- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.772
- 53
Kız gitmesin kimse özel egemed hastanesi sökedekiBence deyazık ya.. Başından beri neler çekti hangi hastane bu? yaz istersen
Baska bir doktoramı gitsen canım
Ya sen Baska doktora git bence ya.. Baska biri görsün seni.. Belkı o zmn anlarsın ne olduğunu
Ağrı sancı olunca insan başka bir şey düşünemiyor kiama tabi enfeksiyondur geçecek gidecek. Ateş olmaması da iyi bişey yagmurcicegii
Bende ilk başta sezaryen yerimde çok fena şişme başladı. Doktora gittim iltihap toplamış dedi ilaç yazdı antibiyotik ve gönderdi. Sonra bu yara akmaya başladı tekrar gittim ve sıkarak boşalttı antibiyotiği ikiye çıkardı. Bir haftadan fazla zaten antibiyotik kullanıyorum bana mısın demiyor orası hala şiş şiş. Onu atlattım dedim bu sefer de idrarımı yaparken ağrılar girmeye başladı. İdrarımı yapamıyordum, yarıda kesiliyordu ve gün içinde de gece beni uyutmayacak kadar şiddetli ağrılarım oluyordu idrardan kaynaklı. Yine doktoruma gittim bir şaselik ilaç verdi bir işe yaramadı kullandığım halde bugün sabaha kadar acıdan resmen ağladım gözlerimi hissetmiyorum su an. En son artık baska özel hastaneye gittim serum taktılar iki tane bir de kan istedi. Kanda enfeksiyon değerim 43 çıktı. Normal insanda referans değeri 0-6 arası. Şimdi eve gidiyorum inşallah artık iyi olurum rabbim yardımcım olsun.Tam olarak şikayetin diliş yerindeki enfeksiyonun sebep olduğu ağrı mı ? Oradaki enfeksiyonun iyce akıp kuruması gerekiyor doğum sonrası ıslak falan kaldıysa ondan sebep olmuş olabilir
Ya yok hiç öyle olumsuz birşey okumadım ama detaylı bakayım. Dün göbeğine falan sürdük zararlı bişeyse kullanmayalımAraştırmışsınızdır mutlaka ama elma yağının yenidoğanlarda yanlış kullanımıyla ilgili şeyler okumuştum. Birkaç doktorun postu da vardı konuyla ilgili, hiç önermiyorlardı ama bulamadım şimdi. Acı elma yağıyla ilgili galiba benim dediğim, normal elma yağında sorun olmayabilir ama yine de yazmak istedim.
İyi yapmıssın baska hastaneye giderek insallah kısa sürede toparlarsın canımBende ilk başta sezaryen yerimde çok fena şişme başladı. Doktora gittim iltihap toplamış dedi ilaç yazdı antibiyotik ve gönderdi. Sonra bu yara akmaya başladı tekrar gittim ve sıkarak boşalttı antibiyotiği ikiye çıkardı. Bir haftadan fazla zaten antibiyotik kullanıyorum bana mısın demiyor orası hala şiş şiş. Onu atlattım dedim bu sefer de idrarımı yaparken ağrılar girmeye başladı. İdrarımı yapamıyordum, yarıda kesiliyordu ve gün içinde de gece beni uyutmayacak kadar şiddetli ağrılarım oluyordu idrardan kaynaklı. Yine doktoruma gittim bir şaselik ilaç verdi bir işe yaramadı kullandığım halde bugün sabaha kadar acıdan resmen ağladım gözlerimi hissetmiyorum su an. En son artık baska özel hastaneye gittim serum taktılar iki tane bir de kan istedi. Kanda enfeksiyon değerim 43 çıktı. Normal insanda referans değeri 0-6 arası. Şimdi eve gidiyorum inşallah artık iyi olurum rabbim yardımcım olsun.
