Bencede canım çok geçe de bırakma benim kızın elleri buruş buruş olmuştu. Bir de kulağında küpe gibi et beni var çocuk doktoru şekil bozukluğunda böbreğe filan bakılır deyince şok oldum suyu çok iyiydi halbuki. Benim de 38+6 da doğduAh canım ben de bugün tam 37 haftalık oldum cumartesi randevum var bana da gün verecek 37+3 olcam yine seninki 38+2 ye kadar beklemiş benim doktorum 37+3 den sonra artık beklemeye gerek yok dönmez dedi gün vereceğim dedi hakkımızda hayırlısı böyleymiş demekki . Yanlış bakmadiysam 38+5 de olacaksın sezeryan gayet güzel bir tarih ve hafta olarak da çok iyi
Ben de 38+6 istiyorum doktorumun rsndevusu musaitse bakalım çok yoğun ama inşallah boşluk vardır daha önce girmek istemiyorum sezeryan a olabildiğince dursun ama 39 40 a da kalmasın
Biogaia kullanmıştık bizde 5. Günden bir buçuk yaşa kadarGaz problemleri ne zaman başlıyordu sanki bizim başladı kıvranmalar. Damla başladınız mı kızlar mommy’s bliss kullanıyorduk biz ilkinde baya kolikti ama çok çok işe yaramasada idare ediyordu. Yarın ilk banyosunu yaptırıcaz biz 5. Gün düştü göbeği ilkinde baya beklemiştik
Kaç cm baş çevresiCanım 3100 doğdu cumartesi gecesi, 3080 olmuş bugün. Doktoru sorun yok dedi ama kafa çapı biraz ufak ultrasonla bakalım bir dedi, bekliyoruz biz de baya endişeliyim
HahaBiogaia kullanmıştık bizde 5. Günden bir buçuk yaşa kadar
Yok artık ayıpHala ütüleyip koymadığım eşyalar varama %90ını bayadır hazır girişin kaçta olacaktı senin
Ayyy cok dua edın. Saglıkla alayım kucağıma son gün bi duygusallık aklıma hersey gelıyoGerçekten azimle bekledin sonunda kapanıyor o valizHadi dogur gel artık sen de
Bende bugun kontrole geldim, doktor kan istedi, sanrm sonucları çıkmak üzere.. Nstye girdim.. Doktora göstercem, doktoru bekliyorumbide ssvd olayını sordum içimde kalmasın diye, Bi Zeynep kamil yapıodu seneler önce hatta ayrı bölümü varmış o zmnlar, Bi kere rüptür olmuş ve kapanmış bölüm.. Yani ssvd olmaz sanrm, yani öyle çok istemedim ama neden olmasın gibisinden sorayım dedm
Bu arada bebek iyi, ultrasonlar gayet güzel gelıyor35+3 haftayım.. Finale az kaldı
Bide size son hamiş pozlarımdan atayım, bayagıdır hamiş pozu gönderen kalmamıştıhep mis gibi bebiş kokmuştu grup
Benimkisi besin alerjiliydi ve bağırsak tepkiliydi 18. Ayına kadar ne gece bildim ne gündüz. İnşallah bunda gazsız sancısız olur diyeceğim ama doktor kardeşinde olduğu için bunda da olur dedi. Bi de karın çevresi iki hafta geride olduğu için gelişimi yavaş olur o da gaz yapar dedi şimdidenHahainşallah çok çekmeyiz şu gazdan süpürge sesinin uğultusu hala kulaklarımda halbuki
37 den sonra dönmüyorlar artık sizinde 39 a kalmadan olursa iyi dönmediyse vardır bir sebebi sizin de sağlıkla gelsin bebişinizAh canım ben de bugün tam 37 haftalık oldum cumartesi randevum var bana da gün verecek 37+3 olcam yine seninki 38+2 ye kadar beklemiş benim doktorum 37+3 den sonra artık beklemeye gerek yok dönmez dedi gün vereceğim dedi hakkımızda hayırlısı böyleymiş demekki . Yanlış bakmadiysam 38+5 de olacaksın sezeryan gayet güzel bir tarih ve hafta olarak da çok iyi
Ben de 38+6 istiyorum doktorumun rsndevusu musaitse bakalım çok yoğun ama inşallah boşluk vardır daha önce girmek istemiyorum sezeryan a olabildiğince dursun ama 39 40 a da kalmasın
