2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım hatırlarsan seninle konuşmuştuk iki haftadır kilosu hiç değişmedi diye, benimki ultrasonda çıktığından daha fazla çıktı demek ki almış diye düşündüm

Dünden beri ara ara yürüyorum iyi hissediyorum ama sırtım omzum ağrımaya başladı hemşire gazdan dolayı olur dedi, tuvalet işini ilk günden hallettim bi de halletmesem nolurdu bilmiyorum
Ayy 8 gün oldu hala gazım bıtmedı bu ne zaman bıtecek acaba
Karnım agrıyo kıvrandırıyo sancım oluyo hop gaz cıkıyo bıtıyo

Canım eşin ya da annen yok mu? Bir gece onlar baksın sen uyu.

Canım eşin ya da annen yok mu? Bir gece onlar baksın sen uyu.
Eşim calısıyor sabah sekizde işe gidiyor vereceği tepkiyi bildiğim için hiç teklif dahi etmem. Annem doğumdan beri yanımdaydı. Evine gitti babamın kıyafetlerini yıkamak vs için ama ben bugün çok kötüyüm.

Yarasıııın.. Bosver valla ver memeyi, hiç dert etme.. Emsin doyasıya.. Çünkü nooluyo bilio musun, o meme reddi zamanında bazen döndürmek zor oluyo bebegi memeye, bazı anneler pes edebilio, cidden yıpratıcı bişey cunku o zmna kadar ne verirsen kar, bebegın naapcagı bellı olmuyo cunku

Kızlar. Doğum yapmayan arkadaşlar size bir sorum var şimdi göğüslernzden süt sivi faln geliyor mu yani benm hiç öyle bir durum yok kupkuru merak ettim acaba sütüm hiç olmicak mı anlamın da bu ??

Amerikada mıydın rachel? Yani yabancı ülke diyoruz, medeniyet diyoruz ama öyle eski olması da enteresan.. Devlet fılan gibi mi gittgn doktor?

Seni buradaki herkes çok iyi anlıyor, buna emin ol.. Ama geçecek, geçiyor.. İlk çocuga alısmak 2.den daha zor, bunu her zmn diyorum.. Bi süre snra alışacaksın.. Sadece sabır, Bi de hersey üst üste gelınce doldun sen biraz..
Annen kız kardeşin fılan var mı destek olabılecek?

Annen gittiği için böyle olmussundur.. Geri gelcek sanrm annen.. Bi süre daha destek olur ama uzun zamanda bakamaz, elbet yalnız kalıcaksın.. Darlandıgında yaz buraya, herkes aynı süreçlerden geçti, geçiyor valla

Kızlar. Doğum yapmayan arkadaşlar size bir sorum var şimdi göğüslernzden süt sivi faln geliyor mu yani benm hiç öyle bir durum yok kupkuru merak ettim acaba sütüm hiç olmicak mı anlamın da bu ??

Yok gelmıo süt, ılkınde de gelmemişti.. Öyle hemen tak diye gelmio ya süt.. Bi tek Bi arkadaşım oyleydı, bekarken süt gelıodu memesinden ama onun hormonlardan dolayıydı..

Yürüyen LPG yapmışlar bunu demezsem çatlıcaktım
Senınkı enteresan ama tuvalet bile bitmiş, ama gaz hala var.. Üşütüyor fılan olabılır mısın? Terlıosundur da dogal olarak
Olabilir canım annem sürekli üstümü örtmeye çalışıyor kendini sıcak tut diyor ama ilk gün terledim belki de ondan oldu

Yok gelmıo süt, ılkınde de gelmemişti.. Öyle hemen tak diye gelmio ya süt.. Bi tek Bi arkadaşım oyleydı, bekarken süt gelıodu memesinden ama onun hormonlardan dolayıydı..
Anladım canm tamam sanki gruptan biri yazmsti ondan merak ettim de :) saol cevp verdgn için, içim rahatladı vala

4 yıl çok istememe rağmen olmadı sonra mucize gibi geliverdi hayatımıza ama bu yazdığın her şeyi bende yaşadım geçen hafta. Bu hafta çok daha iyiyim. Geçiyor

Canım olur mu öyle şey hiç öyle düşünme herkesin illa önceden gelecek diye birşey yok benim 20. Haftalarda 1-2 gün sarı sulu şekilde geldi sonra durdu geçen hafta yine geldi durdu şu an kupkuru mesela ama hiç gelmeyip doğumda da gelebilir bunu düşünüp kendini strese sokma

Ya daha Dilkenn var nasıl unutursunuz
Hahah evet evet saydılar beni de ben de her sabah kalktığımda oğlum bugün gelmeyi düşünür müsün lütfen diyorum ama bir yanım da gelmesin diyor çünkü doktorum p.tesiye kadar izinliymiş eğer doğurursam nöbetçi doktor kimse o bakıyormuş

Amerikada mıydın rachel? Yani yabancı ülke diyoruz, medeniyet diyoruz ama öyle eski olması da enteresan.. Devlet fılan gibi mi gittgn doktor?
Evet kaliforniya eyaletindeyiz. Burada doğum doktorlarının hep özel muayenehanesine gidiliyor. Hastanede sadece tıbbı müdahale yapılıyor. Bizim doktor da özel ama cihazlar çok eski ve kullanmıyorlar. Beni hiç nts ye de bağlamadı örneğin. O yüzden tedirgin ediyor bu süreç beni. Şimdi suni sancı çıktı bir de. Bebeğimi detaylı da görmüyoruz. O yüzden bir an önce doğsun sağlıkla inşallah diye dua ediyorum yoksa suni sancı da olur. Çünkü muayenelerin içeriği bence yetersiz

Ne bileyim ya sürekli bisiler aklima geliyor soruyom falan annelik öyle bir şey demekki teşekkürler canm cevabın güzel yorumun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…