Kızlar bişey sorucam acill . NTS ye baktırmak için devlet hastanesi aciline gitsem bakarlar mı? Bakarlarsa ne demem lazım?
Kızlar bişey sorucam acill . NTS ye baktırmak için devlet hastanesi aciline gitsem bakarlar mı? Bakarlarsa ne demem lazım?
Hic alakası yok zaten doğumun 5. Gunu mutlaka kontrol oluyor sonra saglik ocağı kontrolü aşısı carti curtu oluyor onları geçtim biz 20 günlükken çıkıp dolaştık hava almıştık bunaldım sürekli Pijama ile durduğum için çok da iyi gelmişti hiç böyle şeyleri dinleme biri derse de duymaKizlar lohusa donemi hic disarili cikilmaz mi biraz olsun gezilmez mi ? Hem dininacidan hem saglik acisindan bilen cevaplar mi ?
Eyvah su olmaması beni şimdiden tribe soktu. Açlığa dayanırım hadi ama susuzluk kötü. İyiki sormuşum su içerdim yoksa :)) yarın 8 de gitcem 9 gibi doktor gelecekmişHiç birşey yok unutup yeme dıkkatlı ol yoksa sabah alamaz. Büyük ihtimal sabah 11 de alacak seni dimi . Bende 10:30 doktora yazdım sordum baan hıc bısı dememıstı 12 den sonra hiç bişey yıyıp ıcme dedı.
Evet evet biliyorum senin Eymen de erken doğduğu için hep bir acaba diyordundoktor bana da başından beri şöyle 33-34 e kadar tutabilirsek iyi olur diyordu 37 Olcam çok şükür bin şükür
Dinen ibadetler, cinsellik vs dışında bir tutum yok bildiğim kadarıyla. Diğer inanışlar sadece hurafe. Sağlık açısından ise “bence” evde depresyona girmektense dışarı çıkıp hava almak çok daha iyi. 5.gün sağlık ocağına gidilmeli en basit örneği. Geçen yazdığım gibi 10.gün fotoğraf çekimine gideceğim. Eğer kendimi iyi hissedersem 2 günde bir dışarı çıkmayı düşünüyorum, kardeşime geçeceğim özellikle. Benim ev nerdeyse hiç güneş görmüyor, onun ev ise yanıyorKizlar lohusa donemi hic disarili cikilmaz mi biraz olsun gezilmez mi ? Hem dininacidan hem saglik acisindan bilen cevaplar mi ?
Eyvah su olmaması beni şimdiden tribe soktu. Açlığa dayanırım hadi ama susuzluk kötü. İyiki sormuşum su içerdim yoksa :)) yarın 8 de gitcem 9 gibi doktor gelecekmiş
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.
Kızımdan kalan bestlak ve galactago damla var daha yarıdan fazlası duruyor . Ancak kullanım tarihi geçmiş. Sizce kullanmam doğru olur mu ? Kızımı geçen sene doğurduğum için atmamistim daha duruyordu ??
Yaa cidden bilmiyordum. Tamam yemem iyiki sormuşum:))Yediğin içtiğin hersey anestezi altındayken nefes boruna kaçma ihtimali varmış.. Ondan hiçbişey yiyip içmemen lazım.. Riskli bişey yani
Aynen öyle, gülerken oldu benimde hatta kanama sandım, tuvalete gittim bir de ne göreyimHaha olmuştu bak bunda olmadı 2 ya da 3. Günü gülerken olmuştusonra bir kere daha gülerken oldu kegel yapmak lazım sıkma bırakma ama o da benim aklıma hiç gelmiyor
Dinen ibadetler, cinsellik vs dışında bir tutum yok bildiğim kadarıyla. Diğer inanışlar sadece hurafe. Sağlık açısından ise “bence” evde depresyona girmektense dışarı çıkıp hava almak çok daha iyi. 5.gün sağlık ocağına gidilmeli en basit örneği. Geçen yazdığım gibi 10.gün fotoğraf çekimine gideceğim. Eğer kendimi iyi hissedersem 2 günde bir dışarı çıkmayı düşünüyorum, kardeşime geçeceğim özellikle. Benim ev nerdeyse hiç güneş görmüyor, onun ev ise yanıyor
Uzun uzun yazdım ama kısacası bebek ve senin içim en sağlıklısı hangisi olacaksa onu yap, diğer seslere kulağını kapat
