Ah yavrum ya. Annesinin gitmesini bir şekilde bağdaştırmıştır bebekle tabii ki. Bizimki de iki gece babaannesiyle bizde kaldı, çok da sever, iyi vakit geçirmiş dediklerine göre ama bana attıkları fotolarda mahzun bakışlarını bir tek gördüm. hakikaten dediğin gibi, analı kuzu kınalı kuzu. Bebek gelince de annesi gözünün önünde olacak ama bir o kadar da uzak olacak. Denge kurmak çok zor.
Bizimkinin doğum günü kutlanacak okulda, bu haftaya koymuşlar, değişiklik yapabiliriz dediler, gerek yok dedim. Şimdi kardeş geldi, ihmal edildim olmasın diye. Sabahın köründe kalkıp pasta yaptık birlikte, hem de onun istediği gibi çikolatalı (daha pratik olsun diye başka bir şey yapacaktım) ama yok anam, pasta bitti, yine ergenlik tripleri. Kızsam çok kızıcam da bir yerde garip gibi kaldı yavrucuğum diye içim el vermiyor.
Aman neyse, sağlıklı olsunlar da. Bir şekilde buluruz orta yolu diye umuyorum.
Basit yaa bişey yok, doktorla konuştum oda tam işe gidiyordu, dedim doktor hastaneye çağırıyor gidicez, eşimde hani 10 dakkada bir olduğunda gidecektik dedi, ben de sinirle doktor öyle söyledi napayım, sen götürme istemiyorum babamı arıyıcam o götürsün dedim, o ben öyle mi dedim ben dedi sert bir şekilde, devamında ağlayarak sitemim ve birlikte hastaneye gittik :)
hahaha aynen annesi zaten zayıftı çocuktan ne bekliyorsakAlabılcegı maksımum kılo budur belkı.. Marjınal faydaya ulaşmış annesibencede doktor dogru demiş, ters bısey hıssedılse alırlar hemen.. Kılosu da elbet durur yanı sonu yokki bunun elbet Bi yerde durduracak kıloyu
hahaha aynen annesi zaten zayıftı çocuktan ne bekliyorsakgerçi hoş ben 48 den 67 olmuşum sanki yıllardır bu anı bekliyormuşum gibi
Zaten haftanda iyi, yer de daraldıysa kılo durmuştur yani.. Sende mi annelerimiz gibi evlenirken 48 kıloydunhiç sekmedi ya, her anne evlenirken 48 kılo, fiks
Verirsin o kıloları da raat ol
Aynı şeyi dün ben de yaşadım. Annemler haftasonu gelecekti, anneme bu gece için bilet aldım. Yarın yanımda olacak inşallah. Diğerleri yine haftasonu gelecek. Dün beşiği kurduk falan, hem her şey hazırmış gibi hem de hiç hazır değilmiş gibi farklı bir duygu içindeyimBende bilmediğim için bir korktum canım da dediğin gibi bir durummuş. Çok heyecanlı sanki hiç doğurmucakmışım hep karnımda kalacakmış gibiydi
Çocuğun doğumdan sonraki 10.gününe fotoğraf randevusu alan benBizimde bugün 9.günümüz. Hava almaya dışarı çıkıcaz artık gına geldi evden. Annem çıkın çocukta hava alır diyo kaynanam 40ı çıkmadan dışarı mı çıkılır diyo kafayı yine yemek üzereyim
23 kasımda tam kaç oluyorsun ? 39+0 mi öyleyse gayet iyi
Gelecek hafta çatı muayenesi bekeleyecegiz o zaman canım. Çatı muayenesi de çok geriyor beni ama yakacak birşey yokBen varım canım seninle aynı şekilde küçükken kırılmış sonra kaynamış ama doğuma engel olup olmayacağını çatı muayenesinde göreceğiz doktor bana da aynı şeyi söyledi
Benimkiler böyle. Ciktim simdi yine hareket etmeyeceksin dedi. Kucuk almak istemiyor ama haftaya kadar ancak dayanir boyle giderse dedi.At sende nts görüntüsünü, merak ettim
Eee ben demiştim sana aynı gün doğum yaparsak dıye al işteKızlar kızlar haftaya Salı demiştik doğuma. Randevuya geldik şimdi. Bu perşembe olacakmış doğumum çok heyecanlıyım çok hazırlıksız oldu ya. Kilo almayı durdurmuş doktor doğmaya hazır dedi. Kilo almayı durdurursa içerde ters giden bişeyler olabilir dedi. Suyu yerinde sıkıntı yok ama alınsa iyi olur dedi. Kilo almayı neden durdurmuş acaba şimdi panik de oldum tabi.
Aa baya sık sancıların. Yatıp dinleneceksin, mecbur kalmadıkça kalkma, yürüme, sinirlerine hükim ol, böyle böyle dayanabildiğin kadar artıkBenimkiler böyle. Ciktim simdi yine hareket etmeyeceksin dedi. Kucuk almak istemiyor ama haftaya kadar ancak dayanir boyle giderse dedi.