Benim hastanem. Allah Allah ben bir sıkıntı yaşamadım. Ne yapmışlar tam olarak? Benim tek ağrım miyomu alamadılar miyomun olduğu yerde çok çok ağrım oldu katlanılabilir ağrı değildi. Antibiyotik ve ağrı kesici ile geçti kısa sürede. Sizin neymiş sebebi?Kız gitmesin kimse özel egemed hastanesi sökedeki
İdrar enfeksiyonun var mıydı doğumdan önce. İdrar enfeksiyonu mu dağıldı acaba? Kötü olmuş çok geçmiş olsun. Bizim de aynı hastane ben şükür bir sıkıntı yaşamadığım gibi çabuk toparlandım hatta. Yapılan bir hata varsa nasıl can acıtıyor işteBende ilk başta sezaryen yerimde çok fena şişme başladı. Doktora gittim iltihap toplamış dedi ilaç yazdı antibiyotik ve gönderdi. Sonra bu yara akmaya başladı tekrar gittim ve sıkarak boşalttı antibiyotiği ikiye çıkardı. Bir haftadan fazla zaten antibiyotik kullanıyorum bana mısın demiyor orası hala şiş şiş. Onu atlattım dedim bu sefer de idrarımı yaparken ağrılar girmeye başladı. İdrarımı yapamıyordum, yarıda kesiliyordu ve gün içinde de gece beni uyutmayacak kadar şiddetli ağrılarım oluyordu idrardan kaynaklı. Yine doktoruma gittim bir şaselik ilaç verdi bir işe yaramadı kullandığım halde bugün sabaha kadar acıdan resmen ağladım gözlerimi hissetmiyorum su an. En son artık baska özel hastaneye gittim serum taktılar iki tane bir de kan istedi. Kanda enfeksiyon değerim 43 çıktı. Normal insanda referans değeri 0-6 arası. Şimdi eve gidiyorum inşallah artık iyi olurum rabbim yardımcım olsun.
Ben sırayla deniyordum. Bir o, azalınca diğeri. Azalınca diğeri diye diye yarım saati de buluyordu, bazen daha az sürüyordu. Bitene kadar. Bestlak, bol su ve çorba tüketiyorum. Son iki gündür doğadan emziren anne çayından içtim. Rezene flnda var içinde. Çok ot baharat karışımı tüketemiyorum ben. Yoksa herkeste tarifler uçuşuyorBebeğe sütümü götürmek istiyorum gelmiyordu ama bu sabah başladı gibi inşallah devamı gelirSormak istediğim şey lansinoh elektrikli ile yapıyorum kaç dk denemeliyim max
Bende ilk başta sezaryen yerimde çok fena şişme başladı. Doktora gittim iltihap toplamış dedi ilaç yazdı antibiyotik ve gönderdi. Sonra bu yara akmaya başladı tekrar gittim ve sıkarak boşalttı antibiyotiği ikiye çıkardı. Bir haftadan fazla zaten antibiyotik kullanıyorum bana mısın demiyor orası hala şiş şiş. Onu atlattım dedim bu sefer de idrarımı yaparken ağrılar girmeye başladı. İdrarımı yapamıyordum, yarıda kesiliyordu ve gün içinde de gece beni uyutmayacak kadar şiddetli ağrılarım oluyordu idrardan kaynaklı. Yine doktoruma gittim bir şaselik ilaç verdi bir işe yaramadı kullandığım halde bugün sabaha kadar acıdan resmen ağladım gözlerimi hissetmiyorum su an. En son artık baska özel hastaneye gittim serum taktılar iki tane bir de kan istedi. Kanda enfeksiyon değerim 43 çıktı. Normal insanda referans değeri 0-6 arası. Şimdi eve gidiyorum inşallah artık iyi olurum rabbim yardımcım olsun.
