Şuan annem yanımda arada da gündüzleri kayınvalidem uğruyor. Ya ben kendime inanamıyorum zaten bu kafalara nasıl girdim bilmiyorumYaparsın, şu an yanında kım var bılmıorm ama onlar gidince yaparsın.. İlk zor gelir ama düzenini oturtunca yaparsın nıye yapmayasınben ilkinde lohusalık da dahıl, hep yalnızdım.. İçindeki güce güven, Allah öyle kodlamış ki bizleri öyle Bi analık gücü gelıyor ki, sen bile şaşcaksın kendıne
Evet canım önce veriyor sonra alıyorlar. Bebekler doğduktan sonra ilk 10 güne kadar doğduğu kiloyu yakalamaları gerekiyor.Kızlar selamlar, ilk doktor kontrolünde ödem atmış mıydı bebeğiniz kilosunda azalma olmuş muyduu
İnşallah dediğin gibi olur yoksa ben depresyona falan giricem diye çok endişeliyim ve bunun olması hiç bi sebep yok aslındaCok sagol canım. Alışma süresi illa olur ya gecicek ama hepsi merak etme bebişin düzenini öğrenince adapte oluyoruz
Yanında birileri var mı canımİnşallah dediğin gibi olur yoksa ben depresyona falan giricem diye çok endişeliyim ve bunun olması hiç bi sebep yok aslında
İşte orda benim beklediğim, ben sitem edip çatsam da susup alttan alıp durumu idere etmesiydi. Aslında ortada bişey yok, belli orda doktor birden çağırınca strese girmişim sussa zaten pişman olup gönlünü alıcam. Amann bazen diyorum sen banden daha çok hamilesin ama lohusalığı yedirmem sanaYazık adamlara çatıyoruz gerildikce ama bazende hak ediyorlar ne yapalım hamile psikolojisini biz yaşıyoruz onlarda çekmek zorunda çocugu tek yapmadık ya canım
İşte orda benim beklediğim, ben sitem edip çatsam da susup alttan alıp durumu idere etmesiydi. Aslında ortada bişey yok, belli orda doktor birden çağırınca strese girmişim sussa zaten pişman olup gönlünü alıcam. Amann bazen diyorum sen banden daha çok hamilesin ama lohusalığı yedirmem sana
Erkekler doğumdan sonra bizden daha çok lohusa oluyorlar çoğu ilk çocuğu yapacak olan bir çok arkadaşımız bunu yaşayıp görecekİşte orda benim beklediğim, ben sitem edip çatsam da susup alttan alıp durumu idere etmesiydi. Aslında ortada bişey yok, belli orda doktor birden çağırınca strese girmişim sussa zaten pişman olup gönlünü alıcam. Amann bazen diyorum sen banden daha çok hamilesin ama lohusalığı yedirmem sana
Yaşadığın, yaşadığım tam bir lohusalık. Herkes yapıyor ben yapamayacağım hissi. Aslında öyle değil. Bebeklerimiz ile birlikte büyüyeceğiz ve tabiki kolay olmayacak bu. Çünkü çok küçükler ve ben kendi adıma çok tecrübesizim. Ağladığı anda elim ayağıma dolaşıyor. Ağlamak istiyorum o an. E zaten hep yorgunuz dinlenemediğimiz için de psikolojik olarak da dinlenemiyoruz. Kırkından sonra çok daha kolay olacağını söylüyor herkes. Hislerini çok iyi anlıyorum. Yalnız değilsin kız kardeş demek için geldim.Şuan annem yanımda arada da gündüzleri kayınvalidem uğruyor. Ya ben kendime inanamıyorum zaten bu kafalara nasıl girdim bilmiyorumçok moralim bozuluyo özellikle geceleri bana daraltı basıyo dün gece mesela çocuğu uyuttum aldım yanıma beşiğe bizimkiler oturuyordu. Yattım yarım saat sonra bir kalktım uyuyamadım içim bi darlandı başladım ağlamaya bu sefer kafamda kuruyorum ben bu çocuğa annem gidince nasıl bakıcam diye kaygı bozukluğu gibi oldu. İnşirah suresini dinliyorum sürekli bi ara iyiydim toparlamıştım baya dün tekrar kötü oldum işte
Ay aynen öyle lohusa kimmiş onların girdiği duygu durumundaErkekler doğumdan sonra bizden daha çok lohusa oluyorlar çoğu ilk çocuğu yapacak olan bir çok arkadaşımız bunu yaşayıp görecek
Hahhaaha valla bebişimi sağlıkla evimize getirelim de sonra eşimin lohusalığını hallederizErkekler doğumdan sonra bizden daha çok lohusa oluyorlar çoğu ilk çocuğu yapacak olan bir çok arkadaşımız bunu yaşayıp görecek
Aynı sonuc dedı persembe dogum kesin beklıycez gununu dedı. 8:30 da ıkı doz cıger gelıstırıcı yarın sabahta 2 doz vurul dedı.Al_pi kuzu doppler nasıldı ne dedi dr?
