2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Yok 2 bucuk degıl, 2.5 kuvoze için sınır.. Ben eymeni 2200ken eve getırdım.. 2 diye biliorm ben.. Cunku 2nin altında kılo kaybı bayagı risk.. O yuzden sen su an herseyı bırakıp cumbur cemaat ıkısını beslemeye calısın.. Tek yapılan sey bu olsun cidden.. 2 kıloyu gectıklerınde biraz oh diyebilirsin

Sen böyle yazınca ben çok üzülüyorum böyle durumda seni düşünemiyorum bile ama sabır Allah büyük her şey çok daha güzel olacak. Yanındayken çeşit çeşit giydirirsin sende evde de fotoğraf çekilirsiniz her şey çözülür. Yeter ki moralini, motivasyonunu yüksek tut.

Evet doktorunda demek istediği buydu aslında size verdik geri almak istemiyoruz şu risli haftaları geçirelim kıyafetler olmuyo içinde kayboluyolar valla nöbet tutuyoruz halim perişan eşim uyu artık dedi dün kaç kez kaldırdı yataktan kalkarken dikişlerim ağrıyo her seferinde geldi öpüyo beni durmuyolar falan yoksa uyandırmıyım seni diyo bu gece ilk keez yatağımda yattım hatta ilk kez uyudum yarım yamalakta olsa ele avuca gelsinler biran önce

Aynen, doktor size guvenmiş ki vermiş.. Ne kadar iyi olsalar da kılosu az dıye bıle vermeyebilirdi.. Doktorun insaflı valla bence.. Aynen sürekli beslenme halinde olun bu süreçte.. Zor olcak, bız Bı taneyle zor Kendımıze Gelıorz, senın ıkı tane ama halledersin, Allah sana ıkı nimet tattırdıysa vardır bir bildiği İlk zmnlar cok cabala da snra biraz biraz rahatlarsın inşallah

Ahh yattım beklıyorum kızım cok agladı sabah cok duygusal basladık. 5:30 dan berı ayaktayız. Şimdi nst deyım sonra serum sonra ınsallah ogluma kavuscam dualarınıza ıhtıyacım var
Canım bekliyoruz hadi mis kokuluna sağlıkla kavuş gel inşallah

Dün duphalac ile çıktı dedim içimde ne varmış böyle bugünde mi içsem çocuklara geçer diye korkuyorum
Canım onu rahatlıkla içebilirsin ben de doktora her gün içmedim birşey olur diye tedirgin oldum dediğimde bana günde 2 kez ginul rahatlığı ile icebilirsin buz duphalaci bebeklere bile veriyoruz zararı yok demişti

Suyum bitmek üzere olduğu ölçüldü arkadaşlar acil sezaryene giricem birazdan. Başka bir sıkıntı yokmuş ama yine de zamansız oluyor gbi dualarınızı bekliyorum.
Canım alelacele olduğu için tedirginsin ama haftan da iyi merak etme Allah'ın izni ile her şey güzel olacak sağlıkla kavuşun inşallah

Çocuk doktorunu bilmiyodum ki canım onlar karar veriyodu şansımıza iyi bi doktor geldi ama şöyle bebekler genel olarak iyi gelişimini tamamlamış ama kiloları az gibi düşün ameliyata çocuk doktoru geldi kontrole orda da küvöz demediler refleksleri falan iyi diye sanırım , çok zormuş inan kızımda var yalnız bırakamıyoruz sevmek istiyo falan yalnız kaldığımda ne yapıcağımı düşünüyorum baş ağrım beni biterin tek şey oldu o olmasa daha güzel geçirebilirdim bu günlerimide,
Seninde güzel haberlerini bekliyoruz

Kızımda 6 aylıkken vermiştim bende canım içiyim o zaman bugünde gaz maz ne varsa gitsin baş ağrısı gitsin

Canım anne sütün miktarı az da değilmiş aslında neden öyle demişler anlayamadım.
Ben şırınga dışında parmak besleme yaptım. Parmağımı beslenme hortumu ile ağzına yerleştirdim öyle baya rahat içti. Merak etme çok güzel toparlanırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…