Aynen öyle, gülerken oldu benimde hatta kanama sandım, tuvalete gittim bir de ne göreyim
Ben de böyle düşünüyorum için rahat olmazsa eşinle ya da bir yakınınla cık yoksa 40 gün boyunca evin içinde depresyona girer insanDinen ibadetler, cinsellik vs dışında bir tutum yok bildiğim kadarıyla. Diğer inanışlar sadece hurafe. Sağlık açısından ise “bence” evde depresyona girmektense dışarı çıkıp hava almak çok daha iyi. 5.gün sağlık ocağına gidilmeli en basit örneği. Geçen yazdığım gibi 10.gün fotoğraf çekimine gideceğim. Eğer kendimi iyi hissedersem 2 günde bir dışarı çıkmayı düşünüyorum, kardeşime geçeceğim özellikle. Benim ev nerdeyse hiç güneş görmüyor, onun ev ise yanıyor
Uzun uzun yazdım ama kısacası bebek ve senin içim en sağlıklısı hangisi olacaksa onu yap, diğer seslere kulağını kapat
Doğrudur ama o da bir hastalık sonuçta.Sadece evde yalnız kalmamak lazım.. Lohusa humması filan olabılıo.. Vucut cok uykusuz kaldgı için gercekle ruya karısabılıo halısunasyon benzeri seyler olabılıo.. Bende yasamıstm humma
Hic alakası yok zaten doğumun 5. Gunu mutlaka kontrol oluyor sonra saglik ocağı kontrolü aşısı carti curtu oluyor onları geçtim biz 20 günlükken çıkıp dolaştık hava almıştık bunaldım sürekli Pijama ile durduğum için çok da iyi gelmişti hiç böyle şeyleri dinleme biri derse de duyma
Tesekkur ederim kizzlar hurafeye inanmam ama cok duyunca bi acaba diyorum. Ve evde durunca da gercektenn kendimi hasta gibi hissetmeye basladimDinen ibadetler, cinsellik vs dışında bir tutum yok bildiğim kadarıyla. Diğer inanışlar sadece hurafe. Sağlık açısından ise “bence” evde depresyona girmektense dışarı çıkıp hava almak çok daha iyi. 5.gün sağlık ocağına gidilmeli en basit örneği. Geçen yazdığım gibi 10.gün fotoğraf çekimine gideceğim. Eğer kendimi iyi hissedersem 2 günde bir dışarı çıkmayı düşünüyorum, kardeşime geçeceğim özellikle. Benim ev nerdeyse hiç güneş görmüyor, onun ev ise yanıyor
Hic takılma çık eşinle evladınla hava al inan sana da iyi gelir sütüne d3 psikolojine de . Artık Pijama ile durmaktan bikmistim üzerime giyinmek bile pozitif enerji vermişti ilk dışarı çıkarkenTesekkur ederim kizzlar hurafeye inanmam ama cok duyunca bi acaba diyorum. Ve evde durunca da gercektenn kendimi hasta gibi hissetmeye basladimamann millette laf uretsinn ancaa
Bak kocama o kdar çok dedim ki, beni en az haftada bir mutlaka dışarı çıkar. Lohusa kafası çıkmak istemesem de çıkar. Kafam iyiyken söylüyorum ki lohusa kafasıyla istemesem de beni dinleme diyeTesekkur ederim kizzlar hurafeye inanmam ama cok duyunca bi acaba diyorum. Ve evde durunca da gercektenn kendimi hasta gibi hissetmeye basladimamann millette laf uretsinn ancaa
İçimi çok rahatlattın canım, çok teşekkür ederimBenim kızımında baş çevresi 34 cm doğdu şişliği inince 33 cm oldu. Bıngıldağıda küçüktü 6. Ayda kapandı. Her kontrolde ölçülüyor kafası büyüyor sorun yok zaten zekası da yaşıtlarına göre gayet iyiallah korusun eğer mikrosefali olsa hiçbir şekilde besleyemezsin bebeği emme, yutma refleksleri olmuyor. Ağlamıyolar bile nefes borusu ses borusu hiçbiri çalışmıyor gayet normal bence baş çevresi sakın kötü düşünme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?