Kurt kışı geçirir de yediği ayazı unutmazAh benimki de bilerek öperken sulu öpüyo çocuk hep salyaUyardıkça daha çok yapıyorlar kesinlikle. Sütün azalmaz canım o konuyu hiç düşünme ben hiç düşünmüyorum Benim eşim dün başladı işe gerçi yine evde ama pek yardımı dokunmuyor. Kendi annem bugüne kadar iyi geldi ama büyük kızım onu da çok yordu psikolojim bozuldu ben çok yıprandım bir an önce evime gitsem demeye başladı Amin amin canım benim bu günlerde geçecek şu kışı bir atlatsaydık
Sağlıkla gelsin inşallah minik kuşHeyecandan midem bulanıyor , başım dönüyor.. ayyy heyecandan bayılmam umarım.. tansiyonum oynamasın da spinal olayım göreyim doğum sürecini istiyorum hadi inşallah sakin kalabilirim
Ayyy bir avazda inşallahHeyecandan midem bulanıyor , başım dönüyor.. ayyy heyecandan bayılmam umarım.. tansiyonum oynamasın da spinal olayım göreyim doğum sürecini istiyorum hadi inşallah sakin kalabilirim
3 aydan snra yavas Yavas kayboluyomus moro refleksi.. Kaybolmazsa o zmn sıkıntı denılıo
Ah benimki de bilerek öperken sulu öpüyo çocuk hep salyaUyardıkça daha çok yapıyorlar kesinlikle. Sütün azalmaz canım o konuyu hiç düşünme ben hiç düşünmüyorum Benim eşim dün başladı işe gerçi yine evde ama pek yardımı dokunmuyor. Kendi annem bugüne kadar iyi geldi ama büyük kızım onu da çok yordu psikolojim bozuldu ben çok yıprandım bir an önce evime gitsem demeye başladı Amin amin canım benim bu günlerde geçecek şu kışı bir atlatsaydık
Ay hadi inşallahHeyecandan midem bulanıyor , başım dönüyor.. ayyy heyecandan bayılmam umarım.. tansiyonum oynamasın da spinal olayım göreyim doğum sürecini istiyorum hadi inşallah sakin kalabilirim
Evet ilk emzirdigimde hemen kabuk tuttu, iki gün lansinoh krem sürdüm gümüş kapak kapattım. Gelişme olmadı. Diğer gün sütü sürdüm kapağı kapattım yarım günde soyuldu, kendine geldi. Şimdi her sağımda sürüp kapatıyorumCanım mesajını şimdi okudum ama dün tesadüf süt sağarken sürsem bilmi iyi gelir deyip sürdüm ve silikon uç yapıştırdım her seanstan sonra ve bugün acım çok azalmıştı şok oldum. Anne sütü resmin mucizeymiş
Silikon göğüs ucunu emzirirken kullan benim canım yanmıyor onunla ve bebek çok güzel çekiyorCanım mesajını şimdi okudum ama dün tesadüf süt sağarken sürsem bilmi iyi gelir deyip sürdüm ve silikon uç yapıştırdım her seanstan sonra ve bugün acım çok azalmıştı şok oldum. Anne sütü resmin mucizeymiş
Bakalım hangimiz en sonuncusu oluckEn son ben dogurcam.. Ben saksı değilim
İçin rahat degılse kullanma canımBiogaia yı ilk aldığımızda soğuk zincir dediler. Buz aküsüyle verdiler. Bizde koruduk ve öyle teslim ettik hastaneye. Ama kalanları bize bir poşetle buzsuz falan verdiler. Aklıma bile gelmedi sormak. Geldiğimizden beri duruyor öyle oda ısısında. O mu dokundu acaba bozuldu da? Çocuk kıvranıyor resmenProspektüste açılana kadar buzdolabı sonrası oda sıcaklığı diyor. Açılmış olan neyse duruyor öyle ama diğer açılmamış olanı kullandım eve gelince
Haha benim ki onlardan değilSen de mi işkillisin ya, araştırmışız her ihtimali resmen
Ah zavallı anneannetorunum da torunum diye sayıklamaya başladığı günlerde bunları hiiiç hatırlamayacaklar, biliyorsun değil mi
Canım mesajını şimdi okudum ama dün tesadüf süt sağarken sürsem bilmi iyi gelir deyip sürdüm ve silikon uç yapıştırdım her seanstan sonra ve bugün acım çok azalmıştı şok oldum. Anne sütü resmin mucizeymiş
