2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bencede canım çok geçe de bırakma benim kızın elleri buruş buruş olmuştu. Bir de kulağında küpe gibi et beni var çocuk doktoru şekil bozukluğunda böbreğe filan bakılır deyince şok oldum suyu çok iyiydi halbuki. Benim de 38+6 da doğdu

Gaz problemleri ne zaman başlıyordu sanki bizim başladı kıvranmalar. Damla başladınız mı kızlar mommy’s bliss kullanıyorduk biz ilkinde baya kolikti ama çok çok işe yaramasada idare ediyordu. Yarın ilk banyosunu yaptırıcaz biz 5. Gün düştü göbeği ilkinde baya beklemiştik

Biogaia kullanmıştık bizde 5. Günden bir buçuk yaşa kadar

Bende bugun kontrole geldim, doktor kan istedi, sanrm sonucları çıkmak üzere.. Nstye girdim.. Doktora göstercem, doktoru bekliyorum bide ssvd olayını sordum içimde kalmasın diye, Bi Zeynep kamil yapıodu seneler önce hatta ayrı bölümü varmış o zmnlar, Bi kere rüptür olmuş ve kapanmış bölüm.. Yani ssvd olmaz sanrm, yani öyle çok istemedim ama neden olmasın gibisinden sorayım dedm
Bu arada bebek iyi, ultrasonlar gayet güzel gelıyor 35+3 haftayım.. Finale az kaldı

Bide size son hamiş pozlarımdan atayım, bayagıdır hamiş pozu gönderen kalmamıştı hep mis gibi bebiş kokmuştu grup

Eklentiler

• IMG_20231019_091350.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 79
Hala ütüleyip koymadığım eşyalar var ama %90ını bayadır hazır girişin kaçta olacaktı senin
Yok artık ayıp O kadarda beklenmez ki Pipeti unutmustum onu koyarım sımdı. Bızım hastane öyle aşırı özel degıl kahve cok pahalı degıldır ordan içerim
Gerçekten azimle bekledin sonunda kapanıyor o valizHadi dogur gel artık sen de
Ayyy cok dua edın. Saglıkla alayım kucağıma son gün bi duygusallık aklıma hersey gelıyo
Hadi buda benden gelsın dünden

Haha inşallah çok çekmeyiz şu gazdan süpürge sesinin uğultusu hala kulaklarımda halbuki
Benimkisi besin alerjiliydi ve bağırsak tepkiliydi 18. Ayına kadar ne gece bildim ne gündüz. İnşallah bunda gazsız sancısız olur diyeceğim ama doktor kardeşinde olduğu için bunda da olur dedi. Bi de karın çevresi iki hafta geride olduğu için gelişimi yavaş olur o da gaz yapar dedi şimdiden

37 den sonra dönmüyorlar artık sizinde 39 a kalmadan olursa iyi dönmediyse vardır bir sebebi sizin de sağlıkla gelsin bebişiniz

Canım benim bebeğimde yogun bakımda bir hafta oldu ama bana sor gün sayıyorum kavusmak için ama moralimi yüksek tutuyorum cok agladım sonra bunun hem bana hem bebeğime zararı oldugunu kabullendim su an hep gülmeye calısıyorum pozitif olmaya calısıyorum mecburum inan cok etkiliyor sütümüzü lütfen güclü olalım bebeklerimiz için.kavuscaz sadece biraz zaman lazım o zaman içinde de kendimizi toprlayacagız lütfen kendini yıpratma küçük meleğin için yap bunu

Hiç belli olmaz o.. Bi doğsun bakalım ne olcak

Ben de kargodan gelecek göğüs kalkanıyla emziği kaynatıp koyunca kapatacağım inşallah
Göğüs kalkanı eczanelerde var dimi ya ? valize gereksiz 9373628292928.. tane şey koydum ama niyeyse içimden bir tek onu alıp koymak gelmedi ihtiyaç olursa eşim eczaneden gider alır diye düşündüm

Oy mis gibi hamiş sonuçların iyi gelmesine sevindim canım, hadi bakalım diş sıkmaya devam ben de her gün yatarken oh bugün de doğurmadim çok şükür diyorum ama haftaya artık salıcam yavaş yavaş çok artık demeye baslycam

Ayy mis gibi bir hamiş daha

Bu nesil böyle heralde bizim de 5. Gün düştü diye korktum bide ben
Alpi çok güzelsin
Berikko sen de öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…