- 19 Ocak 2023
- 960
- 1.209
- 43
- 27
Şu an umarım büyür ve bana benzemez diye düşünüyorum. Eşim zaten kaynanamı eve almayacağını söyledi. uzunca bir süre ne görmek ne de konuşmak istemiyorum. Ama bir araya geldiğimizde nispet yapacağım.Kendimi örnek veriyim sana kp nefret ederim hamileliğim boyunca çocuklaarım benzer diye çok korktum takıntı haline geldi anlatamam ama çok küçük doğdular benziyo gibi şuan kendide gelip eetkek bana benziyo dedi aklımı oynatıcaktım o an ama değişiceğine inanıyorum adamdan nefret ediyorum diye çocuğumu çirkin görmedim,
Ne güzel sana benziyor daha ne istiyosun şuan lohusalığın etkisinde olabilirsin, hemen çık o durumdan git sarıl kokla bebegini sana ihtiyacı var geçicek bu durumda, kv gelince konuşma onunla arama gösterme bile çocuğunu her seferinde bana benziyo ne güzel de nispet yap
Al benden de o kadar bende hala yıkamadım ha bire siliyorum yavrumuBizimde baya kuru ama bir türlü düşmedi Bu arada kilosuna maşallah canım nasıl besliyorsun bebişi.Benim yavrum 3010 Gr doğdu.Hastaneden çıktığımızda 2800 dü.13 Kasım'da 3300gr olmuştu sadece anne sütü alıyor.Bakalım yarın ne kadar olmuşuz Yıkarken göbeğini nasıl kollayacaksın kuzum ya ben çok korkuyorum
Yok çok şükür bu kez yaşamadım ama anestezinin ağrısını atamadım bu kez de. Baş ve boyun bölgem çok kötü. Nasıl geçecek bilmiyorum eğilip çocuğu bile alamıyorum başımdanO dediğin benim ayak tabanlarında be üzerinde var vücuduma noktalar atıyor bi, ürederm vardı bende egzamam için kullanmıştım onu buluyum bi olmadı inşallah atmamışımdır,
Kadın doğum doktorunu aradım yerinde yokmuş arıcak bakalım o ne diceksağolasın canım bu sefer yaşama sende inşallah
Yarın kaçta canim ? Yarın doğuran sayımız 3 oldu hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahMerhaba arkadaslar bir suredir bakamadim buraya. Doğum yapan olmustur muhtemelen saglikla guzel gunlerde buyusun bebisler anneli babaliYatak istirahatindeydim. 2-3 haftadir sancili oldugum icin. Yarin bebegim doguyor cok sukur. 37+6 olacagim ancak bu kadar durabildi. Daha fazla beklemek riskli olur. Gecenin bir yarisi suyunun gelmesi veya kanamayla gelmeni istemiyorum dedi. Panik oluyor gebeler hersey daha zor oluyor oyle dedi ki hakli ilk bebegimde suyla gitmistim o sezeryanim en zoruydu. 3250 gorunuyor bakalim kac kilo dogacak. Cok heyecanliyim gercekten. 3.bebegim de olsa hepsi ayri heyecan
Yarın kaçta canim ? Yarın doğuran sayımız 3 oldu hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Alıntiyi eklemeyi unutmusumTesekkur ederimbu ara takip edemediğim icin bilmiyorum senin de mi yarin doğumun? Saat 6 da hastaneye yatis yapmami soyledi. Ikinci dogumu olacakmis benimki. 9:30 da cikmis olursun dogumdan dedi.
Aa cok güzel erkenden alacak. Benim de inşallah 14:30 15:00 gibi olacakTesekkur ederimbu ara takip edemediğim icin bilmiyorum senin de mi yarin doğumun? Saat 6 da hastaneye yatis yapmami soyledi. Ikinci dogumu olacakmis benimki. 9:30 da cikmis olursun dogumdan dedi.
