2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canim ben dün çatı muayeneseli oldum. Dayanamadığım için doktor kuyruk sokumu kontrol edemedi. Gelecek hafta belli olacak gibi. Sen de bir gelişme var mı?
Canım kontrolüm yarın 14.30 da olacak o zaman soracağım ben de. Neden dayanamadin ne oldu

1 gece kaldı kuzucum

Ama o tam yogun bakım olmuyo sanrm.. Entübe degıl, enfeksiyon vsvs yok.. Tedbiren koymuslardır sanrm.. 2.test istenmedi sizden dimi işitme? Göz muayenesi filan?
Sen rahat ol bence yani, olması gerektiği gibi oluyodur senın sürecin

Her seferinde memeden sonra -ki öyle ahım şahım miktarda süt olduğunu sanmıyorum- 60ml mama fazla mıdır? 30 veriyorum devamını istiyor yani ortalama 2 saatte bir 60ml. O kadar şey anlattılar bugün bundan bahsedilmedi hiç

Zmnla açılacak gözleri varya, o zmn memeden ayrılmıcak bu arada senın az kalmış kırkına valla.. Ay sanki gecen gün gibi.. Bi de sanki ben hiç doğum yapmıcakmışım gibi

Olabılır sanrm.. 60cc içip rahatlıosa oyle doyuyordur.. Sen bol bol ver meme mama ne oluyorsa..
Bu arada siz anne bebek uyum odasına cıktnz mı merak ettim.. Acaba kalktı mı o uygulama merak ettim de

Yani bir gece de olsa yoğun bakımdaydı ama doğum yaptığım hastanedeki doktoru takip ediyor hala. Süreci biliyor.
İşitme testini geçtiği için bit daha test istenmedi. Gözden de bahsedilmedi henüz.
Bence birazcık bebeğin kararına bırak. Memeden sonra mama veriyormuşsun zaten. Doyduğunda içmiyorlar. Neyle besliyorsun peki?

Aynen dediginizi suan yaptim ve bogulur gibi nefessiz kaldi parmagimida meme gibi kavramadi azar azar verdim yinede yutmadi kendi sutumu sagip vermeme ragmen sarilik olmasindan korkuyorum

Biz göz kontrolüne gitmiştik şaşılık var mı diye bakıyorlar ama sanırım 3 4 aylık vardı gittiğimizde. Bir de yaşında götürmüştük onda da damla damlatıp kontrol etmeye çalışmışlardı ama ettirmemişti Sonrada götürmedik o gözbebeği büyüten damlayı sıkmak ve 1 saat beklemek ölüm gibi bir şey çünkü

Altını açmayı dene bir de.. İlk başta altını aç, ayılır bıraz heralde.. Sonra memede uyursa fılan çimcik vsvs bişiler yaparsın
Altini aciyorum bacagini oksuyorum gozunu aciyo memeye getiriyorum pat uyuyo cildircam ya o kadar canini acitiyorumki bence banamisin demiyo yinede anlamadim sebebi ne tok gibi davraniyo resmen kac saat gecti aradan

Kızlar ışıklar kapalı mı yatıyorsunuz yokda açık mı? Bu sarılık muhabbeti için.
Biz odada hafif bir ışık açıyoruz hem emzirmek hem bez değişimi için gece kalktığım için. Bir de küçük bebekler için 40 ı çıkana kadar açık olur gibi batıl bir inanç var ondan herhalde İlk 6 ay açmıştım ama kızımda hep artık dönmeyi öğrenip kendini kurtarabiliyorsa kapamıştım

Aynen dediginizi suan yaptim ve bogulur gibi nefessiz kaldi parmagimida meme gibi kavramadi azar azar verdim yinede yutmadi kendi sutumu sagip vermeme ragmen sarilik olmasindan korkuyorum
Aslında alışsan güvenilir bir yöntem bir şekilde vermeyi dene. 4 saat fazla bir aralık

Gunde 1 defa tam emiyo hatta cenesiyle mememi o kadar skiyoki bi bebek nasil boyle cenesiyle kitleyebilir 20 dk emiyo sonra emis o emis bidaha emmiyo 5 saat ugrasiyorum yok anlamadim emen bi bebek ama 2 saatte bir degilde 5-6 saatte bir emmek istiyo geri kalan saatlerde zorlasamda ne yaparsam yapayim uyanmiyo kafayi yemek uzereyim