Haha benim ki onlardan değileşim bir şey atmış işte toruna bakan anneanneler daha az depresyona giriyor filan annem diyo ki geçen sene işe gidicem çıkardın başıma bu sene ikinci çocuk vakası depresyondan çıkamıyorum ben uzun bir süre görüşmek istemediğine eminim benimle daha bunun yazı var diyor bir de onların yazlığına gidiyoruz ya artık alınma duygumu da kaybettim günü geçirmeye çalışıyorum
Ya annen çok tatlı benceHaha benim ki onlardan değileşim bir şey atmış işte toruna bakan anneanneler daha az depresyona giriyor filan annem diyo ki geçen sene işe gidicem çıkardın başıma bu sene ikinci çocuk vakası depresyondan çıkamıyorum ben uzun bir süre görüşmek istemediğine eminim benimle daha bunun yazı var diyor bir de onların yazlığına gidiyoruz ya artık alınma duygumu da kaybettim günü geçirmeye çalışıyorum
Biogaia yı ilk aldığımızda soğuk zincir dediler. Buz aküsüyle verdiler. Bizde koruduk ve öyle teslim ettik hastaneye. Ama kalanları bize bir poşetle buzsuz falan verdiler. Aklıma bile gelmedi sormak. Geldiğimizden beri duruyor öyle oda ısısında. O mu dokundu acaba bozuldu da? Çocuk kıvranıyor resmenProspektüste açılana kadar buzdolabı sonrası oda sıcaklığı diyor. Açılmış olan neyse duruyor öyle ama diğer açılmamış olanı kullandım eve gelince
Kızlar bebeğiniz kaç günlük. Gazı var mı? Benim kız 5 günlüktü başladı ıkın ıkın bir hal. Gece uyumuyor hiç ıkınmaktan alttan üstten çok uğraşıyoruz çıkartıyor ama hiç bitmiyor siz neler yapıyorsunuz neler yiyip içip bebişe neler veriyorsunuz? Yazarsanız belki faydalanırız.
Kızlar kv hergün beni arıyor ve doğumdan önce de bizde kalmak istediğini söylüyor ama gerçekten ben yalnız olmam istiyorum, her gün aramasından da rahatsız oluyorum. Ben mi haksızım acaba
Ben hala doğum yapmadım, her gün arıyor ne oldu sancım var mı geliyim sizde kalayım diyor, kötü niyetli değiller ama çok bunaldım gelince de kesin gitmek bilmiceklerBildiğim kadarıyla yenidoğanlarda gaz sorunu iki hafta dolduktan sonra başlıyor. Birçok doktora göre de annenin yediği içtiği
Şeylerin gazı bebeğe geçmiyor. (Alerji vb durumu olmadığı sürece tabii.) Beslenmem maalesef şeker ve çikolata ağırlıklı oldu benim bu ara, iyi bir örnek değilim o yüzden. Biz ayrıca Doktorun önerisiyle nbl damla kullanıyoruz. ıkınıp sıkılsa da sonuçta gazını çıkarıyorsa bir sorun yoktur belki aslında.
Biz aşırı bir sorun yaşamıyoruz şu an, genelde alttan çıkarıyor benimki, ıkınıp sıkıldığı da çok oluyor(özellikle gece bazen yarın saat sürüyor ama çıkarıyor sonuç itibariyle. (Bazen meme bitti sanıyoruz ama aslında o son gazı çıkarmak için birazcık daha emmeye ihtiyaçları olabiliyor.)
Yenidoğan bebeğin olduğu evde bence telefonlar sessize alınmalı
Kadıncağızın kötü bir niyeti olmayabilir elbette, belki kendince yardım etmek, destek olmak falan istiyordur ama bebekli bir lohusa olarak sürekli telefonla aranmaktan rahatsız olmak gayet normal bence.
Ah umarım o günleri iple çekiyorumYaa çok küçükler şimdi, ele avuca gelsinler bir, bıcır bıcır konuşmalara, şarkılar şiirler söylemeye, anneanneciğim babaanneciğim diye gidip boyunlarına sarılmaya bir başlasınlar, o zaman devran dönecek işte
Haha fazla açık sözlüYa annen çok tatlı bencekendi annemden de bunu bekliyordum (kendi hayatına çok düşkündür ki bence bu çok güzel bir şey) ama beni çok şaşırttı. Meğer hep anneanne olmayı beklemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?