Bende dün farkettim benden önce eşim dedi nolmuş sana iç çamaşırı bölgen şişmiş filan diye sonra dokundum filan aynen benimde öyle. Benimde bazen hiç kanamam olmuyo dün bardaktan boşalırcasına bir anda oldu karnıma bastırınca. 10 güne biter dedi doktor kanama içindeBen iki kere gittim kontrole. İkisinde de sorun yok demişti. Dün elime o şişlikler geldi. Daha önce bu kadar bariz hissetmemiştim. Benzetmesi tuhaf olacak ama bir sucuk kalınlığında ve silindir şeklinde neredeysekiloda verdim 15 kg gibi,ödemler gitti. Belkide o yüzden böyle hissedilir oldular.
Bende dün hamilelik öncesi taytımı giydim, sıkı geldi biraz. sanırım ondan kanamam oldu biraz. Bitmiş gibiydi. Kalmış demekki.
ah canım evet haklısın kullanıyorum kullanıyorum kremleri de enfeksiyonsuz atlatalım da ize de razıyız artıkRahmin eski halini alması 40 günmüş canım yavas yavas küçülüp 40 gün sonra eski halini alırmıs iz içinde iyi kremler var kullanırsın ya bebiş cıktı ordan güzel gör ameliyat izini
Haha valla bende aynı şeyleri düşündüm tekrar dikerlerse ben naparım dedimBenimde bir rafında şişlik oldu ben ağladım bide korkudan yine mi işlem yapacaklar niye şişti diye ama gerçekten indi canımŞuan gayet iyi seninde bence 1 haftaya iner
Bugün 9. Kakayı temizledim memede kıvranıyor ve sürekli kaka yaptıkça emmek istiyorBizim bi kaç gündür gaz sancıları çok fena sancısını azaltmak içinde sürekli emiyor sonra o gaz daha kötü oluyor filan böyle bir kısır döngü içindeyiz insan baya çaresiz kalıyor o anlarda büyük oğlumda faranjit oldu ben ölü gibiyim arada bakıyorum böyle yazıyorum ama asla okuyamıyorum doğum yapanlar yapacak olanlara hayırlı olsun şimdidenyarın kendimi İstanbul’a annemgile atıcam 2 çocukla
Kızlar bende doktora yazdım dikiş yerinin şişliğiyle alakalı rahim küçüldükçe şişlik inecek dikişte sorun yok yazmış. Whatsapptan foto attım iğrenç gerçekten ya inşallah çok iz kalmazkızarıklık ağrı artışı olursa haberleşelim demiş. Zaten şunu farkettim dün karnıma bastırdım biraz hastanede kan akması için yaptıkları şeyi boşalır gibi kan geldi hala rahim küçülmedi demekki. Normalde çok az kan gelirdi
Bizim bi kaç gündür gaz sancıları çok fena sancısını azaltmak içinde sürekli emiyor sonra o gaz daha kötü oluyor filan böyle bir kısır döngü içindeyiz insan baya çaresiz kalıyor o anlarda büyük oğlumda faranjit oldu ben ölü gibiyim arada bakıyorum böyle yazıyorum ama asla okuyamıyorum doğum yapanlar yapacak olanlara hayırlı olsun şimdidenyarın kendimi İstanbul’a annemgile atıcam 2 çocukla
Kontrole gitmiştik sadece. Ne olur ne olmaz diye çanta arabadaydı. O gün doğuma alındım. Sadece bir pijama üstünü kullanabildim. Ertesi günde altını.Yeni anneler vaktiniz pek olmuyor tahmin ediyorum ama aldık hiç gerekmedi valize koydum hiç kullanmadım şunu kesinlikle unutmayın dediğiniz şeyler var mı. Bir de bebeği eve pusetle mi götürdünüz. Biz kızım 6 yaşında o bile kemerini takmadan hareket etmiyoruz o yüzden kucakta götürmek pek doğru gelmiyor. Sizler nasıl yaptınız.
Kızlar annem refakatçi olarak kalırsa eşim kaça kadar hastanede kalabilir? Yani bir süresi var mı?
Kontrole gitmiştik sadece. Ne olur ne olmaz diye çanta arabadaydı. O gün doğuma alındım. Sadece bir pijama üstünü kullanabildim. Ertesi günde altını.
Bebeği o gece başka ile yoğun bakıma yolladılar. Hasta bezi vs hastane değiştirdi zaten. Pijamayla eve döndüm ertesi gün. Çanta komple geri geldi.
