- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.772
- 53
Benim kızçede her seferinde memede uyuyor. Ben direkt yatırıyorum uyanık olursa gaz için deniyorum. Benim bebem alttan çok gazlıKızlar güncelleme aldı bizim kızçe. Memede uyuyor. Ama sonra gazını çıkarayım derken uyanıyor. Kısır döngüye girdik. Şu an yine memede uyudu. Direk yatırsam ne olur
Dün gece de uyumadım. Dünden beri bir gaz olayımız var, uğraştırıyor. Ne çıkmaz gazmış bilemedim
Biogaia verilmiş 6 damla günde. Gaz için değil miydi bu? Olmasa daha mı beter halde olacağız acaba
Çok sevindim seni gördüğümeKızlar merhaba. Durumlar nasıllll, bebişler ve sizler iyi misiiniiizz? Bizim sıpa 20 günlük oldu. Zaman inanılmaz hızlı geçiyor. Hepinizi çok özledimBende her şey yolunda şükür.
İlk gün sorun yoktu. 2.gün kaka yaptı ve tüm düzen altüst oldu. Gündüz normaliz, gece kıvranıyoruz.Benim kızçede her seferinde memede uyuyor. Ben direkt yatırıyorum uyanık olursa gaz için deniyorum. Benim bebem alttan çok gazlı
Çok dikkat etmedim ama bazı şeylere verdi. En azından eller kollar oynadı ani seslerde. Senin bebiş fazla hassas sanki ama,Kızlar, moro refleksi dediğimiz şey var ya( sıçrama refleksi) benim kızda o çok fazla sanki. Az önce memede emerken karnımın gurultusuna irkildirefleksin az olması kötü biliyorum da sizin bebekler nasıl?
Çok hassas teyzesi. Bebeğin karakteri şimdiden belli oluyorsa hassas, sakin bir tip olcak annesi kılıklıÇok dikkat etmedim ama bazı şeylere verdi. En azından eller kollar oynadı ani seslerde. Senin bebiş fazla hassas sanki ama,
Kızlar bizde dün öğlen taburcu olduk cok sükür gecemiz güzeldi biraz sarılıgı var sadece hafif gözünde 3saate bir besle dediler gece 3 saat gündüz 2 saat düsünüyorum sarılık için iyi midir acaba
Ben onu da araştırmıştımKızlar, moro refleksi dediğimiz şey var ya( sıçrama refleksi) benim kızda o çok fazla sanki. Az önce memede emerken karnımın gurultusuna irkildirefleksin az olması kötü biliyorum da sizin bebekler nasıl?
Evet :) ben de araştırmıştım 1. Ayın sonunda pik yapması bekleniyormuş. Sağlıklı olduklarının göstergesiBen onu da araştırmıştımhiç olmaması veya geçmesi gerektiği halde geçmemesi sorun (3. Ayda mı 6. Ayda mı ne kaybolması lazım, unuttum şimdi onu). Bir de bebek bir uyarana tepki olarak veriyor olmalı o refleksi. Bu şartlara uyduğu sürece az veya çok olması bir şeyi değiştirmiyor anladığım kadarıyla.
Kızlar bizde dün öğlen taburcu olduk cok sükür gecemiz güzeldi biraz sarılıgı var sadece hafif gözünde 3saate bir besle dediler gece 3 saat gündüz 2 saat düsünüyorum sarılık için iyi midir acaba
Ahh kötü olmuş ya ınsallah biran önce gecer .ınsan zaten su durumda zor hersey bırde ektra bısı cıkmasa keskeÇikolata granül kapsül filtre hepsini içtim asla geçmiyor hemşireyi aradım inanmayacaksınız ama kola iç dedi normalde içmem ama onu da içtim. Üstüne doktorum iki maden suyu tüket hergün dedi. Kafamı sabit tutunca hafifliyor onun haricinde kötüyüm.Hayırlısı bakalım
Senı baya dınlendırdı o küvözdeyken annesiKızlar güncelleme aldı bizim kızçe. Memede uyuyor. Ama sonra gazını çıkarayım derken uyanıyor. Kısır döngüye girdik. Şu an yine memede uyudu. Direk yatırsam ne olur
Dün gece de uyumadım. Dünden beri bir gaz olayımız var, uğraştırıyor. Ne çıkmaz gazmış bilemedim
Biogaia verilmiş 6 damla günde. Gaz için değil miydi bu? Olmasa daha mı beter halde olacağız acaba
Ahh benı korkutuyorsun aynı hastenede dogum yaptık mekanlar farklı olsada ısım aynı dikiş mikiş dedin korktum şimdide aynı damlayı verdı dıyorsunAl_pi aynı marka damla bende de var. Doktor günde dört sefer 5 damla verebilirsin dedi.
