2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Arkadaşlar manuel pompa siparişi vermiştim geldi az önce denedim bi sağmışkende 30 ml sağdım ve o sırada bebem uyandı ona içirdim. 30 ml onu tok tutar mı fazla mı olmalıydı iyi mi

Kızlar ben sabah doğum yaptım spinal anestezi ile 3650 gr 52 cm doğdu bebeğim. Sütüm gelmediği için yoğun bakıma aldılar. Bebeği yarık dudak damak bekliyorduk ama damağı beklediğimiz kadar kötü değil çok şükür Emziremem diye düşünüyordum yarık damaktan dolayı ama biraz tutabildi, süt olmayınca alıp götürdüler

Neden götürdüler canım anlamadım mama verip yanında neden tutmadilar

Sütün de gelecektir dualarımızdaydın çok sevindim bebeğin için

Kızlar göz takibi falan yapabiliyor mu şu anda. Gelişim özelliklerini merak ediyorum da. Yada kafasını kaldırma falan ne zaman yapıyorlar?

Birinci ay dolduktan sonra bekleniyor onlar genelde. İlk bir ay meme uyku pırt kaka çiş dışında bir gelişim göstermiyorlar galiba ha bir de göz belertip boncuk boncuk etrafA bakma aşaması oluyor ikinci haftaya doğru

Kızlar bir ara burada bez markaları konuşulmuş molfix in iki çeşidi olduğu söylendiğini hatırlıyorum. Hangisi iyiydi? Molfix alacağım ama farklı paketler mi var piyasada?

Kızlar bir ara burada bez markaları konuşulmuş molfix in iki çeşidi olduğu söylendiğini hatırlıyorum. Hangisi iyiydi? Molfix alacağım ama farklı paketler mi var piyasada?
Sanırım yeni nesil beğenilmemiş ben 1 numara kullanıyorum eski versiyonunu çok memnunum şuan hala 1 numaradayız 2 geçicez 2 numara yeni nesil yazandan ama kullanmadığım için bilmiyorum ben diğerinden çok memnunum inşallah yeni nesil olanda iyidir

Ondan çıkıp sana girerler bence, pek beklıcenı sanmam da, tabi ameliyathane hazırlanması fılan yıne 1 saat eklemek lazım sanrm.. 4 gibi düşün sen onu bence..
Saglıkla kucagına al da varsın geç olsun

Biberonu da tam tutamadı canım yarıktan dolayı beslenebilsin diye götürdüler

Gözünüz aydın
Süt gelse emebilecek o halde, di mi?

Sağım için profesyonel makine getirebilirler ama ilk bir iki gün onunla deneyip de sağamazsan, sakın panik yapma. İlk birkaç gün süt olsa da olmasa da o makinelerle sağmak çok zor. Bebek emse gelecek süt o makinelerle gelmeyebiliyor. Elle sağım ve meme masajıyla (videolar var internette) başlamak daha faydalı olabiliyor. Ben üçüncü gün manuel makineyle anca sağabilmiştim. (Bebek küvezdeydi benim) ama bebek yanındaysa ve Emebiliyorsa iki saatte bir süt gelmese bile deneseniz, daha faydalı olur.

Kızlar göz takibi falan yapabiliyor mu şu anda. Gelişim özelliklerini merak ediyorum da. Yada kafasını kaldırma falan ne zaman yapıyorlar?
İlkinde şu siyah beyaz kartlardan koyuyordum yanına onlara baksın filan diye bir haftalık olduğunda bunda daha başlamadım ama kafasını kaldırabiliyor sağa sola çevirebiliyor. Doktor muayene ederken de ona baktı kucağa alındığında biraz olsun kafasını da tutabiliyor. Bir de tummy time yaptırabilirsiniz dedi doktor yüz üstü koyarak yanınızda biraz biraz bacaklarını arkadan destekleyerek süründürebilirsiniz dedi. Muayenede onlara da baktı işte kendini taşıyor mu filan diye koltuk altından tuttu bir şeyler. Ben tummy time daha erken buldum ama yanımda gazı çıksın diye öyle koyuyorum rahatlatıyor. Hatta yan yatırmışsam kendi yüz üstü yatıp kafasını başka yöne çevirip uyuyabiliyor

Üzülme sakın, herseyın çözümü var artık.. Bak tutabilmiş bile memeyi maşallah.. Yakında düzelir hersey merak etme Allah analı babalı büyütsün

Ya kızlar siz böyle gaz damlası filan doktor kontrolleri konustukca geriliorm.. Cocuk doktoru bulmam lazım ama kim asıl en önemli mevzum bu bnm.. Ahh Fırat bey yaktın beni ya

Eski nesil çok iyi. Yeni nesil aldım ama o kadar beğenmedim ben. Pişik yapmadı ama naylonsuydu. Uzun süre kullanınca pişik yapabilir bence bana bariz kalite farkı var gibi geldi yani arada

Eski nesil çok iyi. Yeni nesil aldım ama o kadar beğenmedim ben. Pişik yapmadı ama naylonsuydu. Uzun süre kullanınca pişik yapabilir bence bana bariz kalite farkı var gibi geldi yani arada
Ayy hem 2 hem 3 sipariş verdim çoklu paket eski nesil gibidir diye düşünmüştüm neden güzel olan bir şeyi bozarlarki yani

Ben de bir kere göğsüme koydum sonra yoğun bakıma alındı. Ama orada mama ve serum veriyorlar. Üzülmeyin yeter ki başka rahatsızlığı olmasın. Sütünüz gelir. Ben hastane makinesiyle beceremedim evde lansinoh ile sagiyorum geliyor çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…