Kızlar selam, doktorumuz gaz sancıları için her istediğinde değilde 2.5 saat aralıkla emzirmem gerektiğini hazımsızlık yaşayacağını ve göğsümün tam dolmayacağı için süt miktarının da azalacağı yönünde konuştu. Bizimki sık emmek istiyor böyle bir düzene nasıl alıştırabilirim kii
Kızlar bebişe nazar değdirdim gece 3 den beri nerdeyse hiç uyumadı. 6 kez filan kala yaptı geceden beri gaz çıkarıyor ama karnı da gurulduyor gaz sancısı mı üşüttü mü acaba? Siz her gün yıkıyor musunuz bir de ben her gün yıkıyorum ama hava soğudu acaba fazla mı geliyor. Bir de gece bir uyandım benim gözüm kıpkırmızı ve çapaklı. Ya göz nezlesi ya konjonktivit oldum. Dünyagöze randevu aldım da buzlukta 2 poşet süt kaldı artık öyle sağacak sütte pek yok. Pzt oryantasyona götürücem birini orda kullanırım birini de 40 nda dişçiye gidecektim. Evde bi buçuk saat oyalarlar umarım ya da kızı da mı götürsem annemle arabada otursa bilemedim
Zaten sağmalısın kesınlıkle.. Sağmazsan mastit olursun bu sefer, yada süt çekilir.. 2 saatte bir sağım yap mutlaka.. Sonrada dök sütü.. Yarın da guzelce emzirirsin inşallah
Geçen gün dedim eşime. Şimdi senin hediye alman lazım diye tamam alalım ne istiyorsan dedi. onun mantığı herşeyin idaresi sende zaten ne istiyorsan al öyle oluncaya anlamı heyecanı kalmıyor ki kalsın dedim
Yani 6 yıldır evliyim hiç hediye vs beklemedim ya da şunu al demedim ama nedense şimdi içimden ben sana bir çocuk veriyorum beni ödüllendir diyesim geliyor hahahah bir kaç hafta önce bana doğumda ne yapacaksın dedim ( asla benden böyle bir şey duymadığı için çok şaşırdı ) aa aşkım doğru diyorsun ben onu hiç düşünemedim iyi ki söyledin dedi ama zaten ne alacaksa en küçük bir olayda al bunu boz diyecegimi bildiği için rahat rahat konuşuyor
Yani 6 yıldır evliyim hiç hediye vs beklemedim ya da şunu al demedim ama nedense şimdi içimden ben sana bir çocuk veriyorum beni ödüllendir diyesim geliyor hahahah bir kaç hafta önce bana doğumda ne yapacaksın dedim ( asla benden böyle bir şey duymadığı için çok şaşırdı ) aa aşkım doğru diyorsun ben onu hiç düşünemedim iyi ki söyledin dedi ama zaten ne alacaksa en küçük bir olayda al bunu boz diyecegimi bildiği için rahat rahat konuşuyor
Bizde de öyle hediyeleşme hiç yok eğer müsaitse durumu zaten elinden geleni yapar. Genelde hediye almayan benimdir Arabanın değişme zamanı geldi diyip duruyor mesela biliyorum ki ocakta alacağı primle yapabilirse arabayı değiştirecek O yüzden hiç bir şey istemem ben
Bizde de öyle hediyeleşme hiç yok eğer müsaitse durumu zaten elinden geleni yapar. Genelde hediye almayan benimdir Arabanın değişme zamanı geldi diyip duruyor mesela biliyorum ki ocakta alacağı primle yapabilirse arabayı değiştirecek O yüzden hiç bir şey istemem ben
Bu arada hastane ismi vermişsin ancak eğer ki hastanenin bir suçu yoksa veya sen suçlu olduğunu ispat edemezsen marka ismi karalamaktan dava edilebilirsin. Genç ve tecrübesizsin anlık sinirle sonradan üzüleceğin şeyler yapma derim
Bu arada hastane ismi vermişsin ancak eğer ki hastanenin bir suçu yoksa veya sen suçlu olduğunu ispat edemezsen marka ismi karalamaktan dava edilebilirsin. Genç ve tecrübesizsin anlık sinirle sonradan üzüleceğin şeyler yapma derim
Esat beyi biliyorum ama esat beyin kendine ait egemedle anlaşmalı kliniği var demi doğumu sadece orada yaptırıyor. Benim korcan hanımdı. Yaklaşımları samimiydi cana yakın içten ama bu hastalık konuları beni mahvetti her şeyden soğuttu.
Ee bende orada doğum yaptım. Acaba ben seni mi gördüm ben seni kuşadası egemed sanıyordum.
Evet kesınlıkle ben seni gördüm Tugce
de orada yaptı. Üstelik bende dikiş te yok . Çok üzüldüm inşallah kolay atlatırsın