- 31 Ekim 2022
- 1.222
- 2.403
- 63
- 27
Muhtelemen bağırsak bagışıklık sistemi ile alakalı aklıma bişey gelmiyor bende araştırıp başlayım en iyisi,
Bugün vücudumda kaşıntı başladı yuvarlak kızarık lık oluyor kurdeşen gibi egzama değil bu bide bu çıktı nasıl kaşınıyorum
Burdan da dua edenler olmuştu kuzum cumartesi taburcu oldu sonunda çıktık yoğunbakımdan çok şükür derken topuk kanından fku değeri yüksek dedi sağlık ocağı araştırınca hastalığı çok moralim bozuldu kalıtsal diyor yok akraba evliliği de yok tekrarlanacakmış test yine zehir oldu tüm günüm birde geç geliyormuş sonucu ne yaparım bilmiyorum en az 1 hafta artık sütüm filan neredeyse gelmiyor dik durmaya çalışıyorum ama yapamıyorum bize de dualarınızda yer verin inşallah bir yanlışlık olmuştur
38 +3 hala beklemedeEeee kimler kaldı benim gibi mide yanmasından, koca göbekten uyuyamayanlar? Hepiniz doğurdunuz bi ben kaldım gibi hissediyorum
Sabah uyandım ellerim davul gibi şiş kapatamıyorum ne oluyor bana anlamadım delirmem an meselesi
Hahaha Allah'tan mesajı geç gördüm yoksa gece görüp gaza gelip ben de yapardımBu arada karanfil ve çubuk tarçın da atılabiliyor hoşafa. Meyve olarak da en çok ayvayı yakıştırıyorum ben. Of kendi kendime gaza geldim yine, gidip hoşaf yapayım bari biraz daha
Ay başkalarının hayatına burnunu sokunca ona madalya takacaklar ya bravo...Sorma bayılıyor zaten annesi adına konuşmaya, doğum sonrası annem de seninle kalır üç beş gün demişliği bile var kadının haberi yok, benim annem kalacak zaten benimle yani sırf karışmak için karışıyor
Çocuğunu beş kiloya yakın doğurmakla bile övündüğü için hiç şaşırmıyorum
BeennEeee kimler kaldı benim gibi mide yanmasından, koca göbekten uyuyamayanlar? Hepiniz doğurdunuz bi ben kaldım gibi hissediyorum
Tansiyonum normal dün kullanmadım iğneyi sadece bugün kullanıcam dün bitene kadar kullan dediTansiyonunu ölç canım. Birde doktoruna bildir mutlaka. Kan sulandırıcı kullanıyormusun?
Ahh kaşıntı Allah kimsenin başına vermesin insanın akıl sağlığıyla oynatır o derece sanırım kurdeşende döküyorum egzamanın yanında duşta egzamaya iyi gelmiyor sıcak su cildi kurutuyorOff kaşıntıdan anlarım.. Valla çok beter bişeybol bol duş al, bana o iyi gelıodu.. Ama ben hep cilte en iyi suyun geldgını dusunuyorum.. Tabi döküntü vsvs olunca işe yarar mı bılmem
Gebeliğimde hiç ellerim şişmedi umarım geçer biran önceAşırı şişme varsa kalp damar bağlantılı olabilir belki, bilemiyorum ama hafif şişlik ve parmakları kapatamama karpal tünel sendromu belirtisi de olabiliyor, gebelik ve sonrasında sık yaşanan bir şey. Eğer öyleyse, elleri mümkün mertebe az kullanmak, bilek hareketlerinden kaçınmak gerekiyor.
