2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yok zaten onu diyorum, hersey iyi maşallah, ama kılo yuzunden bile vermeyebilirdi.. Cok dikkat etmen lazım.. Valla hiç yalnız bırakma şu süreçte bencede.. Noolur noolmaz.. Ayy kardeşini sevmek mi istio çok kucuk olmasalar verilirde kucaga, biraz sabretcek artık maşallah o ablaya
Valla bnm inşallah iki haftam var.. Ama dün iyiyim diodum, nazar mı ettim bilmiyorum.. Bayagı karnımda agrı sızı artmaya başladı.. Bayagı da hareketli.. Aksama kadar düzelmezsem Bi acile giderim sanrm.. Doktor dün aradı, devlet hastanesi doktorunun da araması enteresan gelıyor pzt gelin 36 oluyorsunuz o zmn daha net karar veririz dedi.. Bakalım pztye kadar İnş sakin şekilde geçer

Bi şeyler yapıyor musun ?
Hurma yiyorum canım 3 tane, çömelme hareketi yapıyorum hamilelikte ama dizlerim çok ağırdığı için çok çömelemiyorum, annem gelicek biraz yürüyüş yapıcaz. Valla bu kadar bekledikten sonra sezeryana dönsün istemiyorum dü bu kadar sancıya neden açılma olmuyor anlamıyorum. 2 gün 20-30 dakka sancılarını çektim, dün akşam 10 dakkalar başladı e ben 2 günde böyle mi çekicem? Neden bu süreler bu kadar uzun sürüyor bende?

Canım iki saate bir falan banyoda sadece beline göbeğine sıcak su tut bu çok iyi geliyor açılmaya . Comel kalk yapamıyorsan binanizda en alt kattan en üst kata kadar merdiven çık. Dairesel olarak zıpla plates topu yoksa da yap bunu

3.katta oturuyorum, inip inip çıkayım o zaman, plates topum yok yaaa valla hiç aklıma gelmemişti almak. Hurma ne kadar yemem yazım birde cinsi önemli mi ? İran hurması almışız.

Böyle ama serçe parmağımı yaptım

Eklentiler

• IMG_5100.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 60
Gelmiş geçmiş olsun canım ömürlü olsun. İçebilirsen bir bardak kayısılı meyve suyu iç bana iyi gelmişti. Bir de yürü. Benim gazım geliyordu ama göbekten kendini kasman gerekiyor ya cıkarman için e onu yapamıyorsun o yüzden ben şeyi fark ettim şimdi hep öyle yapıyorum tuvalete git otur beş on dk. Çok kolay cıkıyor gaz.

3.katta oturuyorum, inip inip çıkayım o zaman, plates topum yok yaaa valla hiç aklıma gelmemişti almak. Hurma ne kadar yemem yazım birde cinsi önemli mi ? İran hurması almışız.
Evet canım sürekli in çık in 3 katı. Duşa girme saçımı falan ıslatma ama beline göbeğine sürekli sıcak su tut kurulan çık. Hurma tek sayı yemek lazım onun cinsi de var ama unuttum a ile başlıyordu. Bide canım doktor yasak demediyse siz neden cinsel ilişki yaşamıyorsunuz aslında cinsel ilişki olsa süreç çok hızlanırdi

Aynı şeyler evet. Tansiyona kadar. Vuruyor bir tarafına insanın işte
Geçecek hepsi, sen bu inan yeter. Biz tam üç haftanın sonunda evimizde tamamlanmıştık. Emin ol kavuştuğunda, ne tansiyon kalıyor ne başka şey… Bol miktarda uykusuzluk, yorgunluk… ama her şeye değecek o mis kokuları oluyor burnunda Ne zaman istersen bana özelden de yazabilirsin, güzel haberlerini alalım en kısa zamanda

Bende sezeryanlı yatar sanıyordum ama olmuyormuş
Bende bilmiyorum ne için olduğunu ama gittiğimde topuk kanı için derlerse alındığını söyleyeceğim tekrar alıpta yavrunun canını yakmaya ne gerek var
Aynen zaten çok ağladı bende doğum yaptığım yerde aldırdım. İlkini ilk doğduğunda ikincisini de pzt aldırdık çok ağladı
mu bizim 3 kez oluyor günde ayy cidden primada az para değil şimdi yani sonuç olarak çöpe siz ufaktan geçiş yapın teşekkür ederim canım yenidoğan bebekle hasta çocuk tam hunilik oldum ben
Bugün böyle oldu bizde de ama genelde en az 5 yapıyor hemde çok pahalı ilk 3 ay en azından deneyelim de sonra belki değişime gideriz
Sürülmesi için falan herhangi bişey vermedi bana. Sadece antibiyotik var içtiğim. Verildimi size?
Scarex jel verdi canım bana antibiyotik vermedi sadece parol içebilirsin dedi. Hastanede antibiyotik iğne yaptılar ama ben bayadır parılda içmiyorum çok şükür hiç ağrım yok
Kesinlikle öyle

Amin canım inşallah gaz sancısı zor gerçekten umarım hemen çıkar

Kuzum dediklerinin hepsini yapıcam. Doktor 8.ayda ilişki yok artık dedi, o öyle dedikten sonra yapmadık bizde, eşim doktor öyle dedi diye çocuğa bişey olur diyip yanaşmıyor. Dün akşam hastaneden sonra girdim sıcak duşa fazla rahatlattı heralde gece sancılara rağmen uyumuşum. Şimdi tekrar gireyim saçımı yıkamadan. Dün acildeki doktora sordum 41. Haftada olsaydın yatışını verirdim dedi, sen şimdi git geri gelirsin zaten dedi ama yok işte 3-4 günüm kaldı yaaa inşallah açılır artık.

A
Acve hurması sanırım

Özele mi gidiyorsun devlete mj bilmiyorum ama doktora ulaşma imkanın varsa bir sorsana ilişkiyi. Bence 8. Ayda erken doğum için demiştir suan yasak diyeceğini sanmam inan cinsel ilişki bi numaralı doğum başlatan şey

Ay inşallah zaten bugün sağlık ocağına gideceğim ya ebe az çok söyler başlangıcı var veya yok diye
Ebe göz kararı söylüyor canım.Cihazla değer vs söylemiyor.Ben de geçen soğuk havada dışarı çıktım ebe bakacak diye kilosuna baktı göz kararı sarılığı azalmış dedi .Onu evde ben de görüyorum.daha gitmeyi düşünmüyorum çocuk doktoruyla devam edicem sürekli inşallah.Aşıları da yapıyolar hastanede zaten.Bizimki biraz eski bir sağlık ocağı hamilelikte bir kere bile kalp atışı dinleyemedim cihazları yokmuş

Özele gidiyorum canım, doktor zaten sabah akşam arayıp soruyor, yüzümü kızartıp sorayım artık napayım yaa

Sezaryen olan arkadaşlarım doktorunuz size dikiş izi için krem verdi mi? Bana contractubex verdi. Aklıma gelmişken söyleyim dedim. Daha önce bu kremi başka bir şey için kullanmıştım ve hiç dikiş izim kalmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…