2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Baska bir doktoramı gitsen canım
Ya sen Baska doktora git bence ya.. Baska biri görsün seni.. Belkı o zmn anlarsın ne olduğunu
Ağrı sancı olunca insan başka bir şey düşünemiyor ki ama tabi enfeksiyondur geçecek gidecek. Ateş olmaması da iyi bişey yagmurcicegii
Tam olarak şikayetin diliş yerindeki enfeksiyonun sebep olduğu ağrı mı ? Oradaki enfeksiyonun iyce akıp kuruması gerekiyor doğum sonrası ıslak falan kaldıysa ondan sebep olmuş olabilir
Bende ilk başta sezaryen yerimde çok fena şişme başladı. Doktora gittim iltihap toplamış dedi ilaç yazdı antibiyotik ve gönderdi. Sonra bu yara akmaya başladı tekrar gittim ve sıkarak boşalttı antibiyotiği ikiye çıkardı. Bir haftadan fazla zaten antibiyotik kullanıyorum bana mısın demiyor orası hala şiş şiş. Onu atlattım dedim bu sefer de idrarımı yaparken ağrılar girmeye başladı. İdrarımı yapamıyordum, yarıda kesiliyordu ve gün içinde de gece beni uyutmayacak kadar şiddetli ağrılarım oluyordu idrardan kaynaklı. Yine doktoruma gittim bir şaselik ilaç verdi bir işe yaramadı kullandığım halde bugün sabaha kadar acıdan resmen ağladım gözlerimi hissetmiyorum su an. En son artık baska özel hastaneye gittim serum taktılar iki tane bir de kan istedi. Kanda enfeksiyon değerim 43 çıktı. Normal insanda referans değeri 0-6 arası. Şimdi eve gidiyorum inşallah artık iyi olurum rabbim yardımcım olsun.

Ya yok hiç öyle olumsuz birşey okumadım ama detaylı bakayım. Dün göbeğine falan sürdük zararlı bişeyse kullanmayalım

İyi yapmıssın baska hastaneye giderek insallah kısa sürede toparlarsın canım

Kız gitmesin kimse özel egemed hastanesi sökedeki
Benim hastanem. Allah Allah ben bir sıkıntı yaşamadım. Ne yapmışlar tam olarak? Benim tek ağrım miyomu alamadılar miyomun olduğu yerde çok çok ağrım oldu katlanılabilir ağrı değildi. Antibiyotik ve ağrı kesici ile geçti kısa sürede. Sizin neymiş sebebi?

İdrar enfeksiyonun var mıydı doğumdan önce. İdrar enfeksiyonu mu dağıldı acaba? Kötü olmuş çok geçmiş olsun. Bizim de aynı hastane ben şükür bir sıkıntı yaşamadığım gibi çabuk toparlandım hatta. Yapılan bir hata varsa nasıl can acıtıyor işte

Bebeğe sütümü götürmek istiyorum gelmiyordu ama bu sabah başladı gibi inşallah devamı gelir Sormak istediğim şey lansinoh elektrikli ile yapıyorum kaç dk denemeliyim max
Ben sırayla deniyordum. Bir o, azalınca diğeri. Azalınca diğeri diye diye yarım saati de buluyordu, bazen daha az sürüyordu. Bitene kadar. Bestlak, bol su ve çorba tüketiyorum. Son iki gündür doğadan emziren anne çayından içtim. Rezene flnda var içinde. Çok ot baharat karışımı tüketemiyorum ben. Yoksa herkeste tarifler uçuşuyor

Bi daha o hastaneye gitme sakın içim şişti yani.. Ben daha yeni kullanmaya basladın sandım antıbıyotık.. Ya bak baktın ozelden verim alamadın en azından devlete git, en azından süründürse de garanti yani..
Neyse inşallah sımdı gittiğin hastanede iyi Bi tedavi önermişlerdir.. Düzelirsin inşallah

Ağrı sancı olunca insan başka bir şey düşünemiyor ki ama tabi enfeksiyondur geçecek gidecek. Ateş olmaması da iyi bişey yagmurcicegii

Öyle de sürekli düşündükçe de bu sefer Baska işlere odaklanamıosun.. Herkesin canı tatlı, ama sureklı agrı var dersen agrı dahada büyüyor beyninde.. Minikkızannesi hersey üst üste gelmiş, bayagı bunalmış.. İlk cocukta cok normal bunlar.. Geçecek ama

