Kızlar bebişe nazar değdirdim gece 3 den beri nerdeyse hiç uyumadı. 6 kez filan kala yaptı geceden beri gaz çıkarıyor ama karnı da gurulduyor gaz sancısı mı üşüttü mü acaba? Siz her gün yıkıyor musunuz bir de ben her gün yıkıyorum ama hava soğudu acaba fazla mı geliyor. Bir de gece bir uyandım benim gözüm kıpkırmızı ve çapaklı. Ya göz nezlesi ya konjonktivit oldum. Dünyagöze randevu aldım da buzlukta 2 poşet süt kaldı artık öyle sağacak sütte pek yok. Pzt oryantasyona götürücem birini orda kullanırım birini de 40 nda dişçiye gidecektim. Evde bi buçuk saat oyalarlar umarım ya da kızı da mı götürsem annemle arabada otursa bilemedim
Benn korkumdan yıkayamam her gün üşütüyo olabilir, petek açık ama odanın kapısı durmuyo aç kapa o bile yel yapar diye korkuyoruz bebekler kuşun kanadından bile yel alır derler 2 veya 3 günde bir yıkasan daha iyi olur sanki canım yaz mevsiminde olsak hergün yıkamak daha iyi bizimkilrr küçük olduğundan doktor çabuk ısı kaybı olur üşürler dikkat edin yıkarken falan dediği için belki ben korktum gerçekten elleti ayakları hep soğuktu şimdi kat kat giydirip sarıyoruz
Bende ilk başta sezaryen yerimde çok fena şişme başladı. Doktora gittim iltihap toplamış dedi ilaç yazdı antibiyotik ve gönderdi. Sonra bu yara akmaya başladı tekrar gittim ve sıkarak boşalttı antibiyotiği ikiye çıkardı. Bir haftadan fazla zaten antibiyotik kullanıyorum bana mısın demiyor orası hala şiş şiş. Onu atlattım dedim bu sefer de idrarımı yaparken ağrılar girmeye başladı. İdrarımı yapamıyordum, yarıda kesiliyordu ve gün içinde de gece beni uyutmayacak kadar şiddetli ağrılarım oluyordu idrardan kaynaklı. Yine doktoruma gittim bir şaselik ilaç verdi bir işe yaramadı kullandığım halde bugün sabaha kadar acıdan resmen ağladım gözlerimi hissetmiyorum su an. En son artık baska özel hastaneye gittim serum taktılar iki tane bir de kan istedi. Kanda enfeksiyon değerim 43 çıktı. Normal insanda referans değeri 0-6 arası. Şimdi eve gidiyorum inşallah artık iyi olurum rabbim yardımcım olsun.
Bol bol su ic canim idrardaki yanmani alir birde antibiyotigi ikiye cikardi doktorum demistin o da idrar yolu enfeksiyonu yapmis olabilir insallah daha iyisindir simdi
Kızlar bebişe nazar değdirdim gece 3 den beri nerdeyse hiç uyumadı. 6 kez filan kala yaptı geceden beri gaz çıkarıyor ama karnı da gurulduyor gaz sancısı mı üşüttü mü acaba? Siz her gün yıkıyor musunuz bir de ben her gün yıkıyorum ama hava soğudu acaba fazla mı geliyor. Bir de gece bir uyandım benim gözüm kıpkırmızı ve çapaklı. Ya göz nezlesi ya konjonktivit oldum. Dünyagöze randevu aldım da buzlukta 2 poşet süt kaldı artık öyle sağacak sütte pek yok. Pzt oryantasyona götürücem birini orda kullanırım birini de 40 nda dişçiye gidecektim. Evde bi buçuk saat oyalarlar umarım ya da kızı da mı götürsem annemle arabada otursa bilemedim
Gün aşırı yıkarız dedik ama dün Dr işi çıkınca kaldı. Yıkamamız lazım bugün.
Bizimki.geldipinden beri bir kere kaka yaptı sayılır. Sonraki çok az miktardaydı. Bir daha da yapmadı. Ondan kıvranıyor bence. Yapsa hepimiz rahatlayacağız
Ben ilk doğumu gebelık kolestazından 33.haftada yaptım.. Bu 2.gebelık, aradan 4 sene gectı gerçi.. Ama devlette bile yapılmıyor ssvd.. Zeynep kamilde yapılıomus eskiden, orda bir kere rüptür olmuş sonra ssvd polıklınıgını kapatmışlar.. Şimdi de yine devlette takıp edılıorm ama pek sıcak bakılmıyor gibi riskli oldugu için.. Ekip lazım filan dedi gecen
Evet tam teşekküllü hastane olması lazım. Benim de Sezeryanla vajinal doğum arasında 4 yıl vardı. Ama dikişlerim iyileşmişti zaten. Denedik şükür de oldu.