Ayy benım bebede cok sıcrıyor . Ablası zille oynanan bı oyunu oynuyodu baktım her zıl sesıne sıcrıyorKızlar, moro refleksi dediğimiz şey var ya( sıçrama refleksi) benim kızda o çok fazla sanki. Az önce memede emerken karnımın gurultusuna irkildirefleksin az olması kötü biliyorum da sizin bebekler nasıl?
Bana 2 saatte bır dedi. Saglık ocagıda saat bası dedı. Vallahı ben sarılık artmasın dıye 2 saatte bır emzırıp mama verıyorum .Kızlar bizde dün öğlen taburcu olduk cok sükür gecemiz güzeldi biraz sarılıgı var sadece hafif gözünde 3saate bir besle dediler gece 3 saat gündüz 2 saat düsünüyorum sarılık için iyi midir acaba
Biogaia yı ilk aldığımızda soğuk zincir dediler. Buz aküsüyle verdiler. Bizde koruduk ve öyle teslim ettik hastaneye. Ama kalanları bize bir poşetle buzsuz falan verdiler. Aklıma bile gelmedi sormak. Geldiğimizden beri duruyor öyle oda ısısında. O mu dokundu acaba bozuldu da? Çocuk kıvranıyor resmenSenı baya dınlendırdı o küvözdeyken annesişimdi kosturma zamanı. Kızımda bıogaıgayı kullanmıstım ben.
Ahh benı korkutuyorsun aynı hastenede dogum yaptık mekanlar farklı olsada ısım aynı dikiş mikiş dedin korktum şimdide aynı damlayı verdı dıyorsunallahım bugun kontrolum var ödüm kopuyor dikiş alacak dıye
Ayy benım bebede cok sıcrıyor . Ablası zille oynanan bı oyunu oynuyodu baktım her zıl sesıne sıcrıyor
Bana 2 saatte bır dedi. Saglık ocagıda saat bası dedı. Vallahı ben sarılık artmasın dıye 2 saatte bır emzırıp mama verıyorum .
Kızlar güncelleme aldı bizim kızçe. Memede uyuyor. Ama sonra gazını çıkarayım derken uyanıyor. Kısır döngüye girdik. Şu an yine memede uyudu. Direk yatırsam ne olur
Kızlar, moro refleksi dediğimiz şey var ya( sıçrama refleksi) benim kızda o çok fazla sanki. Az önce memede emerken karnımın gurultusuna irkildirefleksin az olması kötü biliyorum da sizin bebekler nasıl?
Günaydınlar bugün doğum yapacak olan arkadaşlara Allah yardımcınız olsun inşallahsağlıcakla alın kucağınza bebislrnizi
Galiba benm 20 kasima kdr gider doğum 20 Kasım da bnm doğum günüm olsa da fena olmazson günlerde gerçekten sabırsız olunuyormş geçmiyor hiç ya bende istiyorum yavrumu kucağıma almayı galiba en son doğuracak olan ben olucammm
Ah benimki de bilerek öperken sulu öpüyo çocuk hep salyaAhh seninki daha küçüktü evet kızım daha büyük belli etmemeye çalışıyor o onu daha çok yoruyo sanırım öyle aksiliği yok kafasını seviyo biz çok uyarıyoruz inadına yapıyo gibi gidip gelip seviyo şapkasını düzeltiyo falan evet yaşıyamadım bende lohusalığı kendimi helak ediyorum sütüm azalır diyede korkuyorum eşim çok destek şuan annemden daha fazla gerçekten o olmasa napardım ben diyorum kızımla ilgilenmesi evi toplaması süpürmesi falan yükümü çok aldı izni bitince nasıl olucak bilmiyorumAllah güç kuvvet sabırda versin bize
Dün yanında balon patlattı ablası sıçramadıKızlar, moro refleksi dediğimiz şey var ya( sıçrama refleksi) benim kızda o çok fazla sanki. Az önce memede emerken karnımın gurultusuna irkildirefleksin az olması kötü biliyorum da sizin bebekler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?