2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aaa hasbam ona neymiş pardon . Doğum sonrası sen kimle rahat edeceksen onunla kalirsin kendi aklın fikrin var ona mı düştü kimin kalacağını söylemek hey Allah im bazıları cidden insanı sinir ediyor

Evet evet yatak kesinlikle boş olmalı ama hastanede böyle şeffaf bir yatakta küçük yastıkla getirdiler bebeği. Yan yatırıp poposunu o yastıkla destekledik hep kusmalara karşı. Ben sürekli bir sağa yatırdım, bir sola her şekile göre de poposunu işte destekledim yastıkla ki dönemesin gazı çıksın diye. Sırt üstü yatırınca gazlandığında fışkırır gibi kusuyor bizimki, yani gazı varsa kaka yapmak istiyorsa mutlaka kusar. Evde ki anne yanı beşiği de reflü gibi biraz yukarı kalkıyor ama minderi çok ince bir de gündüz ben anne yanında yatırmıyorum büyük kızım bir şey yapar diye. Reflüye yatırıp yine poposunu desteklemiştim kendi beşiğinde ama folik asit bu bebekleri çok fena bir hale getirmiş Kundakta da asla yatmıyor gazı olduğu için elini ayağını kıpırdatıp çıkarmak istiyor. Artık daha dikkat edicem çok korktum. Kesinlikle bir anlık bir şey

Kesinlikle kızımdada sevmemiştim sırf bu yüzden reflü yatağını, kayıyodu şimdi eğilmemek için maasanın üzerine koydum alt değiştirmeyi onda yapıyorum 2 kilo doğan oğlum bile kendini aşağı kaydırıyo bana riskli geliyor

Selam kızlar ancak fırsat buldum..

Önce emzirdim, uykuya geçince indik işitme testine. İlk seferde geçtik ama bahsettiğiniz ikinci teste de girecekmiş 5günden fazla küvözde kaldığı için.

38+2 oldum bende braxton hicks bile yok.aksine göğsümün altina ayagiyla hala basıyor karnim dimdik hareketleri eskiye göre düştü onu da bugun telde sordum gunde 3 ten az oluyorsa gel hemen dediler.. kızlar 40 ini cikartirken ben anca doguracam galiba vitaminlerini tam al ekstra da tabiki c vitamini meyveleri caylari iç tam dogum öncesi Allah korusun

Kızlar siz hep işitme testinde bebeğin uyuyor olmasından bahsetmişsiniz ama Pera uyumuyordu. Öyle bir şey demediler. Neden farklı acaba?

Gözün aydın Allah düşürmesin bir daha
Aminn.. Yolu beklenen tüm bebekler, şifalarını bulsun ve anne babalarına bir an evvel kavuşsun inşallah..

İlk gecemiz olacak. Şimdilik pek sorun yok gibi ama daha önümüzde bir koca gece var. Hayırlısı.. Emiyor ama yetmiyor. Hiç zorlamadım önce meme, sonra mama takılıyoruz şimdilik. Park yatak yatak odasında ve yanımda bebiş şimdilik uyuyor.. Benim uykum çok ama uyuyamıyorum hala..

Kızlar siz hep işitme testinde bebeğin uyuyor olmasından bahsetmişsiniz ama Pera uyumuyordu. Öyle bir şey demediler. Neden farklı acaba?
Uyuması gerekiyor sanırım çünkü bugünkü kız önceden yoğun bakımda yapıyorduk testleri ama sonuçlar düzgün çıkmıyordu orada dedi. Bebekler orada uyusalar bile seslerden dolayı sürekli uyarılma halindelerdi dedi.

Sizlerden gözle ilgili ROP muayenesi istendi mi? Tam bir ay sonra eğitim araştırmalardan birinde olması gerekiyormuş.

Yani yenidoğan dönemi olduğundan haraketsiz ve uyur pozisyonda gibiydi ama kafasına problar takılırken huysuzlanmıştı hatta yani uyumuyordu tam. Testi anında geçti. Belki o yüzden mi istenmedi bilmiyorum

Gecen sene kızıma yapılırken uyuyunca kapıyı çalıp girin yapalım demişlerdi uyurken yapıldı ama sende eminim geçtiği için sorun görmemiştir yoksa uyurken tekrar isterdi

Kizlar uyanmayan bebek nasil uyandirilir burnunu ayagini skiyorum yok uyanmiyo memeyi aliyo agzina emmeden uyuyo 4 saat oldu en son emzireli nasil uyandircam nasil besleyebilirim nolur tecrubenizi paylasin cok uzuluyorum

Rop u prematürelerden istiyorlar. Tam bir aylıkken dediler bize.

Kizlar uyanmayan bebek nasil uyandirilir burnunu ayagini skiyorum yok uyanmiyo memeyi aliyo agzina emmeden uyuyo 4 saat oldu en son emzireli nasil uyandircam nasil besleyebilirim nolur tecrubenizi paylasin cok uzuluyorum
Ahh. Benim kız da öyleydi ben şırınga ile verdim hep. Uyanmadı hiç ilk zamanlarında. Sonradan da uyumadı

Altını açın üstünü değiştirin sürekli seslenin ve vücüdunun heryerine dokunun anca öyle zorla

Benim oğlum da ilkinde geçemedi 2. Ye girdik ve hemşire uyusun öyle getirin dedi uğraştım ama tam dalamadı,hemşireye söyledim tam uyumuyor yapamayacak mıyız diye o da uyanık olsa da sorun yok yine yaparız ama bazen uyanıkken geçemiyorlar riske atmayalım uyuyunca yapalım dedi.2 hak varmış çünkü ikisini de geçemezse detayliyi girmeleri gerekiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…