İşin enteresanı tuvalet anında kegel yapmakta da zorlanıyorum şuan herhalde zamanla toparlayacakNormal zmnda kegel yapmak bnmde aklıma gelmıo, ama çişini yaparken bile tutup bırakmak bile toparlıo idrar torbasını ordakı kasları kendıne getırıo.. Bende İlk dogumdan snra olmustu, sezeryandı ama oluyo işte.. Şu an yıne var, Bi öksüreyim, Bi kusayım Bi yandan kaçıo valla
İçimi çok rahatlattın canım, çok teşekkür ederim37 haftalık doğdu onun da etkisi vardır diye düşünüyorum, inşallah sağlıkla büyür, ilk bebeğim bambaşka bir duyguymuş insan korkuyor gerçekten
Amin canım inşallahCanım kızlar. Yarın yine kalabalıklaşıyoruz. Hepinizin sağ salim kucağına almasını diliyorum. Kapı önünde bekliyor olacağız
Al_pi Redpanda11 Tugce
Senin yine iyi ben salonda kaçırdım gülerken annemle eşimin yanındaAynen öyle, gülerken oldu benimde hatta kanama sandım, tuvalete gittim bir de ne göreyim
Ağrım var sancım var demen lazım.. Baska turlu nstye girmeye geldim dersen bakmazlar
Sağolun kızlar, gittim açılmam aynı ama sancılar 10 dakkaya düşmüş, doğumun başlamış eve git daha sıklaşırsa gel dediAğrım sızım var dersen nstye alırlar canım, diğer türlü almayabilirler. Haftan ileri olduğu için ağrım var dersen hemen alırlar diye düşünüyorum
Benim 8. Gün 5 kere çıktım dışarıKizlar lohusa donemi hic disarili cikilmaz mi biraz olsun gezilmez mi ? Hem dininacidan hem saglik acisindan bilen cevaplar mi ?
Ben iki kere gittim kontrole. İkisinde de sorun yok demişti. Dün elime o şişlikler geldi. Daha önce bu kadar bariz hissetmemiştim. Benzetmesi tuhaf olacak ama bir sucuk kalınlığında ve silindir şeklinde neredeyseKızlar bende doktora yazdım dikiş yerinin şişliğiyle alakalı rahim küçüldükçe şişlik inecek dikişte sorun yok yazmış. Whatsapptan foto attım iğrenç gerçekten ya inşallah çok iz kalmazkızarıklık ağrı artışı olursa haberleşelim demiş. Zaten şunu farkettim dün karnıma bastırdım biraz hastanede kan akması için yaptıkları şeyi boşalır gibi kan geldi hala rahim küçülmedi demekki. Normalde çok az kan gelirdi
Aynı durumları yaşıyoruz. Ama ben inanıyorum kucağımıza alınca herşey çok güzel olacaktır. Sihirli değnek değmiş olmayacak belki ama hikayemizi yeniden yazacağızOh kavuşmuşsunuz bir daha hiç yaşanmasın inşallahaynı sebepten küveze girdi kızımız da ama ilk gün çok korkunç şeyler söyledi doktor ambulansla başka bir İl e kalp ultrasonu için gönderildi unutamıyorum yaşadıklarımı şimdi çok şükür enfeksiyon düşüyor makineden de ayrıldı ilk gün hiç denemedim sütümü inmemiş dediler zaten sonrası berbat geçince denemedim bile hastane de profesyonel denedim aynıydı sonra 3. Gün 20 cc geldi ama hiç artmadı bir sürü şey deniyorum yiyorum içiyorum ama artmıyor hiç kucağıma alamadım emziremedim galiba en önemlisi bebekle temas umarım bebeğimiz çıkınca artar sütüm de birde yemek az yediğimi söylüyorlar ama bence alakası yok
Cok sevindim canım tansiyonunun düzelmesine bebişlerimiz aynı gün taburcu olcak gibi bizde ya pazartesi ya salı taburcuyuz haftasonu emzirmeye gidicem ben deSelamlar kızlar. Yaklaşık 30 sayfayı hızlıca geçtim. Bebişine kavuşanların gözleri aydın olsun inşallah
Benim tansiyonum ve başağrım pazaetesi sabahı kardiyoloji Dr sonrası kontrol altına alındı ve bugün de tamamen normal seyretti Allaha şükür.
