Şu anki kilosu kaç?Kızlar kızlar haftaya Salı demiştik doğuma. Randevuya geldik şimdi. Bu perşembe olacakmış doğumum çok heyecanlıyım çok hazırlıksız oldu ya. Kilo almayı durdurmuş doktor doğmaya hazır dedi. Kilo almayı durdurursa içerde ters giden bişeyler olabilir dedi. Suyu yerinde sıkıntı yok ama alınsa iyi olur dedi. Kilo almayı neden durdurmuş acaba şimdi panik de oldum tabi.
100 lerin sık aralıklarla olması lazımmış. E senin baya sancın var o zaman ne yaptılar.Şimdi senin nstni görünce benimki bir değişik geldi. benim en düşüğü 80 de 100 e vuruyor 4 kez filandı sanırım. yani en son çekilen öyle çıktı. çizgilerin böyle en aşağıdan en yukarıya mı çıkması lazım.
Valla ben de çok istiyorum yaaLütfen doğur artık
Evde hiç durma sürekli çömel kalk , imkan varsa merdiven çık, duşa gir sadece göbek ve bel bölgene sıcak su tutup çık kurulan bunu sık sık yap .
2900 falan dedi. Ama korktum şimdi. Neden kilo almayı durdurmuş. 37+6 bugün ac denilen şey 34 çıkıyor. Ben sordum doktora hocam o neden düşük çıkıyor diye kilo almayı durdurmuş korkulacak bişey yok birşey olsa koştur koştur alırız zaten dedi.Şu anki kilosu kaç?
O Gun 36+0 dim bebek de 2900 diye daha kucuk deyip istirahat verdi ama ben istirahat edemedim. Ama su an hem bel agrisindan duramiyorum hem de bebek cok cok az kipirdiyor diye aradigimda nst icin cagirdi. Bekliyorum. Bakalim ne diyecek. Simdi de 36+4 um pek zaman gecmedi.100 lerin sık aralıklarla olması lazımmış. E senin baya sancın var o zaman ne yaptılar.
Allaha şükür.. Göztepedekı doktorlar çok cebbardı, degerler düşünce taburcu verdıleryarın kontrol var bakalım ne olcak..
Ya bnm Eymen bu ara çok agresifleşti, özellikle ben hastanedeyken oldu bu.. Gelınce şok oldum, acayıp sekılde sımarık huysuz agresif Bi cocuk olduokuldaki öğretmenlerle randevu talep ettim, bakalım ne dicekler.. Dogum sonrası bnm zor olcak gibi, gecen bana anne kardeşimin annesi kim olcak dio
Bazen duruyor canım. Ama mesela protein değerin yüksek olsa suyun az olsa tansiyon problemin ya da pıhtılaşman olsa hiç beklemez hemen alırdı.Demek ki normal bir durum bence de beklemeye gerek yok doğur gitsin2900 falan dedi. Ama korktum şimdi. Neden kilo almayı durdurmuş. 37+6 bugün ac denilen şey 34 çıkıyor. Ben sordum doktora hocam o neden düşük çıkıyor diye kilo almayı durdurmuş korkulacak bişey yok birşey olsa koştur koştur alırız zaten dedi.
Haha oğluma doğuma giderken bende eşimle bir güzel kavgamı edip ağlayıp gitmiştim kendim geldi aklımaSabah dokorum aradı nasılsın diye, anlattım ılık duş alıp 1 saat sonra hastaneye git dedi. Amin kuzumm. Doktorla konuştuktan sonra eşime kavga çıkarıp çatıp oturp ağladım bi iyice. Şimdi hastaneye gidiyoruz
Perşembeye sen de hoş geldin2900 falan dedi. Ama korktum şimdi. Neden kilo almayı durdurmuş. 37+6 bugün ac denilen şey 34 çıkıyor. Ben sordum doktora hocam o neden düşük çıkıyor diye kilo almayı durdurmuş korkulacak bişey yok birşey olsa koştur koştur alırız zaten dedi.
