2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben hala doğum yapmadım, her gün arıyor ne oldu sancım var mı geliyim sizde kalayım diyor, kötü niyetli değiller ama çok bunaldım gelince de kesin gitmek bilmicekler

Ay çok pardon herkes doğum yaptı sanıyorum ben

İlk bebek mi? Ben ilk oğlumda kesinlikle tek başıma kalmak istemiyordum bebekle, zaten uykusuzluktan bitap düşmüştüm, sürekli bir şey olacak korkusuyla başımızda biri olsun (anne, kayınvalide, kim olursa olsun) istemiştim. İnsan kendini az çok bilir, böyle düşünme ihtimalin varsa kapıyı kapatmamak lazım.

Ama ikinci çocukta böyle olmuyor galiba, bende olmadı en azından. Yardıma bile olsa kimse gelmesin istiyorum, başbaşa kalalım istiyorum. Eşim dışında yetişkin istemiyorum evde. Eğer bu psikolojiyi kendine yakın buluyorsan, açık bir dille konuşman (veya eşini konuşturman) iyi olabilir. İhtiyaç olursa çağırırız biz sizi mutlaka. Şimdilik yok. Çok teşekkürler, gibi gibi.

Kızlar burun tıkanıklığına ne önerirsiniz? Burnu tıkanmıs yavrumun

Sen de mi işkillisin ya, araştırmışız her ihtimali resmen

Ya ben asırı pimpirikli degılım ama bilgi sahibi olmayı seviyorum.. Her duruma uyanık olmayı istiyorum.. Belli olmuyor cunku saglık bu, olmaz dersin başına gelir.. Cok rahatlık da iyi degıl, çok pimpiriklilik de iyi degil

Kızlar göz takibi falan yapabiliyor mu şu anda. Gelişim özelliklerini merak ediyorum da. Yada kafasını kaldırma falan ne zaman yapıyorlar?

Haha ben de varım canım, burdayım daha merak etme

Naptın canım yıkadım mı Bizim doktorda 3 haftaya kadar normal 3 hafta dolunca düşmezse çocuk cerrahına gösterin dedi

Kizkar benim sezeryan biraz ertelenmiş. Acil sezeryan gelmiş mecbur ona girmiş doktorum benim ameliyat süremiz değiştirdiler. Suan net değil bakalım 3 den sonra deniyor inşallah çok uzamaz daha uzun süre aç susuz durmam gerekir ve kızım da evde boşa bekler gelemez doğum sonrası vakit geç olursa

Yaa kötü olmuş ama her şerde bir hayır var. İnşallah sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın yavrunu

Vardır bir hayır diyelim. Kolaylıkla geçsin herşey senin için inşallah..

Cok sükür kan uyusmazlıgı yok canım bende bez takip ediyorum dediğin gibi bakalım

Gündüz cok sık emzirmeyi düşünüyorum ben de insallah kısa sürede geçer ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…