2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Senin anlattıkların yine daha makul, annemlerin büyümesi hele.. Ananem tarlaya gidermiş, bebek evde, süt veren emzirmek hakgetire.. Annem kaç yaşında yürümüş bilio musun, 2.5 yasında bakımsızlıktan ilgisizlikten iyi aklına gelmiş de yürümüş yani.. Ne bulurlarsa onu verıolarmıs.. Altına da bez içine toprak koyarlarmış, ama tabi öyle taşlı toprak filan degil, onların farklı toprakları oluyomus.. Rezillik sefillik açlık.. Zaten ekmek bulmak Bi nimet o zmnlar.. Yani bu dedıklerım 70li yıllar.. Çok degıl 80lerde de boyleymiş köylerde hayat, açlıktan kırılıyomus mıllet, çaylar sekerler kılıtlı sandıklarda saklanırmış.. O zmnlar cidden yaşanılan hayat hayat değilmiş

Bgun tekrar hastnye gittim iki defa nstye girdim ikisinde de sancı çıktı ve doktor çatı muayenesi de yaptı hiç açılma yok dedi , bu sefer kaçmadm çatı muayenesinden cesaretimi topladm az hafif bir ağrı oldu şuan kasiklrm ağrıyor oda kendimi kastığm için oldu ve 4 saat sonra tekrar kontrole çağırdi ama gitmedm cuma günü gideceğim inşallah bir sorun çıkmazsa sancm yok ama nstde çıktı onu da anlamadım

Senin adına çok sevindim hadi inşallah kolay bir normal doğum olur
Çok sağol canım inşallahhh
Hahahaha ay iyi güldüm ama gün tabirleri bence çok çok mantıklı çünkü neden olmasın evet en geç benim görünüyordu ama 25. Haftadan itibaren riskli göründüğü için doktorum 33-34e kadar tutabilsek keşke diyordu çok şükür 37+3lere geldik bu sefer de bizimki ben gelmiyorum hadi bakalım diyor sanırım
Ay valla bunaldım, bugun acayip halsizlik vardı yemek yiyesim yok, sırf kusmamak için yiyorum güneşi görünce dışarı çıkmak istiyorum ama bu sefer sonunu düşününce vazgecıorm
Canım cidden 37 güncellemesi ile benim geçti umarım senin de öyle olur ama şöyle birşey de var hani doğum başlamadan önce bir enerji gelir ya belki benimki öyle birseydir

Kuzum yaraların kaç günde iyileşti? Ben göbeği geçtim oturup kalkarken, yürürken ağrım olmasın yeter.
Canım benimde ilk günler biraz ağrım oluyordu 4 saatte bir parol alıyordum. İlk gün hele çok kötüydü, çişe bile tek gidememek, çocuğu beşiğinden alamamak, sürekli birine muhtaç olmak çok kötüydü. 2. Günün öğleni ayaklandım ama eve gelince öyle uzanmadım hareket halindeydim hep mecburiyetten. 4. Günden sonra baya rahatlamıştım. 6. Gün alışverişe arabayla gittim ve ağrı kesiciyi bıraktım. Çok şükür şuan iyiyim hiç ağrım yok hareketlerimde kısıtlı değil ama ağır kaldırmışsam hafif bir kesi ağrısı oluyor. Bugün mesela atlı karıncaya kızımı bindirdim 14.5 kilo biraz ağrım oldu anlık sonra geçti. Sanırım dikişler iyileşiyor tatlı tatlı kalınıyor o bölge Sen 2 gün daha dayan sonra hepsi geçecek

Sadece merakımdan soruyorum canım neden 4 saat sonra kontrole gitmedin

Benim merak ettiğim bir şey var bu sezaryen hissizliği ne zaman geçer bize gelen abla diyor ki oğlum 10 yaşında yeni geçti, doğruluk payı var mı yoksa abartıyor mu
Valla canım bir bilgim yok sadece duyduğumu aktaracağım tabii inşallah öyle değildir spor eğitmeni olduğum için haliyle 100lerce kadınla tanıştım ve hep merakımdan sormuştum hissizlik var mı diye, yıllar geçse de 1 tanesinden bile hissediyorum cevabını almadım maalesef

Bugün evde 2.günümüz. Valla ben muhtaçlığı geçtim hiç umrumda değil ki acımdan kimseyi görmüyor gözüm. Durduk yere bir ağrım yok, yatarken veya uyunken falan. Melese oturduğun yerden ve yattığın yerden kalkmak. Bide memeler yara her emdikçe ruhumu teslim ediyorum. Hiç düzeleceğimi düşünmüyorum ya.