Pazartesi gidemedim ama dün Defneyi görmeye gittik. Önümüzdeki pazartesi çıkacak inşallah. Cuma günü emzirmeyi denetecekler ama sütüm çok azkesilmedi ama 15 20 ml zor çıkıyor her seferinde. 2 saatte bir denemekte yaramıyor işe o zamanda çok az oluyor. Gün içinde aklıma gelmiyor ama yarın şu bestlak damladan alacağım yine unutmazsam.
Ya benden öncesin o zaman valla bana 8:30 dedı ama ben asla kızımı yollamqdan okula gıtmem 9 da orda olurum zaten kesın 10:30 da alacak nasılsa .Eyvah su olmaması beni şimdiden tribe soktu. Açlığa dayanırım hadi ama susuzluk kötü. İyiki sormuşum su içerdim yoksa :)) yarın 8 de gitcem 9 gibi doktor gelecekmiş
Canım kızlar. Yarın yine kalabalıklaşıyoruz. Hepinizin sağ salim kucağına almasını diliyorum. Kapı önünde bekliyor olacağız
Al_pi Redpanda11 Tugce
Rahmin eski halini alması 40 günmüş canım yavas yavas küçülüp 40 gün sonra eski halini alırmıs iz içinde iyi kremler var kullanırsın ya bebiş cıktı ordan güzel gör ameliyat iziniKızlar bende doktora yazdım dikiş yerinin şişliğiyle alakalı rahim küçüldükçe şişlik inecek dikişte sorun yok yazmış. Whatsapptan foto attım iğrenç gerçekten ya inşallah çok iz kalmazkızarıklık ağrı artışı olursa haberleşelim demiş. Zaten şunu farkettim dün karnıma bastırdım biraz hastanede kan akması için yaptıkları şeyi boşalır gibi kan geldi hala rahim küçülmedi demekki. Normalde çok az kan gelirdi
Doğrudur ama o da bir hastalık sonuçta.
Bizim lohusalıkla ya da regl dönemindeki kadınlarımızla ilgili çok hurafemiz var malum. Lohusa kadın kendini prenses gibi hissetmesi gerekirken, kapalı cezaevinde gibi hissediyor ki rahat rahat depresyona girsin
Benimde bir rafında şişlik oldu ben ağladım bide korkudan yine mi işlem yapacaklar niye şişti diye ama gerçekten indi canımKızlar bende doktora yazdım dikiş yerinin şişliğiyle alakalı rahim küçüldükçe şişlik inecek dikişte sorun yok yazmış. Whatsapptan foto attım iğrenç gerçekten ya inşallah çok iz kalmazkızarıklık ağrı artışı olursa haberleşelim demiş. Zaten şunu farkettim dün karnıma bastırdım biraz hastanede kan akması için yaptıkları şeyi boşalır gibi kan geldi hala rahim küçülmedi demekki. Normalde çok az kan gelirdi
Ooo yarın cok kişi var bekleyeceğimizz.kızlar insallah cok güzel dogum hikayeniz olur cok güzel gecsin hepinizinYa benden öncesin o zaman valla bana 8:30 dedı ama ben asla kızımı yollamqdan okula gıtmem 9 da orda olurum zaten kesın 10:30 da alacak nasılsa .
Sende kımseye ınanma duanı et Rabbım kolay gecıtlerden gecırsın ınsallah bızlerı
JuliJuli06 var bırde 4 kısıyız . Siz dua edın bız ınsallah bebegımızle bırlıkte cıkalım hasteneden korkularım arttı kızımda anne ben senı cok özleyecegım sen amelıyathanedeyken dedı aglattı benı zaten
İşin enteresanı tuvalet anında kegel yapmakta da zorlanıyorum şuan herhalde zamanla toparlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?