2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım mamayı ne ile veriyorsun
Canım ilk günlerde şırında ve katater(beslenme sondası 5 no) ile verdim. Sonra doktorumuz anne sütü biberonu diye geçen medela calma veya philips natural response önerdi. Bebek çekmeden gelmiyor bunlarda. Kendi akmıyor yani. Şimdilik memnunum bakalım

Biz de bugün doktordan geldik. Çok şükür her şey yolundaymış. Sadece geçen haftaki kilosuyla bu haftaki kilosu birebir aynı çıktı Cihazdan dolayı olabilir dedi doktor. Cervix muayenesinde de açıklık çıkmadı. İstersen 39. hafta bitince doğumu başlatabiliriz dedi. İstemezsem de 41. haftaya kadar bekleyip sonra mecburi başlatırız dedi. Umarım gerek kalmaz bunlara da bebeğim sakince kolaylıkla gelir

Kızlar bendeki bu kasık ağrısı geçmedi. Belime geçti ağrı. Yürürken bile zorlaniyorum. Saat 9.40da randevum var öncesinde nst giricem. Normal mi anlamadım bu ağrı
Benimde ne sancım ne kasık ne bel ağrım vardı sadece karnımın etrafında yırtılma hissi vaar gibi bi aacıy oluştu geçmeyen doktor 2 sezaryan falan diye doğuma aldı nasıl oldu anlamadık

Benimde ne sancım ne kasık ne bel ağrım vardı sadece karnımın etrafında yırtılma hissi vaar gibi bi aacıy oluştu geçmeyen doktor 2 sezaryan falan diye doğuma aldı nasıl oldu anlamadık

Aslında o ağrıda var biliyomusun. Göbek deliğimin altında ve üstünde sezaryenden sonra ince ince sızlar ya dikiş yanar ya. Öyle bi ağrı var. İç dikişle mi alakalı bilmiyorum

Kızlar bendeki bu kasık ağrısı geçmedi. Belime geçti ağrı. Yürürken bile zorlaniyorum. Saat 9.40da randevum var öncesinde nst giricem. Normal mi anlamadım bu ağrı
Benim de bugün oldu ve saatlerce geçmedi. Biraz dinlendim ve hala geçmeyince kalkıp top üstünde egzersiz yaptım iyi geldi

Aslında o ağrıda var biliyomusun. Göbek deliğimin altında ve üstünde sezaryenden sonra ince ince sızlar ya dikiş yanar ya. Öyle bi ağrı var. İç dikişle mi alakalı bilmiyorum
Tam karınnın etrafı sayılır işte ve kaarnıma yayılmıştı ben yırtılma gibi bi his acı diyince doktor hiç istemediğimiz bi kelime yıttılma falaan demişti ama dikiş aşağıda olur rahim belki taşıyamıyodur artık onun belirtissi olabilir

Ayyy deme kızz neyse Allah dayanma gücü verir mutlaka aralıklar ve şiddeti bir azalıyor, bir artıyor. Zaten gece uyumuşum, şiddetli olanlar dışındakilere uyanmadım. Doktor takip et diyor ama ben tedirginim, ya fark etmem bebeğime bişey olursa diye. Acili gidip bi nts baktorsam mı? Şimdiden dua ediyorum hepinize canım. Allah bu güzel yolda hepimize düyünma gücü versin ve sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım.

Hiç egzersiz yapıyor musun peki? Yere çömelip kalksan belki süreç hızlanır.

Benim azalmıştı son iki gün ciddi anlamda ama yine de hareket sayıyordum 10 oluyordu ama önceden saymaya hiç gerek yoktu kendini çok belli ediyordu. Doğum kanalına girince hareketler çok azalıyor ama siz yine de 10 hareket sayın bana doktorum hep diyordu son haftalar saymak önemli diye

Yeri daraldığı için azalma oluyormuş 10 12 hareket yeterli dedi doktorum.

Benim azalmamıştı ama gün içinde en az 10 hareket demişti doktorum
Tesekkur ederim cevaplar icin. Benim iki gündür asiri bel agrim var kiriliyor sanki belim. Ara ara kasiklarda var ama zaten sanci cikiyo nstde. Bi de hareketler az degildi ben pazardan beri hareketleri de o kadar azaldi ki esim bile farkedip sordu az mi hareket ediyor artik diye. Ben durtunce kipirdaniyor. Burdayim diyecek kadar iste. Normalde gece gunduz kipir kipirdi.

Ben de hem şırınga hem de philips natural response kullanıyorum, biberon ile daha kolay oldu ikimize ama ilk başta acaba meme reddi yaşar mı diye korktum. yinede memeye de zorlamaya çalışıyorum..

Hiç egzersiz yapıyor musun peki? Yere çömelip kalksan belki süreç hızlanır.
Egzersiz olarak düzenli değil de daha önce yerden bişey almaya çekinirken şimdi çömelip alıp kalkıyorum. Daha mı düzenli yapmalıyım.Ağrılar şuan yarım saatte bir

Sancıları fark edemem, normalden geç giderim bebeğime zarar verirm diye tedirgin oluyorum. Doktorum da sürekli takip et diye yazıyor

Egzersiz olarak düzenli değil de daha önce yerden bişey almaya çekinirken şimdi çömelip alıp kalkıyorum. Daha mı düzenli yapmalıyım.Ağrılar şuan yarım saatte bir
Evet çömelip kalkabilirsin, squat yapabilir, merdiven çıkabilir ve sıcak duşa girebilirsin. Kasılmalar 5 dakikada bire düştüğünde hastaneye gitmelisin dedi bana doktorum. Eğer ilk doğumda hemen hızlı açılma olmayabiliyormuş o yüzden bence suyun gelmedikçe endişelenme. İnşallah hızlıca açılman ilerle ve kolayca doğumunu yaparsın

Darısı cümlemizin başına

Yaa ne güzel. Ben son haftalarda hiç uyuyamadım, kıymetini bil

Bende sureklı uyanıorm ama uyandırmadan kendımı devam etmeye çalışıyorum.. Yoksa gunduz cok gucsuz düşüyorum.. Hele oğlan 4ten snra eve gelınce ayrı Bı enerjı gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…