Aa valla bunu doğumdan sonra öğrendim hiç bilmiyordum bu hissizlik olayını çok garip bir şey gerçekten

Bende senin gibiydim sabah hasta bakıcı seninle banyo yaparız bugün diyince ben daha çişimi yapamıyorum nasıl olacak demiştim sonra iki üç saat içinde ağrılar azalmaya başladı ve kalkmaya başladım. Günden güne iyileşiyorsun hele 6 7. Gün tamam bitiyor artık Ama meme ucu yarası gerçekten ilkinde her sütyeninde kan lekesi görmüş biri olarak çok zor. Bir de bebek ememiyor sürekli durmak emmek istiyor her seferinde sızlıyor. 15 20 güne de o geçer hiç merak etme geçecek hepsi. Hele ki ikincilerde memeler zaten nasır tuttuğu için anlamıyorsun bile hiç yara olmuyor

Benim merak ettiğim bir şey var bu sezaryen hissizliği ne zaman geçer bize gelen abla diyor ki oğlum 10 yaşında yeni geçti, doğruluk payı var mı yoksa abartıyor mu

1 yıl sonra biraz geçiyor.. İlk baştaki gibi hissizlik olmuyor.. Ama o bölge biraz hassas oluyo hep

Bir damla kullanıyorsun değil mi? Ben de bigaia ve symbiosis var. 5. Günü bekliyorum kullanmak için
Yok 5 damla çay kaşığına damlatıp veriyoruz. Gaz için de sordum da bağırsakları çok aktif çalışıyor damlaya gerek yok dedi. Zorlanırsanız 15 damlaya kadar momys bliss kullanabilirsin dedi

Formulu çözmüşsün erkek dilinden böyle anlasa herkes varya
Biz doğum öncesi çok zıtlaştık. Hem bana çocuk bakımında çok güveniyordu hem de benim bazı konuları abarttığımı düşünüyordu. Ama şimdi ben demeden benim gebelik öncesi dediğim şeyleri kendisi benden önce yapıyor aileler konusunda da başlarda o dengeyi kuramamıştım, yanlış anlıyordu. Ama şimdi bir şeyleri karşı tarafın iyiyliği (!) şeklinde anlatınca durup mantıklı düşünüyor. Ama yok şikayet gibi olursa hemen ailesini savunmaya geçiyor. E ne gerek var huzuru başkaları için kaçırmaya 1 yıllık evlilikte böyle buldum çözümü

Diyorum ya hep 10 kere bıkmadan usanmadan anlatcan o şeyi erkege.. Baska turlu kafalarına girmio.. Zıtlaşınca damarlarına basınca kesınlıkle ters tepiyor.. Tatlı tatlı işlicen valla

Ya kızlar acil buna cvp verin bari.. Aksamdan beri sağ bacağımın diz arkası rahat hareket ettiremiorm.. Orda varis var, ağrı mı yaptı anlamadım.. Pıhtı fılan dio varis için.. Kafam karıstı.. Zırt pırt acile de gitmek istemiyorum, acildeki doktorla akraba çıkcam yakında, gecen girerken tanıyorum sizi dedi direkt

Bana bir tane varisim var hemen üstünde pıt dedi bir şey oldu bacak bacak üstüne atarken bir baktım morluk gibi varis çıkmış. Sonra doktora sordum varis değil bir yere vurmuşsun dedi ama o an vurmadığıma eminim. Ben hep varis sandım doğumdan sonra baktım 10. Gün filan geçmiş demek ki gerçekten bir yere vurmuşum sen bir kontrol et ben gitmemiştim doktora ama kontrolde göstermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…