2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hiç üzülme nolursun… Aynı süreçleri yaşadım. En çok da iki yavrumu da hastanede bırakıp eve gelmek içime oturdu. Sonrasında da tansiyon problemi nedeniyle kullandığım ilaçlardan, arada ben hastanelik oldum. Kaç gün yavrularımı görmeye gidemedim bile. Babaları gidip video çekip bana gösteriyordu. Ben de çok ağladım; hiçbir ilklerini yapamadım, hastane çantası bile hazırlayamadım diye… Ama hepsi geçiyor canım benim. Bak bu saatte, beslenme için kalktık, bir tanesi koynumda, diğer yanımda yatıyor. Hayırlısıyla senin yavrun da evine gelsin sağılacakla, inan hepsini unutuyorsun.

Okurken ağladım yazdıklarını ne hevesle yaptığım hiç kullanılmayan hastane çantam aklıma geldi hediyelikler süsler fotoğraf çekimi için aldığımız takımlar hepsi olduğu gibi geri geldi bir tek ben pijama kullandım gerisi geldi yeter ki sağlıklı olsun varsın evine geç gelsin bizde acısını çıkaralım bu günlerin diyorum ama bir yanımda buruk fotoğrafını çekmeme izin vermiyorlar yoğunbakımda fotoğrafı bile yok insanın istemsizce canı acıyor inşallah sağlıkla çıksınlar kollarımıza alalım bir an önce sütümüz de çoğalsın şifa olsun mis kokululara

Zaten haftanda iyi, yer de daraldıysa kılo durmuştur yani.. Sende mi annelerimiz gibi evlenirken 48 kıloydun hiç sekmedi ya, her anne evlenirken 48 kılo, fiks
Verirsin o kıloları da raat ol
Bende 48 le 49 la hamile kaldım. Şimdi 58'im . 36+6 olduk bakalım neler olacak.

Tam 34 te nst de kasılma çıktı diye çatı muayenesi ve açılma var mı diye baktı doktor. Kendini kasmadığın sürece ağrı olmuyor, ben burundan nefes alıp ağızdan yavaş yavaş verdim ve asla kendimi sıkmadım. Doktor sonuç olarak şunu söyledi. Rahim kapalı, çatın çok rahat dedi. Ben çatıya baktığını bile anlamadım. Şimdi 36+6 tayım cuma günü 37 haftalık olacağım ve yine kontrol olacak. Kendinizi sıkmayın. Doğumunuz başlamadığı sürece doğumunuz başlamaz. Sağlıkla alın kucağınıza

Kızlar ben bu hareketleri yapıyorum birde günlük çok iri hurmalardan 4 tane yiyorum başka ne öneriniz var normal doğum için plates topu ile hareket yap dedi Dr ama henüz plates topu alamadım
İnstagram kullanıyorsanız eğer, Rahime Boyar diye bir ebe var ve pilates topu olmayanlar için hareket gösteriyor ona bakabilirsiniz. Hem bir sürü faydalı bilgi de paylaşıyor

Bizimkini uyandırmak çok zor, bazen ne yapsam uyandırmıyor ama işte doktorlar en fazla 3 saat dediği için zorluyorum
Bende en başlarda yaptım ama artık yapmıyorum çünkü uykuyada ihtiyaçları var. Uyuyarak büyüyecekler sözüne katılıyorum daha sarılıkta olmaz zaten

İlk 10 12 gün 2 saatte bir alarm kuruyordum 1 haftadır ise 3 saat bi kaç kez uyandırmamalıyım 4 saat olmuştu genel olarak Şuan 3 saatte bir devam ediyoruz emzirmey
2 saatir nasıl dayandın emzirmeye ya ben hep 3 saate bir emzirmiştirm şimdi saldım ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorum

İstediği zaman emziriyorum ben bugün mesela 5 saat sonra uyandı şimdi emiyor
Bende iki saatte bir emzirmeye özen gösteriyorum. Yoksa benimki asla uyanmıyor kendi. Sarılık olacak diye ödüm kopuyor. Saat ikide dörtte emzirdim bi de şimdi emziriyorum.

Bende iki saatte bir emzirmeye özen gösteriyorum. Yoksa benimki asla uyanmıyor kendi. Sarılık olacak diye ödüm kopuyor. Saat ikide dörtte emzirdim bi de şimdi emziriyorum.
Çok uyanmıyorsa sarılıkta riski hala geçmemişse 2-3 saatte bi emzirmek mantıklı ama ben valla ilk günden beri 3 saate bi emziriyorum. Uykularının bölünmelerinide sevmiyorum ben sonra ilerde huysuz oluyolar

Çok uyanmıyorsa sarılıkta riski hala geçmemişse 2-3 saatte bi emzirmek mantıklı ama ben valla ilk günden beri 3 saate bi emziriyorum. Uykularının bölünmelerinide sevmiyorum ben sonra ilerde huysuz oluyolar
Riski yok yani doktor falan bir şey demedi ama daha 4 günlük oladabilir yani. O yüzden şimdiden önlem aldım biraz büyüsün bende üç saate çıkarırım.

Evet o burukluk her seferinde hissettiriyor kendini. Hediyelikleri, gecelikleri vs gördükçe.
Bizimde fotoğrafımız yok. İzin vermiyorlar. Çıkınca acısını çıkartıcaz inşallah hep beraber tüm yaşayamadıklarımızın. O geceliği giyip yatakta fotomda olacak inşallah. Hastane odası şart mı yani?

Aynı şeyler evet. Tansiyona kadar. Vuruyor bir tarafına insanın işte

Kızlar, gece uykusunda uyku tulumlarını verimli kullanıyor musunuz? (Veya ne kullanıyorsunuz başka?),İlk oğlumda ev sabit 21-22 derece olduğu için böyle dertlerimiz yoktu da bu havada kombi yakamadım haliyle daha. Yarım kundakla yatırıyorum ama uyanınca kendi açabiliyor ellerinini, o da tehlikeli olabilir. Bugünki yağmurlarla da soğumazsa artık hava uyku tulumu veya hazır kundaklardan alayım diyorum.,

Little gusto diye bir markanın almıştım ben 1 tog. Her gün kullanıyorum ben onu. Baya memnunum. Hatta çoğu zaman kundak yapıyorum. Kendi kundak gibi oluyor
Ama baya ince bu havalar için gibi. Daha soğuk için yetersiz bence 1 tog da olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…