Yalnız değilsin ben gece ona bişey olacak diye uyuyamıyorum dün ağlaya ağlaya annemi çağırdım gece kal diye. Yarın gündüz tek başıma olmayı denicem ilk defa. Acil bu kafadan çıkmam lazımŞuan annem yanımda arada da gündüzleri kayınvalidem uğruyor. Ya ben kendime inanamıyorum zaten bu kafalara nasıl girdim bilmiyorumçok moralim bozuluyo özellikle geceleri bana daraltı basıyo dün gece mesela çocuğu uyuttum aldım yanıma beşiğe bizimkiler oturuyordu. Yattım yarım saat sonra bir kalktım uyuyamadım içim bi darlandı başladım ağlamaya bu sefer kafamda kuruyorum ben bu çocuğa annem gidince nasıl bakıcam diye kaygı bozukluğu gibi oldu. İnşirah suresini dinliyorum sürekli bi ara iyiydim toparlamıştım baya dün tekrar kötü oldum işte
Kuzum bende aynıyım ikinci doğumum ama ben baya lohusa depresyonundayım hala atlatamadım eşime psikoloğa gidiyim iyi değilim diyorum sürekli 40 çıktıktan sonra böyle devam ederse destek almayı düşünüyorum ben hiç benlik şeylerde değil etrafımdakiler çok şaşkın neden böylesin diye bugün sağlık ocağındaki ebe bile dediki sen bu sefer bir farklısın çok paniksin sakin ol filan dedi ama elimde değilŞuan annem yanımda arada da gündüzleri kayınvalidem uğruyor. Ya ben kendime inanamıyorum zaten bu kafalara nasıl girdim bilmiyorumçok moralim bozuluyo özellikle geceleri bana daraltı basıyo dün gece mesela çocuğu uyuttum aldım yanıma beşiğe bizimkiler oturuyordu. Yattım yarım saat sonra bir kalktım uyuyamadım içim bi darlandı başladım ağlamaya bu sefer kafamda kuruyorum ben bu çocuğa annem gidince nasıl bakıcam diye kaygı bozukluğu gibi oldu. İnşirah suresini dinliyorum sürekli bi ara iyiydim toparlamıştım baya dün tekrar kötü oldum işte
Annem yanımda kayınvalidem de uğruyor gündüzleri arada yalnız olmaz kafayı yerdim heraldeYanında birileri var mı canım
Ben olsam ben de senin gibi düşünürdüm. Sağlıkla evinize döneceksiniz hiiç şüphem yok. Alp kuzusu güzel kaldı karnında merak etmeAynı sonuc dedı persembe dogum kesin beklıycez gununu dedı. 8:30 da ıkı doz cıger gelıstırıcı yarın sabahta 2 doz vurul dedı.
Bızım ıcın bebegın küvöze girmemesi öncelik dedi ama istemezsende vurulmazsın dedı. Vurulmayı sectım.
Inan sağlıkla dogsun evımıze gelelım ınan sendrom mendrom strest yapmayacagım hiç birşeyi diyorum
İnşallah 40 dan sonra toparlarız gerçekten bu durumda olmak beni çok yıpratıyoYaşadığın, yaşadığım tam bir lohusalık. Herkes yapıyor ben yapamayacağım hissi. Aslında öyle değil. Bebeklerimiz ile birlikte büyüyeceğiz ve tabiki kolay olmayacak bu. Çünkü çok küçükler ve ben kendi adıma çok tecrübesizim. Ağladığı anda elim ayağıma dolaşıyor. Ağlamak istiyorum o an. E zaten hep yorgunuz dinlenemediğimiz için de psikolojik olarak da dinlenemiyoruz. Kırkından sonra çok daha kolay olacağını söylüyor herkes. Hislerini çok iyi anlıyorum. Yalnız değilsin kız kardeş demek için geldim.
Ben tek kalmaya cesaret edemiyorum annem gidicek diye aklım çıkıyoYalnız değilsin ben gece ona bişey olacak diye uyuyamıyorum dün ağlaya ağlaya annemi çağırdım gece kal diye. Yarın gündüz tek başıma olmayı denicem ilk defa. Acil bu kafadan çıkmam lazım
Ben de geceleri hiç sevmiyorum. Bir de sürekli kontrol etme gereği duyuyorum. Hiç uyumuyor gibi bir şeyimİnşallah 40 dan sonra toparlarız gerçekten bu durumda olmak beni çok yıpratıyogece olsun istemiyorum oysaki yalnız değilim çocuk ağlasa zaten annm fırlıyo eşim uyanıyo ama içimde hep bi korku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?