2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Olabılır sanrm.. 60cc içip rahatlıosa oyle doyuyordur.. Sen bol bol ver meme mama ne oluyorsa..
Bu arada siz anne bebek uyum odasına cıktnz mı merak ettim.. Acaba kalktı mı o uygulama merak ettim de
Öyle bir oda vardı. Ama bugün bebeğini alacak 3 aileydik. Ondan sanırım beni yoğun bakımda bir odaya aldılar emzirme için. Diğerleri oradaydı belki bilmiyorum.

Hipp organic combiotic veriyorum. Sizlerden biriniz tavsiye etmiştiniz çantaya koymam için. Hastane de uygun dedi. Onlar orada ne verdiler sormayı unuttum. Ben zaten bugün ne yaptım, ne yapmadım hiç farkında değilim ki

Şöyleki kızımla oyun oyna ne beni ne babasını arar öyle sevdirmez kendini zorla sarılıyorum seviyorum hep uykusunda severdim başından beri öyle özgür ruhlu sıkıntıya gelemez bana düşkünlüğü yok aşırı derece ama çok etkilendi sevmeye gittiğinde bile bize bakıyo ne dicez diye üzülüyorum, ilerde birbirlerine ihtiyaçları olucak zamanla alışıcak diye kendimi sakinleştiriyorum kolay atlatırız inşallah
Seninde az kaldı hayırlısıyla al kucağına rahatla artık
Hayrolsun doğrudur valla tanışmasakta birbirimizin aklına geliyoruz diyoruz biri vardı ne oldu acaba doğuö yaptımı nasıl oldu çoğu şeyi paylaşabiliyoruz o yüzden etkilenmişsindir canım

Aynen canım dikkat etmek lazım

Hiç eğitim almadan doğruları yapmışım vallahi sadece örtü örtüyodum ben.. O da işte hep buyuklerin uyuyanın ustune kar yagar demesi yuzunden
Ben eğitimi aldım ama türkiyeye dönünce iki anneyle inşallah uygulayabilirim İki tarafın da ilk torunu ve her gün arayıp soruyorlar doğdu mu doğuyor mu diye

Evet dikkat edicem. Doktorum da dedi eğer hasta olursan normal şekilde başlamazsa doğum iyice bekletirim seni dedi oluruz artık o zaman 41-42

Benimki çatı muayenesi diye mi geçiyor tam emin değilim ama doktor eldiveni giyip, soğuk bir jel sıktıktan sonra iki parmağını birleştirip muayene ediyor. Sadece açıklık var mı yok mu diye bakıyor. Çatı darlığı veya kuyruk sokumu diye bir konu hiç geçmedi. Sağlık problemi yoksa burada çatı muayenesi yapmıyorlar sanırım belki benim muayenem daha farklıdır Bir de benim bu sefer daha rahat geçti. Yumruklarımı sıkmıştım öncesinde ve acı hissetmiştim. Bunda sıkmadım rahat olmaya çalıştım ve sadece biraz baskı hissi oldu o kadar

Arkadaşlar, benim 2 sene geçmeyen egzamam vardı öyle bi noktaya gelmiştiki parmaklarım kanıyodu yani sonra eldiven kullanmaya başladım yemekte temizlikte, biraz düzelme vardı hatta yama testi yaptırdım o sırada hamile olduğumu öğrenmiştim hamileliğim boyunca yoktu kayboldu çocuklarım beni korumuş meğerse
Ve doğumdan hemen sonra başladı sulanmaya küçük küçük bağırsak florası bozukluğuda yaparmış belki sezaryanın etkisidir dedim emzirirken probiyotik kullanımı olur mu acaba,
soyasosu canım sen diyetisyensin belki böyle bi danışan gelmiştir sana beslenme alışkanlığı düzeltmek için beslenme ile de ilgisi varmış çünkü

Midesi yananlar bebeklerınız saclı mı dogdu kel mi ?
Bizde 40 gün ışıkla uyunur bende lambaderi getırdım odama hep açık.
Birde bebek memede sakinleşir gazı gider güvende hisseder kendini doymaıgından degıl anneyi istediğinden ayrılmak ıstemez memeden yani 15 dk emzirmek zaten yeterli sık sık emzırmek ılk 15 gun sonrası sure uzayacak

Aynen dediginizi suan yaptim ve bogulur gibi nefessiz kaldi parmagimida meme gibi kavramadi azar azar verdim yinede yutmadi kendi sutumu sagip vermeme ragmen sarilik olmasindan korkuyorum
Doğalı 3 gün oldu benimkisi aynı şekilde. Ama bizim kız emmiyor küçük doğduğu için emmeyi başaramadı. Devamlı uyandırıp yedirmeye çalışıyoruz mamayı şırıngayla damla damla vermeye çalışıyoruz ama yok olmuyor saatlerce onun içmesini bekliyoruz

Bebeğine sütün yanında mama verenler ne kullanıyorsunuz? Hiç bilgim yok bu konuda. Marka verilmiyorsa özelden de yazar mısınız
Sma verıyorum ben . 2 saatte bır 30 cc
Sezeryandan olalı iki gün oldu ama hala bebişin doyacağı süt yok ne zaman gelir napabilirim hemen gelmesi için elektrikli süt sağma makinesi ile sağmak mantıklı mı sizce kızlar süt gelsin diye ?
Benım bugun sütüm anca heh süt artık dıyebılecegım sekılde geldi. Sagdım ben uyudugu ıcın agzını acmıuo bıberonu yıyor sagıp verdım ben.
Kızlar spinal sonrası başağrısı ne zaman geçiyor? Diğer kızımda yaşamadım bunda ara ara yokluyor.
Gunde 2 fıncan kahve ıc dedi bana şükür agrım olmadı.
Ay çok küçük aslında bunlar için ama aynı benimkinin hareketleri. Üç aylık çocuk gibi kafa kaldırıyor ya
Yaa kafayı dikiyor benımkıde
Kızlar siz hep işitme testinde bebeğin uyuyor olmasından bahsetmişsiniz ama Pera uyumuyordu. Öyle bir şey demediler. Neden farklı acaba?
Kızımda uyumadan yapmıstık bunda uyusun dedıler. Cok kucuk oldugundan bızım kulagı su doluymus yapmadılar yarına gıdıcez tekrar

Napacagimi bilemez haldeyim ya bizde 5. Gundeyiz bugun hala ayni

Hipp organic combiotic veriyorum. Sizlerden biriniz tavsiye etmiştiniz çantaya koymam için. Hastane de uygun dedi. Onlar orada ne verdiler sormayı unuttum. Ben zaten bugün ne yaptım, ne yapmadım hiç farkında değilim ki
Ben tavsiye etmiştim biberonla mı veriyorsun peki

Bir iki kere midem yandı sadece onda da ben çok kötü beslendim. Sonuç 5 cm saçlı bir kız

Midem özellikle son dönemlerde alev alev yandı ama buradaki bazı arkadaşlarınkine göre yanma sayılmazdı sanırım ne kel ne saçlı orta kararda bir kızçe doğdu

Ben silikon başlıkla emzirdiğim için az çok anlayabiliyorum sütün bitip bitmediğini. Anlamadığım yerde, memeyi çekip bakıyorum. Süt geliyorsa emzirmeye devam, gelmiyorsa diğerine geçiyorum çocuk hala emmek istiyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…