2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Geçmiş olsun. Cildiyeye gitmek gerek. Altta yatan başka bir neden yoksa genelde geçiyor kendi kendine. Gıda veya kozmetik/kimyasal ürünler de tetikleyebiliyor. Muhtemelen emzirirken kullanılabilecek bir krem falan verir doktor veya detaylı teste yönlendirir alerjeni bulmak için ama bildiğim kadarıyla gebelik veya doğum sonrası oluşan kurdeşenler sebepsiz de olabiliyor.

Stres de iyi gelmez cilt hastalıklarına, panik yapmamak gerek. Bebek ve emzirme için bir sorun teşkil etmiyordur büyük ihtimalle.

Günaydın kızlar, doğum öncesi son kontrole geldim tahlil için kan verdim. Bebek geçen hafta hiç kilo almamıştı ya bu hafta da hiç almamış normal mi bu valla yarın doğurcam ama kafama takıldı. Doktor da kan akışı iyi suyu iyi o yüzden sıkıntı yok dedi yine de sebebini anlamadım

Benim bebeğim de son iki haftada kilo almamış. Doktor 3 kg üzerinde görünüyor ve sıvıda azalma yokmuş diye önemsemedi

Canım verilen ilaçlar alerji yapmış olabilir mi bende doğumdan sonra aşırı kaşınmaya başladım göğüslerim karnım vs hiç durmadı. Ama 2 saat sonra baktılar iyice kaşıntım arttı hemen ilacı değiştirdiler. Dediler ki ilaç alerji yapmış. Kendini sıkıntıya soktuysan da kurdeşen oluyormuş sanırım çok çok geçmiş olsun

Ben de zaten tamamen gidiyor olarak kast etmemistim canım ucu açık yazmışım yani bana şöyle tabir ediyorlardı " hani böyle başkası dokunuyormus gibi, ya da tamam evet hissetmekse var ama sanki o bölge benim değilmiş gibi, ya da kaslarım yer değiştirmiş gibi ( spor yaptirirken karın kaslarınızi kullanın dedigimde aldığım cevaplar bunlardi )

Yok kuzum hiç bir uyuşukluk yok. Karnımın tüm içi ağrıyor Diğerlerinde de uyuşukluk olmamıştı. Bi de benim ilk sezaryenim çok kesilmişti. Şimdikine daha hiç bakamadım. Bugün sezaryenin 5.günü ama yatarken kalkarken sıkıntı yaşıyorum hala. Bi de ara ara ense baş ağrısı çok oluyor gerçekten hayat kalitem çok düşüyor

canım ben bunun daha beterini yaşadım kızımda.Doğumun ikinci günü göğüs altımdan ayaklarıma kadar kocaman kocaman şişlikler kaşıntı acı her türlüsünü yaşadım 10 gün sürdü. Devamlı ılık duş sabunsuz ve iki kere iğne yaptırdım.Acile gidip decort yaptırt o çok rahatlatıyor

Canım antibiyotik kullandın mı yan etki yapmıs olabilir tanıdıgım öyle oldu da

İlk günler bende bakamadım ön kameradan doktor foto isteyince bir baktım moralim bozuldu şimdi daha iyi dikişlerde Bende de hiç ense baş ağrısı olmadı hepimizi ayrı ayrı etkiliyor demekki Ayağa kalkmak çok zordu benim içinde sağ bacağım kendine baya bir gelemedi hep hissizlik vardı. İğne yapıyorlardı 2. Gün baldırdan o zaman bile hiç hissedemiyordum

Noolcak acaba.. Antıbıyotık fılan mı vercekler acep
Cok gecmiş olsun canım sonucu haber ver
Kızlar pazartesi günü ben gitmiştim dikişlerim alınmıştı. O gün zaten orası kızarık ve şişti. Doktor anladı enfeksiyon olmuş iltihaplanmış dedi. Krem ve antibiyotik yazdı akarsa gel dedi ve akmaya başladı maalesef hemen gittik bugün. Korktuğum basıma geldi doktor sivilce sıkar gibi sıkarak patlattı ve içini boşalttı çok acılı bi işlem. Sonra gazlı bez ile kapattı. Yüz üstü yat ki aksın dedi. Pazartesi tekrar gideceğim

Dikiş aldırmak mı dikiş aldırmak mı kaldı ya, enteresan...
Çok geçmiş olsun.. Bence bundan sonra kendını kesınlıkle yorma, yat dinlen hep dikişler toparlanana kadar.. Bi daha olmasın ya

söylüyorsun canım hele kendi çocuğun söz konusuysa kimse umrunda olmuyormuş. Ben annem bile çocuğu bazen yanına yatırıyor ben rahat edeyim diye, aman burnunu kapadı mı, eldivenini çıkarıp duruyor bizimki aman yüzünü tırnakladı mı bişey oldu mu diye içim tedirgin oluyor valla daha telefonda böyle birde gelecekler o zaman bir posta daha saçmalayacak o perdeye geçmedik henüz:)) herkesin yardımcısı olsun zor işler:))

Kızlar bu arada gece hiç uyku yok bizde hep ağlıyor emme de sıkıntı yok dün sağ göğsümden emzirdim soldan emzirdim yatırdım yarım saat uyuyor en fazla, yine acıkıyor mama yaptım üstüne hala ağlıyor. Doymak bilmiyor valla maşallah canım çıktı artık Sonra karnına doğru ayaklarını çekiyor gaz sancısı var sanırım ama ne yapsak susmuyor gündüzleri ise tam tersi. Gece ne olacak böyle bilemedim

Arkadaşlar benim 5-6 dakikada bir kasılmalarım oluyor. Neredeyse hiç ağrı hissetmiyorum. Sadece rahim kasılıp toplanıyor. Sizce doğuma işaret olabilir mi? Ağrıyı mı beklemeliyim?
Canım devam ediyor mu? Nasılsın? Geliyor mu yoksa bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…