Herşey ukte kaldı içimde. Düşündükçe üzülüyorum. Ne bir fotomuz oldu, ne bir hatıramız.. Girdik ve çıktık eşimle işte..
Tüm giden çantalar yeterince kullanılsın inşallah..
İçinde kalan her şeyi Defneyi kucağınıza aldığınızda tamamlarsınız inşallahKontrole gitmiştik sadece. Ne olur ne olmaz diye çanta arabadaydı. O gün doğuma alındım. Sadece bir pijama üstünü kullanabildim. Ertesi günde altını.
Bebeği o gece başka ile yoğun bakıma yolladılar. Hasta bezi vs hastane değiştirdi zaten. Pijamayla eve döndüm ertesi gün. Çanta komple geri geldi.
Herşey ukte kaldı içimde. Düşündükçe üzülüyorum. Ne bir fotomuz oldu, ne bir hatıramız.. Girdik ve çıktık eşimle işte..
Tüm giden çantalar yeterince kullanılsın inşallah..
Özel hastane ama iki kişi izin verirler mi bilmiyorum. Yarın sorcaz artık. Eşim de olsa iyi olurdu:)Özel hastaneyse o da kalır belkı, kalamıo mu, ben bilmiyorum.. Ben sanrm göztepede yapcam.. Orda sadece bir refakatçiye izin var.. Onun dışında kımse alınmıyor, cunku dogumhane katı oldugu için..
Valla bu konu bana asırı saçma geliyor. Pazartesi doğum yaptım mesela yarın sağlık ocağına gideceğim çağırdılar çünkü. E pazarteside çocuk doktoruna götüreceğim bu çocuk çıkıyor dışarıya sonuçta gezmeye mi gidemez yani. 20-25 günlükken falan bebeğinde durumuna göre dışarı çıkılır bence.Kizlar lohusa donemi hic disarili cikilmaz mi biraz olsun gezilmez mi ? Hem dininacidan hem saglik acisindan bilen cevaplar mi ?
Benimde özel ilk gece benle beraber dört kişiydik ikinci günde 3Özel hastane ama iki kişi izin verirler mi bilmiyorum. Yarın sorcaz artık. Eşim de olsa iyi olurdu:)
AmiiiiinOoo yarın cok kişi var bekleyeceğimizz.kızlar insallah cok güzel dogum hikayeniz olur cok güzel gecsin hepinizinkendinizi iyi hissettiğinizde hemen yazın buraya
Ay bende cok merak edıyordum kı yazdıSb12345 canım yazmadın merak ediyoruz?
Cok sukur ay cok merak ettım vallahı seni . Bahtı acık olsun canım benım yerım ben o inci kızıkizlar anca girebildim gelen giden ayaga kalkma gaz derken vakit olmadi. 3 kilo 50 cm doğdu İnci kızım şimdilik emiyor hersey yolunda sadece ben hic uyuyamiyorum normalmi bilmiyorum iki oglumdada böyleydi. iki sezeyan olup herseyi bilip girmek daha zormus ama atlattik sukur insallah hepiniz saglikla kavusursunuz dualariniz icin teşekkür ederim
Bence kalır ıkısıde. Benım ılk dıgumda ıkısı kaldı sımdı esım kalacak belkı kızımda kalır.Kızlar annem refakatçi olarak kalırsa eşim kaça kadar hastanede kalabilir? Yani bir süresi var mı?
Dini karıstırma bu işlere canım. Dinen hiç bir sakıncası olmaz tabıkı Rabbım öyle bir din vermiş ki bıze kötülüğü dokunacak saglık acısından zararı olacak herseyı yasaklamıs zaten.Kizlar lohusa donemi hic disarili cikilmaz mi biraz olsun gezilmez mi ? Hem dininacidan hem saglik acisindan bilen cevaplar mi ?
Gözdede mi yaptın ?Benimde özel ilk gece benle beraber dört kişiydik ikinci günde 3
Hiç sormayın bence. Bişey derlerse çıkar eşin. Özel hastaneler esnek bence o konuda.Özel hastane ama iki kişi izin verirler mi bilmiyorum. Yarın sorcaz artık. Eşim de olsa iyi olurdu:)
Ben geçen hafta odaları gezerken sordum tek kişi mi kalabilir diye, üç kişi olduğu bile oluyor dedi, bence izin verirlerÖzel hastane ama iki kişi izin verirler mi bilmiyorum. Yarın sorcaz artık. Eşim de olsa iyi olurdu:)
Yok Egemedte yaptımGözdede mi yaptın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?