2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Yok cnm bildiğin varis bnmkı.. İlk gebelıkten de vardı.. Şimdi de var ve arttı zaten.. Midem Bi yandan bacagım Bi yandan.. Ay bugun nooldu anlamadm

Ne güzel ifade etmişsin. Eskiden bunlar varmış doğru bilinen yanlışları yaptıkları için bebek ölümleri de çok fazlaymış. O yüzden zaten şimdi çok dikkat ediliyor. Topuk iğnesi yokmuş mesela benim zamanımda ama Allah korusun sma diye bir hastalık var gündemde mesela. Yanlış bildiklerini kabul etmiyorlar ısrarla yok nar suyu yok şeker suyu yok limon suyu. Göbek bağı düşmeden yıka bişey olmaz. Ya ne biliyorsun 3 gün daha beklerim çocuğum yıkanmazsa bişey olmaz ama enfeksiyon kapsa o an birşey olabilir. Kucağa gelmezse anne bebek bağı kuramaz. Güven güvensizlik bu dönemde kurulur. Böyle söylüyorsun ya birde sana cahil muamelesi yapıyorlar

Aa valla bunu doğumdan sonra öğrendim hiç bilmiyordum bu hissizlik olayını çok garip bir şey gerçekten
Ben apandisit ameliyatı olmuştum 10 yıl önce o bile hala hissiz o yüzden sezaryeni düşünemiyorum gariptir illaki
Canım Allah esirgesin pıhtı atsa şişme ve çok çok morarma da onu takip eder. Bence sen takip et şikayetin artarsa öyle git acile
Of resmen yaşadıklarını okurken yaşadım ve doğumdan sonra kendimi gördüm .. yahu bu kv Ler neden böyle? Bu hakkı onlara kim veriyor ? Yahu ben sırf senin sözünü dinleyeceğim dediklerini yapacağım diye çocuğuma birşey olursa ne olacak ? O zaman onun hesabını sen mi vereceksin kaynana ? Allah esirgesin kv yüzünden birşey olsa senin yüzünden desen üzerine alınırsa kendini gram suçlu hissederse ne olayım.. höf gece gece sinir basti Allah yardımcın olsun canım sen yine 1-2 kelime söyleyebiliyorsun ben onu da soyleyemiyorum :/ ( yani simdilik, çocuk doğduktan sonra benim de cadı tirnaklarim çıkar elbet )

Benim merak ettiğim bir şey var bu sezaryen hissizliği ne zaman geçer bize gelen abla diyor ki oğlum 10 yaşında yeni geçti, doğruluk payı var mı yoksa abartıyor mu

İlk ben mi olucam bilmem ama benim his kaybım hiç olmadı doğum yaptım eve geldim duş filan aldıktan sonra kuruluyodum dikiş üstünü evet hafif uyuşukluk vardı ama hep dokunuşlarını hissediyordum. 15 gün sonda uyuşuklukta geçmişti. Daha 24 ay olmasına rağmen benim dikiş izim bile kapanmıştı. Minicik bir çizgi vardı küçük serçe parmak boyutunda ve uçlu kalemle çizilmiş kalınlıkta. Umarım 2.de aynı olur. Aynı doktor yapacak

Ayy evet yaaa. Geçmese zaten 2.ler 3.ler yapılmaz

Benim merak ettiğim bir şey var bu sezaryen hissizliği ne zaman geçer bize gelen abla diyor ki oğlum 10 yaşında yeni geçti, doğruluk payı var mı yoksa abartıyor mu
6. Yılım hala his yoktu gelecegınden ümidimi kesmıstım ki yeni bir kesi ile yeni hissislikler olustu

İlk değilsin 3. Sezaryenim fazlasıyla hissediyorum hatta kesi yerini

Kızlar günaydın açılmış mamaları bozulmadan önce verebileceğimiz yerler var mı? Aralık başında mamayı açalı 3 hafta olmuş olacak ve bitmeyecek ister istemez. Çevremde de mamayla beslenen bebek yok

6. Yılım hala his yoktu gelecegınden ümidimi kesmıstım ki yeni bir kesi ile yeni hissislikler olustu
Haha gerçekten neden söylemediniz bu konuyu aynı yer kesiliyor dimi ikincide de
İlk değilsin 3. Sezaryenim fazlasıyla hissediyorum hatta kesi yerini
Kesi yeri değil de kesilen yerin üst kısmı aslında uyuşukluk hissizlik var
Ya benimde kesilen yerin üst kısmında uyuşukluk var tamamen his kaybı gibi değil de uyuşukluk şeklinde bakalım bizim nasıl olacak ben doktora hocam makat gelişler çok kesiliyormuş çok kesmemeye çalışın olur mu dedim ameliyattan önce 12 cm kesilecek tüm ameliyatlarda böyle makatın pozisyonuna ve o an ki durumuna göre değişir dedi. Hastaneden çıkarken de hemşire kurutucu sürerken dedim çok mu kesilmiş makattı filan dedim yok dedi ama bakalım ne kadar kalacak iz
Ben apandisit ameliyatı olmuştum 10 yıl önce o bile hala hissiz o yüzden sezaryeni düşünemiyorum gariptir illaki
Haha

Doğum sonrası kurdeşen döküyorum araştırdım yaşayan bi çok insan var ve geçmiyo diye yakınıyolar vücuduma yayıldı iyice göz kapaklarımda şişti kaşıntısını söylemiyorum bile kantoron sürdüm fayda etmedi

Eklentiler

• IMG_5688.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 62
Hanı sen sordun ya bende şşş sus sımdı demeyelım dedım
Yavaş yavaş söylemek ıstedım bırden bılme dıye

Sağlık ocağına ver istersen.. İhtiyacı olana ulastırırlar onlar

Neden oluyomus peki ya

Ben rısk alma derım bısey mısey olur sonucta gıda yanı. Acılmamıs olsa tamam ama acılmısa guvenıp yedırmez kımse. Tanıdık olmazsa.

Neden oluyomus peki ya
Sezaryan sonrası kullanılan ilaçlarda tetikliyomuş zaten cildim hassas geldi buldu beni rüyanda çıkmış oldu valla o günden beri sıkıntıdayım cildiyeye mi gidiyim kafın doğuma mı soruyum napıyım bilemedim

Aynen Bi de ikimizde telaşlı gibiydik, tam hatırlamıyorum ama hastane gibi bi ortamdı sanki
Kadın doguma gitsen de cildiyeye yönlendirirler muhtemelen.. Emzirme de şimdi sorun, nası ilaç verecekler acaba.. Çok üzüldüm inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…