Yok zaten onu diyorum, hersey iyi maşallah, ama kılo yuzunden bile vermeyebilirdi.. Cok dikkat etmen lazım.. Valla hiç yalnız bırakma şu süreçte bencede.. Noolur noolmaz.. Ayy kardeşini sevmek mi istioÇocuk doktorunu bilmiyodum ki canım onlar karar veriyodu şansımıza iyi bi doktor geldi ama şöyle bebekler genel olarak iyi gelişimini tamamlamış ama kiloları az gibi düşün ameliyata çocuk doktoru geldi kontrole orda da küvöz demediler refleksleri falan iyi diye sanırım , çok zormuş inan kızımda var yalnız bırakamıyoruz sevmek istiyo falan yalnız kaldığımda ne yapıcağımı düşünüyorumbaş ağrım beni biterin tek şey oldu o olmasa daha güzel geçirebilirdim bu günlerimide,
Seninde güzel haberlerini bekliyoruz
Hurma yiyorum canım 3 tane, çömelme hareketi yapıyorum hamilelikte ama dizlerim çok ağırdığı için çok çömelemiyorum, annem gelicek biraz yürüyüş yapıcaz. Valla bu kadar bekledikten sonra sezeryana dönsün istemiyorum dü bu kadar sancıya neden açılma olmuyor anlamıyorum. 2 gün 20-30 dakka sancılarını çektim, dün akşam 10 dakkalar başladı e ben 2 günde böyle mi çekicem? Neden bu süreler bu kadar uzun sürüyor bende?Bi şeyler yapıyor musun ?
Ay inşallah zaten bugün sağlık ocağına gideceğim ya ebe az çok söyler başlangıcı var veya yok diyeYaa kıyamammerak etme olmaz sarılık inşallah canısı böyle dikkat ediyorsan
Canım iki saate bir falan banyoda sadece beline göbeğine sıcak su tut bu çok iyi geliyor açılmaya . Comel kalk yapamıyorsan binanizda en alt kattan en üst kata kadar merdiven çık. Dairesel olarak zıpla plates topu yoksa da yap bunuHurma yiyorum canım 3 tane, çömelme hareketi yapıyorum hamilelikte ama dizlerim çok ağırdığı için çok çömelemiyorum, annem gelicek biraz yürüyüş yapıcaz. Valla bu kadar bekledikten sonra sezeryana dönsün istemiyorum dü bu kadar sancıya neden açılma olmuyor anlamıyorum. 2 gün 20-30 dakka sancılarını çektim, dün akşam 10 dakkalar başladı e ben 2 günde böyle mi çekicem? Neden bu süreler bu kadar uzun sürüyor bende?
3.katta oturuyorum, inip inip çıkayım o zaman, plates topum yok yaaa valla hiç aklıma gelmemişti almak. Hurma ne kadar yemem yazım birde cinsi önemli mi ? İran hurması almışız.Canım iki saate bir falan banyoda sadece beline göbeğine sıcak su tut bu çok iyi geliyor açılmaya . Comel kalk yapamıyorsan binanizda en alt kattan en üst kata kadar merdiven çık. Dairesel olarak zıpla plates topu yoksa da yap bunu
Böyle ama serçe parmağımı yaptımsoyasosu canımm senin tecrübene ihtiyacım var , kızım daha küçük olduğu için mama takviyesi yapıldı hastanede 10 cc 15 cc oğluma daha az yapıldı ama doktor mama takviyesi ile devam dedii şuan şırınga ile veriyorum, 2 kere 2 saat ara ile emzirdikten 1 saat sonra yani 5 saat gibibi zaman sonra, neyse sütümü sağdım 60 cc çıktı şuan dolapta normal tarafında onu vericem ama şırınga ile çok ziyan olsun istemiyorum hala sarı rengi nasıl vermeyim o sütümü ikisine bölüştürücem normalde 15 cc kadar maama alıyolar ek yada 2 bölüp vericem bilemedim
Doktora bu arada tam boşaltamıuolar sağıp kendi sütümü versem dedim ama kilo alması lazım sizin sütünüzle hemen toparlayamazlar size verdik ama sıkı takip edicem dedi yani mama ver diyor korkuyorumda zor oluyo şırınga küçükler beslenme hotumunada güvenemedim biraz büyüselerdi sana soruyum dedim ziyan etmedim kendi sütümü nasıl vericem kızım çok fena biberon versem hemen anlar şırınga canavarı olmuş
Kızlar dün sezaryen olurken benim miyomum ve kistlerim vardı 2 çok zor kist aldı hoca miyom çok büyük kanamam olacağı için bırakmış henüz gaz çıkmadı sancım var gurulduyor ancak çıkaramıyorum bebek iyi şükürler olsun memede zorlanıyoruz umarım yolunda olur her şeyler..Nasılsın?