Ya yok hiç öyle olumsuz birşey okumadım ama detaylı bakayım. Dün göbeğine falan sürdük zararlı bişeyse kullanmayalım
Yeğenimi ilk Dr götürdüklerinde yanlarındaydım. Dr tek uyarısı duyduğunuz herşeyi denemeyin falan demişti. Elma yağı mesela herkes söyleyecek size sürün diye ama her bebekte aynı sonuç alınamayabilir, hatta zararı olabilir falan demişti. Düşünmüştüm bende alt tarafı elma işte ne zararı olabilir ki diye.

Bende beceremem onu. O yüzden anlıyorum yagmurcicegii ni. O ağrılar varken başka bişey olamıyor. Tek o oluyor. Herşey o ağrı oluyor. Keşke becerebilsek keşke

Bende beceremem onu. O yüzden anlıyorum yagmurcicegii ni. O ağrılar varken başka bişey olamıyor. Tek o oluyor. Herşey o ağrı oluyor. Keşke becerebilsek keşke

Zamanla öğrenio insan.. Çocuk olduktan sonra hele.. Mecbur kalınca ağrı sızı kalmıyor bile, zamanla dişin ağrısa bile o yemeği yapıp o cocuga yedirmek zorunda kalıyorsun.. Şu an geçiş aşamasında oldugumuz için hersey stres sebebi oluyor.. Zamanla oturacak hersey

Ay yok benimkinde henüz öyle balgam sümğk vs yok. Hafif kuru dolmuş gibiydi ama gün içinde onu da attı. Atamaz zannediyordum pazartesi kontrole gideceğiz o zaman sorayım doktora. Çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim maalesef yanımda değil, dediğiniz şekilde devam edeyim şimdilik
Meme başına on beş dakika demek istemiştim, anlaşılmıştır herhalde benim de üçüncü gün anca gelmişti o az miktarlar, 4. 5. Gün doğru dürüst gelmeye başlamıştı. Bebekten ayrıyken biraz daha zor oluyor tabii ama vazgeçmeyince oluyor her türlü. Tez vakitte sağlıkla kavuşmanızı dilerim

Ay ben de ya. Tatlı canlılar kulübüne hoş geldiniz çocukken de aşı olacağım zaman ağıtlar yakarmışım ah zavallı ben diye

O yüzden acı ağrı durumlarında fiziksel açıdan başka sorunlar yaratabilecek ihtimalleri ortadan kaldırmaya odaklanma taraftarıyım ben. Uykusuz kalmamak, bağışıklığı düşürmemek için vitamin takviyesi almak, sağlıklı beslenmek, vücudun ısı dengesini korumak vb gibi.

Bir de sevdiğim yiyecekler iyi gelir bana böyle durumlarda. Tercihen sağlıklı olanlar tabii. (Pasta yerine hoşaf veya mandalina gibi)

Çok mantıklı sanki doğumda konuşmak yasak, yani niye öyle düşünüyorsam sorabilirim evet
Yaa canım benim kolay gelsin biz de doğurmayanlar olarak en geç 1-1.5 haftaya sizin kervana katılacağız ama hala doğurmadigim için ben de buradaki doğum öncesi muhabbetleri özledim

Aslında bende çok dikkat ederim doktorun söylediği hariç birşey yapmam ama bitkisel bir yağ olduğu için hiç öyle düşünmemiştim. Bir sonraki kontrolde sorayım bir doktora da. Ne olur ne olmaz.

Hangi doktorda doğumu yaptınıx

Kızlar ben şimdi verilen ilaçtan dolayı 24 saat emziremeyeceğim. 24 saatlik sütü bugün sağarak çıkarır mıyım sizce?

Kızlar ben şimdi verilen ilaçtan dolayı 24 saat emziremeyeceğim. 24 saatlik sütü bugün sağarak çıkarır mıyım sizce?

Zaten sağmalısın kesınlıkle.. Sağmazsan mastit olursun bu sefer, yada süt çekilir.. 2 saatte bir sağım yap mutlaka.. Sonrada dök sütü.. Yarın da guzelce emzirirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…