- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 35
Amanınnn20-30 ne ki. Bugün tam bir buçuk saat memede durdumemede uyuyor
Canım senin alttaki takvime göre henüz 40 dolmamış ama doktorun ultrasona göre mi güncelledi? Perşembe kaç haftalık oluyorsun bu durumdaKızlar ya az önce doktordan geldm daha yeni 40+1 olmuşum ya bennşaşırdım oysaki 40+5 internete göre şaka gibi neysee dedi ki Perşembeye kdr doğum baslamazsa artık suni sancı vereces bende bekliyorum doğum günümde doguraym diyee doğum günümde geçicek perşembeye kdr bide gebe okulunda ebe bana dediki kendini sürekli sımsıcak tut sırtını sobaya ver hamam gibi bir yerde kal dedi , sicak suyun üzerine otur dedi bide bir tane hareket gösterdi her iki ayağımızn tabanini kaldrp indryoz bebek insin diye kesinlikle yap dedi açılman için iyi olur dedi size de söyleym sizde uygulayın canlarm bnm bide bebeğimn kilosu 3280 gr olmuş böyle giderse 4 olur ben onu nsl cikarcm karnimdan düşüncelere daldm şimdi
(bide kelimesni ne çok kullanmsm)
Ben de şu an ped olmadığı için sadece iğrençlik gibi geliyor. Bir anda kalkandan süt boşalıyor üstüme, sabah akşam takınca göğüslerim de sızlamaya başladıMaşallah canım gözün aydın .
Ped en en muhtesem bırsey . O olmasa ben hiçim ama bana süt kokusu iğrençlik degılde kızımı hatırlatıyordu hamıleyken kendımden o kokuyu alıyordıum burnum sızlıyordu.
Şimdide o koku bana huzur verıyor. Pedı sık degıstır cok rahat edersın ben emzırme atletı gıyıyorum onuda ıcıne koyuyorum sütyen görevı görüyor
Evet uyandırmak işkence oluyor ben 2 gündür çok uzun sürmediği sürece kendi uyanmalarını bekliyorum öyle daha iyi oluyorAy onu da yapıyorum. Benimki uyuduğu an asla uyanmıyor, silikon uca doldurmuş oluyor sütü, hepsi boşa gidiyor
Hani sonraki doğumlar daha erken olabiliyorduBende varım
Benim de bir haftadır arada kasılmalar, arada hafif regl ağrısı gibi kasık ağrıları ama o kadar. Genellikle gece uyuyunca geçiyor hepsiAçılma hiç yoksancı da arada geliyor çok kısa sürüyor canm iyi bari kilosu öyle sabit dursun yeterlidir
Bende sürekli konuşuyorm bebekle hadi gel gel karnıma masaj faln yapiyom ama boş nafileee hafif hareketlerle tamam der gibi yapıyor ama annesini geçiştryor
Kesinlikle üstünden geçe geçe dedi vala ısrarla dedi kendini sımsıcak tut
Geceleri 30-60 arası 1 kere mama veriyorum, yoksa asla uyuyamıyor açlıktan.Bence mideyi ne kadar buyutursen okadar iyi.. Anne sütü alıo sadece dimi.. Sütün de o mıktarda terbıye olursa ne olcak Kı.. Mama olsa tmm onda obezite riski oluyo.. Daya memeyi.. Buyusun saglıcakla.. Ben rahat emziremedm, ama ek gıda da cok iyi beslemiştim Eymeni.. Bol bol meme ver annesi, yarasııııııınnnn
Benimde oyle emiyo koyuyorum uyaniyo siz gibi mamada verdim yinede elini emmeye calisiyo agzini acip saga sola araniyo geri emziriyorum cozum olaraktam uygulama duzgun ilerleyemesede tam emip kendi memeyi birakana kadar gogusumde tutuyorum uykuya gecince yatiriyorum benimki dunden beri yataginda da yatmak istemiyo geceleri yanimda yatiriyorum kokunu istiyo olabilirKızlr bebeğim 10 günlük oldu ama 2 gündür emziriyorum güzel emiyor ama yerine koyduğumda uyanıyor ve aranıyor emzikle savaşıyor resmen aç olduğunu düşünüp tekrar emziriyorum yerine koyunca yne aynı durum birkaç kere mama vermeyi denedim 60 ml mamayıda içiyor emmenin üzerine. Sütüm var ama yetmiyor mu doyurmuyor mu anlayamıyorum yaşayan var mı bunu
Ay öyle öyleAyy benim ilki gibi o da öyle memeye bağımlıydı memeden alınca gözlerini açardıkakalı bez yine çok değil ama bu kadar emmeye gazını çıkaramıyor ya da hazımsızlık olabilir öyle olunca da rahatlamak için emiyorlar. Ben 10 dk emziriyorum istedikçe saate bakmadan maksimum, onda bile benim kız sağolsun günde minimum 6 maksimum 10 buluyor kaka sayısı bir de bunun çişi var
Bunun adi ne olarak geciyor cok mantikli bisey su donem icinKızlar şimdi benimkinin o minnak burnu hafif dolmuşburun temizliği için sadece babyvac almıştım ama onu hastalık dönemi için ve de biraz büyüdüğü dönem için kullanmam iyi olur gibi.