Gelmiş geçmiş olsun canım ömürlü olsun. İçebilirsen bir bardak kayısılı meyve suyu iç bana iyi gelmişti. Bir de yürü. Benim gazım geliyordu ama göbekten kendini kasman gerekiyor ya cıkarman için e onu yapamıyorsun o yüzden ben şeyi fark ettim şimdi hep öyle yapıyorum tuvalete git otur beş on dk. Çok kolay cıkıyor gaz.Kızlar dün sezaryen olurken benim miyomum ve kistlerim vardı 2 çok zor kist aldı hoca miyom çok büyük kanamam olacağı için bırakmış henüz gaz çıkmadı sancım var gurulduyor ancak çıkaramıyorum bebek iyi şükürler olsun memede zorlanıyoruz umarım yolunda olur her şeyler..
Evet canım sürekli in çık in 3 katı. Duşa girme saçımı falan ıslatma ama beline göbeğine sürekli sıcak su tut kurulan çık. Hurma tek sayı yemek lazım onun cinsi de var ama unuttum a ile başlıyordu. Bide canım doktor yasak demediyse siz neden cinsel ilişki yaşamıyorsunuz aslında cinsel ilişki olsa süreç çok hızlanırdi3.katta oturuyorum, inip inip çıkayım o zaman, plates topum yok yaaa valla hiç aklıma gelmemişti almak. Hurma ne kadar yemem yazım birde cinsi önemli mi ? İran hurması almışız.
Geçecek hepsi, sen bu inan yeter. Biz tam üç haftanın sonunda evimizde tamamlanmıştık. Emin ol kavuştuğunda, ne tansiyon kalıyor ne başka şey… Bol miktarda uykusuzluk, yorgunluk… ama her şeye değecek o mis kokuları oluyor burnundaAynı şeyler evet.Tansiyona kadar. Vuruyor bir tarafına insanın işte
Bende sezeryanlı yatar sanıyordum ama olmuyormuşSen poşet filan taşıma da gecenkı gibi, maazallah.. Valla en korktuğum sey dogum sonrası dikişlerin patlayıp onunla ugrasmak.. En azından ilk bir hafta hatta 15gun elımı hıcbısey sürmücem vallasonrası Allah kerim
Aynen zaten çok ağladı bende doğum yaptığım yerde aldırdım. İlkini ilk doğduğunda ikincisini de pzt aldırdık çok ağladıBende bilmiyorum ne için olduğunu ama gittiğimde topuk kanı için derlerse alındığını söyleyeceğim tekrar alıpta yavrunun canını yakmaya ne gerek var
Bugün böyle oldu bizde de ama genelde en az 5 yapıyormubizim 3 kez oluyor günde ayy cidden primada az para değil şimdi yani sonuç olarak çöpe siz ufaktan geçiş yapın teşekkür ederim canım yenidoğan bebekle hasta çocuk tam hunilik oldum ben
Scarex jel verdi canım bana antibiyotik vermedi sadece parol içebilirsin dedi. Hastanede antibiyotik iğne yaptılar ama ben bayadır parılda içmiyorum çok şükür hiç ağrım yokSürülmesi için falan herhangi bişey vermedi bana. Sadece antibiyotik var içtiğim. Verildimi size?
