2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yarın zaten pompayla sağıp anneme vereceğim ben duş alıp uyuyacağım. Saçlarım bile yağ içinde kaldı.

Aynı durumdayız bide gaz derdi var yanına

Nerde ssvd yapacaksın? Bende istiyorum ama doktor pek sıcak bakmıyor
Benim bütün doğumlarım Yusuf Olgaçta oldu. İlk oğlum sezeryan, ikincisi ssvd şimdi nasipse kızım olacak o da tekrar ssvd yapacağım. Neden sıcak bakmıyor doktorunuz?

Yarın zaten pompayla sağıp anneme vereceğim ben duş alıp uyuyacağım. Saçlarım bile yağ içinde kaldı.
Kesinlikle bunu yap çok iyi geliyor en az 4-5 saat uyu dinlen. Akşamda eşinle dışarı çık biraz dolaş ben çok darlanınca çıkıyorum biraz yürüyoruz iyi geliyor

Kesinlikle bunu yap çok iyi geliyor en az 4-5 saat uyu dinlen. Akşamda eşinle dışarı çık biraz dolaş ben çok darlanınca çıkıyorum biraz yürüyoruz iyi geliyor
Allah hepimize güç kuvvet versin. Bu günleri bir an önce atlatmayı nasip etsin inşallah

18.günden bildiriyorum. Asla alışamıyorum uykusuzluğa çıldırmak üzereyim
Allah im yardimciniz yardimcimiz olsun hepimizin ben daha dogurmadim ama geceleri hep uyanigim dogurunca işler cok degisiyor galiba suan uykusuzluk etkilemiyor açıkçası genel olarak herkes uyanikti hamileyken ama şuan doguran anneleri okudukca telaş oluyorum o kadar mi kötü kız

Bende değerlerimin düşmesini istemiyorum zaten b12 düşüktü d vitaminide o yüzdende kullanmak istedim oda sütü etkiliyor bence,
Kuru dur incir elma hurma annem komposto yapıyor her gün içiyorum iyi geliyor akıyor falan ama sağdığımda çıkmayınca korktum bugün 2 saat sonra oğlum güzel emdi uyudu o iyi çekiyor zatende kızım defalarca isstiyor memede kalmak o tam gazını çıkaramıyor ondan bence,
Yulafı dene bide canım seviyodun sen zaten içine meyveler koy oda çok iyi süt yapıyor boza da solgar almak istemedim egzamam var mayalı şeyler dokunur diye oda iyi geliyo diyolar

Perşembe kontrolümüz vardı yani 11. Gün
Kızım hastaneden 1750 ile çıktı o gün 2130 gr olmuştu doktoru çok iyi dedi mamada çok çok az verdim ama son 2 gündür veriyorum günde 2 kez de olsa,
Oğlum hastaneden 2070 ile çıktı o gün 2410 gr mama çok vermiyorum almıyoda güzel emiyor uyuyor doktor iyi dedi, kızım galiba oğlumu geçicek kendine bi baktırıyor ağlamalarıyla
Benim miniklerim büyüyor çok şükür

Dün aklıma geldin yazacaktım ama fırsat olmadı aynı günlerde aynı şeyleri yaşatıyor bebeler bize. Uylusızluk ayrı, gaz olayına çözüm bulamamak ayrı. Dr gittik bugün biri bitkisel iki ilaç verdi. İlk doz akşamdı. Ama tabii ki dünden bir farkımız yok şu anda. Yarını bilmem. Meme, mama, alt değiştir, vs vs herşeyi geçtim çocuk kıvransın senin elinden bişey gelmesin bu şekilde bide gece kucağa alıştı. Şimdi yalnız bile kalmıyor. Ama gündüz hiç sorun yok
Herşey tıkır tıkır.

O kadar çok şey kullanıyorum ki kesin bundan sütüm iyi ya da kötü diyemeyeceğim. Hergün bu vitaminin yanında ferro sanol, d vitamini magnezyum alıyorum.Hipp in anne çayını içiyorum bestlak damla kullanıyorum. Hurma incir yeyip dut hoşafı içiyorum. Şimdilik kızım şırıngayla beslendiği için yetiyor her iki saate 30 ml zor içiriyorum

Bi kaç gün kullan işe yararsa bende denerim. Aslında gazını çıkartıyor kızım ama yrtmiyor galiba anlamadım yine gaz sancısı oluyor Gündüz benimde öyle herşey gece başlıyor kabusum oldu geceler

Bende çocuk üstümde uyuyor. Yerine koysam uyanıyor gözümden uyku akıyor
Bende geceleri uykuya dalamıyor diye yanımda uyutup yatağına yatırmak zorunda kalıyorum ama yatağa geçince hep uyanıyo tekrar uyusun diye çok uğraşıyprum doktor uykuya dslmayı öğrenmesi gerektiğini söylemişti hsla öğrenemedi inşallah tez vakitte kendi kendine uyumayı öğrenir

Nasıl sezeryan yerin canım sanırım benimde iltihaplanma oldu koku mu var
Sezaryen yerim zaten iltihap dolu sıka sıka boşalttılar hala bazı seyleri iltihap dolu. Yetmedi şimdide idrar yolu iltihaplandı bu saat oldu yine uyumadım ağrıdan ağlamaktan bayılcam artık yeter diye bas bas bağırasım var.

Hey maşallah bunlarla olsum bi zahmet neyse en azından vitamin takviyesi olur banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…