2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Gaz için komposto çörek otu birebir oluyor canım ayrıca hırıltı derken burnunda mı var benim oğlumda da var doğduğundan beri hatta kulak testini geçemedi burnunda mı var sizinde dr önemsemedi pek bizim

Az önce sıcak duş aldım, iyi mi yaptım bilmiyorum sancılarımı hafifletiyodu acaba aklıma takıldı.
Sana sanırım bana ilk doğumda yaptıkları süpürme işlemini yapmışlar o biraz ağrılı inan doğum daha kolay. Açılma oldukça alttan baktıklarında o kadar hissetmiyorsun ama açılma az ya şimdi hissediliyor. Bana o süpürmeyi iki kez yaptı ikisinde de hafif nişan geldi, en son yaptığından 2 ta da 3 gün sonra doğurdum

Geçmiş olsun canım direk gidip yaptır hiç çekme ağrıyı emzirme döneminde 2 kez ağır iğne vurulmuştum dr 5 saat emzirme demişti sağıp dökmüştüm bende her ilacın saati farklı oluyor artık dr ne derse bir kerede 7 saat demişti ama ağrıyı çekmene değmez öyle birşey ki bu diş ağrısı çok kötü geçmiş olsun şimdiden

Ozel dişçi mi devlet mi acaba yani dişçiye bunu nasıl dedin normal gidip mi aldın randevu dişçiye nerede gördün onu merak ettim?

Canım benim bebiş 1 haftalık olcak süt sagıp götürüyorum paketleri 60 cclik yapıyorum en fazla tek öğün olsun diye yeterli yani demi

Canım bizde de o hırıltı 3 günlükken başladı ve atamıyor sürekli burnunu açıyoruz filan doktora bugün götürdük o da önemsemedi. Ciğerleri iyi dedi bebeklerde burun kılı olmaz ilk 3 ay böyle dedi. Hiç korkma sen çoğumuzun bebeği aynı durumda bence

Çok sıvı beslendim ben kayısı kompostosu çorba filan ilk gece kendiliğinden çıktı ayakları karnıma çekmiştim bir de. Yürüdükçe daha kolay çıkıyordu. Bana lavman yapmadılar ama Salı doğum oldu cumaya kadar yapamasam ilaç yazacaktı

Normal doğum yapmış kızlarım, sancının git gide şiddetlenmesi mi önemli yoksa aynı şiddette fakat aralıklarının sıklaşması mı? Yarım saatte bir olmaya başladı
Sancı arası da sıklaşır, şiddeti de artar. En son raddeye artık ben sanki büyük tuvaletim varmış da o çıkacak ama çıkamıyor gibi belimde makamında baskı hissediyordum o an ne oturuyorum ne kalkıyorum iki büklüm durup titriyordum öncesinde bağırarak falan sancıyı yolluyordum ama son 7 8 cm açılma sonrası artık çok daha şiddetlendi sancı

Canım benim bebiş 1 haftalık olcak süt sagıp götürüyorum paketleri 60 cclik yapıyorum en fazla tek öğün olsun diye yeterli yani demi
Her 3 saat için mi o kadar veriyorsun valla bence çok bile. Bizim ki 20 cc de kendinden geçiyor bayılıyor 60 cc ile çok iyi doyuyordur

Ay ne mutlu. Peki en önemli sorum bebeğin popo kanala gelecek şekilde oturuyor muydu yoksa popo daha kasıklara doğru hafif eğimli miydi. Benim bebeğin kafası tam kaburgamın mide taraflarında poposu da tam vajina üstünde belki popo hafif eğimli dursa döner ama oturmuş. Ayyyy inşallah cumartesi beb de böyle güzel bir haber alırım

Allah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun inşallah haftasına göre kilosu masaallah çok iyi .
Neden erken aldılar sezeryan a genelde 38 li haftalarda alınıyor bir sebebi mi vardı?
Amin çok teşekkür ederim. 33.haftada sancım başladı serum ve ilaçlarla durduruldu. Ama halen devam ediyordu 37. Haftaya zor geldik.İlk doğumum da erken olduğu için dr riske atmadan alalım dedi

Çok teşekkür ederim canım gittim gittim valla dayanılacak gibi değil kafam kazan gibi zaten, bir de sulu şeyler dışında bir şey yiyemiyordum çok kötüydü büyük kızım beni çok zorluyor eşim ve annemde evde olmasına rağmen bizi mahvetti. Bebeği resmen odasından çıkaramıyorum kafası hassas yeri olduğunu biliyor bilerek dokunuyor filan, kucağımızda görünce bebeği hareketleri değişiyor okul şart oldu bir süre daha dayanıcam evden göndermiş gibi olmayalım diye ama yok yani mümkün değil ben tek başıma bakamam ikisine kimse olmadan. Annemi kaçıracak diye çok korkuyorum

Şuan 15-20 dakkada bir oluyor ama şiddeti normal dayanılmayacak gibi değil

Yok canım benim bebiş yogun bakımda götüryorum sagıp ondan sordum bir öğünde kaç olur diye
İnşallah en kısa zamanda çıkar canım benim internette 60 cc diyor bence yeterli oluyordur zaten olmasa sana söylerlerdi sarılık kilo alımıyla alakalı bir şey. Bizim ki içemiyor o kadar ama belki kilosu fazla olmadığı içinde olabilir

Amin kuzum. Ben de iyidir diye düşünüyorum ya fazla bile dediğin gibi daha azı bile yetiyordur

Yaa valla benim oğlan büyük ama bana resmen eziyet ediyor seviyor gibi yapıp mıncıklıyor bişey desem diyemiyorum demesem bebeğe de yazık arada kaldım bize okulda yetmiyor bugün babası işe başladı doğum izni bitti bütün yük ondaydı sağolsun baya bir huy değiştirdi inşallah herşey rayına oturturuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…