2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Probiyotik nbl verdi bize doktor, altı damla.
Prospektüsünde yaşa veya kg a göre yazmıyor mu dozu?

Verip almıştır herhalde. Doğumdan sonra yüzde ona yakın kg kaybı normal diye biliyoruz ama şart da değildir belki.

Biz onu hiç kullanmadık doktor şuan gaz damlasına gerek yok dedi bir de bizde. Ama başka bir damla için 15 damlaya kadar verebilirsin demişti belki eczacıyı da arayıp sorabilirsin Biz 3250 doğduk 3050 çıktık hastaneden daha yeni 3640 mı öyle bir şey olduk 15 günde. Bence gayet iyiymiş kilo alımı ilk 10 günde doğum kilosunu yakalaması yeterli demişlerdi Sizde belki kan uyuşmazlığı vardı sanırım onda biraz sarılık riski oluyormuş o yüzden bol bol emzir demişlerdir yoksa kilo alımı çok iyi

Kızlar şu kağıt törpüden verim alan var mı? Geçen gün üşenmeyip yarım saat uğraşmıştım resmen, ertesi gün sanki hiç törpü değmemiş gibi yeniden bitmişti tırnaklar.

Ben çocuk çakısıyla giriştim dayanamayıp. Bir şey olmadı çok şükür ama stres yapıyor insan çakıyla da, bir yerini keseceğim diye (ilk oğlumda ne yaptığımızı hiç hatırlamıyorum, yedi sekiz aylıkken çakıyla kestiğimi hatırlıyorum ama öncesi kayıp.)

Spring05 sanırım ılk 2 ay törpü 2. Aydan sonra tetenoz asısından sonra makas demişti .

Yazıyor ama cok geldı bana kullanan varsa kac demıs ona göre vereyım bende dedım . Ama erken gıbıde damlaya sankı bılemedım.
Bıze 2600 dendi doğum kilosu hastaneden cıkarken kımse ölçmedi 5. Gün gittik saglık ocagında 2760 hastanede 2740 cıktı. Doktor bi yorum yapmadı .
Yok şükür şanslı doğdu miniğim annesinin kanını almış
Ayy emzırmekten mamadan sagmaktan zorla uyandırmaktan anam ağladı Neyse ne diyoruz çok şükür rabbim olmayana versin

Canım benim bebekler küçük ya sarılık riskimiz yok ama yinde çabuk büyüsünler diye mama takviyeside günde 2 kez yapıyorum uyandırmak işkence uyanınca uyumalarıda aynı şekilde onu uyandırana kadar sütler akıyor hep deli oluyorum, biraz daha var sanırım 3 saat sürüyo şuan uyandırmakla zaten bi 20 günlük olalım 4 saate geçerim ve rahaatlarım inşallah bende çok sakinim ilkine göre ama çok küçükler gerçekten biraz ele avuca gelsinler daha rahat olucam
Ahh kızım bugün keşke 2 kardeşim olmasaydı dedi neden dedim ikisi birden ağlıyor dedi
Gidip gelip seviyor başlarını okşuyor bugün ayaklarını öptürdüm erkek kardeşinin sevindi korkuyorum yanlış bişey yapar diye tek bırakamıyorum şuan kıskandığını hissediyorum eşim iznini uzattı 1 hafta daha sonra tek olucam nasıl yapıcam bilmiyorum

Spring05 sanırım ılk 2 ay törpü 2. Aydan sonra tetenoz asısından sonra makas demişti .
Ah evet ben tırnak makası değilde bebek makası varya onunla çok rahat kesiyorum. Bebekte eve gelir gelmez kesmiştim hep yüzünü çiziyordu. Bir haftalık kontrolde doktor anladı hemen tetanoz yapılmayan çocuğun tırnağı kesilmez diyerek beni tersledi 2 ay törpüymüş sonuç olarak

Haklısın canım zor gerçekten, bence gayet iyi gidiyorsunuz Bir de o sağma makinesi aparatlarını yıkamak var tam bir zulümdü

Tırnak makası taraftarıyım ben bende 40 gün kesmemiştim, 40ında kesmiştim.. Oyle hatırlıyorum

Göğsüne anne sütü sürüp gümüş kapak kapatabilirsin ben de kabukları yarım günde attı. Bir de silikon göğüs ucu hayat kurtarıcı onu kullan

Kızlar, tecrübeli anneler, ben süt sagma makinesiyle sütümü sagiyorum. Bir göğsümden daha sıvı ve fazla süt geliyor diğerinden daha az ve kıvamlı geliyor. Bu göğsümden başından beri koyu sarı kremsi parçalar da geliyor. Bunlar sütün yağı mi acaba? Bu yüzden mi az geliyor bu göğsümden? Benzer durum yaşayan var mı?

