- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Ben hiç bakmadım yükselene net saat yok ya. Burcu akrep oluyor ama ben yay olacak sanmıştım 22 sinden sonra doğsa yaydı. Yükselen ne derece etkili onu da pek bilmiyorum gerçiAy yok hiç gerek yok öyle heyecanlara bence dediğin gibi sancın suyun falan gelirse o durumdan sezeryana dönmek daha çok uğraştırır, verdiği tarih iyi gayet. Öğlen olacaksa yükseleni balık veya koç ikisi de birbirinden farklı
28 yaşından sonraydı sanırım insanlar genellikle yükselen burcunun özelliklerini taşımaya başlıyorBen hiç bakmadım yükselene net saat yok ya. Burcu akrep oluyor ama ben yay olacak sanmıştım 22 sinden sonra doğsa yaydı. Yükselen ne derece etkili onu da pek bilmiyorum gerçi
Bence baya etkiliyor, benim burcum yay yükselenim yengeç beni dengeliyorBen hiç bakmadım yükselene net saat yok ya. Burcu akrep oluyor ama ben yay olacak sanmıştım 22 sinden sonra doğsa yaydı. Yükselen ne derece etkili onu da pek bilmiyorum gerçi
Hadi ya hiç de anlamam yükselen olayından . Erkek çocuğu büyük şehirde zap etmek zor inşallah söyle aklı başında akıllı uslu efendi bir yükselen burç olur o zaman28 yaşından sonraydı sanırım insanlar genellikle yükselen burcunun özelliklerini taşımaya başlıyor
Benim saat seçme şansım olmadığı için doktor araya sıkıştırdı kabul ettimBence baya etkiliyor, benim burcum yay yükselenim yengeç beni dengeliyoroğlum da madem akrep oluyor bari yükseleni yay olsun dedim saati ona göre seçtim bakalım bi aksilik olmazsa
Ben de çok bilmiyorum canım uyumunu ama kova olma ihtimali de varmış seninkinin çünkü sırasıyla kova balık koç diye devam ediyor artık şansına hangisi gelirseBenim saat seçme şansım olmadığı için doktor araya sıkıştırdı kabul ettim
Doktor izinden gelmeye 39+2 falan oluyordum ikinci dogum olduğu için erken gelir falan korktum izin öncesine bıraktım o zamana kabul desem saat erken olabilirdikoç veya balık olacak demiştin ya benimki için onlar nasıl iyi mi akrep ile
Kısmet diyelim o zaman doğum yapalım da hayırlısı ile sero ya sorarızBen de çok bilmiyorum canım uyumunu ama kova olma ihtimali de varmış seninkinin çünkü sırasıyla kova balık koç diye devam ediyor artık şansına hangisi gelirse
Oo maşallah niyeyse okuyunca kendim kilo vermiş gibi keyiflendimBu arada tam 14 gün oldu doğum yapalı, 10 kg vermişimçok kilolu hamile kaldığım için toplamda 4 kg almıştım sadece (bebek de 3.700 doğmuştu), şimdi hiç hak etmediğim bir paraya konmuşum gibi hissediyorum
Göbek mafyasından aradaki farkı tahsil etmeye gelmezler umarım
Hahaha çok tatlısınAyyy biz aynı gün mü gireceğiz dogumaaaa
Benim 14:30 15:00 arası , senin kaçta canım hadi inşallah ikimizinde doğumu kolay geçer.
Kordon dolanmasa galiba donmeyi bekleyecekti doktor 40 haftaya kadar ama bu sekilde dönmesi imkansiz iki tur dolanmis çözülmez dedi . 38+1 haftalık olunca gireceğim inşallah
Tamam canım teşekkür ederim hani krem sadece 500 600 falansa aldirmasam mi diyordum da fiyatı çok uçuk değilmiş zaten sgk karşılamıyor doktor yazmasa bile ben gidip eczaneden eşime aldırır kullanırım.
