvaletim varmış da o çıkacak ama çıkamıyor gibi belimde makamında baskı hissediyordum o an ne oturuyorum ne kalkıyorum iki büklüm durup titriyordum öncesinde bağırarak falan sancıyı yolluyordum ama son 7 8 cm açılma sonrası artık çok daha şiddetlendi sancı
Bel, kasık ve karın aynı anda bastırıyor canım, 15-20 dakkada bir. Normal zamandan farklı ama şuan dayanılmayacak gibi değil.Yaa hadi gazan mübarek olsunemin misin.. Sancı mı geliyor
İnşallah en kısa zamanda çıkar canım benimYok canım benim bebiş yogun bakımda götüryorum sagıp ondan sordum bir öğünde kaç olur diye
Amin kuzum. Ben de iyidir diye düşünüyorum ya fazla bile dediğin gibi daha azı bile yetiyordurİnşallah en kısa zamanda çıkar canım beniminternette 60 cc diyor bence yeterli oluyordur zaten olmasa sana söylerlerdi sarılık kilo alımıyla alakalı bir şey. Bizim ki içemiyor o kadar ama belki kilosu fazla olmadığı içinde olabilir
Yaa valla benim oğlan büyük ama bana resmen eziyet ediyor seviyor gibi yapıp mıncıklıyorÇok teşekkür ederim canım gittim gittim valla dayanılacak gibi değil kafam kazan gibi zaten, bir de sulu şeyler dışında bir şey yiyemiyordum çok kötüydübüyük kızım beni çok zorluyor eşim ve annemde evde olmasına rağmen bizi mahvetti. Bebeği resmen odasından çıkaramıyorum kafası hassas yeri olduğunu biliyor bilerek dokunuyor filan, kucağımızda görünce bebeği hareketleri değişiyor okul şart oldu bir süre daha dayanıcam evden göndermiş gibi olmayalım diye ama yok yani mümkün değil ben tek başıma bakamam ikisine kimse olmadan. Annemi kaçıracak diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?