2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Çok hisli pheadra, öyle böyle değil.. İlerde çok çok üzerler, en cok buna kafamı takıorm bende İlk yatış verılınce arkadasının oldugu Bı tanıdıga söyledim, aldı etti eymenı.. Bikaç fotoğraf attı ama nasıl mahsun.. Bensiz yarım gibi hep, hep öyle hissediyorum Allah hiçbi çocugu anasız babasız bırakmasın filistinde yaşananları tahayyül edemiorm

Bende degısık bişeyler yapmaya calısıorm ama onun ıstedgı sey onunla ılgılenmem.. Bu ara vakıt doldurmak için her seyı yapıorm.. Allahtan teyzesi fılan gelıo arada onla oynuyorlar ama o beni istio biliorm.. Sabah okula gitmeden servisi beklerken boyamaya sardık, servis arayınca Hadi gidelim dedim, nasıl üzüldü sinirlendi.. Öğretmeni de bayagı agresif şu ara dedi.. Naapcam bılmıorm
Uzaktan kumandalı araba aldım, dogumda versınler kardesın aldı dıye.. Lego aldım kış boyu onla vakıt gecırırız diye.. Bu hafta sonu da kahvaltıyı dısarda yapalım dedık, dönüşte babasıyla sirke gitceklerdi, anne sende gel dio bana.. Nası ıstıorm aslnda onunla olmayı ama gecen hayvanat bahçesine gittikten snra degerler arşa çıktı, cok yoramıorm artık kendımı rutin dısına cıkamıorm

Komik geldi, kapanış ağlayarak sitem dolu olmuş üff bende sinir olurum böyle seylere.. Gecen bnm herif de hastaneye girdim, nstye aldılar, telefon da canta da, haber veremıorm uzun sürecek diye.. Mecbur bekledım.. Çıktım almıs cocugu gitmiş.. Bide bagırıo.. Ya dedım sen manyak mısın, özel hastane mi bu, devlet hastanesinde 1 saat dersin 2ye çıkar bu.. Haber vercem durumum olsa veririm..
Hayır yani kendı dahilimizde bişey olsa tmm haklı, ama napalım yani.. Senın doktor da oyle dedıyse oyle olcak yani, napalım senın planınla uyuşmuyosa

hahaha aynen annesi zaten zayıftı çocuktan ne bekliyorsak gerçi hoş ben 48 den 67 olmuşum sanki yıllardır bu anı bekliyormuşum gibi

hahaha aynen annesi zaten zayıftı çocuktan ne bekliyorsak gerçi hoş ben 48 den 67 olmuşum sanki yıllardır bu anı bekliyormuşum gibi

Zaten haftanda iyi, yer de daraldıysa kılo durmuştur yani.. Sende mi annelerimiz gibi evlenirken 48 kıloydun hiç sekmedi ya, her anne evlenirken 48 kılo, fiks
Verirsin o kıloları da raat ol

Zaten haftanda iyi, yer de daraldıysa kılo durmuştur yani.. Sende mi annelerimiz gibi evlenirken 48 kıloydun hiç sekmedi ya, her anne evlenirken 48 kılo, fiks
Verirsin o kıloları da raat ol
evet hep derlerdi çocuk doğur görcez seni diye çünkü benim annem falan kilolu yani ailede öyle ben gibi zayıf yoktu sonunda emellerine ulaştılar

Bende bilmediğim için bir korktum canım da dediğin gibi bir durummuş. Çok heyecanlı sanki hiç doğurmucakmışım hep karnımda kalacakmış gibiydi
Aynı şeyi dün ben de yaşadım. Annemler haftasonu gelecekti, anneme bu gece için bilet aldım. Yarın yanımda olacak inşallah. Diğerleri yine haftasonu gelecek. Dün beşiği kurduk falan, hem her şey hazırmış gibi hem de hiç hazır değilmiş gibi farklı bir duygu içindeyim

Çocuğun doğumdan sonraki 10.gününe fotoğraf randevusu alan ben kaynanan duymasın beni

Ben varım canım seninle aynı şekilde küçükken kırılmış sonra kaynamış ama doğuma engel olup olmayacağını çatı muayenesinde göreceğiz doktor bana da aynı şeyi söyledi
Gelecek hafta çatı muayenesi bekeleyecegiz o zaman canım. Çatı muayenesi de çok geriyor beni ama yakacak birşey yok nst ye de girdim çok az kasılmalar var. Bebeğin hareketlerine dikkat et yeterli dedi. Gelecek hafta 37+3 olacağız. Çatı muayenesi doğumu tetikler diyorlar bakalaım

Eee ben demiştim sana aynı gün doğum yaparsak dıye al işte aynı hastanede olacagız

Benimkiler böyle. Ciktim simdi yine hareket etmeyeceksin dedi. Kucuk almak istemiyor ama haftaya kadar ancak dayanir boyle giderse dedi.

