2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bir cocuk olunca anne bebegıyle arkada gıder 2 cocuk olunca anne ıkı koltuk arasına sıgmaya calısır

Çok şükür solunumu iyiye gidiyormuş. Ama doktor sürekli süt diyor. Ve benim sütüm gelmiyor kendimi yetersiz hissediyorum. Süt için her şeyi yapıyorum ama bu baskıdan dolayı stres yaptığım için daha da gelmediğinin farkındayım. Pozitif olmaya çalışıyorum umarım başarabilirim. Çok teşekkür ederim bana da moral oldun

Süt olsa verırdım de sende allah allah doktor bıle bunu yapıyorsa. Sen takma kafana bol bol sıcak dus al elle makınayla sağ ınsallah sagdıkca gelecek.kuru ıncır yermısın ben incir yıyınce sütüm akardı o derece süt yapardı.

Oh ne güzel insallah daha da iyiye gidicek. Sıcak dusa gir masaj yap göğsüne illaki artacaktır canım dediğim gibi olumlu düşün bebeğini düşün daha yeni dogum yaptın sütün anca artcak

Kızlar merhaba bugün kontrole gittim 37+0 ım. Doktor ultrasonda bakınca direk oo bu baya kanala girmiş hatta yüzü bile gözükmüyor suyu da bitmek üzere çok az kalmış dedi kilosu 3100 olmuş bide açıklığına bakalım dedi baktı 3 cm olmuş ben de uyardım biraz sancıların başlayabilir ama bi kaç güne doğurursun dedi. Eve geldim peçete koymuştum baya bi kan gelmiş birde belime sancı girmeye başladı zaten sanki bacaklarımın arasında hissediyorum bebişi acaba ne zaman doğacak

Hadi hayırlısı canım eli kulagindadir bol bol eğil eğil kalk çömel merdiven çık ve sadece beline göbeğine sıcak su tutup tutup çık hızlandırır

Canım 3100 doğdu cumartesi gecesi, 3080 olmuş bugün. Doktoru sorun yok dedi ama kafa çapı biraz ufak ultrasonla bakalım bir dedi, bekliyoruz biz de baya endişeliyim
Çok normal hiç endişelenme canım önce veticek ödem atıcak sonra kilo alıcak annesi

Bizimki de süt ve ürünlerine alerjisi varmış ve ben ilk ek gıdaya yoğurtla başladım sonra tabii fışkırır gibi kusmalar gaz sancıları vücudunda benek benek bir şeyler çıktı. Sonra ikimizde süt ve ürünlerine diyet yaptık ama hala alerjik bir çocuk. İnşallah olursa da en az şekilde olur
Kesinlikle erken çok iyi olur benim 11 deydi yemek yemem 15 30 16 00 oldu. 38 gayet iyi ama durabiliyorsa bence sonlara doğru olması daha iyi olabilir

Kızlar benim bebeğim çok uyuyor ya emzirmek için bile uyandıramıyorum napcağımı bilemedim
Benimki de gündüzleri çok uyuyordu bende sarılık olabilir diye çok korktum ama çok şükür değeri çok düşük çıktı. Eğer kan uyuşmazlığı varsa sarılık olma olasılığı daha yüksekmiş bizde herkes B+. Ben önce altını açıyorum ıslak mendille uyarıyorum topuklarını kaşıyorum bir de çenesinin altını uyarıyorum emiyor biraz olsun ama hemen yorulup geri uyuyor. Bugün sağmadım ama günde 40 cc filan her gün avent biberonla takviye yapıyorum. İlk bir ay meme reddi olmuyo çekince gelen biberonsa sonra anlıyorlar ama

Emzirme yastığı mutlaka gitmeli çok rahay oluyor pusetle eve getirdik bizde kızımı. Pijamadansa gecelik çok daha rahat oluyor Ekstra bişey yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…