Çok teşekkür ederim canım inşallah bundan sonra her şey daha iyiye gider de baska seyler basıma gelmezİnan ediyorum, çok da üzüldüm.. Ikısıne sag salim kavusmusken ınsanın kendı derdi olması zor.. Allah şifa versin inşallah
Aynı sekıldeyagmurcicegii ne de üzüldüm.. Önce kendimizi iyi etmemiz lazım işte ne olursa olsun.. Bu sefer süreç uzuyor daha kötü oluyo.. Dikkat edin kızlar dikişlerinize, kendinize, takvıye fılan ıhmal etmeyin.. İnşallah düzelirsiniz
Aa cok güzel erkenden alacak. Benim de inşallah 14:30 15:00 gibi olacak
Valla eşim sağ olsun gönderdi. Eşim sürekli ben seni çok seviyorum çok beğeniyorum o yüzden Rabbim senin gibi bir evlat nasip etti diyor. Öyle bir kadından böyle bir adam nasıl çıktı anlayamıyorum. Ayrıca çok teşekkür ederim
Ahh kaç gün çektim onu ağrıdıkca uzan bana o iyi geldi gibi bide kendini dene sende uzanında o omuzumdaki yük gidiyodu sanki dünyalar benim olmuş gibiydi nescafede tükettim hafifletiyo kısa süreliğine umarım hemen geçerYok çok şükür bu kez yaşamadım ama anestezinin ağrısını atamadım bu kez de. Baş ve boyun bölgem çok kötü. Nasıl geçecek bilmiyorum eğilip çocuğu bile alamıyorum başımdan
Doğum öncesi anestezi uzmanı herhangi baş ağrısı vs olursa günde 2 sade neskafe demişti. Burada kızlarda hep yazıyorlardı. Denedin mi hiç.. Çok geçmiş olsun.Yok çok şükür bu kez yaşamadım ama anestezinin ağrısını atamadım bu kez de. Baş ve boyun bölgem çok kötü. Nasıl geçecek bilmiyorum eğilip çocuğu bile alamıyorum başımdan
Kızlar bebeğin dördüncü günü sağlık ocağına gitmiştim ya ebe yanlıs tartmış bize önce verir demişti 2550 gram demişti. Bebeğim zaten 2500 doğmuştu bende dedim ki iyi bari verdikten sonra almış 50 gr üstüne bile cıkmış ama ebe dediğim gibi yanlış tartmış. Pazartesi 1 haftalık kontrolüne gittiğimizde bebisim 2.400 geldi üzüldük acıkcasıbir hafta sonra tekrar gideceğiz almış olur mu acaba?
Anne sütü alıyor bizimki de sadece. 3750 doğmuştu, sekiz gün sonra 3660 la taburcu ettiler. Kilo alımları hemen hemen aynıymış, iştahlı bebişler
Ya bizim doktor rahat rahat yıkayın sonra göbeği iyice kurularsınız dedi. Dedim saç kurutma makinesiyle falan kurutayım mı, kurulayamazsan öyle yap dedi. Ay yıkayacağız artık galiba.
Dün beş yaşındaki oğlum bile gelip anne göbeği düşmüştür artık, kokmaya başlamış kardeş dedi(göbek düşmesini niye kokmakla bağdaştırdıysa artık) bana pudra kokusu gibi geldiği için kokusu hiç rahatsız olmuyorum da eşime de kokmuş
Bu arada şimdi banyo yaptık yazınca aklıma geldi. Banyodan sonra kulağı için bişey yapmak lazım mı illa? Kaçırmamaya da dikkat ettim ama sonra aklımdan çıktı. Giyinmeden önce meme derdine düştü unutmuşum.
Çünkü 1. haftasında çocuk doktoruna götürdük 2.400 geldi. Sağlık ocağına da gitti o gün baska bi ebe tarttı yine 2.400 gr geldi.Yanlıs tarttgını nasıl anladınz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?