Ay hadi inşallah sağlıkla gelsinlerAynı gün doğuruyoruz ne güzel yanıma yoldaş buldum
Ay makyaj yapmak insanın aklına bile gelmiyorPipet götür bence. İlk başlarda daha kolay oldu sıvı tüketimi için. Makyaj malzemesi götürdüm ama kullanmadım
Eve puset ile götürdük. Güvenlik her şeyden önemli
Ay makyaj yapmak insanın aklına bile gelmiyor
Canım benim bebeğimde yogun bakımda bir hafta oldu ama bana sor gün sayıyorum kavusmak için ama moralimi yüksek tutuyorum cok agladım sonra bunun hem bana hem bebeğime zararı oldugunu kabullendim su an hep gülmeye calısıyorum pozitif olmaya calısıyorum mecburum inan cok etkiliyor sütümüzü lütfen güclü olalım bebeklerimiz için.kavuscaz sadece biraz zaman lazım o zaman içinde de kendimizi toprlayacagız lütfen kendini yıpratma küçük meleğin için yap bunuOkurken kendim yazmışım gibi hissettim. Aynılarını yaşıyorum. Üzerine bebeğim de küvezde. Sütüm de pek gelmiyor. Hem fiziksel hem de psikolojik çok zor günler yaşıyorum. İnşaallah tez zamanda ağrılarımiz da geçer
Benimkisi besin alerjiliydi ve bağırsak tepkiliydi 18. Ayına kadar ne gece bildim ne gündüz. İnşallah bunda gazsız sancısız olur diyeceğim ama doktor kardeşinde olduğu için bunda da olur dedi. Bi de karın çevresi iki hafta geride olduğu için gelişimi yavaş olur o da gaz yapar dedi şimdiden
Hööhh be arkadaş sonunda yahuKızlar bakın duymadım filan demeyin valizimin yüzde 90 nını yaptımÇok çok az kaldı ki kapansın kapıya konsun
Göğüs kalkanı eczanelerde var dimi ya ? valize gereksiz 9373628292928.. tane şey koydum ama niyeyse içimden bir tek onu alıp koymak gelmedi ihtiyaç olursa eşim eczaneden gider alır diye düşündümBen de kargodan gelecek göğüs kalkanıyla emziği kaynatıp koyunca kapatacağım inşallah
Oy mis gibi hamişBende bugun kontrole geldim, doktor kan istedi, sanrm sonucları çıkmak üzere.. Nstye girdim.. Doktora göstercem, doktoru bekliyorumbide ssvd olayını sordum içimde kalmasın diye, Bi Zeynep kamil yapıodu seneler önce hatta ayrı bölümü varmış o zmnlar, Bi kere rüptür olmuş ve kapanmış bölüm.. Yani ssvd olmaz sanrm, yani öyle çok istemedim ama neden olmasın gibisinden sorayım dedm
Bu arada bebek iyi, ultrasonlar gayet güzel gelıyor35+3 haftayım.. Finale az kaldı
Bide size son hamiş pozlarımdan atayım, bayagıdır hamiş pozu gönderen kalmamıştıhep mis gibi bebiş kokmuştu grup
Ayy mis gibi bir hamiş dahaYok artık ayıpO kadarda beklenmez ki Pipeti unutmustum onu koyarım sımdı. Bızım hastane öyle aşırı özel degıl kahve cok pahalı degıldır ordan içerim
Ayyy cok dua edın. Saglıkla alayım kucağıma son gün bi duygusallık aklıma hersey gelıyo
Eki Görüntüle 3331606 Hadi buda benden gelsın dünden
Bu nesil böyle heraldeGaz problemleri ne zaman başlıyordu sanki bizim başladı kıvranmalar. Damla başladınız mı kızlar mommy’s bliss kullanıyorduk biz ilkinde baya kolikti ama çok çok işe yaramasada idare ediyordu. Yarın ilk banyosunu yaptırıcaz biz 5. Gün düştü göbeği ilkinde baya beklemiştik
Alpi çok güzelsinYok artık ayıpO kadarda beklenmez ki Pipeti unutmustum onu koyarım sımdı. Bızım hastane öyle aşırı özel degıl kahve cok pahalı degıldır ordan içerim
Ayyy cok dua edın. Saglıkla alayım kucağıma son gün bi duygusallık aklıma hersey gelıyo
Eki Görüntüle 3331606 Hadi buda benden gelsın dünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?