Hadi inşallah canım, valla insan telefonu eline almayı unutuyormuş, dün evimize geldik, 2 günde toplam 4 saat anca uyumuşumdur. Evimizde bebiş karnını doyurup uyudukça bendi uyuyucam inş. Hem doğum yapıp hem çocuğu olanlara Allah yardım etsin, kolaylıklar versin inşallah. Doğumda benim telefonumu istediler fotoğraf çekmek için, bebeğin çıkış anına kadar video çekmişler yaa, kafam düzelince izledim. Sor bakalım yaparlar mı sizin doğumda da.Çok çok çok sevindim bin şükür kurtuldun hadi artık bol bol çek mis kokusunu içine darısı bekleyen bizlere . Duaların için çok teşekkür ederim en güzeli kulun kula ettiği dua .. burada hepimiz birbirimizi görmeden sevdik dua ettik . İnşallah ben de güzel haberler ile gelirim perşembe günü
Motivasyon hemşire olayına çok sevindim çok şanslısın umarım bizlerde de ilgili ekip olur. Hani sadece işini yapan başımda oturup ekran izleyen yerine elimi tutup benimle konuşan bir hemşire olmasni ben de isterim ama tamamen şans
Kızlar, bebeğim düne kadar iki memeyide sömürüyordu ama dün akşamdan seri sol memeyi istemiyor ne yapmam lazım, ve meme uçlarım dehşet yara oldu. Emerken resmen kendimi kasmaktan dişlerimi sıkmaktan kaskatı kesildim. Bana çok acil ve çok etkili yöntemler söyler misiniz nolurrrrr
Beenngavisconla akraba olduk koynumda yatiriyorum resmen. Bir güncelleme daha geldi AÇLIK, sürekli açım ama canım birşey yemek de istemiyor
Bizim hastanede Fotoğrafçı varmış canım doğum anında fotoğraf cekiyo sonra albüm yapıp veriliyormuş bize ücretsiz. Gece mesai dışı ani dogumlarda Fotoğrafçı yoksa bi gün sonra odada çekim oluyormuş ondan telefon ile çekmezler bence . Ah ah benim hem 16 aylık kızım var hem oğlan geliyor Allah sabır kolaylık yardım etsin banaHadi inşallah canım, valla insan telefonu eline almayı unutuyormuş, dün evimize geldik, 2 günde toplam 4 saat anca uyumuşumdur. Evimizde bebiş karnını doyurup uyudukça bendi uyuyucam inş. Hem doğum yapıp hem çocuğu olanlara Allah yardım etsin, kolaylıklar versin inşallah. Doğumda benim telefonumu istediler fotoğraf çekmek için, bebeğin çıkış anına kadar video çekmişler yaa, kafam düzelince izledim. Sor bakalım yaparlar mı sizin doğumda da.
Ahh kaşıntı Allah kimsenin başına vermesin insanın akıl sağlığıyla oynatır o derece sanırım kurdeşende döküyorum egzamanın yanında duşta egzamaya iyi gelmiyor sıcak su cildi kurutuyor
İnşallah yoktur düşünmeden edemiyorum umarım bunu da atlatırız artıkİnşallah bişey yoktur endişe etme lütfen sütüne de geçer stres üzüntü bebeğine kendine odaklan olumlu düşün
İçim biraz olsun rahatladı yaşayan birini duyunca şimdiCanım bizzat söyleyebilirim ki iki rahat ol , akraba evliliği değilsin galiba . Bir arkadaşım ve bir akrabam olmak üzere tam iki tanıdığımın başına geldi . Onlar da çok üzüldü çok stres oldular ve ikinci test temiz geldi . Emin ol temiz gelecek . Hani bu olayı yaşamasaydım umut vermezdim ama ikisinin de başına geldi yani olabiliyor böyle hatalar.
Amin inşallahGözünüz aydın, bir daha yolu düşmesin oralara
Topuk kanı testlerinde yalancı negatiflik ve pozitifik olabildiği için iki kez alınıyor kan. Umarım yalancı pozitiftir ve ikinci test temiz çıkar ama çıkmasa bile, bildiğim kadarıyla erken teşhis edilip önlemi alındığında tedavi edilebilen bir rahatsızlık çok şükür. (Hatta erken teşhis edilmesi o açıdan çok önemli). Endişelenmemek çok zor biliyorum ama içini ferah tutmaya çalış. Çözümsüz olmasın yeter ki dertlerimiz
Benim bebiş 2 hafta daha beklese saçlı olurmuş herhaldeMidesi yananlar bebeklerınız saclı mı dogdu kel mi ?
Bizde 40 gün ışıkla uyunur bende lambaderi getırdım odama hep açık.
Birde bebek memede sakinleşir gazı gider güvende hisseder kendini doymaıgından degıl anneyi istediğinden ayrılmak ıstemez memeden yani 15 dk emzirmek zaten yeterli sık sık emzırmek ılk 15 gun sonrası sure uzayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?