2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benn korkumdan yıkayamam her gün üşütüyo olabilir, petek açık ama odanın kapısı durmuyo aç kapa o bile yel yapar diye korkuyoruz bebekler kuşun kanadından bile yel alır derler 2 veya 3 günde bir yıkasan daha iyi olur sanki canım yaz mevsiminde olsak hergün yıkamak daha iyi bizimkilrr küçük olduğundan doktor çabuk ısı kaybı olur üşürler dikkat edin yıkarken falan dediği için belki ben korktum gerçekten elleti ayakları hep soğuktu şimdi kat kat giydirip sarıyoruz

Bol bol su ic canim idrardaki yanmani alir birde antibiyotigi ikiye cikardi doktorum demistin o da idrar yolu enfeksiyonu yapmis olabilir insallah daha iyisindir simdi

Gün aşırı yıkarız dedik ama dün Dr işi çıkınca kaldı. Yıkamamız lazım bugün.

Bizimki.geldipinden beri bir kere kaka yaptı sayılır. Sonraki çok az miktardaydı. Bir daha da yapmadı. Ondan kıvranıyor bence. Yapsa hepimiz rahatlayacağız

Evet tam teşekküllü hastane olması lazım. Benim de Sezeryanla vajinal doğum arasında 4 yıl vardı. Ama dikişlerim iyileşmişti zaten. Denedik şükür de oldu.
Devletler yapmıyor doğrudur. Umarım bir gün yaparlar. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Spring05 canım sen dişten sonra kac saat bekledin. Ben 2-3 saat bekledım şimdi sagıp sonra emzırsem olur mu ?

Senin de mi orda bende seni aydın merkezde sanıyordum o ara yazamadım ağrım çoktu benimde. Olaya bak herkes aynı yerdeymiş meğer çok şaşırdım ben memnun kaldım açıkçası çok ilgilendiler ama tabi kimisinin daha çok ağrılı geçmiş olabilir

Evet çok iyi bir doktor gerçekten. Anlaşmalı orayla normalde kendine ait muayenehanesi var ama doğumlarını hastanede yapıyor. Korcan hanım için de hiç gitmedim kendisine ama çok iyi olduğunu duymuştum genelde.

Kaç günde bir yıkamamız gerekiyor? Biz dün yıkadık göbeği düştü diye. Onu da zaten annemin teyzesinin kızı yıkadı. Ya ben çok korkarım yıkamaya nasıl yıkayacağım. Bir dahaki yıkamayı ne zaman yaparız düşünemiyorum

Bestlak kullanmaya başladım ben de hastane çantama koymuştum, geldiğini görünce mutlu oldum biraz uzun tuttum makineyi o yüzden merak ettim doğru mu yanlış mı yapıyorum diye

Spring05 canım sen dişten sonra kac saat bekledin. Ben 2-3 saat bekledım şimdi sagıp sonra emzırsem olur mu ?
Ben emzirdim sağdım gittim canım. Sonra işlemden sonra 3 4 saat emzirme o sütü de dök dedi. Sütü döktüm iyice sağdım sonra gece emzirmiştim. 19 daydı işlem 00 gibi emzirdim gece

Amin inşallah Ben hastanede olduğum bu 2 gün içinde ara ara yanına uğrayıp temas etme şansım oldu emzirmeyi denedim, 15 cc anca çıktı ama şimdi taburcu oldum eve geldim umarım artarak devam eder.

Beni mi gördün tuğçeyi mi?

Evet herkes övüyor onu

Arkadaşlar hamilelik sürecinde oksapar kullananlar sezeryan sonrası kaçıncı gün tekrar igne olmaya başladınız ve kaç gün kullandınız?

Yoğun bakımdan çıkarken hergün de olur, gün aşırıda dediler. Orda hep yıkamışlar Dı. Ne zaman gitsek mis gibi kokıyordu bende çekiniyordum ama annem yanımdayken ben yıkadım. Küvet üzerindeki fileye yatırıp yıkadım bir şekilde yaparım yine diye düşünüyorum

Arkadaşlar hamilelik sürecinde oksapar kullananlar sezeryan sonrası kaçıncı gün tekrar igne olmaya başladınız ve kaç gün kullandınız?
Sanırım 35 de falan başlamıştım coraspini bırakıp. 36+6da doğum sonrası hiç kesmeden devam ettim. 10 gün kullan bırak demişti. Tansiyon olayı çıkınca 8.gün bıraktırdı lar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…