Eki Görüntüle 3331066
Aa baya sık sancıların. Yatıp dinleneceksin, mecbur kalmadıkça kalkma, yürüme, sinirlerine hükim ol, böyle böyle dayanabildiğin kadar artık

Bizimde gelısımı yavaslamıs 36+2 görünüyor ondan doktor bugun ciğer geliştirici yaptırcak bana birde.
Bakalım bugun degısmezse persembe benım doğum.
Ay sus sus doğumdan korkmuyorum dişten korktugum kadar Ondan ben aynı gun yap dedım uyusmusken bırde benım dısler 2 ıgne ıle cekılıyor uyusmuyor

Çok iyi anlıyorum seni. Hisli olmaları sorun ya zaten, içten içe kırılacaklar ve elimizden hiçbir şey gelmeyecek diye korkuyoruz. Hediyeler pek çözüm olmayabilir, çocukların oyuncağa değil birlikte oynayacak anneye ihtiyacı var da işte… bebeğin ihtiyaçları daha zorunlu ve yaşamsal maalesef. Hamilelik de zaten başlı başına zorlayıcı bir süreç (özellikle de çocuğu olanlar için), kendini zorlarsan kötü olabilir. Birlikte evde film gecesi falan yapın bari veya dışarıda sinema, tiyatro etkinliği falan. Hem sen yorulmazsın hem birlikte bir şey yapmış olursunuz.

Bizimki de dün gece kardeş geldi diye sizinle yatayım dedi, okul çocuğu sonuçta, salgın dönemi, malum, o yüzden gel diyemedim. Israr etmedi ama buruldu için için, hissettim. Çok üzüldüm sonra.

Ya acaba biz mi fazla hisliyiz ki

Bizim hormonlardan haberleri yok, bazen onlar bizim nazımızla oynayacaklarına biz nazlarıyla oynuyoruz. Sonra çok pişman oldu ama

Kime çektikleri belli oluyo dimi
Ya varya yemın ederm okul başladı başlayalı diyorum bi kek kokusuyla karşılayayım oğlumu, tvde bişiler açıp izleyelim.. Yemegı yapıyorum, kek yapmaya mecalim kalmıyor yemegı yapabıldgme sukrediorm ben artık dısarı kalabalığa filan giremiyorum ya, cok fenalasıorm, evde bıle oturdgum yerde sureklı ter basıo nefesim daralıyor yavrumun bu zmnları da öyle tatlı ki, hep boyle bıcır bıcır konusmasını beklemiştim, sanrm 2.için bıraz acele ettm dıye kendımı sucluyorum en azından bu yazı da normal geçirseydim diyorum, kışa bakardım duruma ama nasip işte

Ya o yanında yatma olayı kritik Bi şey galıba ya, naapmak lazım.. Sımdı bebek bızım odada olcak, ama o odasında.. Dışlanmış mı hissediyorlar acaba valla aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık yani ben git gide endişeli olmaya baslıorm

Papatya220 benim sütüm hala çok az geliyor sanırım ilk iki gün moralim çok kötüydü kendime gelemedim ve sütümü etkiledi sütünü nasıl sağıyorsun canım elektrikli pompayla sağdım ben hep başka bir şey denemedim ama çok az akıyor ve göğüslerimde sertlik var artık bugün acaba boşaltamıyor mu diye düşündüm

Bizim hormonlardan haberleri yok, bazen onlar bizim nazımızla oynayacaklarına biz nazlarıyla oynuyoruz. Sonra çok pişman oldu ama

Ama bosver, konussun dursunlar.. Dogum sonrası daha beter olcak biliorm.. Aha bugun yıne maç varmış yani insan hamıle karısını bırakıp maç mı izler keyfınden ödün vermez haspa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…