Şimdi ben ne almalıyım, neyle temizlemeliyim? Önerileriniz nedir? Basit günlük temizlik için şöyle bir şey alayım diyorum ne dersiniz?
Silikon burun aspiratörü canımBunun adi ne olarak geciyor cok mantikli bisey su donem icin
Canm benim sat 9 Şubat 24 gün döngü yani nete göre 40+5 görünüyor ama doktora göre 40+1 perşembeye kdr ise ,41 haftalık oluck evet kesinlikle bende korkuyorum şu suni sancıdan hiç te iyi hikayeler okumadm şuana kadar bende ne diye okdr araştırıp duruyosammm neyseeCanım senin alttaki takvime göre henüz 40 dolmamış ama doktorun ultrasona göre mi güncelledi? Perşembe kaç haftalık oluyorsun bu durumda
Umarım hiç gerek kalmaz suni sancıya o da ayrı korkutuyor beni
Kesinlikle aynısı banada oluyor uzaninca geçiyor hemenBenim de bir haftadır arada kasılmalar, arada hafif regl ağrısı gibi kasık ağrıları ama o kadar. Genellikle gece uyuyunca geçiyor hepsi
Sorma sorma ben de sürekli araştırıyorum. Başıma ne gelecek bilmek istiyorum ama dipsiz kuyu gibi konu konuyu açıyor bunalıyorum sonundaCanm benim sat 9 Şubat 24 gün döngü yani nete göre 40+5 görünüyor ama doktora göre 40+1 perşembeye kdr ise ,41 haftalık oluck evet kesinlikle bende korkuyorum şu suni sancıdan hiç te iyi hikayeler okumadm şuana kadar bende ne diye okdr araştırıp duruyosammm neysee
Kesinlikle aynısı banada oluyor uzaninca geçiyor hemen
Evet evet ilk aylar öyle istediği zaman emsinAy öyle öylesaate ben de bakmıyorum açıkçası. İstediği an veriyorum, asm deki ebe öyle yap demişti, gaz problemi yok gibi. Karnı da yumuşak, zaten kaka yaparken önce tüm gazı boşaltıyor
Ben de hiç iyi değilim. Sadece ağlıyorum ve uyumak istiyorum. Sonra da kendime kızıyorum bugünleri çok bekledim diye. Sürekli vicdan azabı çekiyorum ona yetemiyorum diye. Böyle olunca yeterince sevemiyorum daKızlar psikolojik olarak kötü olan var mı? Ben saat 6’dan beri ağlıyorum. Ağrımda var zaten vajinada. Doktora gittim az enfeksiyon var dedi idrarda ilaç verdi. Toz bi tane. Ama ben çok kötüyüm. Uykusuzluk, ağrı, bebek… bu hayata ne zaman alışacağım bilmiyorum. Bi ses içimden keske cocuk daha yapmasaydın diyor. Oturup çocuk gibi ağlamak istiyorum sonrada derin derin uyumak. Bunları yazarken bile ağlıyorum su an.
İnşallah güzel Allahım. Bebeğimde gaz sancısı da başladı o da mahvediyor beni.Ben de hiç iyi değilim. Sadece ağlıyorum ve uyumak istiyorum. Sonra da kendime kızıyorum bugünleri çok bekledim diye. Sürekli vicdan azabı çekiyorum ona yetemiyorum diye. Böyle olunca yeterince sevemiyorum daumarım bu psikolojiden çıkabiliriz
İnşallah canm inşallahSorma sorma ben de sürekli araştırıyorum. Başıma ne gelecek bilmek istiyorum ama dipsiz kuyu gibi konu konuyu açıyor bunalıyorum sonundaDana doğumdan sonraki kısmı var ona hiç gelemedim bile.
Ben de salı günü tam 40+0 oluyorum. Önümüzdeki hafta içinde suni sancıyla başlatılsın istiyorum artıkDoktorun ultrasonu tarihi eser gibi. Geçen muayenede hiç bakmadı bile 90lardan kalma walkman gibi bi şeyle kalp sesi dinledi sadece. Önceki iki hafta da kilosu birebir aynı çıkmıştı. Gelişmiyor mu acaba diye sordum yok cihazdandır dedi. Doktorum rahat ama ben rahat olamıyorum daha fazla kalmasın sağlıkla doğsunlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?