Çok çok çok sevindim bin şükür kurtuldun hadi artık bol bol çek mis kokusunu içine darısı bekleyen bizlere . Duaların için çok teşekkür ederim en güzeli kulun kula ettiği dua .. burada hepimiz birbirimizi görmeden sevdik dua ettik . İnşallah ben de güzel haberler ile gelirim perşembe günü
Motivasyon hemşire olayına çok sevindim çok şanslısın umarım bizlerde de ilgili ekip olur. Hani sadece işini yapan başımda oturup ekran izleyen yerine elimi tutup benimle konuşan bir hemşire olmasni ben de isterim ama tamamen şans
Ben doktora o kadar söyledim hocam dilken e söz verdim beklemem lazım dedim ama kordon dolanmış çözüp onu dönemez alalım seni vakitlice dedi 38+1 e gün verdi ne yapalım nasipkapida beni dualar ile bekleyeceginizi bilmek çok güzel hissettiriyor hepinize teşekkür ederim
Sevindim canım bizim doktor erkek abdullah tı sanırım adı doktor iyi bi doktor sevdim ben ama kızımın doktoru arzu hanımdı genel olarak iyi bi doktor sevindim memnun kalmana hastanedenHastaneden memnun kaldım canım. Eltimin doğum yaptığı yerden sonra hele helesadece ilk günkü erkek çocuk doktorunu beğenmedim, 2.günkü Arzu hanım daha ilgiliydi. İlk kontrolümüz için ona randevu aldım. Bugünü önermiş hastane ama ben çarşambaya aldım. Yarın da asm ye gideceğim.
Bebeğe maşallah diyeyim genel olarak iyi. Yormuyor kesinlikle. Ama gece 2-3 gibi bir krizimiz tutuyor. Doymak bilmiyor. Yatağa yatırdığım an aranıyor, ağlıyor. Saat 5e kadar bu süreç sürüyor. Sonrasında mememde uyuyor yarım saat falan, öyle yatağıma yatırabiliyorım . Asla kriz anında kendi yatağına yatıramıyorum.
Ama @Spring05 in dediği gibi sağdığım sütün uyurken 20-25 ml kadarını vermeye başlayacağım. Belki o sayede krizleri tutmaz. Yeni yeni biz onun düzenine, o bizim düzenimize ayak uydurmaya çalışıyoruz
Canım ben önceden yaptım, konserve şeklinde kaynarken kavanoza koydum. Şu an evimde hala var, açıp açıp kullanıyorum. Hiçbir şey olmuyorKızlar bir sorum olacakburada doğuma giderken süt yapması icinbhoşaf ya da komposto yapıp götüren arkadaşlar vardı hatta tariflerini bile ss aldım. Anneme söyledim yapar mısın diye, tabiiki yaparım da onlar önceden yapılmaz ki üzeri küf tutar sen bir sor nasıl yapmışlar, kaç gün muhafaza edilebiliyor dedi. Kafam karıştı yapıldıktan sonra nasıl saklanıyor kaç gün duruyor ? Çünkü normal doğum istediğim için zamanı haliyle belli değil ne zaman yapılmasi lazım
Kiz bi de benden önce perşembe erkenden doğururmuşsun ahahahahKızlar bir sorum olacakburada doğuma giderken süt yapması icinbhoşaf ya da komposto yapıp götüren arkadaşlar vardı hatta tariflerini bile ss aldım. Anneme söyledim yapar mısın diye, tabiiki yaparım da onlar önceden yapılmaz ki üzeri küf tutar sen bir sor nasıl yapmışlar, kaç gün muhafaza edilebiliyor dedi. Kafam karıştı yapıldıktan sonra nasıl saklanıyor kaç gün duruyor ? Çünkü normal doğum istediğim için zamanı haliyle belli değil ne zaman yapılmasi lazım
Ayyy kendi kendime nazar ettim sanırım, 12den beri çocuk durmuyorSevindim canım bizim doktor erkek abdullah tı sanırım adı doktor iyi bi doktor sevdim ben ama kızımın doktoru arzu hanımdı genel olarak iyi bi doktor sevindim memnun kalmana hastaneden
Bizimde o saatlerde krizlerimiz tutuyor hemde ikisi aynı anda
Bende mama takviyesi yapınca rahatlıyolar
Yani içinde hangi malzeme olduğu önemli değil değil mi ? Kaynar şekilde kavanoza koyup ağzını kapatmamız yeterli ?Canım ben önceden yaptım, konserve şeklinde kaynarken kavanoza koydum. Şu an evimde hala var, açıp açıp kullanıyorum. Hiçbir şey olmuyor
HahahahahKiz bi de benden önce perşembe erkenden doğururmuşsun ahahahah
Düzeltme: yanlış mesajı alıntı yapmışım neyse anladın sen
Kızlar bir sorum olacakburada doğuma giderken süt yapması icinbhoşaf ya da komposto yapıp götüren arkadaşlar vardı hatta tariflerini bile ss aldım. Anneme söyledim yapar mısın diye, tabiiki yaparım da onlar önceden yapılmaz ki üzeri küf tutar sen bir sor nasıl yapmışlar, kaç gün muhafaza edilebiliyor dedi. Kafam karıştı yapıldıktan sonra nasıl saklanıyor kaç gün duruyor ? Çünkü normal doğum istediğim için zamanı haliyle belli değil ne zaman yapılmasi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?