2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende dün farkettim benden önce eşim dedi nolmuş sana iç çamaşırı bölgen şişmiş filan diye sonra dokundum filan aynen benimde öyle. Benimde bazen hiç kanamam olmuyo dün bardaktan boşalırcasına bir anda oldu karnıma bastırınca. 10 güne biter dedi doktor kanama içinde
Rahmin eski halini alması 40 günmüş canım yavas yavas küçülüp 40 gün sonra eski halini alırmıs iz içinde iyi kremler var kullanırsın ya bebiş cıktı ordan güzel gör ameliyat izini
ah canım evet haklısın kullanıyorum kullanıyorum kremleri de enfeksiyonsuz atlatalım da ize de razıyız artık
Benimde bir rafında şişlik oldu ben ağladım bide korkudan yine mi işlem yapacaklar niye şişti diye ama gerçekten indi canım Şuan gayet iyi seninde bence 1 haftaya iner
Haha valla bende aynı şeyleri düşündüm tekrar dikerlerse ben naparım dedim inşallah inşallah

kizlar anca girebildim gelen giden ayaga kalkma gaz derken vakit olmadi. 3 kilo 50 cm doğdu İnci kızım şimdilik emiyor hersey yolunda sadece ben hic uyuyamiyorum normalmi bilmiyorum iki oglumdada böyleydi. iki sezeyan olup herseyi bilip girmek daha zormus ama atlattik sukur insallah hepiniz saglikla kavusursunuz dualariniz icin teşekkür ederim

Bugün 9. Kakayı temizledim memede kıvranıyor ve sürekli kaka yaptıkça emmek istiyor Probiyotikte kullanıyoruz ama niye bu kadar yapıyor anlamadım. Premium care dayanmaz bu performansa Çok çok geçmiş olsun bu arada

1 yıl sonra filan öyle bir şey kalmıo, sadece çizgi seklınde iz oluyo.. Papatya dogru dio, bebişin çıktı ordan, kötü filan diye düşünme, anne olmak böyle bişey, her zmn her sey dört dörtlük rahatlıkta olmuyor ki zaten kadın olmak başlı başına zor hersey bizim için ne yazıkkı
Zamanla izinin düzeldiğini göreceksin

Mumkunse bir iki ay Eymen de bende hasta olmayalım diye dua edıyorum ama nasip tabi.. Yarın serinliyormuş İstanbul.. Tam hastalıga davetiye bu ara herkes de kusma ishal var.. Salgın sanrm.. Allah yardımcımız olsun

Kızlar annem refakatçi olarak kalırsa eşim kaça kadar hastanede kalabilir? Yani bir süresi var mı?

Kontrole gitmiştik sadece. Ne olur ne olmaz diye çanta arabadaydı. O gün doğuma alındım. Sadece bir pijama üstünü kullanabildim. Ertesi günde altını.
Bebeği o gece başka ile yoğun bakıma yolladılar. Hasta bezi vs hastane değiştirdi zaten. Pijamayla eve döndüm ertesi gün. Çanta komple geri geldi.

Herşey ukte kaldı içimde. Düşündükçe üzülüyorum. Ne bir fotomuz oldu, ne bir hatıramız.. Girdik ve çıktık eşimle işte..

Tüm giden çantalar yeterince kullanılsın inşallah..

Kızlar annem refakatçi olarak kalırsa eşim kaça kadar hastanede kalabilir? Yani bir süresi var mı?

Özel hastaneyse o da kalır belkı, kalamıo mu, ben bilmiyorum.. Ben sanrm göztepede yapcam.. Orda sadece bir refakatçiye izin var.. Onun dışında kımse alınmıyor, cunku dogumhane katı oldugu için..

Seni çok iyi anlıyorum.. Ben ilkinde hele hiç çanta bile hazırlayıp o heyecanı yaşayamadım.. Kullanmak beri dursun
Bende dogumdan snra o heveslerimi süs püs vsvs hepsını mevlutte atmıştım.. Cok guzel Bi mevlut yapmıstm, oğlum damat gibiydi Bi gelin eksikti zaten bende oglum bnm oglum vermem kımseye ben dogurdum dedım kimse beklemiyordu oyle mevlüt
Bebeğin evine gelsin, doyun birbirinize, sende eğer cok içinde kaldıysa öyle mevlut vsvs yaparsın.. Allah can saglıgı versin ya, bosver valla.. Daha 1 yaş çekimi var, dogumgunusu var, var da var.. Sıkma canını hiç

İçinde kalan her şeyi Defneyi kucağınıza aldığınızda tamamlarsınız inşallah

Özel hastaneyse o da kalır belkı, kalamıo mu, ben bilmiyorum.. Ben sanrm göztepede yapcam.. Orda sadece bir refakatçiye izin var.. Onun dışında kımse alınmıyor, cunku dogumhane katı oldugu için..
Özel hastane ama iki kişi izin verirler mi bilmiyorum. Yarın sorcaz artık. Eşim de olsa iyi olurdu:)

Kizlar lohusa donemi hic disarili cikilmaz mi biraz olsun gezilmez mi ? Hem dininacidan hem saglik acisindan bilen cevaplar mi ?
Valla bu konu bana asırı saçma geliyor. Pazartesi doğum yaptım mesela yarın sağlık ocağına gideceğim çağırdılar çünkü. E pazarteside çocuk doktoruna götüreceğim bu çocuk çıkıyor dışarıya sonuçta gezmeye mi gidemez yani. 20-25 günlükken falan bebeğinde durumuna göre dışarı çıkılır bence.

Ooo yarın cok kişi var bekleyeceğimizz.kızlar insallah cok güzel dogum hikayeniz olur cok güzel gecsin hepinizin kendinizi iyi hissettiğinizde hemen yazın buraya
Amiiiiin
Sb12345 canım yazmadın merak ediyoruz?
Ay bende cok merak edıyordum kı yazdı
Cok sukur ay cok merak ettım vallahı seni . Bahtı acık olsun canım benım yerım ben o inci kızı
Bence kalır ıkısıde. Benım ılk dıgumda ıkısı kaldı sımdı esım kalacak belkı kızımda kalır.

Kizlar lohusa donemi hic disarili cikilmaz mi biraz olsun gezilmez mi ? Hem dininacidan hem saglik acisindan bilen cevaplar mi ?
Dini karıstırma bu işlere canım. Dinen hiç bir sakıncası olmaz tabıkı Rabbım öyle bir din vermiş ki bıze kötülüğü dokunacak saglık acısından zararı olacak herseyı yasaklamıs zaten.
Sen al cık gez vallahı benım sansıma hava kapatıyo yagmur baslıyo yoksa ben asla evde durmazdım. Bana ıyı gelen hersey bebegıme de gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…