2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım senin alttaki takvime göre henüz 40 dolmamış ama doktorun ultrasona göre mi güncelledi? Perşembe kaç haftalık oluyorsun bu durumda
Umarım hiç gerek kalmaz suni sancıya o da ayrı korkutuyor beni

Ben de şu an ped olmadığı için sadece iğrençlik gibi geliyor. Bir anda kalkandan süt boşalıyor üstüme, sabah akşam takınca göğüslerim de sızlamaya başladı göğüs pedine geçince bende öyle derim inşallah

Benim de bir haftadır arada kasılmalar, arada hafif regl ağrısı gibi kasık ağrıları ama o kadar. Genellikle gece uyuyunca geçiyor hepsi

Geceleri 30-60 arası 1 kere mama veriyorum, yoksa asla uyuyamıyor açlıktan.
Bak şimdi 5 gibi uyandı, bu saate kadar mememde uykudan adam akıllı ememiyor, bıraktığım anda aç olduğunu hissedip kıyameti koparıyor

Benimde oyle emiyo koyuyorum uyaniyo siz gibi mamada verdim yinede elini emmeye calisiyo agzini acip saga sola araniyo geri emziriyorum cozum olaraktam uygulama duzgun ilerleyemesede tam emip kendi memeyi birakana kadar gogusumde tutuyorum uykuya gecince yatiriyorum benimki dunden beri yataginda da yatmak istemiyo geceleri yanimda yatiriyorum kokunu istiyo olabilir

Ay öyle öyle saate ben de bakmıyorum açıkçası. İstediği an veriyorum, asm deki ebe öyle yap demişti, gaz problemi yok gibi. Karnı da yumuşak, zaten kaka yaparken önce tüm gazı boşaltıyor

Bunun adi ne olarak geciyor cok mantikli bisey su donem icin

Canım senin alttaki takvime göre henüz 40 dolmamış ama doktorun ultrasona göre mi güncelledi? Perşembe kaç haftalık oluyorsun bu durumda
Umarım hiç gerek kalmaz suni sancıya o da ayrı korkutuyor beni
Canm benim sat 9 Şubat 24 gün döngü yani nete göre 40+5 görünüyor ama doktora göre 40+1 perşembeye kdr ise ,41 haftalık oluck evet kesinlikle bende korkuyorum şu suni sancıdan hiç te iyi hikayeler okumadm şuana kadar bende ne diye okdr araştırıp duruyosammm neysee
Benim de bir haftadır arada kasılmalar, arada hafif regl ağrısı gibi kasık ağrıları ama o kadar. Genellikle gece uyuyunca geçiyor hepsi
Kesinlikle aynısı banada oluyor uzaninca geçiyor hemen

Dünden beri ara ara yürüyorum iyi hissediyorum ama sırtım omzum ağrımaya başladı hemşire gazdan dolayı olur dedi, tuvalet işini ilk günden hallettim bi de halletmesem nolurdu bilmiyorum

Sorma sorma ben de sürekli araştırıyorum. Başıma ne gelecek bilmek istiyorum ama dipsiz kuyu gibi konu konuyu açıyor bunalıyorum sonunda Dana doğumdan sonraki kısmı var ona hiç gelemedim bile.
Ben de salı günü tam 40+0 oluyorum. Önümüzdeki hafta içinde suni sancıyla başlatılsın istiyorum artık Doktorun ultrasonu tarihi eser gibi. Geçen muayenede hiç bakmadı bile 90lardan kalma walkman gibi bi şeyle kalp sesi dinledi sadece. Önceki iki hafta da kilosu birebir aynı çıkmıştı. Gelişmiyor mu acaba diye sordum yok cihazdandır dedi. Doktorum rahat ama ben rahat olamıyorum daha fazla kalmasın sağlıkla doğsunlar inşallah

Kızlar psikolojik olarak kötü olan var mı? Ben saat 6’dan beri ağlıyorum. Ağrımda var zaten vajinada. Doktora gittim az enfeksiyon var dedi idrarda ilaç verdi. Toz bi tane. Ama ben çok kötüyüm. Uykusuzluk, ağrı, bebek… bu hayata ne zaman alışacağım bilmiyorum. Bi ses içimden keske cocuk daha yapmasaydın diyor. Oturup çocuk gibi ağlamak istiyorum sonrada derin derin uyumak. Bunları yazarken bile ağlıyorum su an.

Ben de hiç iyi değilim. Sadece ağlıyorum ve uyumak istiyorum. Sonra da kendime kızıyorum bugünleri çok bekledim diye. Sürekli vicdan azabı çekiyorum ona yetemiyorum diye. Böyle olunca yeterince sevemiyorum da umarım bu psikolojiden çıkabiliriz

İnşallah güzel Allahım. Bebeğimde gaz sancısı da başladı o da mahvediyor beni.

İnşallah canm inşallah hayırlısıyla zmn geçsin de bir bakmışız ki kucagimzda emzirirken buluyoruz kendimizi inşallah Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…