- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 63
Öyle bir oda vardı. Ama bugün bebeğini alacak 3 aileydik. Ondan sanırım beni yoğun bakımda bir odaya aldılar emzirme için. Diğerleri oradaydı belki bilmiyorum.Olabılır sanrm.. 60cc içip rahatlıosa oyle doyuyordur.. Sen bol bol ver meme mama ne oluyorsa..
Bu arada siz anne bebek uyum odasına cıktnz mı merak ettim.. Acaba kalktı mı o uygulama merak ettim de
Hipp organic combiotic veriyorum. Sizlerden biriniz tavsiye etmiştiniz çantaya koymam için. Hastane de uygun dedi. Onlar orada ne verdiler sormayı unuttum. Ben zaten bugün ne yaptım, ne yapmadım hiç farkında değilim kiYani bir gece de olsa yoğun bakımdaydı ama doğum yaptığım hastanedeki doktoru takip ediyor hala. Süreci biliyor.
İşitme testini geçtiği için bit daha test istenmedi. Gözden de bahsedilmedi henüz.
Bence birazcık bebeğin kararına bırak. Memeden sonra mama veriyormuşsun zaten. Doyduğunda içmiyorlar. Neyle besliyorsun peki?
Şöyleki kızımla oyun oyna ne beni ne babasını arar öyle sevdirmez kendini zorla sarılıyorum seviyorum hep uykusunda severdim başından beri öyle özgür ruhlu sıkıntıya gelemez bana düşkünlüğü yok aşırı derece ama çok etkilendi sevmeye gittiğinde bile bize bakıyo ne dicez diye üzülüyorum, ilerde birbirlerine ihtiyaçları olucak zamanla alışıcak diye kendimi sakinleştiriyorum kolay atlatırız inşallahAyy valla cok zor ya.. Ben naapcam bılmıorm.. Gecen esımle acile gittik, eymeni babama verdık evde bıraktık.. Yavrum hep hastanede mi yatcam sandı yine ne, sabah bana okula gitmeden dio ki, anne ben okulda seni çok özlüyorumyani hayatımda aldgm en içten iltifattı, ama öncekı gece hastaneye gittgm için bunu dedıgını düşündüm daha yeni yeni agresıflıgı gitti gibi, ben hastanedeyken cok beter olmustu öğretmenine de demişki kardesım gelınce Baska eve gitcek, onun anne babası baska gercı komık seyler de oluyo, gecen eşime koşarak gidio dio ki, baba benım kardesım olcak bilio musun valla noolcak bılmıorm ama 2.cocuk zor ya, ilk çocuk ister istemez biraz boşlanacak yapcak bişey yok
Rüyada valla emın deglm ama telaşlı gibiydin sanki Bi o aklımda kalmış.. Bence yatmadan gruba bakmıstm, etkısı de kaldım ondan galıba
Aynen canım dikkat etmek lazımBen soguyunca direkt yaktım.. Sonra Bi ara ısındı, kapattım.. 2 3 gundur de yakıorm ama oyle cok degıl 45derece fılan, ev buyuk oldugu için ısınmıyo gibi bile, mutfakta petek yok benım.. Ama tişörtle fılan duruyorz.. Tek amacım şu 1 ay boyunca hasta olmamak ama olunca da oluyo tabi sıcak soguk dinlemio meret
Ahh o mide yanması çok şükür kurtuldum darısı sanaEeee kimler kaldı benim gibi mide yanmasından, koca göbekten uyuyamayanlar? Hepiniz doğurdunuz bi ben kaldım gibi hissediyorum
Ben de varım dahaEeee kimler kaldı benim gibi mide yanmasından, koca göbekten uyuyamayanlar? Hepiniz doğurdunuz bi ben kaldım gibi hissediyorum
Ben eğitimi aldım ama türkiyeye dönünce iki anneyle inşallah uygulayabilirimHiç eğitim almadan doğruları yapmışım vallahisadece örtü örtüyodum ben.. O da işte hep buyuklerin uyuyanın ustune kar yagar demesi yuzunden
Evet dikkat edicem. Doktorum da dedi eğer hasta olursan normal şekilde başlamazsa doğum iyice bekletirim seni dedi38+2 oldum bende braxton hicks bile yok.aksine göğsümün altina ayagiyla hala basıyor karnim dimdikhareketleri eskiye göre düştü onu da bugun telde sordum gunde 3 ten az oluyorsa gel hemen dediler.. kızlar 40 ini cikartirken ben anca doguracam galiba vitaminlerini tam al ekstra da tabiki c vitamini meyveleri caylari iç tam dogum öncesi Allah korusun
Benimki çatı muayenesi diye mi geçiyor tam emin değilim ama doktor eldiveni giyip, soğuk bir jel sıktıktan sonra iki parmağını birleştirip muayene ediyor. Sadece açıklık var mı yok mu diye bakıyor. Çatı darlığı veya kuyruk sokumu diye bir konu hiç geçmedi. Sağlık problemi yoksa burada çatı muayenesi yapmıyorlar sanırım belki benim muayenem daha farklıdırBen de dün 37+1 de çatı muayenesi yaptı, bayağı zorlandım. Hem gerildim hemd e bayağı ağrı hissettim bağırdım. Bu böyleyse doğum nasıl olacak diye düşündümbiz aylardır ilişkiye girmiyorduk onun etkisiyle mi oldu diye düşünüyordum. Bayağı kötü etkilendim
