2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Tamam canım çok sağol, bugün bol bol bunlardan yapıcam. İnşallah hepimizin doğumları su gibi gecsin

Kızlar günaydın, bende bugün öksürük şiddetini artırdı. Doktor karamürverli bi boğaz spreyi yazmıştı ama eczanede yoktu, ben de almadım. Öksürükle uyanınca sıcak su, limon, baş ve tarçın karışımı yaptım az da olsa boğazımı yumuşattı. Başka ne gibi önerileriniz olur? Perşembe doğum, dikişli halde öksürmeyi düşünmek bile beni geriyor. Bir de ya bebeğe bulaşırsa endişesi

Ayy dönmüş demekki umut varmis son ana kadar çok geçmiş olsun, bu kadar durdu inşallah cumartesiye kadar da ciğer geliştirici etkisini eder sağlıkla alırsın kucağına ben de dün rahatsizlandim ama agrimi anlamlandiramadim kalça kemiklerim kuyruk sokumum ve vajina içinde ağrı vardı böyle önce elektrik çarpıyor da sonra yayılıyor gibiydi en önemlisi de karnım çok sertleşip ağrı veriyordu eşim durdurmadi hastaneye gittik nst normal çıktı aşağıda baskı ve ağrı hissettiğim için açıklığa baktılar açılmam da yokmuş. Doktor sabah polikliniğe gel dedi duş alıp gidicem ama bu ne ağrısı anlamadim, belki siyatikdir diye parol içtim bırak geçmeyi daha çok arttı anlamadim 2 saate gidicem bakalım doktora

Sanırım tek gitmeyecegım yer devlet dişçisi. Zaten fobim var birde devlete gidemem özel ilgi lazım kaçmamam için ..
Hiç sormadım fiyatını dolgu yapar yada kanal yapar yada çekim bakmadan da fiyat sormak çokta doğru olmazdı dıye sormadım.

Eğer sancı varsa mutlaka doktoruna azaldığını bildir. Çünkü kanala girince falan kalp atışı da yavaşlayabiliyormuş daha dün doktorum dedi

Toz zencefili balla karıştırıp yiyince iyi geliyor canım. Geçmiş olsun

Öksürük ben de bir aydan fazla sürdü denemediği yapmadığım şey kalmadı. Bana da sprey üç şişe öksürük şurubu antibiyotik vs yazmıştı ama hiç bir işe yaramamıştı gerçekten mahvolmuştum kaburga altında yırtık oluşmuştu. Hala tek tük de olsa terleyince öksürüyorum ama benimkisi covidti o yüzden ilaç işe yaramamıştı. Sanırım ciğerde de kaldı.Ben tereyağını pekmezle ısıtmıştım geceleri içtim o da baya yumuşatıyor. Devamlı sıcak şeyler iç. Zamanla balgamı attıkça rahatlayacaksın

Bende sureklı uyanıorm ama uyandırmadan kendımı devam etmeye çalışıyorum.. Yoksa gunduz cok gucsuz düşüyorum.. Hele oğlan 4ten snra eve gelınce ayrı Bı enerjı gerekiyor

Bu arada evine dönüp oğluna kavuşmuşsun, çok sevindim. Ama cidden birazcık zorlayacak galiba evdeki abiler bizi bizimki gayet ilgili ve meraklı gözüküyor kardeşine karşı ama şimdiden ergen kız triplerine girmeye başladı durup dururken

☺ dayanırsın annelerin gücü kimsede hiçbir canlıda yok mekanik robot gibiyiz doğduktan sonra maşallah bize bebeğin hareketlerini takip et sabit sancın varsa git tabiki canım birşey olmadan Allahın izniyle atlatacagız zorlu süreçi .hepimiz

Sancıları fark edemem, normalden geç giderim bebeğime zarar verirm diye tedirgin oluyorum. Doktorum da sürekli takip et diye yazıyor
Sancılar fark edilmeyecek gibi olmaz canım dakik olur ve biraz rahatsız edici olur inan hiç agrın olmadan bile bir şekilde doğuma gidiyorsun Nasıl oluyor bilmiyorum ama Allahın mucizesi

Toz zencefili balla karıştırıp yiyince iyi geliyor canım. Geçmiş olsun

Bugün zencefil de alacağım.

Ayy evet bak pekmez tereyağ da iyi geliyordu, tamamen unutmuşum onu.

Şu terlemeler yüzünden kaptım resmen şifayı bu gece yine pencere açık yattım aksi takdirde terden asla ama asla uyuyamıyorum, gözlerim acıyor sonra uykusuzluktan

Sabah dokorum aradı nasılsın diye, anlattım ılık duş alıp 1 saat sonra hastaneye git dedi. Amin kuzumm. Doktorla konuştuktan sonra eşime kavga çıkarıp çatıp oturp ağladım bi iyice. Şimdi hastaneye gidiyoruz

Çatı ağrısı bence. Kalkıp yatarken zorlanıyor musun? Doktor ne dedi

Doktor gelişimi yavaş diye ciğer geliştirici vuracak. Tekrar doplere yönlerdirdi 3 bucukta doplere gıdıcem. Bebek 36 haftalık görülüyor sanırım ondan .
Ciğer geliştirici yaptıran vardı sanki .
Az önce yaptırdım. 4 doz ciğer geliştirici yapıldı toplamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…