Ağrı sancı olunca insan başka bir şey düşünemiyor kiama tabi enfeksiyondur geçecek gidecek. Ateş olmaması da iyi bişey yagmurcicegii
Yeğenimi ilk Dr götürdüklerinde yanlarındaydım. Dr tek uyarısı duyduğunuz herşeyi denemeyin falan demişti. Elma yağı mesela herkes söyleyecek size sürün diye ama her bebekte aynı sonuç alınamayabilir, hatta zararı olabilir falan demişti. Düşünmüştüm bende alt tarafı elma işte ne zararı olabilir ki diye.Ya yok hiç öyle olumsuz birşey okumadım ama detaylı bakayım. Dün göbeğine falan sürdük zararlı bişeyse kullanmayalım
Bende beceremem onu. O yüzden anlıyorumÖyle de sürekli düşündükçe de bu sefer Baska işlere odaklanamıosun.. Herkesin canı tatlı, ama sureklı agrı var dersen agrı dahada büyüyor beyninde.. Minikkızannesi hersey üst üste gelmiş, bayagı bunalmış.. İlk cocukta cok normal bunlar.. Geçecek ama
Bende beceremem onu. O yüzden anlıyorumyagmurcicegii ni. O ağrılar varken başka bişey olamıyor. Tek o oluyor. Herşey o ağrı oluyor. Keşke becerebilsek keşke
Ay yok benimkinde henüz öyle balgam sümğk vs yok. Hafif kuru dolmuş gibiydi ama gün içinde onu da attı. Atamaz zannediyordumŞuan bunu kullanmak içinde erken canım sadece serum fizyolojik ve nazal nem öneriyor bize doktor. Bununla çok zorda kalınca çekebilirsiniz ama ödem oluşturuyor dedi. Benim kız da dolu ama kusunca balgam çıkarıyor bir de açıyorum sürekli işte. Eğer sümük ucuna kadar geldiyse yumuşak peçeteyle kıvırıp alıyorum
Meme başına on beş dakika demek istemiştim, anlaşılmıştır herhaldeTeşekkür ederim maalesef yanımda değil, dediğiniz şekilde devam edeyim şimdilik
Bende beceremem onu. O yüzden anlıyorumyagmurcicegii ni. O ağrılar varken başka bişey olamıyor. Tek o oluyor. Herşey o ağrı oluyor. Keşke becerebilsek keşke
Çok mantıklı sanki doğumda konuşmak yasak, yani niye öyle düşünüyorsam sorabilirim evetBizde de bebek çıkınca çocuk doktoru baktı sonra ten tene temas yaptık. Ben emzirmek istiyorum dediğimde doktorla da ikinci doğum olunca tabii emzir ama çok oynama çocukla dedibelki sen yine teklif edebilirsin olmuyorsa da zaten oda da doya doya emzirirsin
Yaa canım benim kolay gelsinKızlarrr resmen sizleri özledim ya giremez oldum buralara bizim kız beni geceleri asla uyutmuyorve her gün huy değiştiriyor hiç ağlamazdı 2 gündür gazda sıkıştırıyor ağlayıp duruyor daha da az uyur oldu şimdi memeyide asla bırakmak istemiyor sürekli emme peşinde Siz gaz için neler yapıyorsunuz ? Ben 2 gündür elma yağı ve kiraz çekirdeği deniyorum biraz iyi geldi ama tam anlamıyla düzelme olmadı. Bu arada doğuran arkadaşları tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütmeyi sağlıkla nasip etsin
Aslında bende çok dikkat ederim doktorun söylediği hariç birşey yapmam ama bitkisel bir yağ olduğu için hiç öyle düşünmemiştim. Bir sonraki kontrolde sorayım bir doktora da. Ne olur ne olmaz.Yeğenimi ilk Dr götürdüklerinde yanlarındaydım. Dr tek uyarısı duyduğunuz herşeyi denemeyin falan demişti. Elma yağı mesela herkes söyleyecek size sürün diye ama her bebekte aynı sonuç alınamayabilir, hatta zararı olabilir falan demişti. Düşünmüştüm bende alt tarafı elma işte ne zararı olabilir ki diye.
Hangi doktorda doğumu yaptınıxBenim hastanem. Allah Allah ben bir sıkıntı yaşamadım. Ne yapmışlar tam olarak? Benim tek ağrım miyomu alamadılar miyomun olduğu yerde çok çok ağrım oldu katlanılabilir ağrı değildi. Antibiyotik ve ağrı kesici ile geçti kısa sürede. Sizin neymiş sebebi?
Kızlar ben şimdi verilen ilaçtan dolayı 24 saat emziremeyeceğim. 24 saatlik sütü bugün sağarak çıkarır mıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?