Kızlar doğalgazı yaktınız mı ben evde kısa kol gezebiliyorum aslında sıcaklık 24.3 filan ama sürekli yemek yapıldığı için cam açıyoruz sürekli. Bugün ilk kez açtım ben çocukların odasını bir de her gün banyo yaptırıyoruz. Bakalım bugün burun tıkanıklığı nasıl olacak Bir de çok fena gaz problemi başladı her bez değişiminde masaj yapıp ayaklarını kendine çekiyorum kaka yaptırıyorum. Yoksa ful kusuyor kaka yapmaya çalışırken. Evde günde minimum 2 kez makine çalışıyor. Dün gece çarşaf alez her şeye kustu gece gece onları değiştirdim fışkırarak kusuyor resmen

Canım bencede 15 dk yeterli gelmiyor bize çünkü 1 saat bile emdiği oldu. 30 dk bir memeyi verdim diğerine geçtim onu da emdi. Ben yalnız bir memenin bittiğini nasıl anlayacağım. İlk süt son süt diyorlar ya son süt de yağ varmış onu kaçırmak istemiyorum. Ama anlayamıyorum işte son sütü alıyor mu acaba

Geceleri açıyorum ben. Aslında pek serinlemedi daha ev 24 derece ama gece korkuyorum üşür diye.

Oyy yerim saçlarını bizimki sakin maşallah aslında uykuya gerek yok gibi yukarda yazdıklarınla benim oğlanı tarif etmişsin sadece gece uyanıyor bu saatlerde 3 kadar uyusa bile mıkırdanıyor sürekli karnımdada bu saatlerde uyanıktı

Geceleri açıyorum ben. Aslında pek serinlemedi daha ev 24 derece ama gece korkuyorum üşür diye.
Bende bugün öğlen açtım gece de diğer odaları açtım bakalım nasıl olacak. Evet evet tam serinlemedi bir de doktorlar çok sıcakta önermiyor ama hasta mı burnu mu tıkalı ne olduğunu da anlamadığım bir bebek var evde yarın kontrol var bakalım

Ben soguyunca direkt yaktım.. Sonra Bi ara ısındı, kapattım.. 2 3 gundur de yakıorm ama oyle cok degıl 45derece fılan, ev buyuk oldugu için ısınmıyo gibi bile, mutfakta petek yok benım.. Ama tişörtle fılan duruyorz.. Tek amacım şu 1 ay boyunca hasta olmamak ama olunca da oluyo tabi sıcak soguk dinlemio meret

Haha 3 çocukla kafayı yemiş olarak mı gördün acaba
Hatırlarsan yaz lütfen
O değil ben bugün kızımı gördüm rüyamda sezaryan olucak oluyo o masaya yatırıyolar dotor yan çeviriyo ben korkup uyanıyorum ama o masada yan duruş şekli gözümün önünden gitmiyor uçuk çıkmış zaten hemen
Kendini dışlanmış gibi hissediyor çok üzülüyorum etkileniyorum,
Kardeşlerinin hediyesi barbie evi böyle 3 katlı bişey kurduk onu sürekli eşime oynayalım anne pynayalım anneanne oynayalım diyo sıkılmıyor hiç bebekleri sevmek istiyor dokunuyor sürekli yanlarına gidiyo boşta kalınca, rüyamın hala etkisindeyim

Ayy valla cok zor ya.. Ben naapcam bılmıorm.. Gecen esımle acile gittik, eymeni babama verdık evde bıraktık.. Yavrum hep hastanede mi yatcam sandı yine ne, sabah bana okula gitmeden dio ki, anne ben okulda seni çok özlüyorum yani hayatımda aldgm en içten iltifattı, ama öncekı gece hastaneye gittgm için bunu dedıgını düşündüm daha yeni yeni agresıflıgı gitti gibi, ben hastanedeyken cok beter olmustu öğretmenine de demişki kardesım gelınce Baska eve gitcek, onun anne babası baska gercı komık seyler de oluyo, gecen eşime koşarak gidio dio ki, baba benım kardesım olcak bilio musun valla noolcak bılmıorm ama 2.cocuk zor ya, ilk çocuk ister istemez biraz boşlanacak yapcak bişey yok

Rüyada valla emın deglm ama telaşlı gibiydin sanki Bi o aklımda kalmış.. Bence yatmadan gruba bakmıstm, etkısı de kaldım ondan galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…