2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bu arada bnm lohusa humması dediğim şey halk arasında albastı denılen olaymış.. Yani enfeksiyon kapılması durumunda vucuttakı yuksek ateş vb durumları yaşatıyomuş..

Benım yasadgm hayalle gerçeği ayıramama olayı uykusuzluktan kaynaklı olarak lohusa depresyonu diye geçebiliyor.. Psıkoza yakın bir durummuş.. Yani mesela uyuyorum ama uyanık gibi bebegı kucagıma alıyorum ruyamda mı gördum gercekte mı oldu ayrımına varamamak durumu.. Ama o zmn hatırlıyorum depresyon belirtisi yoktu bende.. Belkıde yasadıklarmdan dolayı içime attıysam demekkı

Yoo hastalık degıl, hastalık olsa devam ederdi, sadece lohusalıkta oluyo, kalıcı kalan varsa bilemicem
Lohusalık dönemine özel bir hastalık yani bunlar hep kabulümüz zaten, yeterki gereksiz şeylerle boğmasınlar lohusaları

Bak çok iyi hatırlıyorum 9 yaşındaydım, kuzenimi kendi annesine götürecekti yengem. Çocuğun yüzüne ocaktan kara sürdüler, ekmek falan da sanırım koymuşlrdı yanına. Ve sebep ise çocuğun 40ının çıkmaması

Albastı, alkarısı, ümmü sıbyan falan bir sürü ismi var. Dinsel açıklaması bu şekilde ama psikolojik olarakta işte demişsin ya rüyamda mı gördüm gerçekte mi ayırt edemiyorum falan rem uykusuna geçememe deniyor.

Özel hastane ama iki kişi izin verirler mi bilmiyorum. Yarın sorcaz artık. Eşim de olsa iyi olurdu:)
Canım hastaneden hastaneye değişebilir belki kurallar ama eltimin doğum yaptığı hastanede ziyaretçi saati dahi yoktu. Gece 11de odada 4 kişiydik. Sadece yemek için bir refakatçi yemeği gelmişti. Benim hastanede nasıl olur bilmiyorum ama sorun olacağını zannetmiyorum. İlk gece eşim ve annem kalacak

Aynen işte, bide sürekli aynı şeyleri tekrarlıosun, ozellıkle geceleri.. Besıkten al, emzir altını degstır gazını al yerine koy.. Sureklı aynı seyı yapınca beyın bence durduruyor kendını.. Baska bişey görmek kendını çalıştırmak istio.. Olmayınca da error verıo yani bnm anladgm bu sekılde

Yok Bee kaldı mı artık boyle seyler.. Eskiden yapılırdı belkı ama sımdı kalmadı.. Bi 40 banyosu kaldı, onu bıle yapmadm ben.. Gün aşırı yaptırırdm, denk geldıyse yapmıstır o gun banyo.. Öyle süsleyip püsleyip banyo yaptırmadım, 40ında evden bıle cıkmadm yani gidecek Bi yer de bulamadım, bulsam cıkardım

Ben daha o aşamalara gelemeden lohusa depresyonuna giriş yaptım sanki. Geceleri kabuslarla ağlayarak uyanmaya başladım sürekli. Rahat edeyim diye ayrı yatıyordum ben başka odada, yatağa geri döndürdü eşim yanında olayım diye. Günlerce süt azaldı ağla, kız orda zırla derken şu tansiyon olayı da tuzu biberi oldu

neyseki dün gidip Görebildim ve çıkacağı haberini aldım da düzeldim azda olsa.

Teyzoşları bide ilk defa kıyafet giydirmişler. O kadar tatlıydı ki.. Hep bezli ve şapkalıydı gördüğümüzde. Çok farklı göründü gözümüze. Kıyafetleri arabada verelim dedik istemediler. Oradakileri giydiriyorlarmış sadece hijyen sebebiyle

Çok heder ettin kendini.. Bak düzeliyor herşey.. Artık yıpratma kendini, o gelene kadar yapacaklarını yap.. Vakit öldür Bi sekılde kafanı dagıt, odaklandıkca ınsan üzülür sürekli..
Bu hayatta hersey kader, kimse istemez öyle olmayı ama oluyor bunlar işte.. Senden kaynaklı seyler degıl bunlar..
Artık gevşe, o gelene kadar kendini dinlendir, snra zor olcak.. Dediydi dersin

Dualarımız sizinle inşallah hepinizden güzel haberler bekliyoruz

Hiç üzülme arkadaşım inşallah nice güzel anılarınız fotoğraflarınız olacak kızın sağ salim doğdu ya en önemlisi o kavuşup eve beraber döndüğünüzde sen de gülümseyerek hatırlayacaksın inşallah bu günleri

Aynen öyle canım enfeksiyon filan kapmadan düzelsinde artık razıyız ize de

Beni de aramış sağlık ocağı bugün yetişemedim neden çağırıyorlar topuk kanı için mi?

Aynen öyle canım enfeksiyon filan kapmadan düzelsinde artık razıyız ize de

Sen poşet filan taşıma da gecenkı gibi, maazallah.. Valla en korktuğum sey dogum sonrası dikişlerin patlayıp onunla ugrasmak.. En azından ilk bir hafta hatta 15gun elımı hıcbısey sürmücem valla sonrası Allah kerim

9 mu bizim 3 kez oluyor günde ayy cidden primada az para değil şimdi yani sonuç olarak çöpe siz ufaktan geçiş yapın teşekkür ederim canım yenidoğan bebekle hasta çocuk tam hunilik oldum ben
Mumkunse bir iki ay Eymen de bende hasta olmayalım diye dua edıyorum ama nasip tabi.. Yarın serinliyormuş İstanbul.. Tam hastalıga davetiye bu ara herkes de kusma ishal var.. Salgın sanrm.. Allah yardımcımız olsun
Bende çok korkuyordum canım okuldan değil birde amcasından aldı hasta olmuş Buda gitti öyle bulaştırdı kendine sonunda geçen birde kv gelmiş diyor ki amcası bi baksın bebeğe anne dedim hasta çok öksürüyor duyuyorum grip değil ki diyor bulaşmaz yinede alıp götürdü gösterdi sinirimden çıkmadım kucağına vermemiştir inşallah gerçi büyük oğlumun alması da yeterli çünkü astım gibi atlatıyor hastağını tüpleri var sıkıyoruz. sadece kesin test tanı için yaşını bekliyor daha kötü olmaz umarız evet istanbulda hava bozacak ama en azından oğlumla bizimkiler ilgilenir bebişe çok yaklaşmaz

Beni de aramış sağlık ocağı bugün yetişemedim neden çağırıyorlar topuk kanı için mi?
Bende bilmiyorum ne için olduğunu ama gittiğimde topuk kanı için derlerse alındığını söyleyeceğim tekrar alıpta yavrunun canını yakmaya ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…