2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Ya bizde ırsi galiba ben de 4 civarı doğmuşum, oğlum da 3.800 doğmuştu. Bu sefer benim doktorum da şekere taktı bu yüzden. Hem yükleme yaptırdı, hem dahiliyeye yollayıp açlık tokluk baktırdı, bir türlü ikna olmadı. Zaten bebek çok önde gittiği için zamanını beklersek eski sezaryen yerinden rüptür olabilir diye 37+2 de aldı yavrumu.

O genetık olayına inanıyorum.. Gerçekten oyle yani.. Tombik bebek olunca cocugunda tombik oluyo.. Genlerle aktarılıo..
Bebek buyuk olunca da mı rüptür olabılıomuş? O zmn haftaya sankı bana da gün verir gibi eger yıne kılo aldıysa.. Nstler fılan da tertemiz gercı benım

Benim hem bebek üç hafta kadar önden gidiyordu hem su fazlaydı ve usgde bayağı incelmiş görünüyordu kesi yeri. Zaten kıl kadar bir şey tutuyormuş cidden demişti operasyondan sonra.

Benim hem bebek üç hafta kadar önden gidiyordu hem su fazlaydı ve usgde bayağı incelmiş görünüyordu kesi yeri. Zaten kıl kadar bir şey tutuyormuş cidden demişti operasyondan sonra.

Senın bayagı ileri.. Bnm Bı bucuk hafta filan olarak ölçüo ultrason.. Kesi yerini bilmiyorum hiç.. Genelde kan akışını pozisyonu kılosunu söyluyo doktor.. Pzt gidince artık bellı olur diye dusunuyorum ama bakalım

O zmn bıraz kurcalamak mı lazım acaba zamanlama da mük yani
Bende göbek bağını bilmiyorum, kuvozdeyken düşmüştü Eymenin
Bizimkinin göbeği bayağı kurumuş aslında, ince bir şey tutuyormuş. Doktor kurcalarken içim hop etti ama bir şey olmaz bir şey olmaz deyip durdu

Doğum öncesi anestezi uzmanı herhangi baş ağrısı vs olursa günde 2 sade neskafe demişti. Burada kızlarda hep yazıyorlardı. Denedin mi hiç.. Çok geçmiş olsun.
Ahh o kadar zor ki üç büyük kupayla filtre içiyorum bana mısın demiyor. Kaç gün sürecek merak ediyorum inşallah çabuk geçer delirecek gibi oluyorum

Maşallah bebişe Benim büyük kızımında 13 14 günlük düşmüştü, düştükten sonrada 48 saat bekleyin diyorlar ya bizimde yıkamamız 15 16 günü bulmuştu. Bir gün daha bekle bence bir şey olmaz hava da sıcak değil isilik riski de yok

Bu bebişte 5. Gün düştü 7. Gün yıkamaya başladık her gün yıkıyoruz işte ama baya telaşlı iki çocuğu her gün yıka giydir. Akşamları baya cümbüş var evde

Bana gündüz 3 saat gece 4 saatte bir emse yeter dediler canım ama ben saate hiç bakmıyorum aranıyorsa veriyorum. 3 saat nadir uyuyor ama uyuyorsa da uyandırmıyorum o acıkınca uyanıyor. Bunda çok rahat davranıyorum ilkinde üstünü bile giydiremeyen ben bunu daha şimdiden tek başıma yıkayabiliyorum Büyük kızımda biraz sakinleşse kıskançlık azalsa hayat çok güzel olacak ama bende ondan çok çekiyorum

Tabini alır günde 20 ile 50 gram arası alıyorlar 10 gün içinde sanırım doğum kilosunun yakalanması gerekiyor sen kontrole gittiğinde probiyotik kullanmıyorsanız ondan iste daha hızlı toparlar

Akşam düştü ya bizimki yıkamak için soyarken fark ettik. Yıkadık valla, mis koktu yavrum sonunda, gazamız mübarek olsun

Akşam düştü ya bizimki yıkamak için soyarken fark ettik. Yıkadık valla, mis koktu yavrum sonunda, gazamız mübarek olsun
Bizimde göbek düşmüş zıbının içinde kalmış gece karanlıkta farkettim baya aradım yerlere baktım yatağın içine baktım Sabah dedesine verdim sanırım camiye gömdü haha Oh rahat rahat uyur şimdi baya bir kendine gelemiyorlar banyo yapınca

Bizimki oradayken düşmüş. Verdiler. duruyor öyle şimdilik. Ama ne zaman düştü diye sormak gelmedi hiç aklıma

Son haftalarda ki kilo tahmini tam tutmuyor, sondan bir hafta önceki kontrolünden 300 gr daha fazla doğdu, kafana takma

Belden iğneyi hisseden kimse yok merak etme. Bebegıne saglıkla kavusmayı dusununce hıc bısey hıssetmıyorsun emın ol.
Ahh o kadar zor ki üç büyük kupayla filtre içiyorum bana mısın demiyor. Kaç gün sürecek merak ediyorum inşallah çabuk geçer delirecek gibi oluyorum
Filtre hafıf canım granül içsene bana ondan dedi gunde 2 tane neskafe yani.
Ben fırsat bulup içemiyorum o ayrı

Kızlar gaz damlasını kac damla verıyorsunuz nurse harveys yazmıs doktor ama kac damla oldugunu yazmamıs.
Birde dün biz kontrole gıttık hafıf sarılık baslangıcı var ama bol bol emzır 10 gun sonra gel dedı. Kılo olarak 2600 demıslerdı dogımda 5 gun sonra 2700 cıktık normal mi ? Kılo vermemız gerekmıyormuydu ılk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…