2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Sanrm ıkı haftam var.. Doktor 37 bitince alırız gibi konustu.. Rahatladım artık bende.. İki hafta daha sabretmem lazım bu bıle bnm için mucıze gibi, hep sanki erken dogum yapcakmısım gibi gelıodu, buna da şükür

Biraz geri kaldım fazla giremiyorum yarın bi çok arkadaş doğuma giricek dualarım sizinle çok kahve için ne olursa olsun ve bol bol yürüyün emi
Yatışımdan 12 saat önce valizimi tamamen kapattım sonunda anneme diyorum bugün, acım olsa bile bol bol yürümeliymişim diye, umarım ben canım acıyor diye yürümemezlik yapmam, yaparsam da yürütsünler zorla kahve, incir, hurma, çörekotu, hoşaf.. hepsini koydum, sanırım artık hazırım

Bizimkini uyandırmak çok zor, bazen ne yapsam uyandırmıyor ama işte doktorlar en fazla 3 saat dediği için zorluyorum

Canım bende hemen etki etti 1 saat içinde ilk doğumumda da hemen etki etmişti gazın için çörek otu ye istersen bide komposto yapabilen varsa hem gazına iyi gelir hem süt yapar baş ağrın içinde granül kahve yada 3 bir arada filan iç her doğum bir olmuyor gerçekten

Ağrın olursa ağrı kesici iste her seferinde doktora sorun de dayanamıyorum de orda çekme ağrı geçmicek diye düşünme ağrın olmazsa yürürsün zaten çıktığın gün ağrısız çıkıcaksın geçmiş olucak ön bilgi sakin kal ağrı kesicini iste ve yürü ben 2. Gün çok yürüdüm gibi bişey oldu güzel haberle gel inşallah

1 saatmi kaç saat oldu korkmalımıyım acaba artık oda fayda etmiyosa bi sorun var demek bence çörek otuda fayda etmedi hastanede denedim yok konposto içiyorum her gün bugün içmedim bi 3 bi arada gaz yapıyo granül yapıyorum kahveyi değil zordu bu seferki

Benim bebeler çok küçük kime benziyo anlamıyoruz, kayınvalidem bebekleri görünce kızı görmüş erkeği anlamamış bana benziyo bana benziyo demiş sevinerek bide aynen yanındakine şöyle sus sus bana benziyo yapmış sessiz sessiz bizz benzetemiyoruz kimseye de çok sevinmiş galiba bi 5 i bi yerdeyi hakettim o sevincede 5 i 1 yerde yakışır benceee
Oğlumuda anlasiyamadık hala kp benzeme korkusu var içimde içim çokta buruk habire kimse benziyosunuz siz diyip duruyorum

İnşallah canım, sen yinede bir şekilde uyandırmaya çalış, insanda hiç kıyamaz ama

Benim kızımında baş çevresi 34 cm doğdu şişliği inince 33 cm oldu. Bıngıldağıda küçüktü 6. Ayda kapandı. Her kontrolde ölçülüyor kafası büyüyor sorun yok zaten zekası da yaşıtlarına göre gayet iyi allah korusun eğer mikrosefali olsa hiçbir şekilde besleyemezsin bebeği emme, yutma refleksleri olmuyor. Ağlamıyolar bile nefes borusu ses borusu hiçbiri çalışmıyor gayet normal bence baş çevresi sakın kötü düşünme.

Kızlar bişey sorucam acill . NTS ye baktırmak için devlet hastanesi aciline gitsem bakarlar mı? Bakarlarsa ne demem lazım?

Bir sorum daha var spring sen ilk doğumunu normal yapmıştın dimi, hiç çiş kaçırma sorunun olmuş muydu, bende şuan biraz var da
Haha olmuştu bak bunda olmadı 2 ya da 3. Günü gülerken olmuştu sonra bir kere daha gülerken oldu kegel yapmak lazım sıkma bırakma ama o da benim aklıma hiç gelmiyor

Yaa bence daha çok değişirler benim bebiş 20 günlük oldu ben hala kimseye net benzetemiyorum doğduğu günden beri etrafımdakiler benzetiyor filan ama değişirler daha çok

Evet evet biliyorum senin Eymen de erken doğduğu için hep bir acaba diyordun doktor bana da başından beri şöyle 33-34 e kadar tutabilirsek iyi olur diyordu 37 Olcam çok şükür bin şükür

Ayyyy Ayçeee iyiki benden önce doğurdun diyeceğim lütfen kusuruma bakma çok iyi motive oldum şu an

Canım ben gebeliğimi öğrenmeden 3-4 gün önce yoğun gaz sancısı çekmiştim. Bana da duphalac vermişlerdi, ertesi gün tam anlamıyla işe yaramıştı. Vücutla alakalı

Kızlar bişey sorucam acill . NTS ye baktırmak için devlet hastanesi aciline gitsem bakarlar mı? Bakarlarsa ne demem lazım?
Ağrım sızım var dersen nstye alırlar canım, diğer türlü almayabilirler. Haftan ileri olduğu için ağrım var dersen hemen alırlar diye düşünüyorum

Kizlar lohusa donemi hic disarili cikilmaz mi biraz olsun gezilmez mi ? Hem dininacidan hem saglik acisindan bilen cevaplar mi ?

Bugün ilk gören çocuk doktoru korkuttu, ultrason isteyince, biraz küçük geldi dedi kafa çapı. Ultrasonu çektirdik normal çıktı. Öbür gören çocuk doktoru biraz rahatlattı.
Kafa cevresi büyümesi olmazsa geriden olursa sıkıntı bence ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…