2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Vallahi haklısın sanki zaman uçuyor şaka gibi ben günleri unutuyorum bazen

Ben trueliving_ tavsiyesi çörek otu yedim canım bir de kaynattıgım karısımı içtim cok sürmedi gaz cıkması
Bende kaybatrım dut kurusu ve kayısı vardı o gün kaç kere içtim çörek otuda yedim yok banamısıın demedi lavmandan sonra hiç gaz çıkışıda olmadı

Merhaba kizlar 37. Haftaya giriyorum carsamba doktor gun verecek sezeryan icin. 2 yil once gebelik kaybi miyom amelyti oldugum icin mecburi sezeryan. Ama benm onceki kayiptan sonra panik atagim olustu ve asiri korkuyorum suan spinal den . Geneldede uyannca hemen kendme gelemiyecgmi bliyorum. Spinaldede ya panik atagim tutarsa paniklersem yada uyusmazsam gibi dusunceler beynimin icinde donuyor panik atagi olup spinal dogm yapan varmi

3 5 nöbetleri hayırlı olsun

Hayır şurda bnmde en fazla 3 haftam kaldı galıba uykuya da fena düştüm bu ara, cok yorgun hissediyorum ya

Son düzenleme:
Nasıl olduğunu 1 saat önce anladım, ne güzel uyumuştum şiddeti uykumdan uyandırı ve diz kapaklarıma kadar acıyı hissettim. Okadar şiddetli daha olmadı

Hareket edıo musun? Sureklı yürü madem.. Hareket ettikçe bagırsaklar düzene girio
Çok ağtışarım oldu bu sefer o kadar yürüyemedim ama bugün daha iyiydim yürüme konusunda sürekli ağrı kesici yaptırıyorum yarın çıkınca napıcam bilmiyorum ağızdan geyirme ile çıkıyo gaz bu arada yürüdükçe

Kesinlikle katılıyorum biz ilkinde hata demeyelim de sürekli uyandırıp emzirdik zaten o da fırsat vermeden kalktı ama sonrasında sırf memeye uyanan bir bebek oldu alışkanlık edindi. O yüzden sarılık riski yoksa tabii kilo kaybı da yoksa bence de hislerimize güvenelim kaka konusunda da katılıyorum bazen uyandırmak için altını açmak gerekiyor ama bende çiş yapmışsa çok çok dolu değilse almıyorum. Şuan kaka kokusu daha yeni oluşmaya başladı anlamıyordum ama sesli yaptıklarından ordan çözebiliyordum

Nasıl olduğunu 1 saat önce anladım, ne güzel uyumuştum şiddeti uykumdan uyandırı ve diz kapaklarıma kadar acıyı hissettim. Okadar şiddetli daha olmadı
Evet biraz can yakıcı olabiliyor ama bunu acılma tam 8 santim olana kadar yaşıyorsun ondan sonra doğum başlıyor ki yaşadıgının çok çok fazlasını son an çekiyorsun şimdi senin çektiğin tatlı atıştırmalık agrılar canım benim ☺ ama sonu daha tatlı Rabbim en hayırlısı ile evladına kavuştursun bir avaz'da inşallah bana da dua et adım sevgi

tam benim geceleri uykumun kacma sebeplerinden doğmadan stresim tavan oldu.. daha bi de gunduzu var..yemegi nasil yapacam temizlik duzen alisveris kış bazen beynim yaniyor plan yaparken

Gündüz kolay, zaten sürekli uyuyorlar, sesini duyacağın kadar yakında olmak yetiyor ama gece bir tedirgin oluyor insan. Gündüzleri mis ya bu ilk birkaç ay. En sevdiğim dönem, bir daha böyle huzurlu bir dönemi okula başlayana kadar yaşayamıyoruz pek

Yok canım uyu ama saat kur mesela iki saate bir. Kontrol edip doyurursun.

Dayanamamışım, uyumuşum zaten. Üç saate kalktı kendisi ama aslında bizim doktor da uyandırmayın dedi. Dedim nasıl yani, beş saat uyanmazsa bırakayım uyusun mu? Sen rahatsız oluyorsan kaldır tabii ama uyuyabilir, sakıncası yok dedi. Koskoca profesöre de “ama emzirme eğitiminde şöyle dediler bidi bidi” diyemedim tabii

3 5 nöbetleri hayırlı olsun

Hayır şurda bnmde en fazla 3 haftam kaldı galıba uykuya da fena düştüm bu ara, cok yorgun hissediyorum ya

Darısı cümlemizin başına

Yaa ne güzel. Ben son haftalarda hiç uyuyamadım, kıymetini bil

Bence korkcagın hicbir durum yok canım zaten emin ol en ufak sıkıntıda sakinlestirci veriyorlar panik olmana izin vermiyorlar monitörden herseyin takip ediliyor ona göre hareket ediyorlar bir anda olup bitiyor hersey

Kızlar meme ucu yaralarınız oldu mu? Kaç gün acı çektiniz. Emzirmek eziyet bana şuan
Lansinoh krem ve kapak çok iyi gelmişti. Ben gümüş kapak değil de aventin kalkanını devamlı kullanmıştım bir de karbonatlı su ile pamukla temizlemiştim enfeksiyon olmasın diye

Kızlar meme ucu yaralarınız oldu mu? Kaç gün acı çektiniz. Emzirmek eziyet bana şuan
Lansinoh kremi sürekli sürüyorum arada da göğüs kalkanı kullanıyorum ama hala yara geçmedi özellikle sol göğsüm diğeri yine sorun değilde oda olmazdı da hastsnede çocuk emsin diye bebek hemşiresi öyle bi çekeleştirdi ki ondan sonra oldu yara şimdi de geçmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…