Doğalı 3 gün oldu benimkisi aynı şekilde. Ama bizim kız emmiyor küçük doğduğu için emmeyi başaramadı. Devamlı uyandırıp yedirmeye çalışıyoruz mamayı şırıngayla damla damla vermeye çalışıyoruz ama yok olmuyor saatlerce onun içmesini bekliyoruzAynen dediginizi suan yaptim ve bogulur gibi nefessiz kaldi parmagimida meme gibi kavramadi azar azar verdim yinede yutmadi kendi sutumu sagip vermeme ragmensarilik olmasindan korkuyorum
Sma verıyorum ben . 2 saatte bır 30 ccBebeğine sütün yanında mama verenler ne kullanıyorsunuz? Hiç bilgim yok bu konuda. Marka verilmiyorsa özelden de yazar mısınız
Benım bugun sütüm anca heh süt artık dıyebılecegım sekılde geldi. Sagdım ben uyudugu ıcın agzını acmıuo bıberonu yıyor sagıp verdım ben.Sezeryandan olalı iki gün oldu ama hala bebişin doyacağı süt yok ne zaman gelir napabilirim hemen gelmesi içinelektrikli süt sağma makinesi ile sağmak mantıklı mı sizce kızlar süt gelsin diye ?
Gunde 2 fıncan kahve ıc dedi bana şükür agrım olmadı.Kızlar spinal sonrası başağrısı ne zaman geçiyor? Diğer kızımda yaşamadım bunda ara ara yokluyor.
Yaa kafayı dikiyor benımkıdeAy çok küçük aslında bunlar için ama aynı benimkinin hareketleri. Üç aylık çocuk gibi kafa kaldırıyor ya
Kızımda uyumadan yapmıstık bunda uyusun dedıler. Cok kucuk oldugundan bızım kulagı su doluymus yapmadılar yarına gıdıcez tekrarKızlar siz hep işitme testinde bebeğin uyuyor olmasından bahsetmişsiniz ama Pera uyumuyordu. Öyle bir şey demediler. Neden farklı acaba?
Napacagimi bilemez haldeyim ya bizde 5. Gundeyiz bugun hala ayniDoğalı 3 gün oldu benimkisi aynı şekilde. Ama bizim kız emmiyor küçük doğduğu için emmeyi başaramadı. Devamlı uyandırıp yedirmeye çalışıyoruz mamayı şırıngayla damla damla vermeye çalışıyoruz ama yok olmuyor saatlerce onun içmesini bekliyoruz
Ben tavsiye etmiştimHipp organic combiotic veriyorum. Sizlerden biriniz tavsiye etmiştiniz çantaya koymam için. Hastane de uygun dedi. Onlar orada ne verdiler sormayı unuttum. Ben zaten bugün ne yaptım, ne yapmadım hiç farkında değilim ki
Bir iki kere midem yandı sadece onda da ben çok kötü beslendim. Sonuç 5 cm saçlı bir kızMidesi yananlar bebeklerınız saclı mı dogdu kel mi ?
Bizde 40 gün ışıkla uyunur bende lambaderi getırdım odama hep açık.
Birde bebek memede sakinleşir gazı gider güvende hisseder kendini doymaıgından degıl anneyi istediğinden ayrılmak ıstemez memeden yani 15 dk emzirmek zaten yeterli sık sık emzırmek ılk 15 gun sonrası sure uzayacak
Topuk kanı alındı mıNapacagimi bilemez haldeyim ya bizde 5. Gundeyiz bugun hala ayni
Midem özellikle son dönemlerde alev alev yandı ama buradaki bazı arkadaşlarınkine göre yanma sayılmazdı sanırımMidesi yananlar bebeklerınız saclı mı dogdu kel mi ?
Bizde 40 gün ışıkla uyunur bende lambaderi getırdım odama hep açık.
Birde bebek memede sakinleşir gazı gider güvende hisseder kendini doymaıgından degıl anneyi istediğinden ayrılmak ıstemez memeden yani 15 dk emzirmek zaten yeterli sık sık emzırmek ılk 15 gun sonrası sure uzayacak
Ben silikon başlıkla emzirdiğim için az çok anlayabiliyorum sütün bitip bitmediğini. Anlamadığım yerde, memeyi çekip bakıyorum. Süt geliyorsa emzirmeye devam, gelmiyorsa diğerine geçiyorum çocuk hala emmek istiyorsaCanım bencede 15 dk yeterli gelmiyor bize çünkü 1 saat bile emdiği oldu. 30 dk bir memeyi verdim diğerine geçtim onu da emdi. Ben yalnız bir memenin bittiğini nasıl anlayacağım. İlk süt son süt diyorlar ya son süt de yağ varmış onu kaçırmak istemiyorum. Ama anlayamıyorum işte son sütü alıyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?