2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
30 ekimdi, di mi bizim de düşmedi ya, yarın doktor kontrolü var neyse ki, bakalım ne diyecek. Göbeğini açıp güneşte yatırmayı düşünüyorum bugün
Ay evet canım ya çok kafama takıldı.Perşembe gideceğim bende.Sen erken gideceksin bana da haber verir misin rica etsem Bir de pamukçuk olmuş yavrum ya ben sütten beyaz sanıyordum dilini baktım internete pamukçukmuş

Kızlar bebeklerinizin burnu tıkalıysa nasıl açıyorsunuz? Genizlerinden tıkanıyor yavrum ne yaptıysam tam açamadım

Eczaneyi aradın oda doktorunuza danışın dedi bugün yokmuş doktor çocuk doktoruna sorsam bilirmi acaba, bağırsak sanırım çünkü sexaryan sonrası günler sonra kendi kendine çıktı gaz duphalac kullanmıştım 2 gün rahatlamak için bıraktıktan 2 gün sonra kendi kendine oluştu ameliyatımda zor geçmiş iç karın yağlarım çokmuş doktor onları temizlemiş organlarda da varmış sanırım öyle söylemişti
Evet bioderma daha bi çok marka denedim hiç biri fayda etmedi bana,
Ellerim şuan kapanmıcak derecede şiş benim egzamalarımda sulu oluyo parmak içlerim iyice kabarcıklar oluştu ve kaşınıyorum da d vitaminide etkiliymiş dün kullanmaya başladım off şuan hayat kalitemi sıfıra düşürdü benim

Ah çok üzüldüm. Sabun seçimi de çok önemli. Aynı şekilde bulaşık deterjanı da öyle. Sıvı sabun için siveno defne yağlı olanı aldım ben. Doğal olduğu için. İlk kurutur gibi yapsa da baya iyi geldi benim ellerime. Aklında bulunsun o da. Çocuk doktoruna sorsan bilir canım, sorabilirsin. Yani bence sakıncası yok ama içimiz rahat etsin diye sor

Tabii, yazarım yarın doktor kontrolünden sonra.

Pamukçuk çok ilerlememişse kaynatılıp ılınmış suyla ıslatılmış gazlı bezle ağzı dili silmekle geçebilir belki. Eğitimlerde karbonatlı su da kullanabilirsiniz demişlerdi ama onu doktora da sormak gerekebilir.

Evet canım baktım internetten ona da .Umarım ilerlemez

Sezaryenin 14. Günü bir şey itiraf etmek gerekirse kızlar normalle sezaryen arasında göbek bakımından hiç bir fark yokmuş ya. Ben korse henüz takmadım mesaneyi olumsuz etkiler diye 40 ı çıkınca doktora sorup takıcam

Eklentiler

• IMG_0763.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 108
Benim de hiç kalmadı ama hamile kaldığım kilodan üç kg fazlayım.

Eyüp sabri tuncerin kini kullanıyorum canım sivenoda denerim tabi çıplak el ile temizlik yapmıyorum eldiven kullanıyorum sadece el yıkama için onu kullanıyorum
çocuk doktoruda nöbet ertesiymiş yarına kaldı ama dayanamıcam eşim şimdi almaya gitti araştırdım kullanıyor yazıyor yarın 2 dokrorada danışıcam 1 günden bişey olmaz sanırım derdim ilerlemesin ilerlerse çok kötü bebeklere bakamıcak duruma gelirim dokunamam edemem sanırım bu şişmede onun etkisi, sezaryanla ilgisi varmı bilmiyorum onuda sorucam, teşekkür ederim canım benim cevap için probiyotik iyi gelsin inşallah

Kızlar bu kanamalar ne zaman bitecek ya 25 gün oldu oğlumda 21 gün bitmişti ama lekelenmeydi bunda baya regli gibi azalmadı da pek
Bugün asmdeki ebe şöyle dedi, çocuğu emzirirken karında sertleşme hissedersem elimle ovarak aşağı doğru desteklemeliymişim. Bu sayede kan daha çabuk vücuttan atılıyormuş. Belki sende de işe yarar. Ben de dün itibariyle kanama biraz arttı ama öncesinde çabuk kesilecek zannetmiştim, baya az geliyordu.

Ben sordum doktora 20 gün geçtikten sonra takabilirsin dedi. Göbek konusunda bende endişeliydim ama çok şükür hafif bir şişlik dışında pek bir şey yok. Bir de üşütünce şişiyor, onu fark ettim

Canım benim göbek çevremde de kabartılar başladı dün ve üstüne üstlük kaşınıyor. Asm deki ebe doktora göster mutlaka dedi ama çok sıra vardı beklemedim. Ya yarın çocuk doktoruna göstereceğim ya da kapıdan uğrayıp kendi doktoruma bir göstereceğim.

Bana 5.gün gittiğimizde artık takabilirsin demişti bile ben almadım henüz gerçi. Ne alacağımı bilemiyorum

20. günden selammm kanamalar azaldı bebiş toplamaya başladı ama gaz sancıları da başladı ufak bi pamukçuk başlangıcımız var memeyi temizleyerek başlayacağız bakalım siz neler yaptınız

Bana 5.gün gittiğimizde artık takabilirsin demişti bile ben almadım henüz gerçi. Ne alacağımı bilemiyorum
Hastenede sorduğumda öyle dedi ama yine fikir birliğinde olmadıkları bir konu

takip ettiğim bir doktor doğum sonrası bu sayfadan almıştı. Hatta profiline de sabitlemişti paylaşımları ama birkaç kişi bedenle ilgili problem yaşayınca kaldırmış. İşbirliği olmayıp, kendisi memnun kalınca paylaşmıştı. Fiyatı da uygun, ki benim 5.günde bile pek bir şey kalmadığı için yamuna vs gibi pahalı markalar almayı düşünmüyorum açıkçası. Hazır kullanıp memnun kalan da varken

Eklentiler

• IMG_7360.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…