2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Zayıfladıgın için daha belirgin oluyordur benimde öyle normal canım ilk sezaryende de öyleydi sonra düzelicek o
Yaa dimi dün arkadaşım geldi bu sefer göbekli bekliyordum seni sezaryen diye dedi ama yine kalmadı ya çok şükür iyice gitti göbek dediğin gibi herhalde şimdi o bölge şiş garip duruyor inşallah geçer doktora da yazdım bakalım ne diyecek
O his uzun süre gelmeyecek
Haha neyse o his geliyorsa geri sorun yok

Kızlar nolur Allah askına sezaryenden sonra sağ tarafta omuz ağrısı nefes alırken batma gibi bir şeyler hissettiniz mi oldu mu? Yatınca artıyor çok kötüyüm ağlamamak için zor duruyorum.
Narkozdan olabilir ağrıların granül veya 3 bir arada bol bol kahve iç geçmezse dr söyle bir

Okurken kendim yazmışım gibi hissettim. Aynılarını yaşıyorum. Üzerine bebeğim de küvezde. Sütüm de pek gelmiyor. Hem fiziksel hem de psikolojik çok zor günler yaşıyorum. İnşaallah tez zamanda ağrılarımiz da geçer

Gecicek canım merak etme benimkide öyle su an hatta cok yeniyiz daha zamanla toparlayacak hersey

Kızlar 38+2 den bildiriyorum bebiş makat dönmedi ctesi 11.11.23 de sabah 8 de sezeryanım var umarım sağlıcakla gelir . Şaka gibi ama bebek dönmeyebiliyormuş demek ki Erken doğum riskim vardı hep bebek makat olduğu için doktor belki erken doğumu engellemiştir dedi herşeyin bir sebebi vardır dönmeyen anneler üzülmesin sağlıkla gelsinler

Ah canım ben de bugün tam 37 haftalık oldum cumartesi randevum var bana da gün verecek 37+3 olcam yine seninki 38+2 ye kadar beklemiş benim doktorum 37+3 den sonra artık beklemeye gerek yok dönmez dedi gün vereceğim dedi hakkımızda hayırlısı böyleymiş demekki . Yanlış bakmadiysam 38+5 de olacaksın sezeryan gayet güzel bir tarih ve hafta olarak da çok iyi
Ben de 38+6 istiyorum doktorumun rsndevusu musaitse bakalım çok yoğun ama inşallah boşluk vardır daha önce girmek istemiyorum sezeryan a olabildiğince dursun ama 39 40 a da kalmasın

Kızlar bakın duymadım filan demeyin valizimin yüzde 90 nını yaptım Çok çok az kaldı ki kapansın kapıya konsun
Hala ütüleyip koymadığım eşyalar var ama %90ını bayadır hazır girişin kaçta olacaktı senin

Yeni anneler vaktiniz pek olmuyor tahmin ediyorum ama aldık hiç gerekmedi valize koydum hiç kullanmadım şunu kesinlikle unutmayın dediğiniz şeyler var mı. Bir de bebeği eve pusetle mi götürdünüz. Biz kızım 6 yaşında o bile kemerini takmadan hareket etmiyoruz o yüzden kucakta götürmek pek doğru gelmiyor. Sizler nasıl yaptınız.

Gecen sene hastaneden kızımı puset ile çıkardık eşim emniyet kemeri ile güzelce sabitledi öyle eve döndük diger türlü içime sinmez biz dikkatli kullansak bile başka biri bize çarpar bi sey olur Allah korusun tedbir önemli. Şuanda kızım 16 aylık oto koltuğu aldık ona oturmadan kucağımda falan hiç 5 dk mesafeye bile gitmedik alışkanlık. İnşallah oğlanı da eve puset ile götüreceğiz

Pipet götür bence. İlk başlarda daha kolay oldu sıvı tüketimi için. Makyaj malzemesi götürdüm ama kullanmadım
Eve puset ile götürdük. Güvenlik her şeyden önemli

Çok üzüldüm. Sütünüzün olmaması hele ki küvez konusu.. onlar da size zaten yük gibi olur ama sabır canım bugünlerde geçecek. Dönüp baktığımızda hatırlamayacağız bile. Seninde bebeğin sağlıcakla gelecek kucağına sütünde en kısa süre gelir inşallah

Ben bebeğimi eve pusetle götürdüm. Yanımıza hem türk kahvesi hem nescafe aldık bir de ısıtıcı aldık cok rahat ettik. Mutlaka ısıtıcı falan al canım. Bazı özel hastanelerde falan olduğuda oluyor ama nolur nolmaz.

Oto koltuğu (ana kucağı) şart kesinlikle. (Yürüyüş mesafesi değilse tabii hastane.) Ben aile dışı misafir kabul etmeyeceğim ve foto çekimi yaptırmayacağım için, terlik götürmedim, hastanede verilen tek kullanımlık otel terliklerini kullandım. (Diş fırçası, macun, duş jeli i, süngeri vb de veriyorlar genelde). Bez, ped ve alt açma hastane veriyorsa gerek yok (verdikleri bezin markası uygun gelmezse getirilebilir tabii). Sezaryen için üç çift gecelik veya pijama iyi olabilir. (Üçüncü her ihtimale karşı). Çorap ve şal da unutulmamalı (doğum sonrası üşüme gelebiliyor.)

Kuzu seni çok iyi anlıyorum. Çünkü ben de ilk emziremedim. Ki bahsettim hala full meme değiliz.Bebeğim 1 gün de olsa yoğun bakıma girdi. Ama biliyor musun bu bebek için çok uğraştım çok istedim. (Senin de öyle olduğunu biliyorum) düşünüyorum da şu an kucağımda. Gerisinin hiiç önemi yok. Sen de sağlıkla kavuşacaksın, sütün de gelecek. Ki gelmese de dünyanın sonu değil ya. Sadece bebeğini düşün, stres yapma inan ki her şey yoluna girecek. En kısa zamanda al kucağına mis kokulunu

Aynı gün doğuruyoruz ne güzel yanıma yoldaş buldum

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ikimize de canım. İnşaallah benim de kucağıma aldığım günler gelecek bugünler geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…