2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim kızçede her seferinde memede uyuyor. Ben direkt yatırıyorum uyanık olursa gaz için deniyorum. Benim bebem alttan çok gazlı

Kızlar merhaba. Durumlar nasıllll, bebişler ve sizler iyi misiiniiizz? Bizim sıpa 20 günlük oldu. Zaman inanılmaz hızlı geçiyor. Hepinizi çok özledim Bende her şey yolunda şükür.
Çok sevindim seni gördüğüme yolunda çok şükür. Gece nöbetindeyim uyusa diye bekliyorum

Kızlar, moro refleksi dediğimiz şey var ya( sıçrama refleksi) benim kızda o çok fazla sanki. Az önce memede emerken karnımın gurultusuna irkildi refleksin az olması kötü biliyorum da sizin bebekler nasıl?

Benim kızçede her seferinde memede uyuyor. Ben direkt yatırıyorum uyanık olursa gaz için deniyorum. Benim bebem alttan çok gazlı
İlk gün sorun yoktu. 2.gün kaka yaptı ve tüm düzen altüst oldu. Gündüz normaliz, gece kıvranıyoruz.

Biogaia hakkında da bir sürü olumsuz şey okudum. Pazartesi Dr gidilecek. Değiştiririz belki.

Kızlar, moro refleksi dediğimiz şey var ya( sıçrama refleksi) benim kızda o çok fazla sanki. Az önce memede emerken karnımın gurultusuna irkildi refleksin az olması kötü biliyorum da sizin bebekler nasıl?
Çok dikkat etmedim ama bazı şeylere verdi. En azından eller kollar oynadı ani seslerde. Senin bebiş fazla hassas sanki ama,

Çok dikkat etmedim ama bazı şeylere verdi. En azından eller kollar oynadı ani seslerde. Senin bebiş fazla hassas sanki ama,
Çok hassas teyzesi. Bebeğin karakteri şimdiden belli oluyorsa hassas, sakin bir tip olcak annesi kılıklı
çok sevindim. Bence gayet yeterli bi sire. Tabi daha erken emmek istemezse

Günaydınlar bugün doğum yapacak olan arkadaşlara Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıcakla alın kucağınza bebislrnizi
Galiba benm 20 kasima kdr gider doğum 20 Kasım da bnm doğum günüm olsa da fena olmaz son günlerde gerçekten sabırsız olunuyormş geçmiyor hiç ya bende istiyorum yavrumu kucağıma almayı galiba en son doğuracak olan ben olucammm

Ben onu da araştırmıştım hiç olmaması veya geçmesi gerektiği halde geçmemesi sorun (3. Ayda mı 6. Ayda mı ne kaybolması lazım, unuttum şimdi onu). Bir de bebek bir uyarana tepki olarak veriyor olmalı o refleksi. Bu şartlara uyduğu sürece az veya çok olması bir şeyi değiştirmiyor anladığım kadarıyla.

Evet :) ben de araştırmıştım 1. Ayın sonunda pik yapması bekleniyormuş. Sağlıklı olduklarının göstergesi
Ancak çok komik oluyor bence. Eller ayaklar açılıyor

Gözünüz aydın Endişelenme hiç ya, bol bol kaka çiş yaptıkça geçer, zaten iki haftalık olmuş, kan uyuşmazlığı vb yoksa tehlike geçmiş oluyor büyük ölçüde artık. Kaka çiş sayısını yeterli bulmazsan bir iki öğün mama verirsin en kötü.

Ahh kötü olmuş ya ınsallah biran önce gecer .ınsan zaten su durumda zor hersey bırde ektra bısı cıkmasa keske
Senı baya dınlendırdı o küvözdeyken annesi şimdi kosturma zamanı. Kızımda bıogaıgayı kullanmıstım ben.
Al_pi aynı marka damla bende de var. Doktor günde dört sefer 5 damla verebilirsin dedi.
Ahh benı korkutuyorsun aynı hastenede dogum yaptık mekanlar farklı olsada ısım aynı dikiş mikiş dedin korktum şimdide aynı damlayı verdı dıyorsun allahım bugun kontrolum var ödüm kopuyor dikiş alacak dıye
Ayy benım bebede cok sıcrıyor . Ablası zille oynanan bı oyunu oynuyodu baktım her zıl sesıne sıcrıyor
Bana 2 saatte bır dedi. Saglık ocagıda saat bası dedı. Vallahı ben sarılık artmasın dıye 2 saatte bır emzırıp mama verıyorum .

Biogaia yı ilk aldığımızda soğuk zincir dediler. Buz aküsüyle verdiler. Bizde koruduk ve öyle teslim ettik hastaneye. Ama kalanları bize bir poşetle buzsuz falan verdiler. Aklıma bile gelmedi sormak. Geldiğimizden beri duruyor öyle oda ısısında. O mu dokundu acaba bozuldu da? Çocuk kıvranıyor resmen Prospektüste açılana kadar buzdolabı sonrası oda sıcaklığı diyor. Açılmış olan neyse duruyor öyle ama diğer açılmamış olanı kullandım eve gelince

Sadece gaz için de değil biogaia.. Yogun bakımda kalan bebeklere direkt verilebilio.. Bagırsak florası düzgün olsun diye..

3 aydan snra yavas Yavas kayboluyomus moro refleksi.. Kaybolmazsa o zmn sıkıntı denılıo

En son ben dogurcam.. Ben saksı değilim

Ah benimki de bilerek öperken sulu öpüyo çocuk hep salya Uyardıkça daha çok yapıyorlar kesinlikle. Sütün azalmaz canım o konuyu hiç düşünme ben hiç düşünmüyorum Benim eşim dün başladı işe gerçi yine evde ama pek yardımı dokunmuyor. Kendi annem bugüne kadar iyi geldi ama büyük kızım onu da çok yordu psikolojim bozuldu ben çok yıprandım bir an önce evime gitsem demeye başladı Amin amin canım benim bu günlerde geçecek şu kışı bir atlatsaydık

Dün yanında balon patlattı ablası sıçramadı ama zaman zaman sıçramalar oluyor bizde de zamanla azalıp kaybolacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…