2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Merhaba canlar. Biz de bugün kontorle gittik. 36+3 olduk. Herşeyi normal, 2980 kilo ve 47 cm boy olmuş. Yüzünü bu haftalarda göstermiyor bu türlü normal doğum gibi görünüyor su anda. Ben gençken düşüp kuyruk sokumu dan dolayı sorun yaşamıştım. Ama doktor o zamanlar kaynamış demişti. Gelecek hafta bugün çatı muayenesi var. Orda bir sorun yoksa kuyruk sokumu da sorunlu değilse normal doğum düşünüyoruz. Kuyruk sokumu ile ilgili sorun yaşayan var mı?

Dilkenn sen değil miydin kuyruk sokumu sorunu olan ?

Çatı ağrısı bence. Kalkıp yatarken zorlanıyor musun? Doktor ne dedi
Evet çok zorlanıyorum ya karnım ağrıyor kalkmaya çalışırken resmen. Şu an bekliyorum birazdan giricem doktora. Nstde 1 kere 40 çıktı sadece o da bence önemli değil bakalım doktor ne diyecek

Evet çok zorlanıyorum ya karnım ağrıyor kalkmaya çalışırken resmen. Şu an bekliyorum birazdan giricem doktora. Nstde 1 kere 40 çıktı sadece o da bence önemli değil bakalım doktor ne diyecek
Ona bir şey demez bence. Benim de son zamanlarda çıktı ama düzensizdi kuzum

Benim dün 80 leri buldu sancı. 3 kere çekildim ama düzensiz olduğu için umursamadı doktor. Benim de çatı ve kuyruk sokumu ağrım çok fazla. Yatarken kalkarken zorlanıyorum çocuk sanki pat diye düşecek gibi geliyor ama şu an sıkıntı yok dedi doktor

Dünden beri oluyorum korkulacak birşey yok önlem alınması daha iyi. Birazcık yanma oldu yanaklarım al al kızardı onun dışında başka yan etki yaşamadım bi de çok susuyorum belki etkisi olmuştur. Ben şimdi coraspini bıraktım Ama iğneye devam dedim Al_pi

Ben varım canım seninle aynı şekilde küçükken kırılmış sonra kaynamış ama doğuma engel olup olmayacağını çatı muayenesinde göreceğiz doktor bana da aynı şeyi söyledi

Ona bir şey demez bence. Benim de son zamanlarda çıktı ama düzensizdi kuzum

Aynen sancı için normal dedi ama ultrasonda kasılmalarını görüyorum onlar da normal dedi. Şu an herhangi bir sorun görünmüyor haftaya gel dedi. Bana 37nin güncellemesi fena vurdu vallahi, neyse sabır diyelim

Off zaten sıcak bırde yanarsam O degılde ben kalın kalın pıjamalar aldım dogumda asla gıyılmez Kısa kollarıda koyayım burası 30 derece

Sabah hastaneye gittik açılma dünle aynı 3 cm , sancı var ama istenilen gibi değil ekledim, doktor eve gönderdi. 2 saat sonrada gelebilirsin yarın sabahta belli olmaz dedi. Bakalım nolacak.
Şimdi senin nstni görünce benimki bir değişik geldi. benim en düşüğü 80 de 100 e vuruyor 4 kez filandı sanırım. yani en son çekilen öyle çıktı. çizgilerin böyle en aşağıdan en yukarıya mı çıkması lazım.

Kızlar 38. Haftanın ortasındayım. Rahim içerisinden ani bıçak saplanması gibi ağrı oluo saniyelik ara ara ve sık sık. Oturduğumda sıklaşıo özellikle de akşamları oluyor gündüz pek yok. Sonra tuvalete çıkıorum akıntı geliyor yoğun beyaz ve normal. Bu doğum ysklaştıpından mıdır? Kontrole gidiorum bugün gerçi doktoruma sorcam ama deneyimleriniz varsa yazarsanız sevinirim. Bir de çatım darmış normal doğum düşünüyorum ve bebeğim bir hafta önce 3 kilo 50 cm olmuştu normal çıkarabilir miyim acaba zaten kesin daha da kilo almıştır muhtemelen bugün 3200 olmuş bile olabilir. Umarım normal doğumla çıkabilir

Sabah hastaneye gittik açılma dünle aynı 3 cm , sancı var ama istenilen gibi değil ekledim, doktor eve gönderdi. 2 saat sonrada gelebilirsin yarın sabahta belli olmaz dedi. Bakalım nolacak.
Lütfen doğur artık
Evde hiç durma sürekli çömel kalk , imkan varsa merdiven çık, duşa gir sadece göbek ve bel bölgene sıcak su tutup çık kurulan bunu sık sık yap .

Allaha şükür.. Göztepedekı doktorlar çok cebbardı, degerler düşünce taburcu verdıler yarın kontrol var bakalım ne olcak..

Ya bnm Eymen bu ara çok agresifleşti, özellikle ben hastanedeyken oldu bu.. Gelınce şok oldum, acayıp sekılde sımarık huysuz agresif Bi cocuk oldu okuldaki öğretmenlerle randevu talep ettim, bakalım ne dicekler.. Dogum sonrası bnm zor olcak gibi, gecen bana anne kardeşimin annesi kim olcak dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…