2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Yenidoğan bir bebek 20 dk ila bir saat arası emer genelde. Her bebek bir değil tabii ama bir saate kadar emmesi normal. Bebekte bir yanlışlık yok yani. Kendi bırakana kadar her istediğinde emzirmemiz gerekiyor bu dönem. Doymamışsa aranması çok normal.

Geçmiş olsun. Maske ile dolaş mutlaka.

Hepsine katılıyorum, burada da aynı şekilde öneriliyor aslında ama reflü yatağının önerilmediğini duymamıştım hiç. Küvezde bile hafif eğimli yatırıyorlardı bebekleri beslendikten sonra (hasta yatağı gibi ayarlanabiliyor açısı galiva o aletlerin de) Nedenini söylediler mi acaba?

Sen şanslıymışsın ne güzel dedim geçtim, eğer o an doğum sonrası sütüm az geliyor diye üzülüyor olsaydım daha sert cevap verirdim kesin

Sense ki tam görümce desene hatta kaynana kılıklı görümce. Bosver hiç rica etme yarın yap kendine iki şişe koy dolaba doğum sonrası eşin getirir ben öyle yapacağım inşallah

Evet reflü yatağına ben de şaşırdım ama bahsettikleri şu ektra aldığımız küçük yataklardandı. Tam nedenini açıklamadılar. Benim de sormak aklıma gelmedi. Bence beşiğin asıl yatağının altına, baş kısmına hafif yükseltici bir şey olabilir. Hatta şu ofis tipi kalın kapaklı dosyalardan koyanları duymuştum. Reflü yatağını dönüp düşme açısından tehlikeli buluyor olabilirler Spring05 in başına geldiği için aklıma geldi

Alkış ya bravo tek sütü gelen kendisi bir tek layıkıyla emziren anne o tamam ya sensin deseydin..

Bebekler böyle bence yanlış yaptığın bir şey yok
Yaaa, bu normal bişeyse iyi sıkıntı yok o zaman artık alıştı vücudum bu tempoya da zaten. Ben besleyemiyorum doymuyor diye korkuyorum tedirginliğim o yüzden. Besleyemez de sarılığı artarsa diye kilo kaybı olursa diye falan panik yapıyorum. Biraz daha sakin olmayı denemeye çalışcam inşallah :))

Ben reflü yatağını gündüz babynestin gece de normal yatağının altına koyuyorum direkt, risk almamak adına

Bugün yine 3. kez açılma oldu mu diye doktorum kontrol edecek bakalım Geçen de kasılmıştım. Bir türlü kendimi rahat bırakamıyorum.
Açılma veya doğuma dair bir işaret yoksa haftaya salı (21 kasımda) 40 hafta bitiyor arkadaşlar. Ben de o güne kadar doğum başlamazsa doktorun doğumu başlatmasını isteyeceğim.

Kızlar spinal sonrası başağrısı ne zaman geçiyor? Diğer kızımda yaşamadım bunda ara ara yokluyor.
6. Günümdeyim gecti. Ama işiniz olmadıkça oturmayacaksiniz. Düz yastıkla yatmak en güzel çare. Hemşire de düz yatıp bol sıvı tuketeceksin dedi. Günde iki bardak da kahve tavsiye etti. Arada kalkıp yürüyüş yaptım

Kızlar göğüsler sert olunca sağmamız mı gerekiyor ? Bide mesela bebeğe ilk haftalarda kaç saat arayla kaç saat cc ile beslemeliyiz ?

Ben de kullanmayın denilince napıcam bu yatağı diye düşünüyordum çok iyi fikir ben de öyle yapayım
Ben de dün 37+1 de çatı muayenesi yaptı, bayağı zorlandım. Hem gerildim hemd e bayağı ağrı hissettim bağırdım. Bu böyleyse doğum nasıl olacak diye düşündüm biz aylardır ilişkiye girmiyorduk onun etkisiyle mi oldu diye düşünüyordum. Bayağı kötü etkilendim

Hayattaki tek vasfı çocuk doğurup emzirmek olan biriyse demek ki

Kızlar selam, bizim minik kız arada çok hızlı nefes alıp veriyormuş gibi geliyor, doktoru cumartesi göğsünü dinledi ama içim rahat edemiyor bazen, benzer durumlar yaşıyor musunuz yeni doğanlarda normal olabiliyor galiba ama merak ediyorum

Alkış ya bravo tek sütü gelen kendisi bir tek layıkıyla emziren anne o tamam ya sensin deseydin..
Canim ben dün çatı muayeneseli oldum. Dayanamadığım için doktor kuyruk sokumu kontrol edemedi. Gelecek hafta belli olacak gibi. Sen de bir gelişme var mı?

Sense ki tam görümce desene hatta kaynana kılıklı görümce. Bosver hiç rica etme yarın yap kendine iki şişe koy dolaba doğum sonrası eşin getirir ben öyle yapacağım inşallah
Sorma bayılıyor zaten annesi adına konuşmaya, doğum sonrası annem de seninle kalır üç beş gün demişliği bile var kadının haberi yok, benim annem kalacak zaten benimle yani sırf karışmak için karışıyor
Çocuğunu beş kiloya yakın doğurmakla bile övündüğü için hiç şaşırmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…