Evet doktora bir daha sordum hocam sıkıntılı birşey değildir dimi diye. Yok yok falan dedi ama çok hazırlıksızBazen duruyor canım. Ama mesela protein değerin yüksek olsa suyun az olsa tansiyon problemin ya da pıhtılaşman olsa hiç beklemez hemen alırdı.Demek ki normal bir durum bence de beklemeye gerek yok doğur gitsinbi de isterse doğacağı gün olsun hep sanki hazırlıksız yakalanmış gibi bir his oluyor insanda
Bende bilmediğim için bir korktum canım da dediğin gibi bir durummuş. Çok heyecanlı sanki hiç doğurmucakmışım hep karnımda kalacakmış gibiydiPerşembeye sen de hoş geldincanım şöyle bir şey var, için rahat olsun. Benim bebek geçenki kontrolde 9 günde sadece 60-70 gr almış gözüküyordu. Oysaki önceki kontrolde 3 haftada yaklaşık 1 kg almış gözüküyordu. Neden böyle büyük bir fark var dedim. Bebek çişini yeni yaptıysa karın çevresi daha küçük çıkıp, daha az kilo almış gözükebiliyormuş ya da tam tersi çişini yapmayıp iyice şişip çok kilo almış gözükebilirmiş. Dünkü kontrolde ise 10 günde 350 gr almış gözüküyordu mesela. O yüzden hiç stres yapma derim. Benimde pazartesi olacak doğumum perşembeye alındı. Sağlıkla alırız inşallah kucağımıza
23 kasımda tam kaç oluyorsun ? 39+0 mi öyleyse gayet iyiKızlar bugün kontrolüm vardı 36+4 günlük tam. 2900 gram kilosu olmuş. Nts de sancı çıkmadı, açılma filanda yok. Sadece bebek kanala kafasını zorladığı için Başka hissediyormuşum normalmiş. 23 kasımda 39. Haftayı doldurduğunda alırız dedigelecek hafta alır diye bekliyordum açıkçası.. birde idrar tahlilinde epitel 280 çıkmış. 2 hafta önce 90mış bu ne demek oluyor ki acaba.
Yaa çok şükür çok sevindim iyi olmasınsTesekkür ederim kuzum sagol bu hafta tedavisi tamamlancak insallah durumu iyi sonra taburcuyuzsen nasılsın bebişle alıstınız mı
2900 falan dedi. Ama korktum şimdi. Neden kilo almayı durdurmuş. 37+6 bugün ac denilen şey 34 çıkıyor. Ben sordum doktora hocam o neden düşük çıkıyor diye kilo almayı durdurmuş korkulacak bişey yok birşey olsa koştur koştur alırız zaten dedi.
Yaa çok şükür çok sevindim iyi olmasınsAzcık daha sıkıcaksın dişini sonra kucağında bizde alışmaya çalışıyoruz ya bende doğumdan sonra psikolojik olarak içimde bi daralma hali sanki çocuğa tek başıma bakamayacakmışım korkusu oluştu arada bir ağlama krizleri yaşıyorum. kızım iyi çok şükür onla ilgili bir sorun yok
Basit yaa bişey yok, doktorla konuştum oda tam işe gidiyordu, dedim doktor hastaneye çağırıyor gidicez, eşimde hani 10 dakkada bir olduğunda gidecektik dedi, ben de sinirle doktor öyle söyledi napayım, sen götürme istemiyorum babamı arıyıcam o götürsün dedim, o ben öyle mi dedim ben dedi sert bir şekilde, devamında ağlayarak sitemim ve birlikte hastaneye gittik :)Haha oğluma doğuma giderken bende eşimle bir güzel kavgamı edip ağlayıp gitmiştim kendim geldi aklıma
İnşallah sizdeki basittir
Hayırlı haberin olsun canım
At sende nts görüntüsünü, merak ettimO Gun 36+0 dim bebek de 2900 diye daha kucuk deyip istirahat verdi ama ben istirahat edemedim. Ama su an hem bel agrisindan duramiyorum hem de bebek cok cok az kipirdiyor diye aradigimda nst icin cagirdi. Bekliyorum. Bakalim ne diyecek. Simdi de 36+4 um pek zaman gecmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?