2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar süt artmasi için bestlak damla kullanıyorum iki gündür. Bugün de dut kurusu aldım. Bestlak damla kullanıp da süt artimi olan var mı? Varsa da ne kadar süre sonra artıyor
Ben aldım çok bir fark olmadı gibi ama sağım yapmadığım için cc olarak fark varmı bilmiyorum ama öyle dolup akan bir sütüm yok eczacı bana kalitesini de artırır dedi şişe bitecek benim ama kullandıktan sonraki kilo alımı daha iyi canım bebişin

Kaç cm baş çevresi
Canım doğumda 34dü ilk bakan çocuk doktoru çok normal demişti, şimdi kontrolde 33 çıktı, ultrason istendi, normal çıktı. Son gören çocuk doktoruna da mikrosefali gibi rahatsızlıklardan korktuğumu söyleyince, onu kafandan çıkar lütfen falan diyerek rahatlattı. Mikrosefali gibi rahatsızlıklar ultrasonda da kendini beyin içinde belli eder mi kızlar peki bilginiz var mı? Ultrasonu iyiydi beyinde bir sıkıntı saptanmadı

Çok normal hiç endişelenme canım önce veticek ödem atıcak sonra kilo alıcak annesi
Canım sarılık değerin kaç çıkmıştı senin, bugün 6 dediler bize de biraz internetten baktım pek sorun yok gibi duruyor ama bildiğim şeyler değil

Canım duphalac yazını görmüştüm sanki aldırdım içtim öğlen bi tane ne zaman etkisini gösterir bu gazı zor atıyorum ordan ve tuvalete çıkamadım oda beni zorluyor sanırım kurtulmak istiyorum baş ağrısından falan artık geyiriyorum ama diğerleri yok kızımda böyle olmamıştım ya baş ağrısı dışında

Canım sarılık değerin kaç çıkmıştı senin, bugün 6 dediler bize de biraz internetten baktım pek sorun yok gibi duruyor ama bildiğim şeyler değil
6 gayet iyi bizde 6 ile çıktık hastaneden pzt 5 e düşmüştü. Yarın yıkama için bebek hemşiresi gelecek sarılığını da tekrar ölçecekmiş

Hadi hayırlısı canım eli kulagindadir bol bol eğil eğil kalk çömel merdiven çık ve sadece beline göbeğine sıcak su tutup tutup çık hızlandırır
Ben de uzanıyorum son son keyif yapacağım diye haklısın duş aldım eve gelince ama yine alayım biraz da yürüyüş yapayım

6 gayet iyi bizde 6 ile çıktık hastaneden pzt 5 e düşmüştü. Yarın yıkama için bebek hemşiresi gelecek sarılığını da tekrar ölçecekmiş
Bir sorum daha var spring sen ilk doğumunu normal yapmıştın dimi, hiç çiş kaçırma sorunun olmuş muydu, bende şuan biraz var da

Kaç gün oldu canım dogum yapalı

Duş al canım ve su iç bol bol sütün gelicek merak etme ilk günler gelmemesi çok normal 3 saate bir sağ mutlaka artacaktır.

Sarılık olabilir en son ne zaman bakıldı
Sarılık olabilir Allah korusun, benim yeğenimde çok uyuyordu sarılık başlangıcıydı. Bizde ne uslu bebek diyorduk
Erken doğdu annesi günü dolana kadar uyur der büyüklerimiz
Kızlar bebis pazartesi öğlen doğdu. Zaten dün hastaneden çıktık. Bir günde sarılık olacağını sanmıyorum rengide normal zaten. _Citlembik_ dediği gibi olabilir normalde doğum tarihi 29 kasım olarak gözüküyordu yani 6 kasımda doğdu. Yani 36+4’de.

Bizim sarılık değerimiz 14 tü 4. Günüydü yoğun bakıma girdi fototerapi sonrası 7 ye düştü. Bugün kontrolümüz vardı 12. Günü 4 geldi bilirubini çok şükür artık 3 saate bir emzirmiyorum istediği kadar uyusun diye bırakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…