Kesinlikle öyleKatılıyorum, eskidenmiş onlar, şimdi 3.gün topuk kanı için çıkmıyormuyuz bebekle beraber dışarıya? Elbette uzun uzun gezmelen değil ama kocişle çıkıp bir çay içip gelmek bile insanın havasını değiştirir. Kendinizi eve bağlamayın. Akılımız bize çok lazım olacak bundan sonraki süreçte
Amin canım inşallahKızlar dün sezaryen olurken benim miyomum ve kistlerim vardı 2 çok zor kist aldı hoca miyom çok büyük kanamam olacağı için bırakmış henüz gaz çıkmadı sancım var gurulduyor ancak çıkaramıyorum bebek iyi şükürler olsun memede zorlanıyoruz umarım yolunda olur her şeyler..
Kuzum dediklerinin hepsini yapıcam. Doktor 8.ayda ilişki yok artık dedi, o öyle dedikten sonra yapmadık bizde, eşim doktor öyle dedi diye çocuğa bişey olur diyip yanaşmıyor. Dün akşam hastaneden sonra girdim sıcak duşa fazla rahatlattı heralde gece sancılara rağmen uyumuşum. Şimdi tekrar gireyim saçımı yıkamadan. Dün acildeki doktora sordum 41. Haftada olsaydın yatışını verirdim dedi, sen şimdi git geri gelirsin zaten dedi ama yok işteEvet canım sürekli in çık in 3 katı. Duşa girme saçımı falan ıslatma ama beline göbeğine sürekli sıcak su tut kurulan çık. Hurma tek sayı yemek lazım onun cinsi de var ama unuttum a ile başlıyordu. Bide canım doktor yasak demediyse siz neden cinsel ilişki yaşamıyorsunuz aslında cinsel ilişki olsa süreç çok hızlanırdi
Acve hurması sanırımEvet canım sürekli in çık in 3 katı. Duşa girme saçımı falan ıslatma ama beline göbeğine sürekli sıcak su tut kurulan çık. Hurma tek sayı yemek lazım onun cinsi de var ama unuttum a ile başlıyordu. Bide canım doktor yasak demediyse siz neden cinsel ilişki yaşamıyorsunuz aslında cinsel ilişki olsa süreç çok hızlanırdi
Özele mi gidiyorsun devlete mj bilmiyorum ama doktora ulaşma imkanın varsa bir sorsana ilişkiyi. Bence 8. Ayda erken doğum için demiştir suan yasak diyeceğini sanmam inan cinsel ilişki bi numaralı doğum başlatan şeyKuzum dediklerinin hepsini yapıcam. Doktor 8.ayda ilişki yok artık dedi, o öyle dedikten sonra yapmadık bizde, eşim doktor öyle dedi diye çocuğa bişey olur diyip yanaşmıyor. Dün akşam hastaneden sonra girdim sıcak duşa fazla rahatlattı heralde gece sancılara rağmen uyumuşum. Şimdi tekrar gireyim saçımı yıkamadan. Dün acildeki doktora sordum 41. Haftada olsaydın yatışını verirdim dedi, sen şimdi git geri gelirsin zaten dedi ama yok işte3-4 günüm kaldı yaaa inşallah açılır artık.
Ebe göz kararı söylüyor canım.Cihazla değer vs söylemiyor.Ben de geçen soğuk havada dışarı çıktım ebe bakacak diye kilosuna baktı göz kararı sarılığı azalmış dedi .Onu evde ben de görüyorum.daha gitmeyi düşünmüyorum çocuk doktoruyla devam edicem sürekli inşallah.Aşıları da yapıyolar hastanede zaten.Bizimki biraz eski bir sağlık ocağı hamilelikte bir kere bile kalp atışı dinleyemedim cihazları yokmuşAy inşallah zaten bugün sağlık ocağına gideceğim ya ebe az çok söyler başlangıcı var veya yok diye
Özele gidiyorum canım, doktor zaten sabah akşam arayıp soruyor, yüzümü kızartıp sorayım artık napayım yaaÖzele mi gidiyorsun devlete mj bilmiyorum ama doktora ulaşma imkanın varsa bir sorsana ilişkiyi. Bence 8. Ayda erken doğum için demiştir suan yasak diyeceğini sanmam inan cinsel ilişki bi numaralı doğum başlatan şey
Her emme farklı oluyor bazen ikisinide emiyor bazen tek memeyi 10 dk emiyorNe kadar süre emiyordu bebisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?