Eki Görüntüle 3331066
Bizimde gelısımı yavaslamıs 36+2 görünüyor ondan doktor bugun ciğer geliştirici yaptırcak bana birde.2900 falan dedi. Ama korktum şimdi. Neden kilo almayı durdurmuş. 37+6 bugün ac denilen şey 34 çıkıyor. Ben sordum doktora hocam o neden düşük çıkıyor diye kilo almayı durdurmuş korkulacak bişey yok birşey olsa koştur koştur alırız zaten dedi.
Ay sus sus doğumdan korkmuyorum dişten korktugum kadarBen yine dişçiye gittim dün pamuk koymuştu o bile rahatlatmıştı. Bugün anestezi yapmadan geçici dolgu yaptı gözümü açamadım ya çok kötüydü sinirlere dokundukça doktor40 ı çıkınca gerçek dolgusunu yapacakmış anestezi olmadan yaparız diyorduk ama bugün zor dayandın o günde sütünü sağıp gel dedi senin de kanal mı olacak, diş ağrısının yanında sezaryen dikiş ağrısı hiç bir şeymiş ya mahvetti beni Al_pi
Çok hisli pheadra, öyle böyle değil.. İlerde çok çok üzerler, en cok buna kafamı takıormbende İlk yatış verılınce arkadasının oldugu Bı tanıdıga söyledim, aldı etti eymenı.. Bikaç fotoğraf attı ama nasıl mahsun.. Bensiz yarım gibi hep, hep öyle hissediyorum Allah hiçbi çocugu anasız babasız bırakmasın filistinde yaşananları tahayyül edemiorm
Bende degısık bişeyler yapmaya calısıorm ama onun ıstedgı sey onunla ılgılenmem.. Bu ara vakıt doldurmak için her seyı yapıorm.. Allahtan teyzesi fılan gelıo arada onla oynuyorlar ama o beni istio biliorm.. Sabah okula gitmeden servisi beklerken boyamaya sardık, servis arayınca Hadi gidelim dedim, nasıl üzüldü sinirlendi.. Öğretmeni de bayagı agresif şu ara dedi.. Naapcam bılmıorm
Uzaktan kumandalı araba aldım, dogumda versınler kardesın aldı dıye.. Lego aldım kış boyu onla vakıt gecırırız diye.. Bu hafta sonu da kahvaltıyı dısarda yapalım dedık, dönüşte babasıyla sirke gitceklerdi, anne sende gel dio bana.. Nası ıstıorm aslnda onunla olmayı ama gecen hayvanat bahçesine gittikten snra degerler arşa çıktı, cok yoramıorm artık kendımı rutin dısına cıkamıorm
Bizim hormonlardan haberleri yok, bazen onlar bizim nazımızla oynayacaklarına biz nazlarıyla oynuyoruz. Sonra çok pişman oldu amaKomik geldi, kapanış ağlayarak sitem dolu olmuşüff bende sinir olurum böyle seylere.. Gecen bnm herif de hastaneye girdim, nstye aldılar, telefon da canta da, haber veremıorm uzun sürecek diye.. Mecbur bekledım.. Çıktım almıs cocugu gitmiş.. Bide bagırıo.. Ya dedım sen manyak mısın, özel hastane mi bu, devlet hastanesinde 1 saat dersin 2ye çıkar bu.. Haber vercem durumum olsa veririm..
Hayır yani kendı dahilimizde bişey olsa tmm haklı, ama napalım yani.. Senın doktor da oyle dedıyse oyle olcak yani, napalım senın planınla uyuşmuyosa
Tesekkur ederimAa baya sık sancıların. Yatıp dinleneceksin, mecbur kalmadıkça kalkma, yürüme, sinirlerine hükim ol, böyle böyle dayanabildiğin kadar artık
Çok iyi anlıyorum seni. Hisli olmaları sorun ya zaten, içten içe kırılacaklar ve elimizden hiçbir şey gelmeyecek diye korkuyoruz. Hediyeler pek çözüm olmayabilir, çocukların oyuncağa değil birlikte oynayacak anneye ihtiyacı var da işte… bebeğin ihtiyaçları daha zorunlu ve yaşamsal maalesef. Hamilelik de zaten başlı başına zorlayıcı bir süreç (özellikle de çocuğu olanlar için), kendini zorlarsan kötü olabilir. Birlikte evde film gecesi falan yapın bari veya dışarıda sinema, tiyatro etkinliği falan. Hem sen yorulmazsın hem birlikte bir şey yapmış olursunuz.
Bizimki de dün gece kardeş geldi diye sizinle yatayım dedi, okul çocuğu sonuçta, salgın dönemi, malum, o yüzden gel diyemedim. Israr etmedi ama buruldu için için, hissettim. Çok üzüldüm sonra.
Ya acaba biz mi fazla hisliyiz ki
Bizim hormonlardan haberleri yok, bazen onlar bizim nazımızla oynayacaklarına biz nazlarıyla oynuyoruz. Sonra çok pişman oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?