2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Şu an umarım büyür ve bana benzemez diye düşünüyorum. Eşim zaten kaynanamı eve almayacağını söyledi. uzunca bir süre ne görmek ne de konuşmak istemiyorum. Ama bir araya geldiğimizde nispet yapacağım.

Kızlar ne zamana kadar 2 saatte bir emzirmemiz gerekiyor benim bazen 3 saati buluyor 2 si aynı anda uyanıyor daha doğurusu kızımı ilk emziriyorum mıymıy yavaş yavaş memede gözünü kapatıyo öyle kalıyım diyo bende yatırıyorum oğlumu alıyorum onu uyandırıyım eediyiö derken kızım yatakta ağlıyo aranmaya başlıyor sanki aç kaçmış görseniz eşim aç bu kız aç diyip duruyor memeye gelince çekmiyor öyle tamdoyana kadar böyle devam ediyor sarılık riskimiz hiç olmadı, bugün ilk banyolarını yaptırdık küçücükler korka korka hele annem gözünde büyüttü nasıl yıkıcaz çok küçüklerr diye ben daha soğuk kanlı yaklaştım ilk kez Allah bi güç veriyor gerçekten sonra dediki sen tekte yıkarsın

Anne sütü alıyor bizimki de sadece. 3750 doğmuştu, sekiz gün sonra 3660 la taburcu ettiler. Kilo alımları hemen hemen aynıymış, iştahlı bebişler

Ya bizim doktor rahat rahat yıkayın sonra göbeği iyice kurularsınız dedi. Dedim saç kurutma makinesiyle falan kurutayım mı, kurulayamazsan öyle yap dedi. Ay yıkayacağız artık galiba.

Dün beş yaşındaki oğlum bile gelip anne göbeği düşmüştür artık, kokmaya başlamış kardeş dedi(göbek düşmesini niye kokmakla bağdaştırdıysa artık) bana pudra kokusu gibi geldiği için kokusu hiç rahatsız olmuyorum da eşime de kokmuş

Yok çok şükür bu kez yaşamadım ama anestezinin ağrısını atamadım bu kez de. Baş ve boyun bölgem çok kötü. Nasıl geçecek bilmiyorum eğilip çocuğu bile alamıyorum başımdan

Yarın kaçta canim ? Yarın doğuran sayımız 3 oldu hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

Tesekkur ederim bu ara takip edemediğim icin bilmiyorum senin de mi yarin doğumun? Saat 6 da hastaneye yatis yapmami soyledi. Ikinci dogumu olacakmis benimki. 9:30 da cikmis olursun dogumdan dedi.

Çok teşekkür ederim canım inşallah bundan sonra her şey daha iyiye gider de baska seyler basıma gelmez

Kızlar bebeğin dördüncü günü sağlık ocağına gitmiştim ya ebe yanlıs tartmış bize önce verir demişti 2550 gram demişti. Bebeğim zaten 2500 doğmuştu bende dedim ki iyi bari verdikten sonra almış 50 gr üstüne bile cıkmış ama ebe dediğim gibi yanlış tartmış. Pazartesi 1 haftalık kontrolüne gittiğimizde bebisim 2.400 geldi üzüldük acıkcası bir hafta sonra tekrar gideceğiz almış olur mu acaba?

İşte bu bilio musun.. Kocan sana destekse kapını kapadıktan sonra gerisi faso fiso vız gelir insana kendı yuvanda mutluysan dusunme hiç bunları.. Cidden kaynanaları tv izler gibi yapın kızlar, cidden çok işe yarıyor bana da hala demişti, o da kaynanasına aynısını yapmış, kafası rahat etmiş yani.. Tv izliyomus gibi düşünün

Kızlar selam. Evde 3.gecemiz olacak bu gece. Yeni düzene alışmaya çalışıyoruz hep beraber ilk gecemiz sakindi, dün gece biraz aksiyonlu geçti. İnşallah bu gece de sakin geçer. Orada yıkamışlar sürekli ama bugün evde ilk banyomuzu da yaptık.

Mesajlar birikmişti çok hızlı geçtim. Doğum yapan varsa gözleri aydın olsun. Sağlıkla büyütsünler inşallah

Hasta olanlara da geçmiş olsun. Bu spinal mi bizi bu hale getiren bilemiyorum

Yok çok şükür bu kez yaşamadım ama anestezinin ağrısını atamadım bu kez de. Baş ve boyun bölgem çok kötü. Nasıl geçecek bilmiyorum eğilip çocuğu bile alamıyorum başımdan
Ahh kaç gün çektim onu ağrıdıkca uzan bana o iyi geldi gibi bide kendini dene sende uzanında o omuzumdaki yük gidiyodu sanki dünyalar benim olmuş gibiydi nescafede tükettim hafifletiyo kısa süreliğine umarım hemen geçer

Bu arada şimdi banyo yaptık yazınca aklıma geldi. Banyodan sonra kulağı için bişey yapmak lazım mı illa? Kaçırmamaya da dikkat ettim ama sonra aklımdan çıktı. Giyinmeden önce meme derdine düştü unutmuşum.

Doğum öncesi anestezi uzmanı herhangi baş ağrısı vs olursa günde 2 sade neskafe demişti. Burada kızlarda hep yazıyorlardı. Denedin mi hiç.. Çok geçmiş olsun.

Yanlıs tarttgını nasıl anladınz?

3750 miiii maşallah sübhanallah tüütütü kız naaptın içerideyken neyle besledin bayagı bayagı hakiki tosun paşa kıvamında helal olsun tosuna yarasın sütler lokur lokur
Bnmkı de ileri diolar ama ben pek anlamıyorum, bide yanılma payı olur dıye önemsemiyorum.. En son 36 hafta başında 2900 ölçüldü.. İleri dio doktorlar genelde seker soruyo ama seker testı yaptıramadım acıkcası cok onemsememiştim de, ama gecen açlık tokluk kan şekerine bakıldı, sonuc gayet iyiydi.. Bu haftaları da görmedgm için bilmiyorm hiç normal mi.. Sadece Eymen 33 haftalıkken 1800kg dogmustu, bu 33 haftalıkken 2100kg fılandı.. Ordan ileri oldugunu bende dusundum.. Tabi dogunca anlasılır daha cok

Dikkat et kulagına da.. Ekstra bişey yapmana gerek yok.. Öyle kolayca su kaçmıyor ya.. Sadece foşur foşur kulagına direkt su dökme o da olmuycagı için kulagına kacmaz merak etme

Bu arada çok sevindim senın için.. Sankı kendıme olmus gibi.. Eskı gunlerim geldi aklıma eve gelınce o ne mutluluk oluyo varya, cok guzel hisler guzel telaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…