Devletler yapmıyor doğrudur. Umarım bir gün yaparlar. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ee bende orada doğum yaptım. Acaba ben seni mi gördüm ben seni kuşadası egemed sanıyordum.
Evet kesınlıkle ben seni gördüm Tugce
de orada yaptı. Üstelik bende dikiş te yok . Çok üzüldüm inşallah kolay atlatırsın
Senin de mi orda bende seni aydın merkezde sanıyordum o ara yazamadım ağrım çoktu benimde. Olaya bak herkes aynı yerdeymiş meğer çok şaşırdım ben memnun kaldım açıkçası çok ilgilendiler ama tabi kimisinin daha çok ağrılı geçmiş olabilir
Esat beyi biliyorum ama esat beyin kendine ait egemedle anlaşmalı kliniği var demi doğumu sadece orada yaptırıyor. Benim korcan hanımdı. Yaklaşımları samimiydi cana yakın içten ama bu hastalık konuları beni mahvetti her şeyden soğuttu.
Evet çok iyi bir doktor gerçekten. Anlaşmalı orayla normalde kendine ait muayenehanesi var ama doğumlarını hastanede yapıyor. Korcan hanım için de hiç gitmedim kendisine ama çok iyi olduğunu duymuştum genelde.
Gün aşırı yıkarız dedik ama dün Dr işi çıkınca kaldı. Yıkamamız lazım bugün.
Bizimki.geldipinden beri bir kere kaka yaptı sayılır. Sonraki çok az miktardaydı. Bir daha da yapmadı. Ondan kıvranıyor bence. Yapsa hepimiz rahatlayacağız
Kaç günde bir yıkamamız gerekiyor? Biz dün yıkadık göbeği düştü diye. Onu da zaten annemin teyzesinin kızı yıkadı. Ya ben çok korkarım yıkamaya nasıl yıkayacağım. Bir dahaki yıkamayı ne zaman yaparız düşünemiyorum
Ben sırayla deniyordum. Bir o, azalınca diğeri. Azalınca diğeri diye diye yarım saati de buluyordu, bazen daha az sürüyordu. Bitene kadar. Bestlak, bol su ve çorba tüketiyorum. Son iki gündür doğadan emziren anne çayından içtim. Rezene flnda var içinde. Çok ot baharat karışımı tüketemiyorum ben. Yoksa herkeste tarifler uçuşuyor
Bestlak kullanmaya başladım ben de hastane çantama koymuştum, geldiğini görünce mutlu oldum biraz uzun tuttum makineyi o yüzden merak ettim doğru mu yanlış mı yapıyorum diye
Ben emzirdim sağdım gittim canım. Sonra işlemden sonra 3 4 saat emzirme o sütü de dök dedi. Sütü döktüm iyice sağdım sonra gece emzirmiştim. 19 daydı işlem 00 gibi emzirdim gece
Meme başına on beş dakika demek istemiştim, anlaşılmıştır herhalde benim de üçüncü gün anca gelmişti o az miktarlar, 4. 5. Gün doğru dürüst gelmeye başlamıştı. Bebekten ayrıyken biraz daha zor oluyor tabii ama vazgeçmeyince oluyor her türlü. Tez vakitte sağlıkla kavuşmanızı dilerim
Amin inşallah Ben hastanede olduğum bu 2 gün içinde ara ara yanına uğrayıp temas etme şansım oldu emzirmeyi denedim, 15 cc anca çıktı ama şimdi taburcu oldum eve geldim umarım artarak devam eder.
Ee bende orada doğum yaptım. Acaba ben seni mi gördüm ben seni kuşadası egemed sanıyordum.
Evet kesınlıkle ben seni gördüm Tugce
de orada yaptı. Üstelik bende dikiş te yok . Çok üzüldüm inşallah kolay atlatırsın
Evet çok iyi bir doktor gerçekten. Anlaşmalı orayla normalde kendine ait muayenehanesi var ama doğumlarını hastanede yapıyor. Korcan hanım için de hiç gitmedim kendisine ama çok iyi olduğunu duymuştum genelde.
Kaç günde bir yıkamamız gerekiyor? Biz dün yıkadık göbeği düştü diye. Onu da zaten annemin teyzesinin kızı yıkadı. Ya ben çok korkarım yıkamaya nasıl yıkayacağım. Bir dahaki yıkamayı ne zaman yaparız düşünemiyorum
Yoğun bakımdan çıkarken hergün de olur, gün aşırıda dediler. Orda hep yıkamışlar Dı. Ne zaman gitsek mis gibi kokıyordu bende çekiniyordum ama annem yanımdayken ben yıkadım. Küvet üzerindeki fileye yatırıp yıkadım bir şekilde yaparım yine diye düşünüyorum
Sanırım 35 de falan başlamıştım coraspini bırakıp. 36+6da doğum sonrası hiç kesmeden devam ettim. 10 gün kullan bırak demişti. Tansiyon olayı çıkınca 8.gün bıraktırdı lar.