2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Göbeği düştükten sonra böyle kan kurumuş bunu nasıl geçiririm göbeğiyle çok oynamakta istemiyorum

Eklentiler

• IMG_7836.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 113

Off kaşıntıdan anlarım.. Valla çok beter bişey bol bol duş al, bana o iyi gelıodu.. Ama ben hep cilte en iyi suyun geldgını dusunuyorum.. Tabi döküntü vsvs olunca işe yarar mı bılmem

Gözünüz aydın, bir daha yolu düşmesin oralara

Topuk kanı testlerinde yalancı negatiflik ve pozitifik olabildiği için iki kez alınıyor kan. Umarım yalancı pozitiftir ve ikinci test temiz çıkar ama çıkmasa bile, bildiğim kadarıyla erken teşhis edilip önlemi alındığında tedavi edilebilen bir rahatsızlık çok şükür. (Hatta erken teşhis edilmesi o açıdan çok önemli). Endişelenmemek çok zor biliyorum ama içini ferah tutmaya çalış. Çözümsüz olmasın yeter ki dertlerimiz

Sabah uyandım ellerim davul gibi şiş kapatamıyorum ne oluyor bana anlamadım delirmem an meselesi

Aşırı şişme varsa kalp damar bağlantılı olabilir belki, bilemiyorum ama hafif şişlik ve parmakları kapatamama karpal tünel sendromu belirtisi de olabiliyor, gebelik ve sonrasında sık yaşanan bir şey. Eğer öyleyse, elleri mümkün mertebe az kullanmak, bilek hareketlerinden kaçınmak gerekiyor.

Bu arada karanfil ve çubuk tarçın da atılabiliyor hoşafa. Meyve olarak da en çok ayvayı yakıştırıyorum ben. Of kendi kendime gaza geldim yine, gidip hoşaf yapayım bari biraz daha
Hahaha Allah'tan mesajı geç gördüm yoksa gece görüp gaza gelip ben de yapardım bugün malzemeleri alıp yapicam annemle ben de
Ay başkalarının hayatına burnunu sokunca ona madalya takacaklar ya bravo...
Eeee kimler kaldı benim gibi mide yanmasından, koca göbekten uyuyamayanlar? Hepiniz doğurdunuz bi ben kaldım gibi hissediyorum
Beenn gavisconla akraba olduk koynumda yatiriyorum resmen. Bir güncelleme daha geldi AÇLIK, sürekli açım ama canım birşey yemek de istemiyor

Off kaşıntıdan anlarım.. Valla çok beter bişey bol bol duş al, bana o iyi gelıodu.. Ama ben hep cilte en iyi suyun geldgını dusunuyorum.. Tabi döküntü vsvs olunca işe yarar mı bılmem
Ahh kaşıntı Allah kimsenin başına vermesin insanın akıl sağlığıyla oynatır o derece sanırım kurdeşende döküyorum egzamanın yanında duşta egzamaya iyi gelmiyor sıcak su cildi kurutuyor

Gebeliğimde hiç ellerim şişmedi umarım geçer biran önce

Hadi inşallah canım, valla insan telefonu eline almayı unutuyormuş, dün evimize geldik, 2 günde toplam 4 saat anca uyumuşumdur. Evimizde bebiş karnını doyurup uyudukça bendi uyuyucam inş. Hem doğum yapıp hem çocuğu olanlara Allah yardım etsin, kolaylıklar versin inşallah. Doğumda benim telefonumu istediler fotoğraf çekmek için, bebeğin çıkış anına kadar video çekmişler yaa, kafam düzelince izledim. Sor bakalım yaparlar mı sizin doğumda da.

Kızlar, bebeğim düne kadar iki memeyide sömürüyordu ama dün akşamdan seri sol memeyi istemiyor ne yapmam lazım, ve meme uçlarım dehşet yara oldu. Emerken resmen kendimi kasmaktan dişlerimi sıkmaktan kaskatı kesildim. Bana çok acil ve çok etkili yöntemler söyler misiniz nolurrrrr

Lansinoh krem beni çok rahatlatıyordu. İnatla 2 memeyide emsin. Yoksa diğerinde süt azalır. Benim öyle olmuştu.

Beenn gavisconla akraba olduk koynumda yatiriyorum resmen. Bir güncelleme daha geldi AÇLIK, sürekli açım ama canım birşey yemek de istemiyor

Ya bende açım ama çok sıkıldım yemek yemekten.. Hiç yiyesim yok gibi.. Zaten bu ara boyle bi depresif haller yüklendi.. Hiçbişey yapamıorm, sureklı ev ve hastane o kadar.. Sanrm psıkolojım gitti dısarı cıkmak istiyorum ama cok yoruluyorum dıye vazgecıorm.. Son Bi kadıkoye gitsem ne iyi olurdu

Bizim hastanede Fotoğrafçı varmış canım doğum anında fotoğraf cekiyo sonra albüm yapıp veriliyormuş bize ücretsiz. Gece mesai dışı ani dogumlarda Fotoğrafçı yoksa bi gün sonra odada çekim oluyormuş ondan telefon ile çekmezler bence . Ah ah benim hem 16 aylık kızım var hem oğlan geliyor Allah sabır kolaylık yardım etsin bana

Ahh kaşıntı Allah kimsenin başına vermesin insanın akıl sağlığıyla oynatır o derece sanırım kurdeşende döküyorum egzamanın yanında duşta egzamaya iyi gelmiyor sıcak su cildi kurutuyor

Öyle cidden, hastanedeyken kaşınmaktan kendımden geçiodum.. Cok zor ya valla
Hiç bilmiyorum valla egzamayı, eşimde de var ama o öyle bişey de kullanmıyor, sadece duşa girince cildi kuruyan deri tanelerini atınca rahatlıyor gibi gelıo bana.. Denizde fılan da cildi toparlanıp ama bilemiyorum tabi.. İlaç kullanabılıo musun acaba bu surecte

İçim biraz olsun rahatladı yaşayan birini duyunca şimdi çünkü çevremde hiç duymamıştım tekrarı istenen birde küvezdeki ilaçlar etkiliyor değerleri diyenler var umarım öyle bir şeydir temiz gelir bir hafta nasıl geçecek bilmiyorum

Amin inşallah
umarım yalancı pozitiftir bugün verdik ikinci kanı çok zor Allahım kimseye göstermesin ihtimali bile dünden beri mahvetti beni inşallah haftaya güzel haberlerini alırız artık

Benim bebiş 2 hafta daha beklese saçlı olurmuş herhalde midem çok yanıyordu valla böyleydi saçlarımız

Eklentiler

• 84DCEC0A-5B63-494C-9DEB-BE52760A733A.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 104
Kızlar bu kanamalar ne zaman bitecek ya 25 gün oldu oğlumda 21 gün bitmişti ama lekelenmeydi bunda baya regli gibi azalmadı da pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…