Çikolata granül kapsül filtre hepsini içtim asla geçmiyor hemşireyi aradım inanmayacaksınız ama kola iç dedi normalde içmem ama onu da içtim. Üstüne doktorum iki maden suyu tüket hergün dedi. Kafamı sabit tutunca hafifliyor onun haricinde kötüyüm.Hayırlısı bakalım

Bir nevi psikolojik baskı yapmış üstünde oğlun babasına bezese başka bir şeyden seni yetersiz hissettirecekti çünkü kendisi mutsuz başkalarıda mutsuz olsun istiyor çok var böyle insanlar o yüzden ya eşine söyle annesini uyarsın yada gitsin yoksa senin için zor olacak

Canım hiiçç dert etme o kim ki seni böyle üzebiliyor. Sen çok güzelsin ve bebeğin de çok güzel bir bebek. İkiniz de çok değerlisiniz ve seviliyorsunuz. Lütfen bunları sürekli düşün ve kendine söyle. Eviniz hep pozitif, güzel enerjiyle dolsun. Böyle insanlar da uzak olsun. Hem gitmiş evinizden o sevimsiz insan. Sen güzel düşün ve her şey güzel olsun

Küçük bebişler daha hızlı büyüyorlar inşallah rahatlayacaksın

Bırakma bırakma hiç tek çocuk sonuçta ne yapacağı hiç belli olmaz. Bizim ki yanımızda bile bastırarak seviyor tek kalmadan o kadar hırçınlaştı ki çok zorluyor bizisenin kızın yine biraz büyüktü sanırım gerçi büyüğü küçüğü yok hepsinin hayatında çok fazla değişiklik oldu Biz bu hırçınlıklardan sonra ekranı sıfırladık sadece yemek yerken açıyorduk. Uyku benim en gerildiğim konuydu gece 23 den önce uyumuyor diye ve öğlen bir saat uyutmaya çalışıyorum diye öğlen uykuyu da kestik. Çok değişiklik oldu hayatında herhalde bugün kendim duş alıcam diye bir krize girdi kendini ordan oraya atıyor uykusu da gelmişti. Zorla külot giydirdim çıplak yattı uykusunda giydirdim ve 2 kere uyandı bu saate kadar daha da kalkar bi şişe su içti çişe götüremedim Allah bu 2 yaş ebeveynlerine sabır versin lohusalık filan kalmadı bizim ortamda cebelleşme ve akıl sağlığını koruma hakim İnşallah sorunsuz atlatırsınız siz, bizde kıskançlık en üst düzeyde şuan

Ahh seninki daha küçüktü evet kızım daha büyük belli etmemeye çalışıyor o onu daha çok yoruyo sanırım öyle aksiliği yok kafasını seviyo biz çok uyarıyoruz inadına yapıyo gibi gidip gelip seviyo şapkasını düzeltiyo falan evet yaşıyamadım bende lohusalığı kendimi helak ediyorum sütüm azalır diyede korkuyorum eşim çok destek şuan annemden daha fazla gerçekten o olmasa napardım ben diyorum kızımla ilgilenmesi evi toplaması süpürmesi falan yükümü çok aldı izni bitince nasıl olucak bilmiyorum Allah güç kuvvet sabırda versin bize

Kızlar güncelleme aldı bizim kızçe. Memede uyuyor. Ama sonra gazını çıkarayım derken uyanıyor. Kısır döngüye girdik. Şu an yine memede uyudu. Direk yatırsam ne olur

Dün gece de uyumadım. Dünden beri bir gaz olayımız var, uğraştırıyor. Ne çıkmaz gazmış bilemedim

Biogaia verilmiş 6 damla günde. Gaz için değil miydi bu? Olmasa daha mı beter halde olacağız acaba

Göğsüne anne sütü sürüp gümüş kapak kapatabilirsin ben de kabukları yarım günde attı. Bir de silikon göğüs ucu hayat kurtarıcı onu kullan
Canım mesajını şimdi okudum ama dün tesadüf süt sağarken sürsem bilmi iyi gelir deyip sürdüm ve silikon uç yapıştırdım her seanstan sonra ve bugün acım çok azalmıştı şok oldum. Anne sütü resmin mucizeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…