2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar benim göbek bölgemde kaşıntı ve isilik gibi gibi ama isilik olmayan kabartılar çıktı. Aranızda benzer durum yaşayan oldu mu?

Ben hiç bakmadım yükselene net saat yok ya. Burcu akrep oluyor ama ben yay olacak sanmıştım 22 sinden sonra doğsa yaydı. Yükselen ne derece etkili onu da pek bilmiyorum gerçi

Ben hiç bakmadım yükselene net saat yok ya. Burcu akrep oluyor ama ben yay olacak sanmıştım 22 sinden sonra doğsa yaydı. Yükselen ne derece etkili onu da pek bilmiyorum gerçi
28 yaşından sonraydı sanırım insanlar genellikle yükselen burcunun özelliklerini taşımaya başlıyor

Bence baya etkiliyor, benim burcum yay yükselenim yengeç beni dengeliyor oğlum da madem akrep oluyor bari yükseleni yay olsun dedim saati ona göre seçtim bakalım bi aksilik olmazsa

Bence baya etkiliyor, benim burcum yay yükselenim yengeç beni dengeliyor oğlum da madem akrep oluyor bari yükseleni yay olsun dedim saati ona göre seçtim bakalım bi aksilik olmazsa
Benim saat seçme şansım olmadığı için doktor araya sıkıştırdı kabul ettim
Doktor izinden gelmeye 39+2 falan oluyordum ikinci dogum olduğu için erken gelir falan korktum izin öncesine bıraktım o zamana kabul desem saat erken olabilirdi koç veya balık olacak demiştin ya benimki için onlar nasıl iyi mi akrep ile

Ben de çok bilmiyorum canım uyumunu ama kova olma ihtimali de varmış seninkinin çünkü sırasıyla kova balık koç diye devam ediyor artık şansına hangisi gelirse

Topuk iğnesine gittik Sarılık başlangıcı olmuşuz çok değil ama hafif sarı 2 saatte bir emziriyordum saatte bir emzirirsin dedi. Ama göğüslerim biraz azaldı sertliği çok rahatladım. Sütüm de daha sıvımsı ve çabuk gelmeye başladı şükür ya inşallah öyle devam eder

Kızlar şimdi biz sağlık ocağına gittik sarılığı çok yok ama saatte bir emzir dediler. Ne zamana kadar emziricem dedim doyana kadar dedi. Lakin bir saat bile kalıyor memede. Neyse sonra genel cerrahiye gittik sol tarafımda göğsümde sertlik var diye 1 saat emmeyle bu sertlik olmaz 15 dk emzir yatır 1 saat memede tutmak iyi birşey değil dedi. Sıcak uygulayacaksın o bölgeye dedi. Şimdi ben 15 dk mı emzireyim yani. Biri öyle dedi biri böyle. Ebeler göğsünün biri boşalsın öyle diğerine geç dedi. Doktor da 15 dk bir göğsün uyandığında 15 dk diğer göğsün dedi. Kafam karıştı şimdi

Kızlar bana kullandığınız memnun kaldığınız ya da güvendiğiniz bir korse önerir misin göbeğim için tayt şeklinde olursa benim için cok daha iyi olur

Oo maşallah niyeyse okuyunca kendim kilo vermiş gibi keyiflendim maşallah ama sen yine de göbek mafyasına dikkat et verdim diye her şeyi yeme
Hahaha çok tatlısın evet gerçekten buradaki birbirimize verdiğimiz destek güç veriyor benim de gece 1-2 defa uyandıran sancılarım başladı sana corruk diyorum ama senden önce doğurursam şok

Kızlar bir sorum olacak burada doğuma giderken süt yapması icinbhoşaf ya da komposto yapıp götüren arkadaşlar vardı hatta tariflerini bile ss aldım. Anneme söyledim yapar mısın diye, tabiiki yaparım da onlar önceden yapılmaz ki üzeri küf tutar sen bir sor nasıl yapmışlar, kaç gün muhafaza edilebiliyor dedi. Kafam karıştı yapıldıktan sonra nasıl saklanıyor kaç gün duruyor ? Çünkü normal doğum istediğim için zamanı haliyle belli değil ne zaman yapılmasi lazım

Sevindim canım bizim doktor erkek abdullah tı sanırım adı doktor iyi bi doktor sevdim ben ama kızımın doktoru arzu hanımdı genel olarak iyi bi doktor sevindim memnun kalmana hastaneden
Bizimde o saatlerde krizlerimiz tutuyor hemde ikisi aynı anda
Bende mama takviyesi yapınca rahatlıyolar

Canım ben önceden yaptım, konserve şeklinde kaynarken kavanoza koydum. Şu an evimde hala var, açıp açıp kullanıyorum. Hiçbir şey olmuyor

Kiz bi de benden önce perşembe erkenden doğururmuşsun ahahahah
Düzeltme: yanlış mesajı alıntı yapmışım neyse anladın sen

Ayyy kendi kendime nazar ettim sanırım, 12den beri çocuk durmuyor sürekli emziriyorum, 10 dk duruyor, uyuyor ardından başlıyor ağlamaya. Hani sütüm var yetmeme ihtimali yok, çişli bez sayımda gayet iyi. Ama son çare mama verdim şimdi, biraz da olsa rahat uyusun yavrucak ağzı sürekli aranıyor

Canım ben önceden yaptım, konserve şeklinde kaynarken kavanoza koydum. Şu an evimde hala var, açıp açıp kullanıyorum. Hiçbir şey olmuyor
Yani içinde hangi malzeme olduğu önemli değil değil mi ? Kaynar şekilde kavanoza koyup ağzını kapatmamız yeterli ?
Kiz bi de benden önce perşembe erkenden doğururmuşsun ahahahah
Düzeltme: yanlış mesajı alıntı yapmışım neyse anladın sen
Hahahahah kendimden ve çocikimden hiç emin olamıyorum o yüzden her an her şey olabilir

Ben açıkçası hoşafın (veya diğer herhangi bir gıdanın) süte etki ettiğine inanmıyorum ama doğum sonrası sindirim sistemi için çok yararlı olduğu kesin. konserveyle şahsi tecrübem yok ama hem konserve yapıp hem de şeker koyacaksan, şeker zaten koruyacağı için bir sıkıntı olmaz herhalde. (Ben şekersiz yapıp kuru üzüm vb ile tatlandırıyorum, üç dört gün kalabiliyor dolapta.) Ama hoşaf aslında maks. Yarım saatte olan bir şey. Yani biri hızlıca yapıp getirebilir de sana sen çıkana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…