2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İşin enteresanı tuvalet anında kegel yapmakta da zorlanıyorum şuan herhalde zamanla toparlayacak

Sende kendimi görüyorum zaten. bende kızımda aynı senin gibiydim. Endişelenme bebeğin sağlıklı. Sadece biraz küçük. Büyüyecek ve çok güzel günleriniz olacak.

Ağrım var sancım var demen lazım.. Baska turlu nstye girmeye geldim dersen bakmazlar

Ağrım sızım var dersen nstye alırlar canım, diğer türlü almayabilirler. Haftan ileri olduğu için ağrım var dersen hemen alırlar diye düşünüyorum
Sağolun kızlar, gittim açılmam aynı ama sancılar 10 dakkaya düşmüş, doğumun başlamış eve git daha sıklaşırsa gel dedi

Kızlar bende doktora yazdım dikiş yerinin şişliğiyle alakalı rahim küçüldükçe şişlik inecek dikişte sorun yok yazmış. Whatsapptan foto attım iğrenç gerçekten ya inşallah çok iz kalmaz kızarıklık ağrı artışı olursa haberleşelim demiş. Zaten şunu farkettim dün karnıma bastırdım biraz hastanede kan akması için yaptıkları şeyi boşalır gibi kan geldi hala rahim küçülmedi demekki. Normalde çok az kan gelirdi

Kizlar lohusa donemi hic disarili cikilmaz mi biraz olsun gezilmez mi ? Hem dininacidan hem saglik acisindan bilen cevaplar mi ?
Benim 8. Gün 5 kere çıktım dışarı sütünü sağıp bile 2 saat ortadan kaybolabiliriz bence hiç bir sorun yok. İlk çocukta bende sütü sağıp bırakıp çıkamıyordum insan garip oluyor ama kendime eziyet etmişim. Bunda o kadar rahatım ki evde insan varken gidebildiğim kadar gitmeye çalışıyorum. Biz 1 haftalık olduğunda dışarda bir tur atmıştık ilk doğumumda bebekle ama bunda biraz tedirginim. Burnu çok tıkalı o yüzden hasta olur diye korkuyorum. Sende 40 gün çok bunalırsın 15 dk lık en azından kısa mesafe yürüyüş bile çok iyi gelir. Uyanınca haber verirler dönersin hemen

Selamlar kızlar. Yaklaşık 30 sayfayı hızlıca geçtim. Bebişine kavuşanların gözleri aydın olsun inşallah

Benim tansiyonum ve başağrım pazaetesi sabahı kardiyoloji Dr sonrası kontrol altına alındı ve bugün de tamamen normal seyretti Allaha şükür.
Pazartesi gidemedim ama dün Defneyi görmeye gittik. Önümüzdeki pazartesi çıkacak inşallah. Cuma günü emzirmeyi denetecekler ama sütüm çok az kesilmedi ama 15 20 ml zor çıkıyor her seferinde. 2 saatte bir denemekte yaramıyor işe o zamanda çok az oluyor. Gün içinde aklıma gelmiyor ama yarın şu bestlak damladan alacağım yine unutmazsam.

Ben iki kere gittim kontrole. İkisinde de sorun yok demişti. Dün elime o şişlikler geldi. Daha önce bu kadar bariz hissetmemiştim. Benzetmesi tuhaf olacak ama bir sucuk kalınlığında ve silindir şeklinde neredeyse kiloda verdim 15 kg gibi,ödemler gitti. Belkide o yüzden böyle hissedilir oldular.
Bende dün hamilelik öncesi taytımı giydim, sıkı geldi biraz. sanırım ondan kanamam oldu biraz. Bitmiş gibiydi. Kalmış demekki.

Aynı durumları yaşıyoruz. Ama ben inanıyorum kucağımıza alınca herşey çok güzel olacaktır. Sihirli değnek değmiş olmayacak belki ama hikayemizi yeniden yazacağız

Cok sevindim canım tansiyonunun düzelmesine bebişlerimiz aynı gün taburcu olcak gibi bizde ya pazartesi ya salı taburcuyuz haftasonu emzirmeye gidicem ben de

Eyvah su olmaması beni şimdiden tribe soktu. Açlığa dayanırım hadi ama susuzluk kötü. İyiki sormuşum su içerdim yoksa :)) yarın 8 de gitcem 9 gibi doktor gelecekmiş
Ya benden öncesin o zaman valla bana 8:30 dedı ama ben asla kızımı yollamqdan okula gıtmem 9 da orda olurum zaten kesın 10:30 da alacak nasılsa .
Sende kımseye ınanma duanı et Rabbım kolay gecıtlerden gecırsın ınsallah bızlerı
Canım kızlar. Yarın yine kalabalıklaşıyoruz. Hepinizin sağ salim kucağına almasını diliyorum. Kapı önünde bekliyor olacağız
Al_pi Redpanda11 Tugce
JuliJuli06 var bırde 4 kısıyız . Siz dua edın bız ınsallah bebegımızle bırlıkte cıkalım hasteneden korkularım arttı kızımda anne ben senı cok özleyecegım sen amelıyathanedeyken dedı aglattı benı zaten

Rahmin eski halini alması 40 günmüş canım yavas yavas küçülüp 40 gün sonra eski halini alırmıs iz içinde iyi kremler var kullanırsın ya bebiş cıktı ordan güzel gör ameliyat izini

Yoo hastalık degıl, hastalık olsa devam ederdi, sadece lohusalıkta oluyo, kalıcı kalan varsa bilemicem

Benimde bir rafında şişlik oldu ben ağladım bide korkudan yine mi işlem yapacaklar niye şişti diye ama gerçekten indi canım Şuan gayet iyi seninde bence 1 haftaya iner

Ooo yarın cok kişi var bekleyeceğimizz.kızlar insallah cok güzel dogum hikayeniz olur cok güzel gecsin hepinizin kendinizi iyi hissettiğinizde hemen yazın buraya

Bizim bi kaç gündür gaz sancıları çok fena sancısını azaltmak içinde sürekli emiyor sonra o gaz daha kötü oluyor filan böyle bir kısır döngü içindeyiz insan baya çaresiz kalıyor o anlarda büyük oğlumda faranjit oldu ben ölü gibiyim arada bakıyorum böyle yazıyorum ama asla okuyamıyorum doğum yapanlar yapacak olanlara hayırlı olsun şimdiden yarın kendimi İstanbul’a annemgile atıcam 2 çocukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…